Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ κ στα κοριτσια που εκαναν κ περιμενουν αποτέλεσματα κ σαυτα που θα κανουν ευχομαι ολα τελεια κ γερό να είναι το μωρακι τους...πολυ αγχος ρε κορίτσια παντως μεχρι να ξανα παμε στο γιατρο..αλλα μολις το δουμε να κουναει χερακια ποδαράκια τι τέλεια αίσθηση....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστυχώς στο δικο μας ΙΚΑ δεν απαντανε πρεπει να πας εκεί...κ ακόμα δεν έχω κοιλιά πως θα γλιτωσω την ουρά;χεχεχε

Καλά είναι τα τράβηγματα μεγαλώνει η μήτρα!!!:-)

Κατα τ αλλα εχεις κρύωμα;πολύς κόσμος είναι άρρωστος δυστυχώς ...κ εγώ χτες βράδυ όλο αψου και αψου ήμουν ελπίζω να τη γλιτωσω!

Μάλλον κρύωσα... Νιώθω να κρυώνω.. Θα φτιάξω ένα τσαγάκι και εύχομαι να περάσει γρήγορα !!

Α, καλά !! Όταν θα έχουμε κοιλίτσα θα γλιτώνουμε όοοολες τις ουρές !! :D

0WNhp3.png

Ευχαριστω πολυ κ στα κοριτσια που εκαναν κ περιμενουν αποτέλεσματα κ σαυτα που θα κανουν ευχομαι ολα τελεια κ γερό να είναι το μωρακι τους...πολυ αγχος ρε κορίτσια παντως μεχρι να ξανα παμε στο γιατρο..αλλα μολις το δουμε να κουναει χερακια ποδαράκια τι τέλεια αίσθηση....

Αυτό έλεγα στον άντρα μου χτες. Πόση αγωνία νιώθω μέχρι να το ξαναδώ. Όχι επειδή ανησυχώ για κάτι, αλλά επειδή μου έχει λείψει να το δω !!!! Και έχω μέρες ακόμα μέχρι να το ξαναδώ...

Χαίρομαι που μεγάλωσε το μικρούλι σου !! Λογικά, είναι λίγο νωρίς για να το νιώσεις τόσο νωρίς αλλά ποτέ δεν ξέρεις !!!!!!

0WNhp3.png

Anastasia το κοίταξα στον 5ο γίνεται η ιδανική εβδομαδα είναι η 22η!!!

Brilliant περαστικα σου! κι εγώ θα ζεστανω το γάλα μου σήμερα καλού κακού

Margi25 έτσι όπως τα λες είναι!εγώ τρώω φρίκη μέχρι να ξαναπαω ...σε 10 μερες παω ξανα αιωνας!

καμια φορά λέω τι ωραία θα ηταν να είχα ενα σπιτικό μηχάνημα υπερήχου χεχεχε

Αυτό έλεγα στον άντρα μου χτες. Πόση αγωνία νιώθω μέχρι να το ξαναδώ. Όχι επειδή ανησυχώ για κάτι, αλλά επειδή μου έχει λείψει να το δω !!!! Και έχω μέρες ακόμα μέχρι να το ξαναδώ...

Χαίρομαι που μεγάλωσε το μικρούλι σου !! Λογικά, είναι λίγο νωρίς για να το νιώσεις τόσο νωρίς αλλά ποτέ δεν ξέρεις !!!!!!

Ασε ασε ειχαμε να το δουμε 3εβδομαδεςαπο τον τελευταίο υπερηχο την προηγουμενη εβδομαδα ειχα πολυ αγχος τι να κανει αραγε κ την επομενη μερα μεσημέρι μου ηρθε λίγο αιμα εκει τρελαθηκα μου λεει ο γιατρος ελα να σε δω κ ετσι το ειδαμε το μικρούλη μας...ευτυχώς ολα καλα μια πολυ μικρή αποκόλληση που δεν υπηρχε λογος ανησυχιας..ηθελε να μας πει ολα οκ μαμα...χαχα

Διαφημίσεις

Anastasia το κοίταξα στον 5ο γίνεται η ιδανική εβδομαδα είναι η 22η!!!

Brilliant περαστικα σου! κι εγώ θα ζεστανω το γάλα μου σήμερα καλού κακού

Margi25 έτσι όπως τα λες είναι!εγώ τρώω φρίκη μέχρι να ξαναπαω ...σε 10 μερες παω ξανα αιωνας!

