Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Το θέμα δεν είναι ποιος με ηρεμεί μόνο αλλά με ποιον έχω αποτέλεσματα.. Τον Σφακ τον πιστεύω πάρα πολύ και ίσως παραπάνω από Μαστρ αλλά νομίζω πως είμαι επηρεασμένη με όσα λέγονται στο για Σφακ διότι μέχρι τώρα δεν είχα αποτέλεσμα και 6 ωοληψιες δε τις λες κ λίγες ..

Χωρίς παρεξήγηση μερικές σκέψεις μου.

Αν τον πιστεύεις τον Σφακιανουδη πιο πολύ και από τον Μάστρομήνας τότε γιατί προσπαθείς να δεις κάτι άλλο?Εννοώ γιατί δεν αφήνεσαι σε αυτόν όπως σου είχε πει και εκείνος κάποια στιγμή. Κάνε χαλαρά κάθε μήνα αυτό που πρέπει να κάνεις και πιστεύω ότι θα βρεθεί το καλό. Εγώ είχα καταλάβει ότι έχεις πάψει να τον εμπιστεύεσαι μετά από τόσες αποτυχίες σερί. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν άπο τους δύο. Για το κέντρο που είναι ο σφακ έχω ακούσει τα χειρότερα.  Κάποτε μια κοπέλα που έτσι παιδευτηκε να κάνει παιδιά τελικά έκανε δίδυμα. Μου είχε πει άκου το ένστικτο σου. Αυτό θα σου πω και εγώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Αγοροmummy εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη...αν εξαιρέσουμε οτι εδώ και μια βδομαδα με πονάει λίγο το εντερο....

Carnation....τον ίδιο γιατρό έχουμε...το διαισθάνθηκα επειδή έγραψες οτι ειναι κ σε ιδιωτικο κ οτι σου είπε να μην κανεις καμπύλη Ζαχαρου.....χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτός δεν τον ζηλεύει καθόλου! είναι σκότωμα τα ταξίδια...ξεδιοργανώνεσαι τελείως σε όλα τα επίπεδα. από την άλλη βέβαια πηγαίνεις σε μέρη που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινες.

είναι μηχανικός αλλά έχει διευθυντική θέση και επομένως τρέχει παντού! εργοστάσια, συνεργάτες και υπεύθυνους άλλων χωρών.

σιγουρα ο ανθρωπος δεν παει για διακοπες!τρελαινομαι για ταξιδια!

η αδερφή μου και οι γονείς μου θα θέλαν να έρθουν! ναι, μένω κοντά στους γονείς μου (15-20 λεπτά) και στα πεθερικά μου. δυστυχώς η αδερφή μου μένεις νότια...

εσύ έχεις τους γονείς σου Αθήνα? πάλι καλά που θα μείνεις εδώ, να μην ταλαιπωρήσε

αφου εχεις κοντα σου δικους σου θα νιωθεις ασφαλεια ειτε τους χρειαστεις ειτε οχι!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Κοριτσάρες καλημέρα!!!!

BRILLIANT μου ευτυχώς που ανανεώνεις εσύ τη λίστα! Κορίτσια έριξα μια ματια πριν λίγο στον καφε ΜΑιος 2014 που οι κοπέλες πλέον μπαίνουν και γράφουν λίστα με κιλά μωρου, υψός, αν ήταν φτ ή κτ και το μαιευτήριο και σκέφτομαι πως σε λίγο και εμείς έτσι θα κάνουμε!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ;;;; Έχουμε και τα ΠΑΠΑΚΙΑ που θα κόψουν το νήμα σύντομα!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ.

CARNATION καλως ήρθες στη παρέα μας!

Επίσης σκεφτόμουν πως λογικά εγώ θα είμαι από τις τελευταίες που θα γεννήσω λογικά....

