Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα!

Η παράδοση λέει ότι όταν η μαμά θέλει αλμυρά, το μωράκι είναι αγόρι. Εγώ ακόμα δεν έχω καθόλου λιγούρες.

Annap, έχω ακούσει ότι τα γαριδάκια είναι ασπράδι αυγού με παρμεζάνα, αλλά δεν ξέρω κπ συνταγή.

Έρη, έχεις τόσο δίκιο, το άγχος πολλές φορές καταστρέφει τη στιγμή. Οι στιγμές αυτής της εγκυμοσύνης δεν θα ξανάρθουν! Αξίζει τον κόπο να πολεμήσουμε το άγχος μας.

αγορακι ,κοριτσάκι ότι και να είναι με το καλό να έρθει ιοιακι μου!!! Εγω εχω αποφασίσει να μην ξανααγχωθω για τιποτα!!Προσέχω και κανω τον σταυρο μου να πάνε όλα καλα...Δεν κανω αρνητικες σκέψεις και απέβαλα ότι κακο!Αυτο συνιστω σε όλες μας και θα πάνε όλα τελεια!

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια,μου!!τι καντετε??μα πως περασε παλι το σκ δν μπορω να καταλαβω..ειχα κ πολλη δουλεια για το σχολειο οποτε καταλαβαινετε..μαρτη οπως ειπε κατσε στα αυγουλακια σου σε παρακαλω,ασε τις δουλειες για λιγο στην ακρη η αν καιγεσαι τοσο βαλε καποιον να σε βοηθησει..δν κανει να κανουμε βαριες δουλειες..ουτε τα σεντονια,οχι!!χαλαρωσε ξεκουρασου κ ολα θα πανε τελεια.κ εγω επξρρεαζομαι απο,ολα αλλα δν γινεται,χανουμε την ουσια κ τις πιο ωραιες στιγμες της εγκυμοσυνης μας!!

κοριτσια κ εγω για αλμυρα εχω διαθεση,τα γλυκα καθολου..αυριο λεω να το ανακοινωσω στην αφεντικινα μου,αντε να δουμε τι θα πει..

ερη μου σε νηπιαγωγειο δουλευεις???? προσεχε κοριτσακι μου και εσυ!!!!

καλησπέρα κοριτσάκια !ειπα να οεράσω να σας πω ένα γεια!

Σημερα με εχει πιασει μια ακατανικητη μανία να φάω γαριδακια!τα εχω εδώ δίπλά μου τα κοιτάω αλλά δεν τα τρώω!ακόμα το σκέφτομαι αν κάνει!!γενικα δεν εσω πολύ όρεξη να τρωω ειδικά γλυκα...αλλά για αλμυρά με εχει πιάσει μια μανία!φιλιά σε όλες!

τι καλα που εκανες και περασες και σε ειδαμε...χαχα!!!!!

εγω αναμου χτυπησα ενα σοκολατακι γαλακτος σημερα.... και απο εχτες πηρα σπιν σπαν μαρμελαδα χωρις ζαχαρη!!!!

ιωαννα μου πονακια εχω χαμηλα εδω και μια ωρα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες! Πώς ξεκινάει η βδομάδα; εδώ είναι εορταστική!

Μάρτη πώς είσαι σήμερα; τα πονάκια μην σε ανησυχούν, είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Σε σένα με τα δίδυμα θα μεγαλώνει και περισσότερο. Δεν είναι έντονος πόνος, έτσι δεν είναι; όταν μιλήσεις με το γιατρό της εμβρυομητρικης, γράψε μας τα νέα σου :)

καλημερα κοριτσακια μου κ καλη εβδομαδα!!τα χρονια πολλα σε οσους οσες γιορταζουν!!εμενα γιορταζει ο αντρουλης μου σημερα!!

μαρτη μου,ναι σε νηπιαγωγειο δουλευω κ προσεχω πααααρα πολυ!!το ανακοινωσα κ σημερα στην αφεντικινα μου κ χαρηκε παρα πολυ..ετσι εδειξε τουλαχιστον..της ειπα οτι ταλαιπωρηθηκα πολυ μεχρι να συλλαβω κ με επιασε μια συγκινηση κ στεναχωρια..τελος παντων,ολα καλα!!εσεις τι κανετε??

Καλό Σαββατοκύριακο και από εμένα, κορίτσια!

