Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Επόμενη Επισκεψη

Mariren....................... 23/3

Ανδρομάχη19............... 26/3

Tinami........................ 26/3

Georgiana................... 15/4

MARYPOPINS............... 22/4

Αυχενική

elxir.......................... 27/3

MARYPOPINS............... 2/4

Mariren....................... 6/4

Georgiana.................... 6/4

Κοριτσάρες μου αν ξέχασα καμία απολογούμε πέστε μου να σας βάλω. Πήγα πισω πισω δεν βρηκα κατι άλλο αλλά επειδή είναι πρωί....όλα είναι πιθανα :roll:

Tinami μου έχεις μέρες να φανείς αγαπη μου. Ευχόμαστε όλα να βαίνουν καλά και για σένα μωρό μου.

Ανδρομάχη μου έχουμε συμπτώματα τα συχαινόμαστε....δεν έχουμε ανησυχούμε....αχ μαζί μας :mrgreen:

Mariren μου πάμε την ιδια μερα για αυχενική :P

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πειτε μου οτι ξενυχτάτε και εσείς και δεν το παίζω μόνο εγώ νυχτοφυλακας!!

Αυτό με τα συμπτώματα πάντως δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί!! Απλά τα βλαστάρια μας ειναι επιλεκτικά στο τι θα μας κάνουν!! :-D

Αληθεια κοριτσια, εσεις που εχετε ξαναγινει μανουλες ξερετε την διαφορά στα τεστ αιματος οταν κανουμε την αυχενική; Στην προγενεσις μου ειπαν απο το τηλέφωνο οτι κάνουν 3 τεστ αιματος και οχι 2 οπως οι αλλοι.. Εχετε καμια ιδεα;

Ο γιατρος μου εχει τοση πελατεία που αν τον ενοχλώ με απορίες ολη την ωρα τον βλέπω να με αφηνει να γεννάω στο χωραφι! :lol:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΩΣΗ.ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΑΝ Κ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΦΥΣΙΚΑ!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ.Κ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΕΙΑ ΑΝ ΘΑ ΧΩ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ?ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ?

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ δεν κατάφερα να μπω νωρίτερα γιατί το έχω ρίξει στις βόλτες :) Είχα πάει να πάρω τις απαντήσεις για να τις έχω για μεθαύριο. Χτες ξαναείχα αναγούλα μετά απο μία βδομάδα αλλά εμετό δεν έκανα και φυσικά όταν είδα τον άντρα μου να τρώει δεν πτοήθηκα και έφαγα και εγώ :) αλλά εντάξει δεν είχα πρόβλημα μετά. Από αυπνία πάμε καλά αν δεν πάει 2 το βράδυ δεν κοιμάμαι κοντεύω να δω όλες τις σειρές που κυκλοφορούν :) και φυσικά το πρωί απο τις 5.30 με έξι στριφογυρίζω στο κρεβάτι μέχρι τις 8 που με ξαναπαίρνει ο ύπνος! Τι να πω. Σήμερα πάντως έχω ζαλάδες καινούργιο αυτό νιώθω ότι αν σηκωθώ θα σωριαστώ κάτω και τώρα που σας γράφω είμαι σε αυτή την φάση, μάλλον απο τον αιματοκρίτη που έχει φτάσει οριακά είναι. Θα δούμε :) Μία μέρα έμεινε, μόλις παω πειραιά δεν μετράει η μέρα :)

Georgiana μου καλά αποτελέσματα να έχουμε :) Και εγώ αγχώνομαι όταν είναι να πάω για ούρα γιατί επειδή σηκώνομαι 2-3 φορές την νύχτα νομίζω ότι όταν έρθει η ώρα να γεμίσω το κυπελάκι δεν θα έχω ούτε σταγόνα χαχααχαχα

MARYPOPINS καλά αποτελέσματα να έχεις στην αυχενική :) Άστα το φαί είναι μια πονεμένη ιστορία. Τελικά αν δεν έχεις αναγούλες μόνο να τρως θέλεις :) Εγώ πάντως όταν περάσουν 2 ώρες απο το φαί σκέφτομαι τι έχει σειρά να φάω χαχαχααχα

Despoinaki2 έκανες την χοριακή; Μακάρι να είναι καλή. Εγώ όταν είχα πάει την πρώτη φορά που τα είχα καταφέρει και ήμουνα έγκυος δεν είχαμε δει ούτε έμβρυο ούτε καρδιά μόνο ο σάκος μεγάλωνε και λέγαμε οτι είναι καθυστερημένη σύλληψη αλλά τελικά δεν καταφέραμε να δούμε τίποτα καμία φορα. Εσύ σκέψου ότι είδες το έμβρυο και αυτό λογικά είναι καλό γιατί μπορεί να έχει καθυστερήσει η σύλληψη και να πάνε όλα καλά όταν πας να το δεις.

