Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Ντόριτα την έκανες την αυχενικη ? πρωτα παίρνουν το αιμα ?

Ναι είναι αυτό που λένε PAPP-A τεστ και με τα αποτελέσματα αυτα σε συνδυασμό με την αυχενικη βγάζει ο γιατρος τα συμπεράσματα του! Στην προηγούμενη εγκυμοσυνη και βάση ηλικίας μου έβγαιναν πιαθνοτητες 1/18.500... Για να δούμε τωρα 2 χρονια μετα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον, γυρισα! Μου εκανε τελικά και πολυ σύντομο υπέρηχο και μου πέταξε ενα υπονοούμενο... Μου είπε οτι ο άντρας μου εκανε πολυ καλή δουλεια μαλλον και θα ειμαστε όλοι ευχαριστημένοι.... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσουμε ουτε κι εκείνος είχε χρόνο, αλλα λέτε να υπονοουσε οτι μαλλον ειναι κοριτσι δεδομένου οι το πρώτο ειναι αγόρι;;;; Την ψυχή θα μας βγάλει την αλλη εβδομαδα στην αυχενικη...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Πολύ Πυθία ο γιατρός! :) Εμένα έμειναν 13 και σημερα! Επιτέλους κάτω από 2 εβδομάδες..

Έχετε πρόβλημα με δυσκοιλιότητα? Έχετε βρει κάποια λύση; Νοιώθω συνέχεια φουσκωμένη..

Διαφημίσεις

Λοιπον, γυρισα! Μου εκανε τελικά και πολυ σύντομο υπέρηχο και μου πέταξε ενα υπονοούμενο... Μου είπε οτι ο άντρας μου εκανε πολυ καλή δουλεια μαλλον και θα ειμαστε όλοι ευχαριστημένοι.... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσουμε ουτε κι εκείνος είχε χρόνο, αλλα λέτε να υπονοουσε οτι μαλλον ειναι κοριτσι δεδομένου οι το πρώτο ειναι αγόρι;;;; Την ψυχή θα μας βγάλει την αλλη εβδομαδα στην αυχενικη...

Αφού είναι όλα καλά μπράβο παιδάκια! Αυτό έχει σημασία! Την άλλη εβδομάδα αυχενική εσύ ε/? Κάνε την αρχή να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά! :D

gHTSp2.png

Πολύ Πυθία ο γιατρός! :) Εμένα έμειναν 13 και σημερα! Επιτέλους κάτω από 2 εβδομάδες..

Έχετε πρόβλημα με δυσκοιλιότητα? Έχετε βρει κάποια λύση; Νοιώθω συνέχεια φουσκωμένη..

Με γειά το τικεράκι favor! Διάλεξες το ίδιο ε? Είμαστε διδυμάκια τώρα! Μη μας μπερδεύουν μόνο! :tongue:

Δυσκοιλιότητα μεγάλο θέμα εγώ. Με υπόθετα ήμουν! Δεν θέλω να παίρνω φάρμακα όμως και τελικά βρήκα οτι με βοηθάει το βούτυρο με μαρμελάδα σύκο (χωρίς ζάχαρη) , το λαδάκι που βάζω φρέσκο αφού γίνει το φαγάκι, το μέλι και το πολύ νερο!

gHTSp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες λοιπόν!

Γυρίσαμε κι εμείς απο τον ντοκτορα!

2 ώρες μας πήρε η συνάντηση! Λεπτολόγος και το καταχάρηκα!:tongue:

Βέβαια και μια μισάωρη αναμονή συνολικά αλλά αυτά είναι ψίχουλα! Έκανα και φιλίες! Γνώρισα και κοπέλα που θα γεννήσουμε με μια μέρα διαφορά ΠΗΤ 25 εγώ 26 εκείνη!:D Πιάσαμε κουβέντα όλες οι σουρλουλούδες εγκυούλες! Πλάκα είχε πέρασε η ώρα νεράκι!

Όλα καλά ! Μου έκανε υπέρηχο κύησης όχι γυναικολογικό. Το σκουλικάκι μας έγινε γαρίδα! 24.55mm! Καρδούλα τέλεια, θέση και μέγεθος τέλεια! και το θαύμα είναι ότι το ινομύωμα μου μίκρυνε πρώτη φορά στα τόσα χρόνια!

4,5 cm!!! Τον Ιούνιο ήταν 8 και κάτι πριν 15 ημέρες 6 και κάτι και τώρα ακόμα μικρότερο!!!!

Θα κάνω πάρτι νομίζω!:D:D:D

Οι εξετάσεις μου όλες σούπερ (μόνο Τ4 θα αυξήσω απο 62 σε 75mg που είναι λογικό)

Ούτε σίδηρο, ούτε ασβέστιο ούτε τσιμεντοκονία!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Βουρ για αυχενική 16/10 και 20/10 ραντεβού για καλλιέργεια κολπικού υγρού και να δει τα αποτελέσματα του ΠΑΠ-Α...

Ρώτησα και για την αίματος που λέγαμε για τα σύνδρομα κλπ κλπ.

Μου είπε οτι καλό είναι να γίνεται και είναι σούπερ, αλλά δεν βρίσκει όσα βρίσκει η αμνιοπαρακέντηση και κοστίζει γύρω στα 500!!!! (εκεί έπαθα το εγκεφαλικό)

Οκ. Είπα. Ίδωμεν και αχρείαστο να είναι! Όλα θα εξαρτηθούν από την αυχενική και το ΠΑΠ-Α...

Αυτά κοριτσάκια μου! Άντε και στα δικά σας καλά νέα!

gHTSp2.png

Μελακι που εισαιιιιι περιμένουμε νέα! !!!!!

Ντοριτα όλα καλα;;;γιατί πρώτα δίνεις αίμα ;;;εγώ την ίδια μέρα τα είχα κάνει και υπέρηχο και αιμοληψια για την αυχενική !!

Όντως είναι πολύ δύσκολο ότσν έχεις ήδη ένα παιδάκι...εμένα πάνες κλπ ευτυχώς δεν έχει !!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια να σας ρωτησω κατι εμενα την κολπικη καλλιεργια θα μου την κάνει την Τρίτη . Δ μπορούσε να γράψει ολα ο έοπυ δ ξερω γιατι έτσι κ μου την έγραψε για άλλη μερα . Αργούτσικς δεν την κάνω ??

NTTHp2.png

Μπραβο βρε κορίτσι πολύ χάρηκα που ειναι όλα καλά και μικρηνε και το ινομιωμα! !!!!

Άντε με το καλο η αυχενικουλα τώρα! !!!

Άντε να πάω και εγώ αυριο θα σκάσω! !!!Εγώ 5 έχω ραντεβού αλλά επειδή έχει πολύ κόσμο έχει μεγάλη αναμονή 1 ώρα σίγουρα...500 ευρώ έχει η εξέταση ;;;πωωω πολλά λεφτά....αυτή η εξετάσει πρέπει να γίνεται ;;η από κάποια ηλικία και μετά ;;

Είδατε χεράκια ποδαράκια; ;;;;

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...