Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Χελοου εγκεν γκερλςςςς 

Πέμπτη 29-5 θα γίνει η εμβρυομεταφορα ,δεν θέλει τίποτα άλλο μετά τα σημερινά όλα ήταν οκ .... και τώρα το δύσκολο ΕΝΑ ή ΔΥΟ???σας επριξα 

Με το καλό!!!!  Γιατί φοβάται επιπλοκές με δίδυμη κύηση? Εμένα δύο είχε πει εξαρχής.

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από εμένα!

Χριστινάκι, μια κούκλα η κορούλα σου!!

Ioannaki, ελπίζω να βρεθεί μια λύση με τον μικρό όταν θα έρθει η ώρα για να μην ζοριστείτε πολύ όλοι σας!

Κι εγώ έκανα την ένεση το πρωί για το ρέζους (-), οπότε ηρέμησα κι από αυτό κι αναμένω την επόμενη βδομάδα το τελευταίο μου rdv για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε & πως θα προχωρήσουμε! Εγώ πάντως κορίτσια καρδιοτοκογράφο δεν έχω κάνει & στην κόρη μου μου βάλανε όταν πήγα να γεννήσω..είναι χαλαρός ο γιατρός μου μου φαίνεται!! Εν τω μεταξύ κάθε μέρα βαραίνω και πιο πολύ!! Υπομονή 2 βδομαδούλες μείνανε, το λέω για να το ακούω..χαχαχα!!

Καλώς την!!!!

Εμένα τώρα μου ξεκίνησε καρδιοτοκογράφο έχω κάνει 2 φορές και θα πάω και το σκ στο Ρέα να κάνω άλλον έναν !ο κάθε γιατρός με την τακτική του !

Ναι ναι και εγώ το λέω τ πολύ 2 εβδομάδες έμειναν και δεν το πιστεύω...όλο κοιτάζω το ημερολόγιο χαχαχα λογικά τρίτη που θα πάω πάλι γιατρο θα μου πει ημερομηνία που θα με βάλει και εκεί θα αρχίσει πραγματικά η αντίστροφη μέτρηση! !!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βλεπω καλη διάθεση εχουμε,άρχισε να φτιάχνει ο καιρος και πετάμε.Δεν ξερω για εσάς εμένα παντως σταμάτησαν οι καουρες που ειχα οταν ξαπλωνα,βέβαια δεν κοιμάμαι τοσο πολυ ίσως λογω ανησυχίας που πλησιάζουν οι μερες αλλα αισθάνομαι πιο καλα.

Βλεπω καλη διάθεση εχουμε,άρχισε να φτιάχνει ο καιρος και πετάμε.Δεν ξερω για εσάς εμένα παντως σταμάτησαν οι καουρες που ειχα οταν ξαπλωνα,βέβαια δεν κοιμάμαι τοσο πολυ ίσως λογω ανησυχίας που πλησιάζουν οι μερες αλλα αισθάνομαι πιο καλα.

Ναι ναι άλλαξε η ψυχολογία μαζί με τον καιρό !!!!

Εγώ βέβαια τις τελευταίες μέρες που τσ έχω όλα έτοιμα γαι την μπέμπα με εχςι πιάσει βαρεμάρα γιατί θέλω να κάνω κάτι και δεν έχω τι να κάνω...βαρέθηκα και να κάθομαι χαχαχα δεν έχουμε καταλήξει ακόμα και γαι τηβ θέση που θα μπει η κούνια για να κολλήσω τα αυτοκολητα !!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

καλημέρα σας μανούλες!

Σηκώθηκα με έντονους πόνους περιόδου πάλι σήμερα... Σφαξίματα χαμηλά που τα λέω εγώ...

Στο μισάωρο πέρασαν όμως οπότε αυτή την φορά δεν θα βαρέσω συναγερμό. :tongue:

Τώρα την έχει πιάσει ένας λόξιγκας που νομίζω θα πεταχτεί έξω! Περιμένω να ηρεμήσει να μπω για ένα μπανάκι...

Τι κάνετε εσείς; Είχαμε κανένα νέο από Ιωάννα ή από τις υπόλοιπες λεχώνες μας;

gHTSp2.png

καλημέρα σας μανούλες!

Σηκώθηκα με έντονους πόνους περιόδου πάλι σήμερα... Σφαξίματα χαμηλά που τα λέω εγώ...

Στο μισάωρο πέρασαν όμως οπότε αυτή την φορά δεν θα βαρέσω συναγερμό. :tongue:

Τώρα την έχει πιάσει ένας λόξιγκας που νομίζω θα πεταχτεί έξω! Περιμένω να ηρεμήσει να μπω για ένα μπανάκι...

Τι κάνετε εσείς; Είχαμε κανένα νέο από Ιωάννα ή από τις υπόλοιπες λεχώνες μας;

Καλημέρα μελακι!!!Πάλι σε τρόμαξε η μικρη ε;;;εμένα άμα τέτοιοι πόνοι γιατί δεν με έχουν πιασει;;;;περίεργο!

Και εμένα έχει πολύ λοξυγκα γενικά...

