Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Χαιρομαι που καταφερες να το ελέγξεις ετσι και ελπιζω να μην χρειαστεί ινσουλίνη!! Ειχες την προδιΑθεση η ετυχε τωρα μονο?? Ολα ειναι σημαντικα κοριτσι μου, μην το λες. Ολα πρεπει να τα βλεπουμε και να τα προλαμβανουμε πριν γινουν προβλημα. Αφου το παρακολουθεις ολα καλα θα πανε !! Ναι μολις το ειδα που μου εγραψες. Ευχαριστώ! Αυριο μεθαυριο θεκω να σας γεμιζω και με δακρυα χαρας οταν θα ερθει σπιτι το αντρακι μου!! :)

εσυ πως πας κατα τα αλλα? Φουσκωνεις???

Αμην κοριτσι μου να πατε σπιτακι σας να ηρεμησετε!εγω καλα σχετικα.φουσκωσα αν κ με τη διατροφη δε βλεπω να φουσκωνω αλλο!εχω σταματησει εδω κ καιρο στα συν 8,5.προδιαθεση μαλλον υπηρχε για ζαχαρο αν σκεφτεις οτι οι γιαγιαδες μου εμφανισαν στα 65 περιπου.στην κορη μου δεν ειχα θεμα.τωρα τα επαθα ολα.ανυπομονω να περασει ο καιρος,να φυγουν κατι μικροβια που κολλησα μην μου κανουν λοιμωξη με το ραμμα κ να γεννησω αφου μπω στον 9ο.αυτα τα ολιγα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Σαλώμη μου, να το πάρεις το κρεβατάκι άλλωστε περιμενουμε τους μπέμπηδες σπίτι, έτσι δεν είναι? Ακόμη κι αν αργήσουν θα ερθουν σπίτ!!:D

Καλέ προσοχή με τα πεσίματα!!:D

Λιτσάκι μου, μπράβο!Το ζάχαρο σου ζήτησαν να το μετράς μία ή δύο ώρες μετά την πρώτη μπουκιά? Αυτό με τα μαξιλαράκια πόσο το καταλαβαίνω.. για μένα ήταν 24 εβδομάδες, μετά 28 με τις κορτιζόνες και τώρα 32,που τις κλεινω αύριο με βάση την αυχενική..(αλλά σε 5 μέρες από την περίοδο) είμαι πολύ χαρούμενη, και στα δικά σου!!

Δεν έχω σπουδαία νέα..το μωρό το αισθάνομαι όμως καθημερινά.. νομίζω ότι τώρα που ηρέμησα λίγο περνάω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της εγκυμοσύνης!!Τόσος φόβος τόσους μήνες..δεν με νιάζει πια που δεν βγαίνω και έξω..

Τη Δευτέρα πάω ενδοκρινολόγο να του δείξω εξετάσεις θυρεοειδούς και μετρήσεις ζαχάρου.Την Τετάρτη θα δούμε την μπέμπα!!

Φιλάκια κορίτσια μου!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Αννα μου τι καλα που εισαι ανακουφισμενη!!αντε με το καλο να περασει ο καιρος να πιασεις τις 36 τωρα!με το καλο και τα ραντεβου στους γιατρους!εξω δε βγαινεις καθολου;εγω να πω την αληθεια βγαινω για εναν γρηγορο καφε στη γειτονια τη βδομαδα,καμια φορα και δυο,κραταω κ καποιες ωρες τη μικρη μονη μου που ολο κ κατι θελει κ αυτη τη βδομαδα ειδικα ολο κατι τυχαινε,μια παιδιατρος,μια ενδοκρινολογος,παιδικο παρτυ,ολο εξω την εβγαλα..ελπιζω να μην εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη οταν παω γιατρο.αν και θεωρητικα μου εχει πει να κινητοποιουμαι με μετρο χωρις να κουραζομαι..τωρα τι εννοει,ο Θεος κ η ψυχη του!το ζαχαρο μου ειπε 2 ωρες μετα το τελος να το μετραω.ισως εχει να κανει με τις τιμες της καμπυλης μου που δεν κατεβηκαν ουτε στο τριωρο.παντως φτου φτου μεχρι στιγμης φαινεται να πηγαινει πολυ καλα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Kalimera koilitseees!! :D

Litsa mpravo sou pou ta kataferes na to rithmiseis me diatrofi! Euxomai na min xreiastei katholou insoulini. Kai min anisixeis kai ta mikrovia tha xoun figei! Kala apotelesmata!

