Αστείες ψηφοφορίες!
17 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Αναρωτιέμαι...... πόσοι άνθρωποι θα απατούσαν το σύντροφο τους, όχι απόλυτα με παράλληλη σχέση αλλά και με one night stand????
Last reply by Metallinou, -
Διαφημίσεις
-
- 23 απαντήσεις
- 100,7k εμφανίσεις
Είμαστε στο ψάξιμο ονόματος για την δεύτερη κορούλα μας. Μπορείτε να μας βοηθήσετε? Αυτά είναι τα όνόματα που σκεφτόμαστε: Ραφαέλα, Ρεβέκκα, Γλυκερία, Κορίνα. Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε ! ! !
Last reply by Metallinou, -
Θα τον αφήνατε;;;;; 1 2 3 4
από XRISTINA1977- 51 απαντήσεις
- 107,8k εμφανίσεις
τι θα κάνατε αν οδηγούσατε πολύ αργά σε έναν απόμερο χωματόδρομο και ο έφηβος γιος σας έλεγε άντε θα ξημερώσουμε πιο γρήγορα θα πήγαινα με τα πόδια.τι θα κάνατε;;;;
Last reply by kunia bella, -
ΑΓΌΡΙ Ή ΚΟΡΊΤΣΙ? 1 2
από Marouskaki- 25 απαντήσεις
- 88,7k εμφανίσεις
Έλα να ψηφίζουμε...τι θα είναι το τέταρτο???
Last reply by Marouskaki, -
- 1 απάντηση
- 86,7k εμφανίσεις
Τι θα βγάλει ο υπέρηχος για το τέταρτο ρε παιδιά?Έλα να ψηφίζετε!!:tongue:
Last reply by Marouskaki, -
αχ ποσο μ αρεσει...... ο υπνος, το φαι, το σεξ, ανελεητο shopping ??
Last reply by Lorig, -
- 10 απαντήσεις
- 96,8k εμφανίσεις
Ψάχνουμε όνομα για την κορούλα μας.... Ποιό σας αρέσει καλύτερα;
Last reply by krinaki2004, -
- 3 απαντήσεις
- 96k εμφανίσεις
ούπς!!!γράψτε λάθος!!!
Last reply by Ανδρομάχη19, -
- 12 απαντήσεις
- 97k εμφανίσεις
Καλησπέραααα. Αστείες ψηφοφορίες λέει ο τίτλος? Ας βάλω κι εγώ μια. Προτιμάτε τώρα το καλοκαίρι, να χαζεύετε το ηλιοβασίλεμα ή το ξημέρωμα???? Εγώ πάντως τουλαχιστον τα τελευταία χρόνια, αν τύχει και ξυπνήσω λόγω του μικρού, λατρεύω το ξημέρωμα. Εκεί γύρω στις 6. Κι αν τύχει και βλέπω και θάλασσα απο κανένα μπαλκόνι (στις διακοπές), δεν έχω καλύτερο!!! Εσείς???? :rolleyes:
Last reply by fysalida, -
Εμένα με εκφράζει πολύ το τραγούδι της Χάρις Αλεξίου "Μεγάλωσα" http://www.youtube.com/watch#!v=xGb0vTfbKR4&feature=related
Last reply by fysalida, -
- 44 απαντήσεις
- 57,7k εμφανίσεις
είτε πίνετε καφέ είτε πίνετε τσάι, είτε πίνετε φυσικό χυμό.. κάθε πότε πηγαίνετε για καφέ?
Last reply by madipemi, -
- 65 απαντήσεις
- 129k εμφανίσεις
Αγαπημένα μέλη λόγω του οτι τον τελευταίο καιρό κάνω μια ειδική (και χρονοβόρα) έρευνα τύπου: "Πόσες σοκολάτες αντέχει να φάει ο άνθρωπος την ημέρα?" "Εχει διαφορά σοκολάτα με σοκολάτα?" "Σοκολάτα με το κιλό ή με το κομμάτι?" και μου δημιουργούνται διάφορα τέτοια σημαντικά για την ανθρωπότητα ερωτήματα, σκέφτηκα μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε με τις γνώμες σας :tongue::tongue::lol: Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ ψηφίστε τις προτιμήσεις σας μπας και καταλήξω κάπου (ή μπας και τη σιχαθώ και δεν θελήσω να την ξαναβάλω στο στόμα μου....)
Last reply by Aytos79, -
- 56 απαντήσεις
- 124,8k εμφανίσεις
ΟΚ Μπορεί να ανοίγω το θέμα και να μην είμαι τόοοσο αντικειμενική, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Ο λόγος που βάζω αυτούς τους δύο είναι οτι θεωρούνται και οι δυο τους ερωτικοί τραγουδιστές. Όσο για μένα με χίλια ψηφίζω τον ένα, τον μοναδικό ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ!!!!!!!!!
Last reply by chatzico, -
- 20 απαντήσεις
- 99,2k εμφανίσεις
απλά πεθανα στο γελιο ευφυής γραφή ... ! πόσο αυτοσαρκασμό έχουμε λοιπόν ; http://magissa-kirki.blogspot.com/2012/04/blog-post.html
Last reply by fefi, -
- 30 απαντήσεις
- 100,6k εμφανίσεις
τι θα σας πείραζε περισσότερο σε τούτη τη ριμάδα την ζωή αν σας πρόδιδε - χάνατε : την καλύτερη σας φίλη ή τον άντρα σας ? (το σκηνικό η καλύτερη σας φίλη να πήγαινε με τον άντρα και να τους χάνατε και τους δύο δεν παίζει ...το λεω να μην αρχίσετε να παραλογίζεστε και να ψαχνεστε...) :D:D απλά ερωτώ σαν θέμα τοποθέτησης ιεραρχίας αξιών ....
Last reply by betty1905, -
κιντερ εκπληξη?! 1 2
από emi- 25 απαντήσεις
- 98,4k εμφανίσεις
Η mariaefi μας σύντομα θα φέρει στον κόσμο το κιντεράκι της!!! τι λέτε να είναι αγοράκι ή κοριτσάκι..? εγώ έχω πάντως ένα προαίσθημα για αγόρι
Last reply by mariaefi, -
εγώ λέω ή άνοιξη ή καλοκαίρι...εσείς;
Last reply by pastakia,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 3.835 απαντήσεις
- 541.649 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 192.134 εμφανίσεις
-