Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

      • Ευχή 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Χρόνια πολλά Λούση και Δέσποινα και Δημήτρη!!! Να είστε γερά παιδάκια κι ευτυχισμένα, να σας χαίρονται η μαμά κι ο μπαμπάς σας!

Μαρία, να χαίρεστε τη μικρούλα σας! Γερή να είναι, κι εσύ να έχεις καλή λοχεία! Μακάρι η Γεωργία να υποδεχτεί με μεγάλη χαρά τη μικρή της αδερφή!

Άντζη, σίγουρα θα είσαι καλύτερα, εύχομαι εντελώς καλά!

Τάνια, τα χαπάκια έκαναν το θαύμα τους έτσι; Εύχομαι όλα να κυλήσουν υπέροχα από εδώ και πέρα χωρίς άλλες τρομάρες και στενοχώριες!

Εμείς καλά, προσπαθώ να κάνω καμιά δουλειά, γιατί αν με αφήσεις θα μουχλιάσω στον καναπέ... Έχω ατονία και απέχθεια για όλα σχεδόν τα φαγητά και ένα πεισματάρικο, αρνητικό σε όλα ζουζούνι! Ευτυχώς έχω και βοήθεια και κάπως μετριάζονται τα πράγματα! Αυτά μανούλες! Πολλά φιλάκια, να είστε καλά!


jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • angel_

    4142

  • angie!

    3932

  • Annie

    3518

  • dim_angel

    2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • angel_

    angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

  • angie!

    angie! 3.932 δημοσιεύσεις

  • Annie

    Annie 3.518 δημοσιεύσεις

  • dim_angel

    dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπερα κοριτσακια μου!Μπηκα στα γρηγορα να ευχηθω στα φιλαρακια μας μιας και δεν προλαβαινω ολη μερα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΥΣΑΚΙ!!!Οτι επιθυμεις ζουζουνακι!!

Να τη χαιρεστε Βικακι!

Βαλια να χαιρεσαι τον Κωνσταντινο!!!

Ελισαβετ να χαιρεσαι τον Κυριακο!!!!

Ειρηνη πολυχρονη η Δεσποινουλα!!!

Να ειναι ολα τα παιδακια γερα και να τα χαιροσαστε κοριτσακια!

Μαρια μου(ατλαντις)ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

Με το καλο να πατε σπιτακι σας και να γεμισει με τις φωνες των κοριτσιων σου!!!!!

Τανιτσα ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗΗ!!!!!

Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν!Σας φιλω!!!!byeeeeeee:p

Δημοσιεύτηκαν

Χρόνια πολλά στα μωρά μας !!! (Λούση/ Δέσποινα/Δημήτρης/Κυριάκος) να είστε πάντα γερά και καλότυχα !!! Μανούλες να τα χαίρεστε :)


k30rm7.png

 
 
Δημοσιεύτηκαν

καλημερα!!!

Βικυ μου αν και λιγο καθυστερημενα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!! Να ειναι παντα γερη και χαμογελαστη!!!

εγω ας πουμε οτι ειμαι λιγο καλυτερα, χτες πηγα στο γιατρο ημπεμπα μας ειναι καλα, τα χαπια δεν θα τα κοψω οπως φαινετε μεχρι να μπω στο μηνα μου.Τι να κανουμε, θα το αντεξω κι αυτο:rolleyes:

επανερχομαι σε λιγο γιατι ο ταλιμπαν με τραβαει


5Kiep3.png

hAk2p3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα μανούλες!

Μαρία μου να ψαίρεσαι την Πολυξένη!

Αννη κι εσύ το Δημητράκη για χθες.

Τάνια μου κουράγιο. Ολα καλά θα πάνε. Εφτασες τα μισά.

Εμείς εδώ. Τα ίδια. Ακόμα αρρωστα. Ο Νικόλας όλο και καλύτερα αλλά τη Χαρά την ακούω χειρότερα. Θα πάρω τη γιατρό αργότερα μήπως πρέπει να ξαναρχίσουμε νεφελοποιητή.


X4pTp3.png

 

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Μαρία να σου ζήσει και η δεύτερη κορούλα σου, να ειναι γερή και καλότυχη!!!