Και εγώ σκέφτομαι την Ιωάννα λογικά μόλις επιστρέψουν σπίτι και βρει χρόνο θα μας γράψει...

Οι λεχωνες μας λογικά είναι στο τρέξιμο...θα μπουν και αυτές μόλις μπορέσουν! !!

Εγώ εδώ σπίτι πίνω λίγο καφέ ο Άγγελος βήχα μύξα...τι πράγμα φέτος με τς ιώσεις !!!!!

Θέλω να πάμε και σούπερ μάρκετ σήμερα!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία κι εμένα δεν μου έχει κάνει καρδιοτοκογράφο εκτός απο το επείγον περιστατικό που είχα του προπερασμένου Σαββάτου. Μου είπε ότι εφόσον δεν βλέπουμε κάτι ανησυχητικό στο υπέρηχο και το ντόπλερ δεν χρειάζεται.

Βάσω μου λογική η ανησυχία. Αλλά τον χρειαζόμαστε τον ύπνο για να έχουμε δυνάμεις. Αχ θα μου λείψει τόοοσο... Με έχουν πανικοβάλει οι φίλες μου ότι όχι μόνο θα ξεχάσω τι πάει να πει ύπνος αλλά ούτε ντούζ δεν θα προλαβαίνω να κάνω.

Τι να πω... Θα δείξει...:roll:

gHTSp2.png

Αναστασία κι εμένα δεν μου έχει κάνει καρδιοτοκογράφο εκτός απο το επείγον περιστατικό που είχα του προπερασμένου Σαββάτου. Μου είπε ότι εφόσον δεν βλέπουμε κάτι ανησυχητικό στο υπέρηχο και το ντόπλερ δεν χρειάζεται.

Βάσω μου λογική η ανησυχία. Αλλά τον χρειαζόμαστε τον ύπνο για να έχουμε δυνάμεις. Αχ θα μου λείψει τόοοσο... Με έχουν πανικοβάλει οι φίλες μου ότι όχι μόνο θα ξεχάσω τι πάει να πει ύπνος αλλά ούτε ντούζ δεν θα προλαβαίνω να κάνω.

Τι να πω... Θα δείξει...:roll:

Κοιτά στην αρχή θα είναι λίγο έτσι μετσ θα τ σηνυθησεις...άμα έχεις βοήθεια όλα καλά θα είναι μην σε αγχώνει τίποτα!!!

Είναι μεγάλη η αλλαγή...δηλαδή σαν πριν μωρου δεν θα ξαναείσαι αλλά μπαίνεις σε άλλη φάση και μετσ θα σκέφτεσαι πως ζούσες πριν χωρίς το μωράκι σου!!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Καλημέρα μελακι!!!Πάλι σε τρόμαξε η μικρη ε;;;εμένα άμα τέτοιοι πόνοι γιατί δεν με έχουν πιασει;;;;περίεργο!

Και εμένα έχει πολύ λοξυγκα γενικά...

Και εγώ σκέφτομαι την Ιωάννα λογικά μόλις επιστρέψουν σπίτι και βρει χρόνο θα μας γράψει...

Οι λεχωνες μας λογικά είναι στο τρέξιμο...θα μπουν και αυτές μόλις μπορέσουν! !!

Εγώ εδώ σπίτι πίνω λίγο καφέ ο Άγγελος βήχα μύξα...τι πράγμα φέτος με τς ιώσεις !!!!!

Θέλω να πάμε και σούπερ μάρκετ σήμερα!!!

Ακόμα ο μικρός ε; Ξεκίνησε σιροπάκι; Εσύ άρχισες αντιβίωση;

Για τους πόνους τι να πω. Παίζουν πολλά. Εγώ έχω και θέμα μεγάλο με το έντερο και ίσως επηρεάζει την μήτρα. Αυτά τα δυο αλληλεπιδρούν. Πάντως είναι έντονοι πόνοι... κοκαλώνουν τα πόδια μου και η μέση και δεν μπορώ να κουνήσω τίποτα. Μόνο ανασαίνω. Τώρα είμαι καλά και νιώθω μόνο τις συσπασούλες τις κλασικές που είχα σε όλη την εγκυμοσύνη. Αυτό το σφίξιμο ''πέτρωμα'' της κοιλιάς. αλλά αραιά και που... Μάλλον θα προλάβω το ραντεβού με τον γιατρό αύριο.

Δεν με βλέπω να γεννάω σήμερα! :tongue::tongue::tongue:

gHTSp2.png

Κοιτά στην αρχή θα είναι λίγο έτσι μετσ θα τ σηνυθησεις...άμα έχεις βοήθεια όλα καλά θα είναι μην σε αγχώνει τίποτα!!!

Είναι μεγάλη η αλλαγή...δηλαδή σαν πριν μωρου δεν θα ξαναείσαι αλλά μπαίνεις σε άλλη φάση και μετσ θα σκέφτεσαι πως ζούσες πριν χωρίς το μωράκι σου!!!!

