Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Koilitses ti kanete??

Euxomai na einai ola kala kai na megalwnoun oi mpempides kai oi kopelares!

Anna molis diavasa se 8 vdomades gennas!! Popo poli sintoma! Ante me to kalo euxomai na pane ola kala!

Litsaki kala apotelesmata kai sta ipoloipa koritsia oses exete rantevou kai eksetaseis!!

Emeis den pame katholou kala alla den thelw na ta grapsw edw pou eiste oles egkies kai na sas stenaxwresw kai na sas agxwsw!

Filakia polla!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Σαλώμη μου γιατί έτσι;; τι εγίνε;;; να μας λες τα πάντα, νοιαζομαστε για σένα και για τα αγόρια σου!!!! Μην χάνεις την πίστη σου!!! Εύχομαι από δω και πέρα να πηγαίνουν όλα προς το καλυτερο!!!!

yk1yp3.png

Koilitses ti kanete??

Euxomai na einai ola kala kai na megalwnoun oi mpempides kai oi kopelares!

Anna molis diavasa se 8 vdomades gennas!! Popo poli sintoma! Ante me to kalo euxomai na pane ola kala!

Litsaki kala apotelesmata kai sta ipoloipa koritsia oses exete rantevou kai eksetaseis!!

Emeis den pame katholou kala alla den thelw na ta grapsw edw pou eiste oles egkies kai na sas stenaxwresw kai na sas agxwsw!

Filakia polla!!

Εδώ είμαστε και για τα εύκολα και για τα δύσκολα.. αν πιστεύεις ότι θα σου κάνει καλό, να μας τα λες τα ξαλαφρώνεις.. Εγώ εύχομαι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Σήμερα έπιασα ένα βουναλάκι στην κοιλιά μου!:D Κεφαλάκι? Ποπουδάκι?Δεν ξέρω αλλά ήταν αστείο! Άκουγα που το έλεγαν κοπέλες σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη και έλεγα δεν θα μου συμβεί ποτέ? Γενικά, ήταν κινητικό το μωρό σήμερα το πρωί! Καμιά φορά δεν κουνιέται πολύ και ανησυχώ...

Καλημερα ομορφες!

Σαλωμη μου ειδα λιγο τα νεα σου στις μαμαδες απο κυπρο κ εχω να πω να μην το βαζεις κατω!περιμενε να δεις τι θα πουνε οι γιατροι κ μη βαζεις στο μυαλο σου κακες σκεψεις!εμεις θελουμε να μας λες τα νεα σας,εσυ κανε οπως αισθανεσαι!Ευχομαστε τα καλυτερα!

Βαλ μια χαρα το μπεμπε κ η αναρρωτικη σουπερ!κατσε να χαλαρωσεις!

Αννα μου αν σου πω τιμες θα δεις ειναι παθολογικη η καμπυλη μου.Νηστειας εχω 93,μετα απο μια ωρα 206,μετα απο 2 ωρες 189 και στις 3 ωρες 152.Ηδη μπηκα σε διατροφη μεχρι να παω γιατρο κ βλεπουμε.Να σου πω το ζαχαρο το τελευταιο ειναι,ας κανω κ ινσουλινη,δε με νοιαζει..τα μικροβια με τρομαζουν λογω περιδεσης..κ πλενομουν συνεχεια μετα την περιδεση ακριβως για να ειμαι οκ!Βεβαια ο γιατρος με μαλωσε κ μου ειπε απ την υπερβολικη καθαριοτητα οτι την πατησα..Τωρα ηδη εχω φαγουρα απο κατω με τη χαζοαντιβιωση..παλι θεραπεια θα μου δωσει..ενας φαυλος κυκλος κ εγω ολη την ωρα με τα φαρμακα..εχουν σπασει τα νευρα μου.Το σιροπι που λες το εχω κ εγω,το δοκιμασα στη μικρη μου που αντιμετωπιζει θεματακι αλλα δεν της εκανε πολλα.Βεβαια αυτη εχει ψυχολογικο θεμα οποτε δεν ειναι αντικειμενικο παραδειγμα.Η παιδιατρος ειπε οτι ειναι πολυ καλο.Θα το δοκιμασω κ εγω τωρα που το λες..

Καλο σκ σε ολες ευχομαι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!! Πως είστε σήμερα;

Αννα μου τι ωραία με το βουνσλακι!!! Εγώ προς το παρόν μονο κλωτσιές αν και αρχισε για τα καλά με πιο Πόλυ συχνότητα και χαίρομαι!!!!

Λιτσα μου μήπως με την αντιβιωση πρεπει να πάρεις και προβιοτικα;;; ρωτά τον γιατρό η τον φαρμακοποιό μην ταλαιπωρηθεις Κάιρο, ολά θα ξεπεραστούν κορίτσια!!!!

Καλό σαββατοκύριακο!!!

yk1yp3.png

Καλημερα μαμα!παιρνω κ προβιοτικα αυτη τη φορα,το γιαουρτι με την πετσα που σιχαινομαι επισης κανω την καρδια μου πετρα κ το τρωω αλλα δε βλεπω να κανουμε δουλεια..Θα φανει!

GjJbp3.png7IWup3.png

Kalimera Magiatikes manoules! Sas euxaristw oles pou noiazeste!!

Litsa den peirazei tha perasei kali mou min stenaxwriesai! Alla kai esi poses fores ti mera plenwsoun?? :tongue: Twra tha fas kai to giaourtaki sou kai ola osa prepei gia na perasei! Min agxwnesai!

