Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Ιοιο μου σε 2,5 εβδομάδες το πολύ θα έχω τα αποτελέσματα :D .

Εσύ πως είσαι;;;;;;;;;;;;;

Καλά είμαι, έχει ανοίξει η όρεξή μου και προσπαθώ να τη ρεγουλάρω. Σε δύο βδομάδες περίπου θα ξαναδω το μωρό. Είχα καλομάθει, γιατί τον προηγούμενο μήνα, το έβλεπα κάθε βδομάδα και τώρα θα κάνω 3.

Διαφημίσεις

Καλά είμαι, έχει ανοίξει η όρεξή μου και προσπαθώ να τη ρεγουλάρω. Σε δύο βδομάδες περίπου θα ξαναδω το μωρό. Είχα καλομάθει, γιατί τον προηγούμενο μήνα, το έβλεπα κάθε βδομάδα και τώρα θα κάνω 3.

Κι εγώ σε τρεις βδομάδες θα το ξαναδώ! Αν και η γιατρος μου μου είπε ότι αν είμαι εντελώς φρικαρισμένη δεν έγινε και τίποτα να πάω και λίγο νωρίτερα να το δω λιγάκι...:) Κι εμένα έχει ανοιξει η όρεξή μου και κάνω προσπάθειες να την ρεγουλάρω και ευτυχώς έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό και από 40 τσιγάρα που έκανα έχω πέσει στα 5 χωρίς να αντικαταστήσω τα 35 με φαγητό...

Μην αρχίσετε να με μαλώνετε για το τσιγάρο σας παρακαλώ!!!! Η γιατρος μου πάντως είναι περήφανη για ό,τι έχω καταφέρει με το τσιγάρο...

Κι εγώ σε τρεις βδομάδες θα το ξαναδώ! Αν και η γιατρος μου μου είπε ότι αν είμαι εντελώς φρικαρισμένη δεν έγινε και τίποτα να πάω και λίγο νωρίτερα να το δω λιγάκι...:) Κι εμένα έχει ανοιξει η όρεξή μου και κάνω προσπάθειες να την ρεγουλάρω και ευτυχώς έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό και από 40 τσιγάρα που έκανα έχω πέσει στα 5 χωρίς να αντικαταστήσω τα 35 με φαγητό...

Μην αρχίσετε να με μαλώνετε για το τσιγάρο σας παρακαλώ!!!! Η γιατρος μου πάντως είναι περήφανη για ό,τι έχω καταφέρει με το τσιγάρο...

Με το τσιγάρο δεν μπορώ να σε καταλάβω, γιατί όχι απλά δεν καπνίζω, αλλά με ενοχλεί ο καπνός. Έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες γυναικολόγοι είναι πιο ελαστικοί από τους άντρες.

Αννα μου εφόσον έχεις τις μετρήσεις του μωρού δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.θα βγει και η papp-a και θα ηρεμήσεις..

Εγω κορίτσια μου αύριο θα πάω στη γιατρό μου για τις γνωστές εξετάσεις...

Μάρτη μου ναι είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη...Τώρα είμαι 4μιση μηνών...περιμένω να μου πει και πότε πρέπει να κάνω τη β-επιπέδου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω οτι αυτό με την όρεξη συμβαίνει λόγω το οτι και οι ανάγκες αυξάνονται όσο μεγαλώνει το μωρό...γιατί το έβλεπες τόσο συχνά τον προηγούμενο μήνα ioio μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ζετάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!Μακαρί να είμαστε όλες καλα και τα μωράκια μας...Καλή επιτυχία με την εξέταση ,είμαι σίγουρη ότι θα έχεις υπέροχα νέα..Εγω κυστική δεν εχω κανει ακόμα..και πρέπει να κανω..

xuFMp2.png

annap μου συγχαρητηρια για την αυχενικη σου!!καλα αποτελεσματα κ για τη παρασκευη που ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα!αντε τωρα να χαλαρωσεις κ να το,ευχαριστηθεις!!κ εγω αυτη περιμενω για να ηρεμησω.

Eρη μου σε ευχαριστώ πολύ!είμαι σίγουρη ότι θα εχεις τέλεια αποτελέσματα στην αυχενικη..και θα συγκινηθείς..Πότε θα πας?

xuFMp2.png

Αννα μου εφόσον έχεις τις μετρήσεις του μωρού δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.θα βγει και η papp-a και θα ηρεμήσεις..

Εγω κορίτσια μου αύριο θα πάω στη γιατρό μου για τις γνωστές εξετάσεις...

Μάρτη μου ναι είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη...Τώρα είμαι 4μιση μηνών...περιμένω να μου πει και πότε πρέπει να κάνω τη β-επιπέδου...

Ανησυχησα λίγο αλλά είμαι εντάξει τώρα..Μου έχει βγει όλη η υπερένταση της ημέρας σήμερα και δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι!Με το καλό και οι δικές σου εξετάσεις ...και ακομα πιιο τέλεια και η β επιπέδου που έχω ακουσει ότι εινα ι και καταπληκτική!

xuFMp2.png

Eρη μου σε ευχαριστώ πολύ!είμαι σίγουρη ότι θα εχεις τέλεια αποτελέσματα στην αυχενικη..και θα συγκινηθείς..Πότε θα πας?