Έτσι πες κανα καλό γιατί με έχουν φάει! :tongue:

Χαλαροί είμαστε μωρέ αφού και οι δύο είμαστε σπίτι έχουμε και πεθερά απο πάνω και θείο δίπλα και την αδερφή μου κ τους γονείς μου ένα τσιγάρο δρόμο απο εδώ την κουμπάρα μας που θέλει να βοηθήσει...

Φοβάμαι για το αντίθετο! μην έχω τόσους για βοήθεια που με πιάσει να τους χαιρετίσω και να μείνω με τον αντρούλη μου μόνο. :tongue: (αχάριστη γυναίκα που είμαι ε;):roll:

gHTSp2.png

Έτσι πες κανα καλό γιατί με έχουν φάει! :tongue:

Χαλαροί είμαστε μωρέ αφού και οι δύο είμαστε σπίτι έχουμε και πεθερά απο πάνω και θείο δίπλα και την αδερφή μου κ τους γονείς μου ένα τσιγάρο δρόμο απο εδώ την κουμπάρα μας που θέλει να βοηθήσει...

Φοβάμαι για το αντίθετο! μην έχω τόσους για βοήθεια που με πιάσει να τους χαιρετίσω και να μείνω με τον αντρούλη μου μόνο. :tongue: (αχάριστη γυναίκα που είμαι ε;):roll:

Κοιτά να σου πω την αλήθεια εγώ που είχα βοήθεια από την αρχή με τον άγγελο γιατί εμένα στην αρχή με μαμά μετσ με πεθερά η αλήθεια είναι λαλισα γιατί ο καθένας έλεγε το μακρύ του κια το κοντό του και εμένα με έπιαναν τσ νεύρα μου...θέλει να βάλεις ισορροπίες ναι μεν να βοηθάνε αλλά όκ τον τελευταίο λόγο πρέπει εσείς να τον έχετε...κατάλαβες ;;;

Μην πανικοβάλεσαι από αυτά που ακούς καμιά μας δεν γεννήθηκε μάνα...δηλαδή να ξέρει τσ πάντα. ...αλλά όλες τσ καταφέραμε...το πιο βασικό είναι να ακολουθείς το ένστικτο σου και όλα καλά θα είναι με τον καιρό συνήθη ζεις στέλνω αυτόν τον νέο τρόπο ζωής! !!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες λεπτομερώς γιατί είμαι κατακοπη από προχτές αλλά γεννησα μια όμορφη ξανθιά μπεμπουλα 3230 γραμμάρια στις 5/4! Γεννησα φυσιολογικά μετά από μια πολύ επίπονη διαδικασία αλλά σημασία έχει που πέρασαν όλα. Θα σας γράψω λεπτομέρειες άλλη μέρα, σας φιλώ

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες λεπτομερώς γιατί είμαι κατακοπη από προχτές αλλά γεννησα μια όμορφη ξανθιά μπεμπουλα 3230 γραμμάρια στις 5/4! Γεννησα φυσιολογικά μετά από μια πολύ επίπονη διαδικασία αλλά σημασία έχει που πέρασαν όλα. Θα σας γράψω λεπτομέρειες άλλη μέρα, σας φιλώ

Μπράβο βρε κορίτσι μου παρσ πολύ χάρηκα να σας ζήσει η ξανθούλα σας να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να έχει όλα τσ καλά! !!!

Με το καλό σπίτι σας και καλά θρεματα!!!!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Απρίλη μου ξανθέ που λέει και το τραγούδι!!!

Γερή καλότυχη και χαμογελαστή η μπέμπα σας Ιωάννα μου! Τα κατάφερες! Με το καλό ο θηλασμός χαζομαμά!

gHTSp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

BunnyBabyDaffodil.gif

maria18 - ΠΗΤ 10/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.500gr ΙΑΣΩ

Mommy17 - ΠΗΤ 10/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 730gr ΜΗΤΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

favol - ΠΗΤ 19/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.650gr ΡΕΑ

ioannaki30 - ΠΗΤ 20/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.700gr ΙΑΣΩ

mamamia21 - ΠΗΤ 20/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.470gr ΙΑΣΩ

spasiou - ΠΗΤ 20/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.394 gr ΕΛΕΝΑ

Vasso40 - ΠΗΤ 23/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.750gr ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

titina21 - ΠΗΤ 24/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.700gr ΡΕΑ

ntfamily - ΠΗΤ 24/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.000gr ΜΗΤΕΡΑ

Maira5 - ΠΗΤ 24/4 ΑΓΟΡΑΚΙ gr ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Μέλι - ΠΗΤ 25/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.555gr ΕΛΕΝΑ

anastasia2012 - ΠΗΤ 27/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.530gr ΜΗΤΕΡΑ

athanasia789 - ΠΗΤ 28/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.400gr ?

Touli6 - ΠΗΤ 30/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.440gr ?

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!

skountoufla - 27/3 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ 2.000gr – 2.100 gr K.Τ.(?)

kanti - 29/3 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.150gr Φ.Τ.

Dorita_87 - 01/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.120gr EUROMEDICA K.Τ.

IoannaMas - 05/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.230gr ATTIKO Φ.Τ.

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...