Μάρτη, σου απάντησε ο γιατρός τελικά; Ξέρεις τί θα κάνεις με το salospir;

Η προηγούμενή σου εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη. Συγχαρητήρια για τη δύναμή σου να συνεχίσεις!

orxidea, κι εμένα μου έφερε τις πρώτες φορές αναγούλα ο σίδηρος, αλλά μετά συνήθισα. Προσέχω και τρώω μικρότερη ποσότητα. Ελπίζω να σου περάσουν οι αναγούλες σύντομα, νομίζω ότι είναι μέχρι την 14η βδομάδα έχουμε ξεμπερδέψει από αυτές.

Μακάρι να είναι μέχρι την 14 εβδομάδα το εύχομαι, γτ έχω ακούσει και απο άλλες κοπέλες οτι δυστυχώς τις ταλαιπωρούσαν μέχρι το τέλος...:(...αλλα ας σκεφτόμαστε θετικά:)

καλημερα κοριτσια!!!!! καλη κυριακη!!!!!

εγω σημερα πριν μια ωρα ειδα ελαχιστο καφε στο σκουπισμα στα τσισα και μια σταγονα στην λεκανη υγρα με χρωμα οχι πυκτο!!!!

σημερα θα κατσω κρεββατι γιατι εχτες το απογευμα η αληθεια ειναι οτι αλλαζα σεντονια..... ριχταρια.... παπλωματακια ανοιξιατικα σε πιο χειμωνιατικα και τετοια!!!!!

τι το ηθελα αφου απο προχτες δεν αισθανομουν πολυ καλα.....

κρυωνα και παρασυρθηκα..... τελος παντων ο Θεος ας βαλει το χερι

Του!!!!!!

Οχι κορίτσι μου μη κάνεις τέτοια...βάλε τον άντρα σου να σε βοηθάει...ξεκούραση οσο πιο πολύ γίνεται...

οχι δεν είμαι απο Αθήνα, απο επαρχία...;)

ιωαννα μου..... η μπλου εχει μει καθολου????

και εγω συμφωνω για την θρομβοφιλια.... επρεπε να την καλυπτει το εοππυ η τουλαχιστον να ηταν μεσα στο πακετο των βασικων εξετασεων!!!!!!

Δεν έχω ιδέα τι ειναι η θρομβοφιλία...πρέπει να το googlαρω...:confused:

καλημερα κοριτσακια μου κ καλη εβδομαδα!!τα χρονια πολλα σε οσους οσες γιορταζουν!!εμενα γιορταζει ο αντρουλης μου σημερα!!

μαρτη μου,ναι σε νηπιαγωγειο δουλευω κ προσεχω πααααρα πολυ!!το ανακοινωσα κ σημερα στην αφεντικινα μου κ χαρηκε παρα πολυ..ετσι εδειξε τουλαχιστον..της ειπα οτι ταλαιπωρηθηκα πολυ μεχρι να συλλαβω κ με επιασε μια συγκινηση κ στεναχωρια..τελος παντων,ολα καλα!!εσεις τι κανετε??

Καλημέρα σε όλες κορίτσια καλή εβδομάδα να έχουμε...Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, χρόνια πολλά και στον άντρα σου eri87, να τον χαίρεσαι...

Εμένα πάλι σήμερα το στομάχι μου είναι χάλια...και είμαι και στη δουλεία και δεν μπορω καθόλου...υπομονή....:-(

τα αποτελέσματα τν εξετάσεων δεν τα πήρα ακόμα...είπα να πάω αύριο και ελπίζω να έχουν βγεί...εχω αγωνία η αλήθεια...περιμένω να μου στείλουν και αυτά για την κυστική ίνωση...μια βδομάδα μου είπαν...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα τσουπες μου.... γλυκες!!!!

χρονια πολλα στις Δημητρες και στους Δημητρηδες..... να σας ζησουν οι δικοι σας και οσες λενε απο εσας πολυχρονες!!!!!!!

αρχικα πολυχρονος με υγεια και ευτυχια μονο μαζι σου!!!!

καλα εκανες και το ειπες..... αν δεν βοηθησει θα 'χει το κριμα στο λαιμο της εκεινη!!!!!

Μακάρι να είναι μέχρι την 14 εβδομάδα το εύχομαι, γτ έχω ακούσει και απο άλλες κοπέλες οτι δυστυχώς τις ταλαιπωρούσαν μέχρι το τέλος...:(...αλλα ας σκεφτόμαστε θετικά:)

Οχι κορίτσι μου μη κάνεις τέτοια...βάλε τον άντρα σου να σε βοηθάει...ξεκούραση οσο πιο πολύ γίνεται...