RINOUI εκτός του ότι θα μείνεις μόνη σου αυτός πως θα αντέξει μακρυά από το παιδάκι του;;;;; λείπει μεγάλα διαστήματα όταν φεύγει;;;;

Κάτι επίσης για παιδιάτρους διάβασα. Για μένα ο παιδίατρος είναι σημαντικό να είναι κοντά, να είναι καλός και διαθέσιμος κάθε στιγμή. Τώρα πχ με το γιο μου δε ξέρω πόσα τηλέφωνα τον πήρα και πάντα το σήκωνε, τον πήρα και 1μιση το βραδυ από το νοσοκομείο να του πω τα αποτελέσματα....Και για τη μικρή ευελπιστώ αν όντως πάμε τέλος αυγούστου λογικά θα μπορεί να έρθει να τη δει και δε θα ναι σε διακοπές.

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Καλημέρααα!!καλά σήμερα έλιωσα στον ύπνο!!!έχω όμως έναν τρομερό πόνο στην πλάτη!

πωπω όντως δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να είναι σε διακοπές ο παιδίατρος. Να μην πάνε πουθενά!χεχε!!

papakia30 άντε άντε να δούμε τι θα σου πει αύριο. Ολά να είναι τέλεια!!

anastasia28 καλά είναι ο αιματοκρίτης σου το όριο στην εγκυμοσύνη είναι 33. Κάτω από το 30 είναι το πρόβλημα. Πάντως και εμένα που η γλυκωζιομένη μου ήταν σουπερ, η καμπύλη ήταν ψηλή της πρώτης ώρας. Καλό θα ήταν να την έκανες.

rinoui μην αγχώνεσαι, άνετα προλαβαίνεις με τις ετοιμασίες. απλώς καλό είναι οι βαφή να μην αργήσει να έχει ξεθυμάνει τελείως όταν ερθει το μπεμπακι. Εγώ γυρνάω 9.30 από τη δουλειά και τώρα που προσέχω το βράδυ πίνω γάλα και τρόω μια γαφαθούλα φρούτα (καρπούζι, κεράσια, ροδάκινα:D). αλλά τρόω αργά αναγκαστικά!

samina καλως ήλθες,με το καλό ο μπέμπης σου!! Πότε έχεις Π.Η.Τ?

Εγώ σήμερα πάλι θα βοσκήσω:rolleyes:. Κοτοπουλο ψητό με σαλάτα. Ως αύριο που θα παώ στη γιατρό, είπαμε μόνο σαλάτα και φρούτα (με μερικές παρασπονδίες;)

rinoui kai brillant και εγώ έχω πονάκια περιόδου σχεδόν κάθε πρωί. Σκοπεύω να ρωτήσω τη γιατρό αύριο που θα πάω οπότε θα σας πω!!

αγοροmummy εμένα από την αρχή με βλέπει ανά 3 βδομάδες και τώρα μάλλον θα ξεκινήσουμε ανα 2!τι καλά!!

εμάς 140 είχε πάει η β επιπέδου και η αυχενική, ακους εκεί 200!!!

url%5Dcbf47431c9.png

Kαι μένα ρε Εύη. Και το στήθος πονάει, άσε που χωρίς σουτιέν δεν γίνεται να είμαι, υποφέρω.. Αλλά και τα κόκκαλά μου κάνουν συνέχεια κρακ κράκ, ειδικά όταν πάω να σηκωθώ.

Και εκτος οτι με ποναει να προσθεσω πως εβγαλαν ενα διαφανες υγρο!!:roll::roll::roll:

ΣΟΟΟΟΟΟΟΚ

να και η αλλη κοριτσομανα!:D

Ενα σιδερο εκανα και ειπατε πολλα!! Ελπιδαααααα δεν μ αρεσουν οι χοχλιοι.... Η μανα μου τους κανει ή γιαχνι ή με τραχανα κοκκινιστους καινδεν τρωω καν τον τραχανα που τρελαινομαινγενικα...