Domino πότε θα πας πάλι στο γιατρό; Το εμβρυάκι που έχεις τώρα πόσους παλμους είχε; Εσύ πως νιώθεις; Ήταν σε χωριστό σάκο απο το άλλο;

Kitty805 καλως όρισες κοπέλα μου μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις :) Εμένα που μου έκλεισαν ραντεβού στο προγένεσης για αυχενική και Papp-A μου είπαν ότι κάνει 150 και μαζί με της κυστικής ίνωσης πάει στα 190, βέβαια ο γιατρός μου μου είπε να μην την κάνω την τελευταία γιατί την έχω κάνει. Αλλά δεν την βρίσκω και μεθαύριο θα πάω όλες τις εξετάσεις να μου δείξει πια είναι για να τους την πάω να την δείξω. Όμως δεν ξέρω πόσα τεστ κάνουν. Η πίεση είναι ένα θέμα γιατί και εγώ ενώ είναι γενικά χαμηλή όταν πάω στον γιατρό είναι οριακή :) Όσο για το ξενύχτι εγώ πέρασα απο την υπνηλία στο ξενύχτι, άρα μπορείς να νιώθεις καλά δεν είσαι η μόνη που ξενυχτάς έχεις και παρέα :)

Ανδρομάχη μου οι ανακατωσούρες πάνε και έρχονται μάλλον μπαίνεις στο διάλειμμα τώρα :) Κοντεύει η άλλη βδομάδα να δεις το μικρούλι σου, να είναι όλα καλά :) Όσο για τα κενά αστα μερικές φορές φοβάμαι ότι θα μας μείνουν :)

Venni καλως όρισες κοπέλα μου μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις. Υπομονή τα συμπτώματα σε λίγο θα αρχίσουν να υποχωρούν και θα νιώσεις καλύτερα. Ψάξτο πάντως γιατί μπορεί να δικαιούσαι άδεια αφού δεν μπορείς. Πότε θα πας πάλι στον γιατρό σου;

Tinami μου τι κάνεις κορίτσι μου; Είσαι καλα;

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Σευχαριστω!βλεπω και συ καλα πας!Βέβαια με τις ζαλαδες δε σε ζηλεύω!!κανονικά εχω ραντεβού2/4 και είμαι πολυ αγχωμένη γιατί θα κανω τις εξετάσεις για την αυχενική διαφάνεια. .εσυ εχεις κανει?

Καλως ηρθες venni αυτο με την άδεια ψάξτο.. δεν είναι ανάγκη να βάλει πάνω σαν αιτιολογία την πραγματική αιτία για την άδεια! Μπορεί να τα παρουσιάσει πιο τραγικά τα πράγματα και να σου γράψει!!

mariren Αυτο με την πίεση εχει πλάκα!! Στο σπιτι μου η πιεση ειναι 10 με 5 το πιο συνηθισμένο.. πάω εχθες στον γιατρο, 15 με 8,8 η πίεση της Κατερινουλας.. Βρε καλοι μου βρε κακοι μου.. δεν εχω κανονικά τοση.. σιγα μην με πιστευανε.. Καρδιολογική εξέταση η Κατερινουλα για να εχει δυο χάρες! :lol: Αυτο με την αυχενική δεν έχω καταλάβει τι παίζει.. αλλά οτι παίζει κατι ειναι το μόνο σίγουρο.. Θα παρω τηλέφωνο να κλεισω στο προγενεσις οπως ειπε ο γιατρος και αν δεν εχει ραντεβου οταν με βολευει θα παω στο Ιασω..