Χρόνια πολλά στην Λούση, στη Δεσποινούλα, στη Πολυξένη, στον Κυριάκο, στον Δημήτρη και στον Κωνσταντίνο!!! Να τα χαίρεστε μανούλες!!!

Πωπω γεννέθλια!! Τελικά ήσασταν αρκετες οι μανούλες που γεννήσατε Μάρτιο. Βάλτε και καμια φώτο απο τα παρτυ σας να μπουμε και εμεις σε διάθεση γεννεθλίων μιας και εμενα τα δικα μας ακομα μου φαίνονται μακριά.

Ιωάααααννννααα τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!! Με το καλό!! Όλα να σου πάνε τελεια και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Άντε να τα πουμε και απο κοντά!


eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Τελικά μίλησα με την γιατρό και προσθέσαμε ένα ακόμα σπρέυ στη συλλογή μας. Ετσι φτάνουμε τις 20 εισπνοές ημερησίως. Δεν το βλέπω να πηγαίνουμε στα πάρτυ του Σαββατοκυριακου και μακάρι να είμαστε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ώστε να κάνουμε και το δικό μας το άλλο Σάββατο.


X4pTp3.png

 

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα μανουλίτσες! Έχω μέρες να μπω.

Κατάρχήν να ευχηθώ στο νέο μωράκι της παρέας μας να είναι γερό, καλότυχο και πάντα ευτυχισμένο. Να την υποδεχτεί με πολύ χαρά η Γεωργία και να είναι πάντα αγαπημένες και ευτυχισμένες!

Χρόνια πολλά και σε όλα τα μωράκια που γιόρτασαν τα δέυτερα γενέθλιά τους! Να τα εκατοστήσουν και να΄ναι πάντα γερά τα καμαράκια σας!

Κι εμείς Θάλεια μου μαζί σας. Έχουμε ακόμα...

Εγώ έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί μου κρύωσε το Αθηνάκι. Πολύ πολύ μπούκωμα. Ευτυχώς όχι πυρετό ούτε και τίποτα άλλο. Κι από διάθεση μιά χαρά, αλλά αρκεί για να χάσουμε και τα δυό πάρτυ του Σαβ/κου δυστυχώς... Μάλλον κρύωσε αλλά όπως και να'χει δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να κολλήσουμε κανένα παιδάκι.

Δημητρούλα μου, περαστικά στα μικρούλια σου. Ελπίζω να'ναι περδίκια την άλλη βδομάδα όλα τα αρρωστούλικα!

Σας φιλώ γιατί έχω αργήσει για νάνι κι αύριο είναι μιά ακόμη δύσκολη μέρα στην δουλειά. Ευτυχώς είναι Παρασκευή...


ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα μανούλες!!

Μαρία μου να την χαίρεστε την Πολυξένη !!!! Πολύχρονη και από εδώ!!

Δήμητρά μου και Μαράκι μου, τί να πώ, πολύ στεναχωρήθηκα και με τα 2 σας μνμ , όχι για το πάρτυ αλλά που είναι έτσι τα μικράκια μας... σιδερένια να είναι!!

Λοιπόν, έτσι για τα γεννεθλιάκια μας, και για να ξυπνήσουν και λιγάκι οι αναμνήσεις, σας βάζω εκείνη την λιστούλα που είχαμε φτιάξει πριν από 2μιση χρόνια....

ΜΗΤΕΡΑ:

touki - 06/04/2010 -01/04/2010 (κοριτσάκι-3.320 gr.!!)

alikys - 07/04/2010 (αγορακι-3.300 gr!!)

Mariong - 09/04/2010 -12/03/2010 (κοριτσάκι-2.900 gr!!)

Marakious -10/04/2010-29/03/2010 (κοριτσακι-2.650 gr!!)

neraidoula-20/04/2010 -12/04/2010 (αγορακι-2.990 gr!!)

maraki2108 - 29/04/2010 -04/05/2010(κοριτσάκι-3.500 gr!!)

ΙΑΣΩ:

andria27 - 03/04/2010 - 28/03/2010 (αγοράκι-3300 gr!!)

mary73 - 07/04/2010 -30/03/2010 (αγοράκι)

valia81 - 07/04/2010 - 26/03/2010 (αγοράκι-3100 gr!!)