Anna ekanes eneseis? H tha kaneis twra? Kali epitixeia kai gia ta dio rantevou kai na mpeis na mas peis poso megalwse! Egw ta kanonizw ola kai perimenw na rthoun spiti auta den kserw pote tha erthoun omws :tongue:

Piga kai ta eida ta krevatakia xthes alla den parageila. Skeftomai mipws einai lathos na ta koimizw dipla mou mazi mou efoson den thilazoume? To skeftomai akoma tha paw na tous dw akoma 2-3 fores prin apofasisw pou thelw na koimounte! :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ανοιξιατικα μωρακια κ μανουλες!! Ο καιρός βέβαια περισσότερο χειμωνιάτικο είναι αλλά τέλος πάντων!! Χαλιά κοιμηθηκα παλι,έλεος πια,ξύπνησαν στις 4:30 για να πάω τουαλέτα κ ξανακοιμηθηκα κατα τις 7:30 κ στις 9ξυπνησα γιατί η μικρή μου είπε καλημέρα!! Έχω συνέχεια άγχος μς όλα κ σκέφτομαι τα πάντα!! Σαλώμη μου η κόρη μου 3,2 χρονων κ δεν θηλάζει εδώ κ πολύ καιρό κ όμως κοιμαται στο κρεβάτι της ενωμένο με το δικο μας!! Τα βρεφακια σου όταν βγουν θα σας έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη, να νιώσουν ασφάλεια!! Οι υπολοιπες πως είστε;κανένα νεο;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα κορίτσια...Νομίζω έχουν αρχίσει λίγες καουρες,μμικρές Κ διακριτικές χαχα...Αλλά δεν είναι τπτ...

Λίτσα Κ Άννα υπομονή με το ζάχαρο...Λίγος καιρός εμεινε κκ μεταετα βουρουρ στα ζαχαροπλαστεία...Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά σκεφτείτε ότι είναι προσωρινό...Έχω στο σπίτι τον πατέρα μου με ζάχαρο πολλά χρόνια,ακρωτηριασμΟ ακρου,πολύ πάνω από το γόνατο κ χίλια δύο προβληματά Κ είναι μόνΙμΑ σε δίαιτα...Αλλά σκεφτείτεσκεφτείτε ότι δε θα πάρετεπάρετε πολλά κιλά Κ μμπορεί να υιοθετήσετε έναν υγιεινοτερο τρόπο ζωής...ΜΜαιρηλου Κ Σαλώμη Σοφία περνάει ο καιρός κ αυτό είναι υπέρ σας...Τα μωρακια σας θα έρθουν σύντομα σπίτι...Σαλώμη σκέψου το Κ αποφασίζεις όταν είσαι έτοιμη.Κ εγώ ομως πιστεύω ότι καλύτερα να τα έχεις δίπλα σου για λίγο καιρό...

ΜΜαριαΖετρα Κ εγώ αγχώνομαι Για όλα,για τις ετοιμασίες,υπόλοιπες αγορές κ τον τοκετό Φυσικά...Άσε που μάλλον θα χρειαστεί τελικά να πάρω κ καρότσι κ κοιτάω για κτίρια οικονομικΟ αλλά να είναι κ καλό για το μωρο..Κ την πίτα ολόκληρ

η Κ το σκύλο χορτάτο δηλ...

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;

Λίτσα μου, ευτυχώς με το ζάχαρο που τα καταφέρνεις με την διατροφή, υπομονή και δύο μήνες έμειναν μέχρι τον Μάιο!!

Αννα τι νέα από τον γιατρό;;

Σαλώμη μου πως είναι τα θαυματάκια σου;; να σκέφτεσαι θετικά και σύντομα θα μεγαλώσουν και θα έρθουν στο σπίτι να τα έχεις κοντά σου.

Τα δικά μου νέα όλα καλά, ο μπέμπης μου σήμερα που τον είδαμε έχει φτάσει τα 1800, στις 30 θα κάνω doppler αυτά!

Σιγά σιγά θα του πλύνω και γω τα ρουχαλάκια να είναι όλα έτοιμα!