Emeis kaname kai oi dio igro stis kardoules!! Akoma kai se auto idioi! Opote twra antiviwseis kai perimenoume! Kila idia akoma 540gramaria alla afou den xanoume toulaxiston nomizw einai thetiko. oi kardoules mas xtipane poli adinama kai twra kathe 2 wres pernei o antras mou tilefono kai tou lene nea, giati ama parw egw tha klaiw sto tilefwno :tongue: Aurio tha ksapaw alla twra den thelw na tous pernw agkalia, idika simera meta apo toses eksetaseis olo to prwi me to pou tous valame sto krevataki vgalane enan anastenagmo kai ta dio tous ta poulakia mou.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σας και παλι!!!

Λίτσα το πρόβειο το γιαούρτι με την πετσα είναι πιο νόστιμο απο το αγελαδινό, δοκίμασε μήπως σου είναι πιο ευχάριστο

Σαλώμη μου μην στεναχωριεσαι θα πάνε καλά τα μπουμπουκακια σου θα το δεις!!!!

yk1yp3.png

Σαλωμη μου λογικο ειναι να στεναχωριεσαι..προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα για τα αντρακια σου.θελουν το χρονο τους τα γλυκουλια μωρε..

Ασε κ πλενομουν τουλαχιστον 2 φορες τη μερα μετα την περιδεση ακριβως γιατι φοβομουν τα μικροβια αλλα ειχα το αντιθετο αποτελεσμα.

Μαμα το προβειο τρωω γιατι αυτο θεωρητικα εχει τα προβιοτικα.μπλιαχ!δεν ειμαι του γιαουρτιου αλλα το τρωω αναγκαστικα κ τωρα αλλα κ γενικα στη ζωη μου το εχω στη διατροφη μου.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια...Ελπίζω να είστε καλά όλες Κ τα μώρα σας!

Ειμαι Κ εγώ μέλλουσα μανουλα Μαΐου.Ειμαι 30-31 ετων κ στην 29w 4d έγκυος.Νομίζω οτι ειμαι στην ίδια ακριβώς Εβδόμαδα με οπ άλλη κοπέλα.Διαβάζω καιρό το καφε,διάφορα θεματά,διάφορα προβληματά,μικρά ευτυχώς αλλά αγχωτικα.Να σας πω εν συντομία ότι ειμαι έγκυος με μια παλινδρόμη κύηση στο ενεργητικό μου τον Ιανουάριο του 14 στις 8w 6d Κ μετά από κπ εξετάσεις,ευτυχώς που τις έκανα,θρόμβοφιλικη,οπότε τώρα ενεσουλα κθ μερα από την αρχήκαι ο Θεός βοηθός.Έχω κ υπερθυρεοείδίσμΟ έλεγχομενός εδώ κ χρόνια,ζάχαρο οκ προς το παρόν κ άγχος πολύ άγχος να πάνε όλα καλά κ να πάρω το αγγελούδι μου αγκαλιά...Αγοράκι παρεμπιπτόντως.Θέλω να ευχηθώ σε όλες μας καλή τέλειομηνη έγκυοςμοσύνη με υγιέστατο μώρα...Κ μια ξεχωριστή ευχή στη ΣαλωμηΣοφία κουράγιο κορίτσι μου,πίστη στο θεό,θετική σκέψη κ εύχομαι από την καρδιά μου τα αγγελούδια σου να τα πάρεις σύντομα σπίτι υγιέστατο κ όλα αυτά να είναι ένα κακό όνειρο...Sorry για το μεγάλο ποστ,ήθελα να τα πω όλα...Ελπίζω να αρχίσουμε να λΕμΕ για τις ββαλίτσες μας κ τα ψώνια μας...

miamia kalws irthes sti parea mas!! Poli lipamai otan akoue gia apovoles kai palidromes! Twra omws stis 29w kai vale eisai sta 2/3 tis egkimosinis!! Vale ena tickeraki ooomww! Se euxaristw poli gia tis euxes sou, tha paw twra na ta dw ta agorakia mou!! Euxomai kai se esena mia teliomini egkimosini kai to apatilo oneiro tou enws ponou :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλώμη-η-Σοφια είσαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος παρολα τα προβληματα!Μπράβο σου που τα καταφέρνεις!ΠΠολλά φιλιά στα μικρά σου..Ελπίζω να έχετε ευχάριστα σημερα!Αλήθεια εσύ πώς τα πας ως λεχώνα?Αναρρωσες γρηγορα?

Ευχαριστώ που απάντησες.Το φιλαράκι τικερακι δε μπόρων να βρω πώς μπαινει,θα το ψάξω!!!

Καλή Κυριακή σε όλες!Πίνω τη σοκολάτα μου σε ένα υπέροχο καφέ,σε ένα ομόροφο παραθαλάσσιο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας!Βασικά είναι πιο πολύ κοντά στην Άρτα.Μενίδι το λένε..Ήθελα να σας το πω κ αυτό....

Καλωσήρθες Miamia!:D

Σαλώμη μου, το ξερεις ότι σας σκεφτόμαστε και όλες οι ευχές μας είναι για τα μωράκια σας! Δεν είναι εύκολη μάχη αλλά θα την κερδίσετε!!:D

Λίτσα μου,ναι είναι παθολογική η καμπύλη..θα πάρεις το μετρητή σου και την ινσουλίνη σου και όλα θα πάνε καλά!!Εγώ απλά φροντίζω να πλυθώ μετά την τουαλέτα δηλαδή μία φορά τη μέρα και πραγματικά ,δεν παρουσίασα μικρόβιο...ελπίζω να περάσει γρήγορα!

Αύριο πάω για nst το νοσοκομείο. Για να δούμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...