Πάντως αυτό με την αυπνία έχει πλάκα!! Μας βλέπω όλες νυχτοπουλια ! :lol::lol:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Kαλησπερα κοριτσια. Mariren ειναι σε ξεχωριστο σακο επειδη ειναι απο εξωσωματικη. Οι παλμοι του ηταν φυσιολογικοι μας ειπε ο γιατρος για την εβδομαδα του. Τωρα θα ξαναπαω για υπερηχο σε 2 εβδομαδες. Εκανα εξετασεις αιματος κ ουρων.Αυτα προς το παρον. Τωρα εχω αναρρωτικη 20 μερες. Για τις αδειες με το ΙΚΑ δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Απλα σου γραφει ο γιατρος την αναρρωτικη και καταθετεις στο ΙΚΑ τον τελευταιο υπερηχο με το βιβλιαριο υγειας. Μετα περνας απο επιτροπη κ τελος. Venni παρτην την αδεια αν δεν εισαι καλα.

Venni μου καλωσόρισες αγαπη μου. Με το καλο το νινακι σου :*

Domino μου ηρεμησε ξεκουρασου καρδουλα μου. Ολα θα πανε καλα έχε πιστη στο Θεο.

Χθες ημουνα ολη τη μερα χαλια αναγουλες, εμετο πριν τη δουλειά. Την εβγαλα καπως. Το απόγευμα αποφάσισα να παω ζουμπα. Οχι για να χορεψω εγω καλε :P αλλα για να χορεψει το νινι. Οταν είναι χαρούμενη η μανούλα ειναι και αυτο :)

Μου'χει λείψει 2.5 μηνες τωρα που δεν πηγαινω αλλα χαλάλι :)

Επέστρεψα. .. χαλιαααα αναγουλες και υπνηλια. Ειναι τοσο αποτομες οι αλλαγες... μια καλα μια χαλια... φαινεται παρακουραστηκε το νινι απο το χορο :P

Κοιμηθηκα απο τις 8 και ξυπνησα 7. Ευτυχώς σήμερα δε δουλεύω διότι δε θα την πάλευα. Έχει και εναν παλιοκαιρο... μας ηρθε ο Ιανουαριος πισω!!

Εσείς πως ειστε; πως θα περασετε το Σαββατοκυριακο;

JRfdp2.png

Georgianna καλημερα. Με τις αναγουλες τις εχεις καθε μετα στον ιδιο βαθμο; Υπαρχουν μερες που εισαι καλυτερα; Εγω πχ χθες το πρωι ειχα αναγουλες απο το μεσημερι που εφαγα μεχρι κ το βραδυ δεν ξαναειχα. Τωρα ειμαι ακομη καλα. Το βραδυ βεβαια στις 1 ειχα μια εντονη λιγουρα που σηκωθηκα κ εφαγα. Λες το οτι δεν εχω αναγουλες απο χθες το πρωι ναναι κακο σημαδι; Δεν ξερω ειμαι τοσο φοβισμενη που τα παρατητρω ολα

Διαφημίσεις

Καλημέρα domino μου. Οχι δεν τις εχω κάθε μερα και στον ιδιο βαθμό. Την προηγούμενη βδομάδα δεν ειχα καθόλου και η τρελλη Δευτερα 8 το πρωι πηγα στο γιατρό :P

Οπως έρχονται φεύγουν. .. :D και μπορει και το αντίθετο. Εχω φίλη που τωρα γέννησε που οι αναγουλες την επιασαν απο τον 5ο μέχρι το τελος!!

JRfdp2.png

Γεια σας κορίτσια, βλέπω μια χαρά είστε, τέλεια :)

Εγώ θα αρχίσω το αυτομαστίγωμα χαχααχαχαχα είχα πάει σε ένα φιλικό σπίτι και επειδή η ζυγαριά τους πάει καλά - γιατί η δική μου χάνει - ζυγίστηκα! Δεν ξέρω πως θα του το πω την Δευτέρα ότι έχω πάρει 2 κιλά, ποιος τον ακούει!!!!! χαχχααχα Πάντως εγώ σήμερα δεν νιώθω τίποτα μέχρι την κοιλιά μου ξεφούσκωτη βλέπω. Αυτά τα ορμονικά που πότε σε φουσκώνουν και πότε ξεφουσκώνεις είναι τρομερά. Καλά που το μωρό ακόμα είναι πολύ χαμηλά αλλιώς θα με είχε πιάσει πανικός! :)

Χτες έπαθα και το κορυφαίο, έκανα μια απότομη κίνηση και κοπάνησα τον γοφό μου στον νιπτήρα. Τα είδα όλα στην αρχή πανικοβλήθηκα αλλά μετά απέκτησα μόνο μια μελανια.

