Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 10/8/2026 at 9:57 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Το ευχάριστα νέα είναι αυτά κορίτσι μμ..έμπαινα όλο το ΣΚ να διαβάσω μήπως έχεις στείλει καποιο νέο..κ εμένα μ φάνηκε παράξενο αυτό που σου είπαν..δε ξέρω..δεν είχε λογική όλο αυτό..όλα να πάνε καλά κορίτσι μ σπορ δω και πέρα..ξεκουράσου και ηρέμησε..

Αυτό προσπαθώ να κάνω !σε ευχαριστώ πολύ !ελπίζω να μην έχουμε άλλες εκπλήξεις !!

On 10/8/2026 at 11:36 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Τι να πρωτοσχολιασει κάνεις!!!Εγκληματικό απλά!!Και με τα φάρμακα της εμβρυομεταφορας τι έκανες?Συνεχισες να τα παίρνεις κανονικά μέχρι να σε δει ο γυναικολόγος σου ή τα σταμάτησες ? Συγνώμη που ρωτάω,αλλά αυτό που πέρασες είναι απίστευτο και το ότι το εμβρυακι είναι γερό και στη θέση του,είναι ένα θαύμα!Μπράβο σου που έμεινες ψύχραιμη και εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να σου πάνε όλα τέλεια ❤️ ❤️ ❤️ 

Τα είχα σταματήσει …Και ο ο γιατρός αυτό λέει αυτό το πλάσμα είναι ένα μικρό θαύμα !Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!Να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου θυμάμαι από πιο παλιά που διάβαζα το θέμα ότι  έχεις δύο πλέον !!

On 12/8/2026 at 12:28 ΠΜ, little miracle είπε:

Ευχομαι να πανε ολα καλα με το εμβρυακι σου! Ευχομαι επισης να βρεις το κουραγιο να προχωρησεις σε καταγγελια. Δεν πρεπει να αποσιωπουμε τετοια γεγονοτα. Αυτοι οι ανθρωποι θα συνεχισουν να κανουν τα ιδια και ποιος ξερει ποτε θα ξαναπαρουν καποια στο λαιμο τους.

Προς το παρόν δεν εχω  να σου πω την αλήθεια κουράγιο γιατί φοβάμαι ότι θα ταραχτώ πολύ άσε που θα με βγάλουν και τρελή για το δημόσιο μιλάμε…Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα …

Σε άλλα νέα σήμερα κάναμε ξανά υπέρηχο είδαμε το σποράκι μεγάλωσε ..οι παλμοί 118 ..μια μέρα πίσω με βγάζει ο υπέρηχος δλδ κανονικά είμαι 6+5 και με βγάζει με μετρήσεις 6+ 4 …βήμα βήμα μικρό καλαθάκι και ελπίζουμε για τα καλύτερα!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ή ΑΥΓΟΥΛΑ???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ή ΞΗΜΕΡΩΜΑ  

43

1. 1. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ή ΞΗΜΕΡΩΜΑ

• ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ
      17
    • ΞΗΜΕΡΩΜΑ
      25

Recommended Posts

Καλησπέραααα. Αστείες ψηφοφορίες λέει ο τίτλος? Ας βάλω κι εγώ μια.

Προτιμάτε τώρα το καλοκαίρι, να χαζεύετε το ηλιοβασίλεμα ή το ξημέρωμα????

Εγώ πάντως τουλαχιστον τα τελευταία χρόνια, αν τύχει και ξυπνήσω λόγω του μικρού, λατρεύω το ξημέρωμα. Εκεί γύρω στις 6. Κι αν τύχει και βλέπω και θάλασσα απο κανένα μπαλκόνι (στις διακοπές), δεν έχω καλύτερο!!!

Εσείς???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Ηλιοβασιλεμα....

Αγαπω την δυση του ηλιου...

να κοκκινοροζιζει ο ουρανος..να ψαχνει μια ομορφη βουνοπλαγια να κρυφτει απο πισω..για να καλωσορισει το φεγγαρι που θα φλερταρει ολη νυχτα με τα αστρα....

ΑΧ!!!!

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

Προτιμώ το ξημέρωμα γιατί όπως αναφέρει και η xazomanoula έχω το πλεονέκτημα του μπαλκονιού που βλέπει παραλία και την ανατολή.. :P:p

Τυχερήηηηηηηη!!!!!

Το ξημέρωμα.. δεν ξέρω αλλά νιώθεις οτι μια καινούργια, όμορφη και γεμάτη ελπίδες ημέρα ξεκινά! Ειδικά αν είναι καλοκαίρι και αισθάνεσαι αυτη τη γλυκιά, πρωινή δροσούλα!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Το πρωί με την Αυγούλα(η γιαγιά μου) που πέφτει η ψιλή Δροσούλα(η μαμά μου).

Όπως καταλαβαίνετε έχουν ασυνήθιστα ονόματα αλλά και οι δύο αγαπημένες μου είναι του πρωινού οπότε προτιμώ το ξημέρωμα ειδικά το καλοκαίρι...Να πριν λίγο ήπια το γάλα στο μπαλκόνι μου που έχει απίστευτη δροσιά τέτοια ώρα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

• 3 months later...
  • 2 χρόνια μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...