μακαρι κοπελα μου γιατι αγανακτησαμε για αυτο το μωρο κ το θελουμε γερο κ δυνατο!!!σημερα μου ειπε ο γιατρος μου οτι μου εκλεισε για 2 δεκεμβριου στο ρεα..δν ειναι πολυς καιρος,αλλα εμενα μου φαινεται αιωνας..

eri μου μήπως στο σχολείο σου έχετε κανένα κενό φυσικού;;;;;;;;;;(συγνώμη για το άσχετο του θέματος) αναπληρώτρια είμαι η καημενούλα και περιμένω πως και πως μήπως και με πάρουν σε κανένα σχολείο...:( !!!!!! Μην ανησυχείς για την αυχενική θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρα... ;)

ειμαι σε παιδικο σταθμο κοπελα μου..μακαρι να ημουν σε γυμνασιο λυκειο να σε βοηθουσα!!μεσω ασεπ εδωσες??

Διαφημίσεις

κοριτσια το νινι κουνιοταν συνεχεια!!το χαζευαμε με τον αντρα μου κ δν το πιστευαμε!!τι ωραια αισθηση..δν περιγραφεται..ολα εξαιρετικα μας ειπε,συνεχιζουμε πολυ καλα,ηταν πολυ ευχαριστημενος!!2 δεκεμβριου αυχενικη,θα παρω αδεια οοολη την ημερα φυσικα κ μου ειπε να φαω κατι γλυκο μιση ωρα πριν μπω για την εξεταση,για να εχει ενεργεια το μωρο κ να το βλεπει,καλυτερα..εγω βεβαια θελω συνεχεια αλμυρα,τα γλυκα ουτε να τα αγγιξω.μακαρι να περασουν οι μερες γρηγορα κ να εχω καλες μετρησεις.

Ορχιδέα, όταν πήγα για αυχενική ήταν μικρό το μωρό μου και πήγα και την επόμενη βδομάδα, μία βδομάδα αργότερα πήγα και στο γιατρό μου. Β επιπέδου δεν έχεις κλείσει ακόμη; έκλεισα όταν έκανα την αυχενική. Θα το δω αναλυτικά μετά τις γιορτές.

Έρη μου, δύο βδομάδες είναι, θα περάσουν και δεν θα τις καταλάβεις. Μπορεί να αλλάξει και η όρεξη σου, αν όχι νομίζω και ο χυμός πορτοκάλι βοηθάει.

Ορχιδέα, όταν πήγα για αυχενική ήταν μικρό το μωρό μου και πήγα και την επόμενη βδομάδα, μία βδομάδα αργότερα πήγα και στο γιατρό μου. Β επιπέδου δεν έχεις κλείσει ακόμη; έκλεισα όταν έκανα την αυχενική. Θα το δω αναλυτικά μετά τις γιορτές.

Έρη μου, δύο βδομάδες είναι, θα περάσουν και δεν θα τις καταλάβεις. Μπορεί να αλλάξει και η όρεξη σου, αν όχι νομίζω και ο χυμός πορτοκάλι βοηθάει.

θα περασουν,στο χερι τους ειναι!!μηπως με πιασει κανα στομαχι με το πορτοκαλι γιατι ειναι οξινο κ το εχω αυτο τωρα με το που φαω κατι κ ειδικα οξινο,πεθαινω απο καουρες!!σκεφτομουν μπας κ πιω λιγη σοκολατα,ροφημα ζεστο,το ιδιο δν ειναι??

ειμαι σε παιδικο σταθμο κοπελα μου..μακαρι να ημουν σε γυμνασιο λυκειο να σε βοηθουσα!!μεσω ασεπ εδωσες??

Επιτυχούσα στον ασεπ 4 φορές αλλά μη διοριστέα.

Για τις βδομάδες που δεν περνάνε με τίποτα μέχρι να δεις το μωράκι σου σε καταλαβαίνω απόλυτα...Γιατι λένε ότι ο καιρός περνάει γρήγορα...δεν το καταλαβαίνω!!!!!! Ο χρόνος τελικά είναι πράγματι πολύ σχετικός!!!!!!!!!!

Γεια σας και απο εμενα!!!Καλυτερα λιγο ειμαι οποτε αν συνεχισω ετσι θα παω για ψωνια h&m και berska για αρχη και μετα βλεπουμε...να σας ρωτησω κατι αλλο, ξερουμε που μπορουμε να βρουμε τις ας πουμε φυσιολογικες τιμες της papp-a? γιατι ναι μεν ο γιατρος ειπε οτι ειναι οκ η εξεταση αλλα εχω απορια. Πχ εμενα μου δινει 4 τιμες, την papp-a 1,57, papp-a mom 0.66, fbhcg 59.8, fbhcg mom 1.58. και εσας ετσι ειναι?πως σας φαινονται αυτες οι τιμες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...