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

kimonandi μου ποια απο τις δυο στο επαιζε πολυξερη?? εκεινη η κοκκινομαλλα γεματουλα?? ή η μαια η μελαχροινη? υποθετω η πρωτη.. την επομενη φορα να πας με τσαμπουκα, εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη το επαιζα καλη με το θεμα αποδειξεων κλπ, ουτε τα φαρμακα δεν εγραφα. τωρα δεν αφηνω να ξεφυγει ευρω!!!

Ρινουι μου οι γονεις μου μενουν εδω που μενω κι εγω. Απλα εχουμε σπιτι στην Αθηνα, μενει και ο αδερφος μου μονιμα Αθηνα και γενικα εχουμε το μισο σόι εκει και ανεβαινουμε συχνα. Τυχερη και εσυ που τους εχεις κοντα, οποτε οταν με το καλο ερθει και το μπεμπε θα εχεις βοηθεια οταν θα λειπει ο αντρας σου.

to1Np2.png

KCkop2.png

αυτός δεν τον ζηλεύει καθόλου! είναι σκότωμα τα ταξίδια...ξεδιοργανώνεσαι τελείως σε όλα τα επίπεδα. από την άλλη βέβαια πηγαίνεις σε μέρη που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινες.

είναι μηχανικός αλλά έχει διευθυντική θέση και επομένως τρέχει παντού! εργοστάσια, συνεργάτες και υπεύθυνους άλλων χωρών.

Προφανώς Μηχανικός Παραγωγής και Διοικησης είναι...Όντως έτσι είναι αλλά η δουλεια του μηχανικού όταν έχει να κάνει με πολυεθνική ή κατασκευαστική που έχει εργοτάξια έτσι είναι..... Εγώ τα είχα αυτά αλλά εντός Ελλάδος αφού και εγώ μηχανικός είμαι και ήμουν σε εργοτάξια:D

Κανένα άλλο κοινό;;;; χαχαχα

η αδερφή μου και οι γονείς μου θα θέλαν να έρθουν! ναι, μένω κοντά στους γονείς μου (15-20 λεπτά) και στα πεθερικά μου. δυστυχώς η αδερφή μου μένεις νότια...

εσύ έχεις τους γονείς σου Αθήνα? πάλι καλά που θα μείνεις εδώ, να μην ταλαιπωρήσε

Ε αφού εχεις κοντά τους δικούς σου όλο και κάποια βοήθεια θα υπάρχει και ενα πιατο φαί να είναι, είναι πολύ σημαντικό!!!!

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Κοριτσάρες καλημέρα!!!!

BRILLIANT μου ευτυχώς που ανανεώνεις εσύ τη λίστα! Κορίτσια έριξα μια ματια πριν λίγο στον καφε ΜΑιος 2014 που οι κοπέλες πλέον μπαίνουν και γράφουν λίστα με κιλά μωρου, υψός, αν ήταν φτ ή κτ και το μαιευτήριο και σκέφτομαι πως σε λίγο και εμείς έτσι θα κάνουμε!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ;;;; Έχουμε και τα ΠΑΠΑΚΙΑ που θα κόψουν το νήμα σύντομα!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ.

θα έχουμε τη BRILLIANT να αναναιώνει τη λίστα! μας καλόμαθε τώρα!

CARNATION καλως ήρθες στη παρέα μας!

Επίσης σκεφτόμουν πως λογικά εγώ θα είμαι από τις τελευταίες που θα γεννήσω λογικά....

RINOUI εκτός του ότι θα μείνεις μόνη σου αυτός πως θα αντέξει μακρυά από το παιδάκι του;;;;; λείπει μεγάλα διαστήματα όταν φεύγει;;;;

όχι ευτυχώς είναι 2-3 μέρες το πολύ!

τί να κάνει... η δουλειά είναι δουλειά!