καμια φορά λέω τι ωραία θα ηταν να είχα ενα σπιτικό μηχάνημα υπερήχου χεχεχε

xaxa ετσι ακριβως..κ ειδικα τωρα που μεγαλωσε αρκετα κ μπορεις να διακρινεις τα παντα ειναι τρελα...

Ασε ασε ειχαμε να το δουμε 3εβδομαδεςαπο τον τελευταίο υπερηχο την προηγουμενη εβδομαδα ειχα πολυ αγχος τι να κανει αραγε κ την επομενη μερα μεσημέρι μου ηρθε λίγο αιμα εκει τρελαθηκα μου λεει ο γιατρος ελα να σε δω κ ετσι το ειδαμε το μικρούλη μας...ευτυχώς ολα καλα μια πολυ μικρή αποκόλληση που δεν υπηρχε λογος ανησυχιας..ηθελε να μας πει ολα οκ μαμα...χαχα

Ναι μωρέ πως αλλιως θα μας δηλώσουν την παρουσια τους;προς το παρόν μόνο με το να μας τρομάζουν!!!!χεχεχε

Άσχετο γιατί κι εγώ έχω τάση για αποκόλληση και προσέχω...

το αίμα που είχες ηταν καφέ η κοκκινο;ρωτάω για να προετοιμαστω για παν ενδεχόμενο!:-)

Καλημέρα και από μας! Η αυχενική βγήκε πολύ καλή και παίρνω και τα αποτελέσματα από το αίμα σήμερα. Ο γιατρός που με έστειλε ο γιατρός μου δυστυχώς δεν μου άρεσε. Το μηχάνημα που είχε ήταν μεν μεγαλύτερο πιο καινούργιο κλπ αλλά η εξέταση ήταν ούτε 15 λεπτά, από μόνος του δεν μου είπε τίποτα εκτός εδώ είναι το κεφάλι εδώ τα χέρια! Ότι ήθελα να μάθω τον ρωτούσα εγώ. Γενικά αυτά που έπρεπε να δει τα είδε αλλά θα τον ήθελα λίγο πιο ομιλητικό και ευχάριστο. Κατά τα άλλα και πιο βασικά το μωρό είναι μια χαρά η καρδιά μας χτυπάει με 166σφύξεις /Min οπότε δεν έχει τίποτα άλλο σημασία! Επίσης πάλι είχε τα πόδια ανοιχτά και τον ρωτάω δεν φαίνεται τίποτα ?? Έκανε ζουμ αλλά τίποτα μόνο ομφάλιος λώρος..οπότε μάλλον πάμε για κόρη!

tt1d1f0a

event.png

Για τα ένσημα που είπατε πιο πάνω να σας πω και γω για μένα! Εμένα μου λείπουν 33 ένσημα από τα 200. Και επειδή ο πρώην εργοδότης μου μου χρωστάει λεφτά αντί για λεφτά θα μου βάλει δυο μήνες ένσημα. Αλλά και αυτός να μην δεχόταν είχα ήδη μέσω του λογιστή μου βρει έναν καλό άνθρωπο που θα βοηθούσε και θα μου έκανε πρόσληψη μόνο για τις μέρες που χρειαζόμουν. Οπότε αν σας λείπουν λίγα ένσημα τώρα όσο είναι νωρίς ψάξτε κάποιον να βοηθήσει γιατί είναι κρίμα να χαθούν 2-2,5 χιλιάρικα!

tt1d1f0a

event.png

Ναι μωρέ πως αλλιως θα μας δηλώσουν την παρουσια τους;προς το παρόν μόνο με το να μας τρομάζουν!!!!χεχεχε

Άσχετο γιατί κι εγώ έχω τάση για αποκόλληση και προσέχω...

το αίμα που είχες ηταν καφέ η κοκκινο;ρωτάω για να προετοιμαστω για παν ενδεχόμενο!:-)

το αιμαι ηταν ροζ και ηταν ευτυχως μονο δυο σταγονες μετα σταματησε μονο του,ο γιατρος μου ειπε μαλλον εκανα αποτομη κινηση η σηκωσα βαρος,

