Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανουλίτσες!

Τί μου κάνετε; Περαστικά Λέτα!

Μαριλίνα, να σου ζήσει η νεοφώτιστη! Φανταστικά τα ονόματά της! Τί ωραία που πήγατε Σούνιο και που οδήγησες! Πραγματικά χρειάζεται!

Τινάκι συγχαρητήρια για το δοντάκι και με το καλό και η βάφτιση!

Εμείς βαφτιζόμαστε την Κυριακή 3/7 και θα την βγάλουμε Λυδία τη μικρή. Είναι ένα όνομα που μας αρέσει, δεν είναι των μαμάδων μας, όπως και του μικρού. Ωστόσο, έχω αγχωθεί με τα προσκλητήρια γιατί ενώ τα έχω παραγγείλει από τα μέσα Μαϊου, ακόμη δεν είναι έτοιμα. Ελπίζω να μη με κρεμάσουν, αλλιώς δεν τους πληρώνω.

Το άλλο μεγάλο μας ζήτημα είναι ο μικρός μας...Από τότε που αρχίσαμε τον παιδικό (μετά το Πάσχα) μας έλεγε ότι κάτι τον πονάει για να μην πάει σχολείο, με αποκορύφωμα χθες που κούτσαινε απίστευτα και δεν μπορούσε να τρέξει. Το έκανε αυτό όλη μέρα και παραπονιόταν για το γόνατό του, οπότε και μεις ανησυχήσαμε και τον πήγαμε έκτακτα στο Ιασώ Παίδων, τον είδε παιδοορθοπαιδικός, του έκανε ακτινογραφία και, κορίτσια, δεν έχει τίποτα! Από τη μια είπαμε ευτυχώς, από την άλλη, το πρόβλημα είναι ψυχολογικό, θες ο σταθμός, θες το μωρό, θέλει να μας τραβήξει την προσοχή, η οποία, πράγματι, είναι κυρίως επάνω του...Τί να πω...Αγχώθηκα και στενοχωρήθηκα, τον χαϊδεύω απίστευτα, τον έχω κατσιάσει, δεν ξέρω τί παραπάνω να κάνω για να καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπάμε...Αν και πιστεύω ότι το ξέρει και απλά μας παίζει και μεις ψαρώνουμε...Ελπίζω να είναι αυτό...

Αυτά κοριτσάκια μου τα νέα μας, σας φιλώ, καλό βράδυ!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα!

leta800 ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.

carrie πιστεύω πως ο μικρός σου όντως θέλει να σας τραβήξει την προσοχή. Σ΄αυτήν την περίπτωση εγώ θα καθόμουνα και θα κουβέντιαζα πολύ μαζί του και θα φρόντιζα να του τονίζω πόσο πολύ τον αγαπάμε όλοι. Τον παιδικό δεν θα τον σταματούσα αλλά αντίθετα θα κουβέντιαζα και με την δασκάλα του και θα βρίσκαμε μια κοινή αντιμετώπιση. Αν ο σταθμός σας συνεργάζεται με κάποιον παιδοψυχολόγο δεν θα δίσταζα να απευθυνθώ και σε εκείνον.

Μαριλίνα μπράβο που το πήρες απόφαση για το αυτοκίνητο! Εγώ όταν πήρα το δίπλωμα μετά από λίγο έμεινα έγκυος οπότε πάνω που πήγαινα να το συνηθίσω σταμάτησα να οδηγώ και τώρα το φοβάμαι. Πρέπει κι εγώ να κάνω την υπέρβαση και να το πάρω ξανά γιατί είναι απαραίτητο στις μετακινήσεις μας και δεν μπορώ να εξαρτάμαι συνέχεια από τον άντρα μου.

Τα νέα μας τώρα: Χθες πήγαμε στον παιδίατρο όπου για άλλη μια φορά βάλαμε τα κλάματα μόλις ξεκίνησε να τον εξετάζει και με κατούρησε όταν τον πήρα για λίγο αγκαλίτσα για να τον ηρεμήσω.

Κάναμε εμβόλιο, την τρίτη δόση της Ηπατίτιδας Β, το βάρος μας είναι 9600 και το ύψος μας 75 πόντοι ( γίγαντας!!!)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα!!

Λέτα μου,

Ελπίζω να είσαι καλύτερα και να μπορείς να παίξεις με το μικρό σου!! Με το καλό να τελειώσει ο άντρας σου το μεταπτυχιακό. Είναι πολύ ζόρι. Εμείς ήμαστε και οι δύο στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, απλά εγώ τελειώνω και ο άντρας μου έχει ακόμα 2 χρόνια.