Αλλα δεν βοηθάει και ο καιρός, μουνταμάρα και βροχές, αλλα ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα κορίτσια μου, ας απολαύσουμε τα μωράκια μας και τις κλωτσιές τους όσο πάει!!

Φιλάκια πολλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε;;; ελπιζω να στε ολες καλα !!!

εγω εχθες ενιωσα πρωτη φορα συσπασεις!!!! τρομαξα και δεν ηξερα τι πρεπει να κανω, οποτε καθισα στα αυγα μου και δεν εκανα τιποτα!!! σημερα θα παρω και τον γιατρο να ενημερωσω να δω τι θα μου πει και αυτος, την πεμπτη μαπαινω στον 7ο!!! πω πω!!! απο την μια μου φαινεται ατελειωτη η εγκυμοσυνη και απο την αλλη ο 7ος μου φανηκε πολυ!!!

εμενα η πεθερα μου πηρε ολα τα πραγματακια που ψωνισαμε για το μωρο και τα χει ηδη πλυνει!!! πιο πολυ απο χαρα πιστευω παρα απο το αγχος της οτι ερχεται το μωρο, εγω εχω κατι σεντονακια και κουβερτακια που θα τα πλυνω αργοτερα

γενικα μην αγχωνεστε εχουμε πολυ χρονο και πιστευω οτι ο καιρος θα κρατησει το πολυ ετσι μεχρι και αυτον τον μηνα, ποσο πια ακομα;;;;;

φιλια σε ολες και ολα καλα!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;

Λίτσα μου, ευτυχώς με το ζάχαρο που τα καταφέρνεις με την διατροφή, υπομονή και δύο μήνες έμειναν μέχρι τον Μάιο!!

Αννα τι νέα από τον γιατρό;;

Σαλώμη μου πως είναι τα θαυματάκια σου;; να σκέφτεσαι θετικά και σύντομα θα μεγαλώσουν και θα έρθουν στο σπίτι να τα έχεις κοντά σου.

Τα δικά μου νέα όλα καλά, ο μπέμπης μου σήμερα που τον είδαμε έχει φτάσει τα 1800, στις 30 θα κάνω doppler αυτά!

Σιγά σιγά θα του πλύνω και γω τα ρουχαλάκια να είναι όλα έτοιμα!

Αλλα δεν βοηθάει και ο καιρός, μουνταμάρα και βροχές, αλλα ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα κορίτσια μου, ας απολαύσουμε τα μωράκια μας και τις κλωτσιές τους όσο πάει!!

Φιλάκια πολλά.

Γεια σας κορίτσια...

ΒΒασουλινι Ο δικός μου τις ίδιες μμέρες ήταν 1527γρ Κ Ο γιατρός είπε είναι στο μμέσο όρο..Εσένα τι σου είπε?Γιατί ντοπλερ τόσο νωρίς?

Το μωρακι μου με έχει τσακίσει στις κλωτσιές....Πολύ δυνατές..

Τα ρούχα από ββδομάδα λέω να τα πλύνω...Μου λείπουν μμερικά ακόμα...

Κ δικά μου μου λείπουν...Αγχώνομαι με τις αγορές,δε θέλω να τα αφήνω Τελευταία στιγμή...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε;;; ελπιζω να στε ολες καλα !!!

εγω εχθες ενιωσα πρωτη φορα συσπασεις!!!! τρομαξα και δεν ηξερα τι πρεπει να κανω, οποτε καθισα στα αυγα μου και δεν εκανα τιποτα!!! σημερα θα παρω και τον γιατρο να ενημερωσω να δω τι θα μου πει και αυτος, την πεμπτη μαπαινω στον 7ο!!! πω πω!!! απο την μια μου φαινεται ατελειωτη η εγκυμοσυνη και απο την αλλη ο 7ος μου φανηκε πολυ!!!

εμενα η πεθερα μου πηρε ολα τα πραγματακια που ψωνισαμε για το μωρο και τα χει ηδη πλυνει!!! πιο πολυ απο χαρα πιστευω παρα απο το αγχος της οτι ερχεται το μωρο, εγω εχω κατι σεντονακια και κουβερτακια που θα τα πλυνω αργοτερα

γενικα μην αγχωνεστε εχουμε πολυ χρονο και πιστευω οτι ο καιρος θα κρατησει το πολυ ετσι μεχρι και αυτον τον μηνα, ποσο πια ακομα;;;;;

φιλια σε ολες και ολα καλα!!!!