Κοριίτσια να σας ρωτήσω, με πιάνω την νύχτα να τεντώνομαι δηλαδή το σώμα σανίδα και μαζεύομαι αμεσως όταν ξυπνάω γιατί φοβάμαι δεν ξέρω αν κάνει να τεντώνεσαι τόσο, σας έχει τύχει;

Venni μου ζαλάδες γενικά δεν έχω αλλά που και που σκέψου ότι με είχε ξαναπιάσει πάλι την προηγούμενη βδομάδα πάλι μια μέρα μόνο :) Για αυχενική πας εσύ πριν απο μένα οπότε θα μάθουμε τα δικά σου νεάκια πρώτα και έυχομαι να είναι καλα. Νομίζω η elxir κάνει πρώτη απο ότι είδα στον πίνακα εγώ πάω στις 6/4, αλλά την δευτέρα πάω για υπέρηχο να δούμε το μωρό μας. Έχει περάσει ένας μήνας και με έχει πιάσει μια αγωνία να το δω :)

Kitty805 εγώ την αυχενική την έχω κλείσει γύρω στις 3 βδομάδες νωρίτερα για να κλείσω με συγκεκριμένο γιατρό. Πότε σου είπε ο γιατρός σου ότι πρέπει να την κάνεις; Ο ύπνος είναι περίεργο φαινόμενο τελικά αυτό με το ξημέρωμα δεν περνάει και δεν μπορώ να ανοίξω και την τηλεόραση γιατί ξυπνάω και τον άντρα μου και μετά δεν μπορώ την γκρίνια χαχαχαα

Domino μου άρα το μωράκι σου ήρθε για να μείνει :) χαλάρωσε τώρα και ξεκουράσου. Τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν. Εμένα έχουν σταματήσει κανα δύο βδομάδες τώρα αλλά που και που στο άσχετο έχω μια ζαλάδα ή μια αναγούλα αλλά πολύ περιστασιακά. Μόνο η όρεξη καλά κρατεί :)

Georgiana μου μια χαρά σε βλέπω, εμένα μου τον έκοψε τον χορό ο γιατρός τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό αλλά τώρα έχω ήδη μείνει πολύ πίσω οπότε σταμάτησα για φέτος. Δεν πειράζει να είμαστε καλά και εμείς και τα μικρά μας και θα πάω του χρόνου :) Δεν σε ζηλεύω για τους εμετούς ξέρω ότι είναι ζόρι αλλά θα ένιωθα ποιο καλά αν ανακατευόμουνα λίγο - είμαι μαζόχα το ξέρω χαχαχχα - Αυριο θα πάω πειραιά στην μητέρα μου και θα μείνουμε εκεί για να πάμε την δευτέρα στον γιατρό. Μετράω τις ώρες τώρα να πάμε και να είναι όλα καλα :)

U85pp3.png

Καλημέρα mariren μου. Η σκεψη μας ειναι μαζι σου και θα περιμένουμε τα νεακια σου τη Δευτέρα :*

Οπου ακουμπησω ποναω κοκκαλα κλπ και οντως μερικές φορες τεντονομαι αλλα οχι πολυ ισα ισα να ξεμουδιασω.

Αυτες οι γωνίες των επιπλων τι μολωπες μου αφήνουν δε λέγεται. Ημουνα παντα ατσουμπαλλη αλλα τωρα προσεχω λίγο καλύτερα

Που για χορο....απλα βλέπουμε και ξεροσταλιαζουμε... μετά τον 3ο θα ξεκινήσω λιγο περπάτημα κάθε μερα... θα μεγαλωσει και η μερα...

JRfdp2.png

Mariren αυτο με το τεντωμα το παθαινω κ εγω . Σαν να σφιγγομαι αθελα στον υπνο μου. Το καταλαβαινω οταν το παθαινω κ μετα χαλαρωνω μονη μου. Με τη δυσκοιλιοτητα πως τα πατε; Κανει να παρουμε duphalac; Χθες ολη τη μερα πρασιναδες ετρωγα κ τιποτα. Νιωθω απαισια..

Με τη δυσκοιλιοτητα ειχα απο πάντα θέμα. . Κάθε 3-4 μέρες παλια... τωρα μερα παρα μερα... ειναι μια κάποια βελτίωση..

Φυσικούς χυμούς πεινω μπόλικους η αλήθεια να λέγεται.... ρωτα τ γιατρό αν ειναι να παρεις κατι domino μου.

Με την αποτριχωση τι σκέφτεστε? Προς το παρον είναι χειμώνας...

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...