Αγγελική μου,

εσύ πήρες το δίπλωμα πριν μείνεις έγκυος στον γιο ή στην κόρη;; Εγώ έκανα τα "μεταπτυχιακά" έγκυος στον γιο μου, έκανα εμετο μία μέρα και το παράτησα... Πέρισυ προσπάθησα, αλλά πάλι το άφησα. Τώρα είμαι έτοιμη να το ξεκινήσω και να μην το αφήσω... Να είμαι ανεξάρτητη, που λες κι εσύ.

Μπράβο το μικρούλη!! Είναι μεγάλο μωρό.

Εμείς έχουμε αύριο παιδίατρο. Να δω πως θα πάω μόνη με τα δύο μωρά μαζί... Το σκέφτομαι από τώρα!!!

Φιλάκια και καλό απόγευμα

Υ.Γ. Λινεάλλλλ!!!!! Κι εγώ αναρωτιέμαι που είσαι.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πιάσανε οι ζέστες και δεν βλέπω την ώρα να κλείσουν τα σχολεία για να πάμε τα παιδάκια μου στην μαμά μου, στην βόρεια Εύβοια για τις διακοπές τους. Έτσι κάθε Σαββατοκύριακο θα πηγαίνουμε να τα βλέπουμε και θα κάνουμε και τα μπανάκια μας και θα πίνουμε και το καφεδάκι μας στην παραλία!!!

Μαριλίνα το δίπλωμα το πήρα πριν γεννήσω την κόρη μου, δηλαδή πριν 11 χρόνια, γι΄αυτό όπως καταλαβαίνεις δυσκολεύομαι να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω την οδήγηση πάλι. Περιμένουμε τα νέα σας από τον παιδίατρο.

Lineal τι γίνεσαι κορίτσι μου????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλιτσες....

τι κανετε???εγω εχω μια γαστρεντεριτιδα αυτες τις μερες και φοβαμαι μην κολλησει ο μικρουλης...με φοβο τον αγγιζω...φοραω μασκα και πλενω τα χερια μου συνεχεια για να μην κολλησει....προς το παρον ολα καλα....

αγγελικη μια χαρα το μικρακι σας.....

μαριλινα περιμενουμε νεα απο τον παιδιατρο ελπιζω να τα καταφερες με 2 παιδακια....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Λέτα μου ίωση είναι. Την περάσαμε κι εμείς...Ξεκίνησε η μικρή την Παρασκευή το απόγευμα και μετά κόλλησα κι εγώ...χάλια το Σαββατοκύριακο. Επίσης κόλλησε η κουνιάδα μου, ο αδερφός μου, η πεθερά μου, η μαμά μου, μια φίλη μας και γενικά όλος ο κόσμος. Ευτυχώς ο άντρας μου δεν κόλλησε και είχε λίγο τη μικρή την Κυριακή που δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου...

Το στομαχάκι της δεν έχει συνέλθει ακόμα...

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα τώρα, μπορεί να μπω κι αργότερα.

Φιλάκια πολλά σε όλες και περαστικά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Κορίτσια γειά σας!

Βάλτε μας κι εμάς στο club των άρρωστων! Τα ξημερώματα ο Χρηστάκος μου ξύπνησε με ένα 38,3 χωρίς να έχει βήχα ή συνάχι ή κάποια άλλη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Στις 7,30 το πρωί είχε ένα 37,1 και μέσα σε ένα μισάωρο ο πυρετός ανέβηκε στο 39! Του έδωσα αντιπυρετικό και αφού ίδρωσε του έπεσε ο πυρετός. Τώρα τι είναι αυτό θα δείξει!

Κορίτσια περαστικά στα μικρά σας και γρήγορα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα σας!!!

Περαστικά στα άρρωστα μωρούλια μας :-(:-( Να είναι όλα καλά το τριήμερο!!!

Εμάς η παιδίατρος μας βρήκε πολυ καλά. 74-75 εκ. ύψος και σχεδόν 10 κιλά!!

Η μικρή μου έχει αρχίσει και να τρώει μικρές μπουκιές από ψητό κοτοπουλάκι, πατατούλα κλπ!!! Έχει πολύ πλάκα!!

Προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμάζευτα!! Πήρα σήμερα το ντιβιντι της βάφτισης (τις φωτογραφίες δλδ) και πρέπει να τις δω για να διαλέξω!! Σχεδόν τελείωσα με τις ντουλάπες (βασικά πλυντήρια μείνανε) καθώς και με τις αλλαγές από τη βάφτιση.

Το τριήμερο που θα πάμε Σούνιο, εάν έχει καλό καιρό και ζεστή θάλασσα, λέω να την κολυμπήσω και την δεσποινίδα μου!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μικρούλια σας επίσης και να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο. Αν και ο καιρός από ότι άκουσα θα μας τα χαλάσει.