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μας! Η αυχενική βγήκε πολύ καλή και παίρνω και τα αποτελέσματα από το αίμα σήμερα. Ο γιατρός που με έστειλε ο γιατρός μου δυστυχώς δεν μου άρεσε. Το μηχάνημα που είχε ήταν μεν μεγαλύτερο πιο καινούργιο κλπ αλλά η εξέταση ήταν ούτε 15 λεπτά, από μόνος του δεν μου είπε τίποτα εκτός εδώ είναι το κεφάλι εδώ τα χέρια! Ότι ήθελα να μάθω τον ρωτούσα εγώ. Γενικά αυτά που έπρεπε να δει τα είδε αλλά θα τον ήθελα λίγο πιο ομιλητικό και ευχάριστο. Κατά τα άλλα και πιο βασικά το μωρό είναι μια χαρά η καρδιά μας χτυπάει με 166σφύξεις /Min οπότε δεν έχει τίποτα άλλο σημασία! Επίσης πάλι είχε τα πόδια ανοιχτά και τον ρωτάω δεν φαίνεται τίποτα ?? Έκανε ζουμ αλλά τίποτα μόνο ομφάλιος λώρος..οπότε μάλλον πάμε για κόρη!

χαχαχα κ εμας ορθανοιχτα τα ειχε και φαινοταν καθαρα το τσουτσουνακι του..χαχαχ αρα ισως κοριτσακι εσυ,εμας ειχε 151 σφυξεις και ειναι αγορακι.

Καλημέρα εγκυούλες!!!

Τελικά βλέπω όλες στο ίδιο καζάνι άγχους βράζουμε... αν είναι καλός ο γιατρός, αν έγινε σωστά η αυχενική, αν είναι καλά το μωράκι που έχω να το δω μέρες... Όλα καλά θα πάνε, λέω κι εγώ να σταματήσω να τα αναλύω όλα γιατί θα τρελαθώ! Η επόμενη επίσκεψη στο γιατρό μου είναι στις 20/2 (μου είπε 3 εβδομάδες μετά την αυχενική) και αργεί ακόμα!!!

Εν τω μεταξύ παιδιά, αύριο μπαίνω 14η εβδομάδα, και η κοιλιά μου την τελευταία εβδομάδα έχει φουσκώσει σα μπαλόνι!!! Τι να πω, πού θα φτάσει δεν ξέρω στο τέλος....

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Καλημέρα εγκυούλες!!!

Τελικά βλέπω όλες στο ίδιο καζάνι άγχους βράζουμε... αν είναι καλός ο γιατρός, αν έγινε σωστά η αυχενική, αν είναι καλά το μωράκι που έχω να το δω μέρες... Όλα καλά θα πάνε, λέω κι εγώ να σταματήσω να τα αναλύω όλα γιατί θα τρελαθώ! Η επόμενη επίσκεψη στο γιατρό μου είναι στις 20/2 (μου είπε 3 εβδομάδες μετά την αυχενική) και αργεί ακόμα!!!

Εν τω μεταξύ παιδιά, αύριο μπαίνω 14η εβδομάδα, και η κοιλιά μου την τελευταία εβδομάδα έχει φουσκώσει σα μπαλόνι!!! Τι να πω, πού θα φτάσει δεν ξέρω στο τέλος....

Από άγχος άλλο τίποτα! Είναι καλά? Έτσι όπως κάθομαι κάνει? Να το σηκώσω αυτό? Να κοιμηθώ έτσι? ΑΑΑΑΑ όντως αν πάει έτσι όλη η εγκυμοσύνη πάει τα παίξαμε! Ελπίζω περνώντας το πρώτο τρίμηνο να χαλαρώσουμε!

tt1d1f0a

event.png

Εχθές ο άντρας μου με μύριζε στον λαιμό (θυμήθηκα την κοπέλα που μας το είχε πει πριν καιρό) και λέω βρωμάω?? Όχι μου λέει μ αρέσει να σε μυρίζω γιατί μυρίζεις σαν μωρό! Τελικά μήπως είναι η ιδέα τους? Από την χαρά τους?

tt1d1f0a

event.png

Καλημέρα κορίτσια και συγχαρητήρια σε όλες για τα καλά αποτελέσματα! Κι εμένα στην αυχενική είχε ανοιχτά πόδια αλλά ο γιατρός μου είπε δεν μπορεί να μου πεί με σιγουριά ακόμη.Κάτι για μία γωνία μου μίλησε ότι στα αγόρια γίνετε οπότε μου είπε μάλλον αγόρι.

Κατά τα άλλα όλα καλά ευτυχώς δεν έχω πάρει κιλά μόνο 2 προς το παρόν και κοιλιά δεν έχω κάνει σχεδόν καθόλου.Και λέω ευτυχώς γιατί αν είχα βαρύνει από τώρα θα δυσκολευόμουνα πολύ με το μωρό.Εγώ γιατρό έχω σε 10 μέρες περίπου να σιγουρέψουμε και το φύλλο.Πάω να βρώ το πινακάκι μας το ξεχάσαμε.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...