βασ32 - 17/04/2010 -03/04/2010 (κοριτσάκι-2.600 gr!!)

Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 -15/04/2010 (αγοράκι-3.500 gr!!)

island - 25/04/2010 - 24/04/2010 (αγοράκι-3.200 gr!!!)

ΛΗΤΩ:

tatti - 13/04/2010 (αγοράκι-3.210 gr!!)

Joanna30 - 7/04/2010 -09/04/2010(αγοράκι-3.360 gr!!)

ΧΡΥΣΟΥΛΑ Ρ. 20/04/2010 (κοριτσακι)

ΕΛΕΝΑ:

angel_ - 31/03/2010 - 28/03/2010 (κοριτσάκι - 3360gr !!)

irev - 04/04/2010 -26/03/2010 (κοριτσάκι - 2510gr !!)

nikole - 04/04/2010 - 03/04/2010 (κοριτσάκι)

anna_22 - 26/04/2010 -13/04/2010 (κοριτσάκι-3.380 gr!!)

ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ:

pik - 08/04/2010 -05/04/2010(αγοράκι-3.180 gr!!)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

tonia2010 - 04/04/2010 -26/03/2010 (κοριτσάκι)

dim_angel - 16/04/2010 -07/04/2010 (αγοράκι-3.455 gr!!)

ΓΑΙΑ:

angie - 25/04/2010 - 23/04/2010 (κοριτσάκι 2.940 gr)

Despina77-26/04/2010-17/04/2010 (αγορακι-2.800 gr!!)

ELISAVET-08/04/2010 - 25/03/2010 (αγορακι3360gr!!)

taniabell -11/04/2010(κοριτσακι-3.250 gr!!)Αγ.Δημητριος Ξανθη

despoina82 12/04/2010-14/04/2010 (αγορακι-4.050 gr!!)Ελευθω Καβαλα

Iwanna-13/04/2010-09/04/2010 (αγορακι-3 kg!!) Βιοκλινικη Γαληνος

atlantis-17/04/2010 Ολυμπιον Πατρας-27/03/2010 (κοριτσάκι)

bubbles -19/03/2010 Κυπρος-16/03/2010 (κοριτσακι-2520 gr!!)

AngiCat 21/04/2010 -07/04/2010 (αγορακι-4.100 gr!!)

annie-24/04/2010-13/04/2010 (κοριτσακι-3.200 gr!!)Γενεσσις Θεσσαλονικη

Tania 84 25/04/2010(αγορακι)Ιπποκρατειο Θεσσαλονικη

thalia81-27/04/2010-03/05/2010(κοριτσακι-4.050 gr!!) Βιοκλινικη Γαληνος

strata Κλινική Νίκη - 29/03/2010 (αγοράκι -3820 gr!!)

angel09 Κύπρος 14/05/2010-22/04/2010 (αγοράκι)

elissavet1988 Πάτρα, 30/04/2010-26/4/2010 (αγοράκι-3200)

Όταν την ξεκινήσαμε ήταν μόνο ονόματα και ΠΗΤ... σνιφ

Φιλάκια πολλά, να χαιρόμαστε τα μωράκια μας!


GaiGp3.png

Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα μανούλες!!

Ειρήνη μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Φιλάκια πολλά στον Μπιλάκο μας!!

Εμείς τελικά πάρτυ πάπαλα........ το ακυρώσαμε και το μεταφέραμε καλώς εχόντων των πραγμάτων για την επόμενη Κυριακή που θα είναι και Κυριακή των Βαΐων όπως και την μέρα που γεννηθήκαμε!

Πήγαμε εχτές το απόγευμα στην γιατρό και μας διέγνωσε ταχειίτιδα και ωτίτιδα. Καλά τα πήγαμε, τσιμπήσαμε και μια σακούλα με σιρόπια εισπνεόμενα και αντιβίωση και είμαστε κομπλέ....:-(:sad:

Ευτυχώς είμαστε σε πολύ ελαφρυά μορφή που σημαίνει ότι περιμένουμε αποτελέσματα στο πρώτο 24ωρο και η αλήθεια είναι ότι ήδη πάμε πάρα πάρα πολύ καλά.