Μαριλίνα μια χαρά την βρίσκω την κοριτσάρα σου, μπράβο! Όσο για το μπάνιο στην θάλλασα εμάς ο παιδίατρος μας είπε να τον βουτήξουμε στην θάλασσα από τον άλλο μήνα για να έχει ζεστάνει λίγο περισσότερο η θάλασσα.

Ο Χρηστάκος μου εξακολουθεί να ανεβάζει πυρετό πάνω από 38,5 κάθε πέντε ώρες περίπου. Δεν 'εχει κανένα άλλο σύπτωμα εκτός από αυτό οπότε θα περιμένουμε να κλείσει 48 ώρες για να δούμε αν θα υποχωρήσει ή μήπως χρειαστεί να πάρει στο τέλος αντιβίωση.

Κορίτσια αν δεν τα ξαναπούμε σας εύχομαι να περάσετε καλά όσες φύγεται και ακόμη καλύτερα όσες δεν φύγεται!!!!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!

Πολλά πολλά πολλά περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια!

Κοριτσάκια όσες το σκέφτεστε για το αυτοκίνητο να το πάρετε απόφαση και να του πάρετε τον αέρα! Θυμάμαι τον δάσκαλο που μου είχε πει "Μην το φοβάσαι, εσύ του ορίζεις τι θα κάνει!" και με βοήθησε πολύ τότε! Οδηγώ από τα 21 και πραγματικά είναι πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση!

Το αγοράκι μου έσκασε και δέυτερο δοντάκι!!! Τώρα έχει και τα δύο μπροστινά!

Επειδή γενικά είναι λίγο γκρινιάρης, δεν κατάλαβα καμία ιδιαίτερη γκρίνια για τα δόντια!

Προχθές έφτιαξα και το βιβλίο ευχών για την βάφτιση και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα!!

Η Lineal μάλλον δεν θα έχει internet και δεν μπαίνει... Μπες βρε παλιογείτονα να μπει και το κορίτσι μας!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Γειά σου τινάκι,

Έχεις δίκιο για το αυτοκίνητο, είναι μεγάλη ευκολία και πρέπει να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω την οδήγηση πάλι!

Μπράβο και για το δοντάκι του αγοριού σου! Άντε και καλές μάσες;);)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

επιτελους συνηλθα και τωρα ειμαι πολυ καλυτερα....

προς το παρον δειχνει να μην εχει κολλησει ο μικρος θα δουμε....

αυριο σκεφτομαστε μηπως παμε καμια χαλκιδικη....θα δουμε...

Εμάς η παιδίατρος μας βρήκε πολυ καλά. 74-75 εκ. ύψος και σχεδόν 10 κιλά!!

Η μικρή μου έχει αρχίσει και να τρώει μικρές μπουκιές από ψητό κοτοπουλάκι, πατατούλα κλπ!!! Έχει πολύ πλάκα!!

μαριλινα μια χαρα η μικρουλα....δηλαδη εσενα τωρα δεν τρωει αλεσμενο ε???εγω νομιζω οτι θα εχουμε θεμα....οσες φορες προσπαθησα να του δωσω τραχανα η πατατα λιωμενη δεν ηθελε με τιποτα ηθελε να ειναι αλεσμενο...

Ο Χρηστάκος μου εξακολουθεί να ανεβάζει πυρετό πάνω από 38,5 κάθε πέντε ώρες περίπου. Δεν 'εχει κανένα άλλο σύπτωμα εκτός από αυτό οπότε θα περιμένουμε να κλείσει 48 ώρες για να δούμε αν θα υποχωρήσει ή μήπως χρειαστεί να πάρει στο τέλος αντιβίωση.

αγγελικη ελπιζω να μην ειναι τιποτα και απλα να ειναι μια ιωση που θα περασει χωρις καμια αντιβιωση....περαστικα

Το αγοράκι μου έσκασε και δέυτερο δοντάκι!!! Τώρα έχει και τα δύο μπροστινά!

Επειδή γενικά είναι λίγο γκρινιάρης, δεν κατάλαβα καμία ιδιαίτερη γκρίνια για τα δόντια!

Προχθές έφτιαξα και το βιβλίο ευχών για την βάφτιση και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα!!

τινακι και εγω οδηγαω απο τα 21 και πραγματικα ειναι μεγαλη εξυπηρετηση....κανω τα παντα μονη μου...μην το αμελειτε κοριτσια...

μπραβο και για το δευτερο δοντακι...στειλε καμια φωτο απο το βιβλιο ευχων...

σας φιλω κοριτσαρες..καλα να περασετε......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας κορίτσια μου, τι κάνετε?

Εγώ χάθηκα αλλά είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα...έσπασα το χέρι μου και έχω και την βάφτιση στις 19 του μηνός και τρέχω να προλάβω.

Σας φιλώ γλυκά και μόλις βρω χρόνο θα διαβάσω και τα νέα σας!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...