οχι δεν είμαι απο Αθήνα, απο επαρχία...;)

Δεν έχω ιδέα τι ειναι η θρομβοφιλία...πρέπει να το googlαρω...:confused:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια καλή εβδομάδα να έχουμε...Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, χρόνια πολλά και στον άντρα σου eri87, να τον χαίρεσαι...

Εμένα πάλι σήμερα το στομάχι μου είναι χάλια...και είμαι και στη δουλεία και δεν μπορω καθόλου...υπομονή....:-(

τα αποτελέσματα τν εξετάσεων δεν τα πήρα ακόμα...είπα να πάω αύριο και ελπίζω να έχουν βγεί...εχω αγωνία η αλήθεια...περιμένω να μου στείλουν και αυτά για την κυστική ίνωση...μια βδομάδα μου είπαν...:rolleyes:

κανε υπομονη.... μασουλας κανενα κρακερακι ορχιδεα μου για το στομαχι σου????

σ'ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!!! πρεπει να παλουκωθω!!!!!!

καλα αποτελεσματα να εχεις στις εξετασεις σου!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες! Πώς ξεκινάει η βδομάδα; εδώ είναι εορταστική!

Μάρτη πώς είσαι σήμερα; τα πονάκια μην σε ανησυχούν, είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Σε σένα με τα δίδυμα θα μεγαλώνει και περισσότερο. Δεν είναι έντονος πόνος, έτσι δεν είναι; όταν μιλήσεις με το γιατρό της εμβρυομητρικης, γράψε μας τα νέα σου :)

καλυτερα ειμαι και δεν ξαναειδα χρωμα!!!!!! τελικα στον γιατρο θα παω ανημερα στις 28 το βραδυ που μου εδωσε ραντεβου!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια! Έρη, να χαίρεσαι τον άντρα σου! Μην αγχώνεσαι με τη δουλειά, αν είχε πρόβλημα θα στο είχε πει ήδη.

Ορχιδέα, δυστυχώς οι εξαιρέσεις υπάρχουν σε όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε στον κανόνα.

Μάρτη μου, ξου ξου στα καφέ να μην εμφανιστούν ξανά! Με το καλό την Τετάρτη θα σου λυθούν οι απορίες!

Εμείς σήμερα στρώσαμε χαλιά και το καταχάρηκα, το σπίτι έγινε πολύ χουχουλιάρικο!

Τα άλλα κορίτσια της παρέας πού είστε και πώς τα περνάτε; φιλάκια!

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες,να ειστε καλα!!στρωσατε κιολλας χαλια??μπραβο!!εμεις αρχες του αλλου μηνα .οχι εγω ο αντρας μου φυσικα..

βρε κοριτσια περα απο το βαρος στο στομαχι οταν τρωω κ τις καουρες,δν εχω κανα αξιολογο συμπτωμα..αντε κ καμια ανακατοσουρα που κ που..λετε να ειναι νωρις ακομα??μηπως να τα περιμενω??αχ να τελειωσει το τριμηνο,παναγια μου..

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες,να ειστε καλα!!στρωσατε κιολλας χαλια??μπραβο!!εμεις αρχες του αλλου μηνα .οχι εγω ο αντρας μου φυσικα..

βρε κοριτσια περα απο το βαρος στο στομαχι οταν τρωω κ τις καουρες,δν εχω κανα αξιολογο συμπτωμα..αντε κ καμια ανακατοσουρα που κ που..λετε να ειναι νωρις ακομα??μηπως να τα περιμενω??αχ να τελειωσει το τριμηνο,παναγια μου..

ουτε εγω έχω συμπτώματα έρη..μην ανυσηχεις κάθε κύηση είναι διαφορετική..Ποσο είσαι εβδομάδων εισαι?

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Έρη, να χαίρεσαι τον άντρα σου! Μην αγχώνεσαι με τη δουλειά, αν είχε πρόβλημα θα στο είχε πει ήδη.

Ορχιδέα, δυστυχώς οι εξαιρέσεις υπάρχουν σε όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε στον κανόνα.

Μάρτη μου, ξου ξου στα καφέ να μην εμφανιστούν ξανά! Με το καλό την Τετάρτη θα σου λυθούν οι απορίες!