Κάτι επίσης για παιδιάτρους διάβασα. Για μένα ο παιδίατρος είναι σημαντικό να είναι κοντά, να είναι καλός και διαθέσιμος κάθε στιγμή. Τώρα πχ με το γιο μου δε ξέρω πόσα τηλέφωνα τον πήρα και πάντα το σήκωνε, τον πήρα και 1μιση το βραδυ από το νοσοκομείο να του πω τα αποτελέσματα....Και για τη μικρή ευελπιστώ αν όντως πάμε τέλος αυγούστου λογικά θα μπορεί να έρθει να τη δει και δε θα ναι σε διακοπές.

rinoui kai brillant και εγώ έχω πονάκια περιόδου σχεδόν κάθε πρωί. Σκοπεύω να ρωτήσω τη γιατρό αύριο που θα πάω οπότε θα σας πω!!

να μας πεις γιατί εγώ μπορεί να ξεχάσω να ρωτήσω τον δικό μου!

RArep3.png?mjfpyDPm

Για την πλάτη ενα ωραίο μασάζ ειναι θαυματουργό....ΠΗΤ εχω 7 Αυγουστου

samina μου 7 Αυγουστου εχω γεννησει το πρωτο μου παιδακι!!!:tongue::tongue: και τωρα εχω πητ 8 Αυγουστου! οπως λεει και μια φιλη μου "καλα εσεις μονο καλοκαιρια γεννατε?? δεν εχετε τηλεοραση στο σπιτι το χειιμωνα??":mrgreen::mrgreen::mrgreen::oops:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ε αφού εχεις κοντά τους δικούς σου όλο και κάποια βοήθεια θα υπάρχει και ενα πιατο φαί να είναι, είναι πολύ σημαντικό!!!!

μηχανολόγος μηχανικός είναι! καμία σχέση με παραγωγή! διευθυντής όλων των έργων υποδομών στην Ελλάδα είναι, και εγώ σε πολυεθνική/κατασκευαστική είμαι! σε εργοταξιακά γραφεία! χαχα

τί άλλο κοινό έχουμε!

RArep3.png?mjfpyDPm

samina μου 7 Αυγουστου εχω γεννησει το πρωτο μου παιδακι!!!:tongue::tongue: και τωρα εχω πητ 8 Αυγουστου! οπως λεει και μια φιλη μου "καλα εσεις μονο καλοκαιρια γεννατε?? δεν εχετε τηλεοραση στο σπιτι το χειιμωνα??":mrgreen::mrgreen::mrgreen::oops:

Φοβερό....φαντάζεσαι τα παιδάκια σου να έχουν μαζί γενέθλια..? Cute....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια εφαγα ενα ξενερωμα!!! Ηρθε το "πακέτο" απο την nutricia. Ειχε μεσα μονο μια τσαντα για τις εξετάσεις! ! Ποιες ειχατε πει για μπιμπερό πιπιλες και τετοια?????

Εχουμε να στείλουμε αλλου για δείγματα και δωρα?

tt1d1f0a

event.png

Φοβερό....φαντάζεσαι τα παιδάκια σου να έχουν μαζί γενέθλια..? Cute....

μακαρι, θα ηταν τελειο!! αν και συμφωνα με το γιατρο θα γεννησω τελη Ιουλιου επειδη ειναι το δευτερο παιδακι μου, και αν σκεφτουμε και οτι το πρωτο το γεννησα 5 μερες πριν την πητ.. σιγουρα θα ειναι κοντα κοντα παντως οποτε θα εχουμε ενα παρτυ γενεθλιων!!:tongue::tongue: και απο ρουχαλακια δεν ψωνιζω σχεδον τιιιιιποτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλό..... αλλά την περίοδο που εμεινες εσύ έγκυος δεν είχαν πιάσει για τα καλά τα κρύα ;)

RINOUI το φαντάστηκα σου λέω..... Οι μηχανικοί παραγωγής και διοίκησης είναι αδελφάκια των μηχανολόγων.... Υπάρχουν εργοταξιακά γραφεία στην Αθήνα;;;; ΣΠΟΥΔΑΙΟ!!!!!

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...