Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εύχομαι σε όλες σας γρήγορα με ένα μωρό στην αγκαλιά, ξεκινάω την πρώτη εξωσωματική στα 44 και έχω φρικαρει με το που μου έστειλαν το πρωτόκολλο, κινέζικα μου φάνηκαν κ έχω να το ανοίξω από τότε μέχρι να ηρεμήσω λίγο και να δω τι πρέπει να κάνω , δυστυχώς με ΑΜΗ 0,44ng δεν ελπίζω σε πολλά άλλα ο σφακ ήταν συγκρατημένα αισιόδοξος. Σε 20μερες λοιπόν ξεκινάμε τον αγώνα μας και ο θεός βοηθός 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολύς κόσμος έχει καταψύκτη για να αποθηκεύει λαχανικά στην εποχή τους, και μάλλον είναι το καλύτερο. Που να το βάλεις όμως... Καλέ είχα γνωρίσει μια κοπέλα που το καλοκαίρι έκανε την μισή διαδικασία για τα γεμιστά (άνοιγμα ντομάτας, έβγαζε το ζουμί κτλ) τα έβαζε στον καταψύκτη και τον χειμώνα έφτιαχνε γεμιστά με καλοκαιρινές ντομάτες! Καλά εγώ έπαθα σοκ, μόνο που το σκέφτηκε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μενα ο μπαμπας μου εχει στο χωριο καταψυχτη και μου στελνει ετσι πολλα πραγματα, γιατι εδω δεν χωραει το ψυγειο.

Αυτο με τα γεμιστα δεν το ειχα σκεφτει!!

Καταρχην καληροκαλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2ον θελω πμ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(εκτος αν κραζεις εμενα, που τοτε δεν θελω)!!

Μαρινακι, περαστικα στο Εβελινι, μην τρελενεσαι, ο πυρετος με το ντεπον επεσε αμεσως?

Το οτι ειναι μες την τρελη χαρα ειναι πολυ καλο!!

Τα της μασας τωρα.

Η δρ μου ειπε να τρωει τα παντα, μεχρι και τοστ με τυρι!!!!!!

Της δινω σιγα σιγα να δοκιμαζει τις γευσεις.

Εχτες της εδωσα ψωμακι, ολικης παρακαλω, που το βουτουσα στο λαδακι και ξετρελαθηκε.

Κρεμες της εδινα, μου τις εκοψε πριν κανα 2 μηνες.

Αυγο και ψαρι ξεκινησαμε κανονικα, τρελενεται η παλιομαιμου!!!!!!

Εχτες εκανε ενα βημα μονη της!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τοστ με τυρι??? μασαει? αλεσμενο?

εμεις ακομα φαφουτες...........Μαρινα κ εσεις?

κοριτσια φαφουτακι θα μεινει το παιδακι μου....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Τοστ με τυρι??? μασαει? αλεσμενο?

εμεις ακομα φαφουτες...........Μαρινα κ εσεις?

Ψιλομασαει ή να το πω καλυτερα προσπαθει.

Τοστ δεν της εχω δωσει, η δρ μου ειπε να το ψησω λιγο, ετσι ωστε να μαλακωσει.

Απο τα υπολοιπα παντως της τα κοβω μικρα κοματια, τα πιανει με τα χερια, τα χωνει στο στομα και μενουν εκει κανα 5 λεπτο,κανει την κινηση οτι ψεφτομασαει, αλλα πιστευω οτι τα μαλακωνει στο στομα και μετα γλουπ στο στομαχι!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μεγαλωνοντας, οταν γκρινιαζε , του εδινα ενα λεμονι ναπαιζει..
Κι ο δικός μου λατρεύει να μασουλάει λεμόνι
Αυτό πρώτη φορά το ακούω.Και αύτο δεν ήταν πολύ δυνατό για το στομάχι του?Εγώ το κρεμμύδι ναι μέν το βάζω στο φαγητό του αλλά δεν το αλέθω ποτέ.
Εγώ πότε πότε βάζω κρεμμύδι ξερό ή φρέσκο ή πράσο. Δεν έχει πρόβλημα (μόνο αναπνοής, βρωμάει)
εφίτσα τώρα και να με έβρισες με αυτό το βουργουνδίας χαμπάρι δεν πήρα... Επιφυλάσσομαι όμως να το ψάξω αύριο γιατί τώρα βαριέμαι και να σου απαντήσω ΟΚ? Το πμ το είδες???
Άσχετη δεν ξέρεις το μοσχαράκι βουργουνδίας; τς τς τς
να σου πω, τώρα είδα την ώρα ρε συ!

Τελικά μας έβαλαν για ύπνο...

Έβγαλες νόημα? Εσύ έχεις χάσει και επεισόδια σαν νεότερη...

Τι λέτε ρε γαμώτο, πονοκέφαλο μου προκαλέσατε!
Καλημέρα!

Καταρχάς με εκνευριζεται που μιλατε συνθηματικα και δεν καταλαβαινω τιποτα. Πειτε γρηγορα!!!

Ε άει γεια σου!
Τιποτα το δύσκολο....παίρνεις ντοματακια πομοντορο, τα αλεθεις στο μιξερ κ τα βαζεις σε ταπερ να παγωσουν στην καταψυξη. Μετα τα βγαζεις απο τα ταπερ κ τα βαζεις σε πολυμπαγ κ τα εχεις σε πρωτη ζητηση ανα πασα στιγμη.
Γι'αυτό κρατάει όλα τα μπωλακια από βούτυρο η μαμά μου, τα γεμίζει με τη τομάτα και τα καταψύχει. Το πετάς στο φαί μετά, ούτε απόψυξη ούτε τίποτα και κάνει μια χαρά σάλτσα
Θα κάνει παρέα στον δικό μου

Μου πήρε περίπου μια ώρα να διαβάσω και να απαντήσω (με πολύ κόπο ομολογουμένως) και είμαι κομμάτια, δεν μπορώ να το καταλάβω... μάλλον οι έντονοι ρυθμοί μου αρμόζουν καλύτερα...

WN6Op3.png

Ελένη: όνομα που προέρχεται από τη λέξη «ελένη», που σημαίνει «λαμπάδα» ή από τη ρίζα ελε- που σημαίνει «κυριεύω, κατακτώ». Όνομα που και στη σημερινή εποχή φέρουν γυναίκες με δυνατό χαρακτήρα και προσωπικότητα. Διαθέτουν γοητεία κι όταν ακόμα δεν είναι όμορφες κι επιμένουν να γίνεται πάντα το δικό τους. Ακόμα κι όταν ...φαίνονται ήρεμες, είναι κυριαρχικές. Και ευαίσθητες στα κομπλιμέντα. Η λάμπουσα.

Σας το εχω πει πως την μικρη θα την βγαλουμε Ελενη?????

Για την μικρη μου συμφωνω σε αυτα που λεει, αλλα για την πεθερα καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...