ΣΥΣΠΆΣΕΙΣ????Από τώρα?Πώς ήταν?Πώς τις καταλΑβες?Πες να εχουμΕ μια ιδέα...

Ο γιατρός τι είπε?Ελπίζω να μην είναι κτ Κ να είναι περαστικο...

Φιλιά σε όλες...

ετσι νομιζω, οτι ηταν συσπασεις, ενιωθα ανα τεταρτο χαμηλα στην κοιλια κατι σαν σφιξιμο, σαν τεντωμα, κρατουσε λιγο, δεν πονουσα, και το μωρο ηταν αρκετα δραστηριο αν και δεν ξερω αν αυτο εχει σχεση....

κοιτα αν σκεφτεις οτι την πεμπτη μπαινω στον 7ο δεν ειναι τελικα και τοσο νωρις....αλλα παλι δεν ξερω.... τον γιατρο δεν ηθελα να ενοχλησω και θα τον παρω το απογευμα που ξερω οτι εχει παντα μια ωρα κενη για τις δουλειες με χαρτουρα , να δω τι θα μου πει....

παντως σημερα δεν εχω κατι μεχρι στιγμης.....ευτυχως

yk1yp3.png

ετσι νομιζω, οτι ηταν συσπασεις, ενιωθα ανα τεταρτο χαμηλα στην κοιλια κατι σαν σφιξιμο, σαν τεντωμα, κρατουσε λιγο, δεν πονουσα, και το μωρο ηταν αρκετα δραστηριο αν και δεν ξερω αν αυτο εχει σχεση....

κοιτα αν σκεφτεις οτι την πεμπτη μπαινω στον 7ο δεν ειναι τελικα και τοσο νωρις....αλλα παλι δεν ξερω.... τον γιατρο δεν ηθελα να ενοχλησω και θα τον παρω το απογευμα που ξερω οτι εχει παντα μια ωρα κενη για τις δουλειες με χαρτουρα , να δω τι θα μου πει....

παντως σημερα δεν εχω κατι μεχρι στιγμης.....ευτυχως

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Γιατρό έχω αύριο.Μην άγχεσαι!Κι εγώ νόμιζα οτι έχω συσπάσεις και τελικά έκανα nst(κρδιοτοκογράφο) και ¨ολα ήταν καλά!Θα μπω αύριο να σας πω τα νέα μας!

Kalimera koilitseees!! :D

Litsa mpravo sou pou ta kataferes na to rithmiseis me diatrofi! Euxomai na min xreiastei katholou insoulini. Kai min anisixeis kai ta mikrovia tha xoun figei! Kala apotelesmata!

Anna ekanes eneseis? H tha kaneis twra? Kali epitixeia kai gia ta dio rantevou kai na mpeis na mas peis poso megalwse! Egw ta kanonizw ola kai perimenw na rthoun spiti auta den kserw pote tha erthoun omws :tongue:

Piga kai ta eida ta krevatakia xthes alla den parageila. Skeftomai mipws einai lathos na ta koimizw dipla mou mazi mou efoson den thilazoume? To skeftomai akoma tha paw na tous dw akoma 2-3 fores prin apofasisw pou thelw na koimounte! :tongue:

Τις εν'εσεις τις έκανα την 28η εβδομάδα και δεν μου έχει πει κανείς να κάνω άλλες..θα ρωτήσω άυριο.

Καλησπέρα κορίτσια Μαράκι δεν μου είπε τίποτα για το βάρος, απλά οι μετρήσεις μαζί με το βάρος του δείχνουν ότι ειμαι 32 εβδομάδων και όχι 30 που είμαι βάσει τελευταίας περιόδου. Δεν ξέρω πότε γίνεται το Doppler αλλά μου είπε τέλος μήνα να το κάνω. Ο μικρούλης μου είναι με το κεφάλι κάτω και στον υπέρηχο μας κοιταζε😃 💕 μαμά οι συσπάσεις θέλουν ηρεμία και ξεκούραση. Φιλάκια σε ολες😘

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...