Εμείς σήμερα στρώσαμε χαλιά και το καταχάρηκα, το σπίτι έγινε πολύ χουχουλιάρικο!

Τα άλλα κορίτσια της παρέας πού είστε και πώς τα περνάτε; φιλάκια!

ευχαριστω ιωαννα μου γλυκεια!!!! κι εγω ευχομαι να μην ξαναρθουν.....

μπραβο που στρωσατε τα χαλια σας. !!!!!!!

κια εγω ειπα του αντρουλη μεχρι και την αλλα βδομαδα να τα στρωσει.......

ερη μου που θα παει θα περασει και το τριμηνο και ο θεος θα ειναι μαζι μας να φτασουμε στο τελος να τα κραταμε αγκαλιτσα!!!!!

ουτε εγω έχω συμπτώματα έρη..μην ανυσηχεις κάθε κύηση είναι διαφορετική..Ποσο είσαι εβδομάδων εισαι?

ετσι ειναι αννα μου... οπως τα λες!!!!!!! μοναδικες!!!!!! και οι εγκυμοσυνες..... οπως τα :tongue::tongue:μωρακια......:tongue::tongue:

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Έρη, μην αγχώνεσαι με τα συμπτώματα, κι εγώ έντονα είχα για κάνα δυο βδομάδες, γύρω στη 10η. Και αυτά που έχεις μία χαρά συμπτώματα είναι :tongue:

Ηρεμία προς το παρόν και περιμένω την Πέμπτη να πάμε για αυχενική. Ανυπομονώ να δω κι εγώ το μωράκι μου.

με το καλο ιωαννιτσα μου!!!!!! θα το δεις σε μεγενθυνση νομιζω...... με λεπτομερειες!!!!!! χαρα και ανυπομονησια ε?????

κι εγω αυριο γιατρο της εμβρυομητρικης!!!! να δω τι θα κανω και με τα σαλοσπιρ!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Έρη, μην αγχώνεσαι με τα συμπτώματα, κι εγώ έντονα είχα για κάνα δυο βδομάδες, γύρω στη 10η. Και αυτά που έχεις μία χαρά συμπτώματα είναι :tongue:

Ηρεμία προς το παρόν και περιμένω την Πέμπτη να πάμε για αυχενική. Ανυπομονώ να δω κι εγώ το μωράκι μου.

καλημέρα ιοιιο και σε όλα τα κοριτσάκια!εγω είπα στον γιατρό μου το ότι δεν εχω συμπτώματα και μου είπε "και γιατι ανυσηχεις ??θα πρεπε να χαίρεσαι!" εφόσον το σπορακι μου είναι καλα ό κάθε οργανισμος αντιδρά διαφορετικα!εμενα η μητερα σε εμενα δεν ειχε κανενα συμπτώμα και στον αδελφό μου έκανε εμετο μεχρι 9 μηνων!!

όλα θα πάνε τέλεια στην αυχενικη Ιοιο..Περιμενουμε νεα σου!

xuFMp2.png

με το καλο ιωαννιτσα μου!!!!!! θα το δεις σε μεγενθυνση νομιζω...... με λεπτομερειες!!!!!! χαρα και ανυπομονησια ε?????

κι εγω αυριο γιατρο της εμβρυομητρικης!!!! να δω τι θα κανω και με τα σαλοσπιρ!!!!!!

Ναι, Μάρτη μου! Περιμένω με αγωνία!

καλημέρα ιοιιο και σε όλα τα κοριτσάκια!εγω είπα στον γιατρό μου το ότι δεν εχω συμπτώματα και μου είπε "και γιατι ανυσηχεις ??θα πρεπε να χαίρεσαι!" εφόσον το σπορακι μου είναι καλα ό κάθε οργανισμος αντιδρά διαφορετικα!εμενα η μητερα σε εμενα δεν ειχε κανενα συμπτώμα και στον αδελφό μου έκανε εμετο μεχρι 9 μηνων!!

όλα θα πάνε τέλεια στην αυχενικη Ιοιο..Περιμενουμε νεα σου!

Οι γιατροί τα βλέπουν ψύχραιμα, εμείς λίγο το άγχος, λίγο οι ορμόνες, ανησυχούμε για ασήμαντα πράγματα.

Πολύ ωραίο το τικεράκι σου! Με γεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...