Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ωραιααααααααααα!καλημερα μαρακι!!!αννουλι μη την ψαχνεις ειμαι λιγο οφφφφφφφ!αχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερες!!!

ευχαριστω γκερλς για τα καλα σας λογια για τα παιδακια μου, τον γιο μου και την κορη της κισας!

Ανετακι είσαι μια γλυκα!!! Απιστευτη φατσα, πολυ ομορφη...

χαχαχαχα κισα κι εγω γελουσα χτες μεχρι που κοιμηθηκα!!! και περισσοτερο με την πεθερα της ανδριανης, μου έχει δωσει νοημα στην ζωη μου, θα τις κανω να πλακωθουν να μου το θυμασαι αυτό!!!

μολις ειδα κι εγω τα παιδακια σας ελενη και κισα! κουκλακια! ο μαλλιας μεγαλωσε αρκετα ελενη, ειναι πιο παιδακι τωρα, ενω στις προηγουμενες που τον ειχα δει ηταν πιο μωρο. Για τη μικρη τα σχολια απο κοντα αυριο στη μαμα κισα... χαχαχα

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολις ξυπνησα!!!!!!!!!!!!00020496.gif0002049E.gif0002049E.gif00020493.gif

0002049C.gif0002049E.gif000204A1.gif0002049D.gif000205A4.gif0002049D.gif00020496.gif

sig.asp?img=ad1

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερες!!!

ευχαριστω γκερλς για τα καλα σας λογια για τα παιδακια μου, τον γιο μου και την κορη της κισας!

Ανετακι είσαι μια γλυκα!!! Απιστευτη φατσα, πολυ ομορφη...

χαχαχαχα κισα κι εγω γελουσα χτες μεχρι που κοιμηθηκα!!! και περισσοτερο με την πεθερα της ανδριανης, μου έχει δωσει νοημα στην ζωη μου, θα τις κανω να πλακωθουν να μου το θυμασαι αυτό!!!

Καλημερα βρε καλε ασε την πεθερα της ανδριανης τι σου εφτεξε πιασε την δικια μου που το θελει το ξυλο της οταν γεννησα καναμε ανακαινηση στον πανω οροφο με τα λεφτα του γαμου και αντι να μενουμε εκει μενει η κοντεσα και εγω ειμαι στο παλιο σπιτι στο ισογειο εεεεεεε????? Εχεις να πεις κατι?????

εγινε κατι συγκλονιστικο εχτες γιατι δεν προλαβα να διαβασω τα προηγουμενα!μαριαθ,κισα,ελενη,μανου καλημερα κοριτσακια μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννουλι καλημερα και σε σενα κουκλα μου δε σε ξεχασα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...