Το κακό είναι ότι θα πρέπει να μην έρθουμε σε επαφή με άλλα παιδάκια μέχρι να μας αξιολογήσει η γιατρός την Δευτέρα, οπότε δεν θα είμαστε στο πάρτυ της Πολυξένη :(.

Αυτά τα υπέροχα από εμάς!

Φιλάκια στα παιζάκια, τα μπεμπάκια και στις κοιλίτσες της παρέας!


GaiGp3.png
Δημοσιεύτηκαν

kalispera filenades!!!na maste ki emeis...

o aprilios mpike k ta genethlia opws vlepw ksekinane siga siga!!!

egw tin pempti mpainw nosokomeio k paraskeui 6 apriliou gennaw!!!!

o manos einai 26 apriliou 2010 kai i mikri 6 apriliou 2012 teleia e???

den sas kruvw oti exw para polu agxos k fovo k perissotero epeidi tha mpw k ena eikositetrawro nwritera mesa k auto me gaxwnei perissotero..afou lew mpas k ginei tipota k paw aproopta!!o mikros vlepei tis etoimasies k exei kolisei panw mou k thelei sunexeia agkalia k filakia k gia na min xalaw xaturia edw k 15 meres koutsenw apo ti mesi mou!!!

auta ta nea apo emas!!!sas filw..

Δημοσιεύτηκαν

Γειά σας γειά σας, έχω μέρες να γράψω καθώς ήμασταν οικογενειακός άρρωστοι μετά απο το Νικόλα μου κόλλησα κ γώ κ μετά ο μπαμπάς του κ καταλαβαίνετε. Το χειρότερό μου όμως αυτή τη φορά ήταν ότι πήγα στο γιατρό κ μου βρήκε πύον στο λαιμό κ χρειάστηκα κορτιζόνη αλλά κ ισχυρή αντιβίωση που με εχει διαλύσει στο στομάχι κ όχι μόνο!!!ένα μαρτύριο πέρασα αλλά σήμερα είμαι μια χαρά.Τέλος καλό όλα καλά !!!Ο μικρός ευτυχώς την πέρασε την ίωση σχετικά γρήγορα (4μέρες) αλλά όμως για 1 βδομάδα την έβγαλε μόνο με γάλα κ κρέμες δεν ήθελε τίποτα αλλο,δυστυχως μου αδυνάτισε κ τον κυνηγάω συνεχώς να φάει για να ξαναεπανέλθει :( Τα βράδια όμως τόσες μέρες μου ξυπνάει ρε κορίτσια , έχω απηυδήσει. Νομίζω ότι είναι επειδή δεν τρώει καλά κ πεινάει γιαυτό αλλά πίνει γάλα 50ml κ μετά ξαναξυπνάει τι να είναι άλλο? Εσάς ξυπνάνε τα βράδια ?

Περαστικούλια στα αρρωστούλικα πιτσιποπάκια κ γρήγορη ανάρρωση εύχομαι ολόψυχα:cry:

Να ευχηθώ κ γω με τη σειρά μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα μωράκια που είχαν γεννεθλιάκια αυτές τις μέρες (θέλω λίγο καιρό ακόμη να σας μάθω συγχωρέστε με που δε ξέρω τα ονόματα όλα) να είναι γερά κ ευτυχισμένα κ να τα καμαρώσετε όπως αγαπάτε!!!

Να ζήσει το μωράκι της μανούλας Γιωργίας κ με το καλό να έρθει κ της μανούλας elissavet-manos.

Σήμερα πρωταπριλιά, είπατε κανένα καλό ψέμα? Να σας πω την αλήθεια έλεγα να πάρω τηλέφωνο μετά της 9 το βράδυ όλους τους συγγενείς κ να τους πούμε ότι κερδίσαμε το τζόκερ αλλά μάλλον αυτό θα το κάνουν πολλοι!!!:-P:-P

Μανούλες σας χαιρετώ κ εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας!!!ΑΑΑ να μας προσθέσετε αν θέλετε κ μας στην λίστα σας θα χαρούμε πολύ πολύ

ΙΑΣΩ 19-04-10 4,800gr Αγοράκι γλυκό γλυκό γλυκό αχ αχ αχ :tongue:


eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...