Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Καλημέρα εφόσον έχεις μπει σε αυτό το πλάνο με πειθαρχία της ωοληψιας και δεν σου προκαλεί ασφάλεια να κάνεις δοκιμές επί του παρόντος με ετ γιατί και ψυχολογικά δεν θα είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις μετά ,λέω να ηρεμήσεις λίγο ,να το δεις ακόμη πιο ψύχραιμα να συνεχίσεις εκεί που είσαι θες μέχρι Ιούνιο θες ως τον Ιούλιο για να πεις ότι εξαντλησες όλα σου τα περιθώρια ανοχής στον γιατρό που εμπιστεύτηκες στην παρούσα φάση της πορείας σου γιατί αν φύγεις τώρα πιστεύω θα μείνεις με πολλά αναπάντητα ερωτήματα,προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου στην θέση σου και όσο πιο ώριμα και ορθολογιστικά να δω πως θα πορευομουν εγώ....

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

καλημερα αννα!!!!! με γεια το τικερακι σου!!!!

πιστευωοτι ο γιατρουλης σουσε ηρεμησε ε??

τελικα κοριτσια τοραντεβου το αυριανο το αλλαξα λογω οικονομικων και το εβαλα με εοππυ την τεταρτη 4/11 τι να κανουμε!!!! θα περασουν οι μερες!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα αννα!!!!! με γεια το τικερακι σου!!!!

πιστευωοτι ο γιατρουλης σουσε ηρεμησε ε??

τελικακοριτσια τοραντεβου το αυριανο το αλλαξα λογω οικονομικων και το εβαλα με εοππυ την τεταρτη 4/11 τι να κανουμε!!!! θα περασουν οι μερες!!!!!

δεν ανυσηχησα ποτε για το γεγονος ότι δεν εχω συμπτωματα...απλά μου φαινόταν περιέργο και έτσι ρώτησα!σε ευχαριστώ Μαρτούλη μου!όλα θα πανε τέλεια στον γιατρο..λίγες μέρες έμειναν@

xuFMp2.png

τελεια τα νεα σου σασα μου!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!!!!!!

αρα θελω κι εγω ακομα 3 βδομαδες για να τα δω ε?????

αχ τι ωραια κοριτσι μου!!!!!!!!!

ποτε εκλεισες αυχενικη????? με το καλο σασα μου.... με το καλο!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

αχ κοριτσακια μου τι ωραια νεα που ακουω??χερακια,ποδαρακια,υπερηχοι!!εγω εχω γιατρο τη πεμπτη πρωτα ο θεος!!

λοιπον αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι..ειμαι 7w k 4d. Ποτε κκλεινω τον δευτερο κ παω στον τριτο??τον αλλο μηνα??

Διαφημίσεις

Μάρτη μου, τελικά τον ρώτησες για το σαλοσπιρ, ή θα περιμένεις να πας;

Sasa μου, τί ωραία που είδες χεράκια και ποδαρακια! Ανυπομονώ για μεθαύριο! Έκλεισες για αυχενική;

Έρη μου, νομίζω ότι τέλη του μήνα αλλάζεις μήνα. Καλύτερα ρώτα το γιατρό σου. Το βασικό είναι να σου πει πότε αλλάζεις τρίμηνο.

α ξεχασα να σας πω: μου τηλ ο γυναικολογος της εμβρυομητρικης!!!!! του ειπα για το ραντεβου οτι το αλλαξαμε!!!! οκ

τον ρωτησα για το σαλοσπιρ και ειπε να το παρω εγω επεμενα να ρωτησει και τον νεφρολογο και μου ειπε οτι οκ θα ρωτησει πρωτα να ειμαστε καλυμενοι γιατι γραφει και για γαστρορραγιες και για νεφρικη ανεπαρκεια οτι δεν ενδεικνυται!!!! τσι περιμενω τηλ του για να το αρχισω!!!!

επισης του ειπα και για τα καφε. και εκανε ωχ!!!! και ειπε οχι δραστηριοτητες ξαπλα!!!!!

του ειπα ποιες εξετασεις μ'εβαλε να κανω και μου ειπε οτι εκεινος την επομενη βδομαδα θα μου γραψει κι αλλες γιατι δεν τον καλυπτουν μονο αυτες!!!!!

αντε να δουμε!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

καλημερα και χρονια πολλα λογω ημερας!!!!!!

τι μου κανετε?????

βολτουλες κοριτσια μου ε? λογω αργιας!!!!!

Καλησπερα Μαρτη μου!!!! Και σε ολα τα κοριτσια!!? Χρονια πολλα!!!

Εγω κοιμομουν μεχρι τη 1 :tongue: Το απογευματακι βολτουλα!

Εσυ πως εισαι; φανταζομαι ξαπλα οπως σου ειπε ο γιατρος... Δεν κανεις ταρζανιες....;;;

TlL6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Μαρτη μου!!!! Και σε ολα τα κοριτσια!!? Χρονια πολλα!!!

Εγω κοιμομουν μεχρι τη 1 :tongue: Το απογευματακι βολτουλα!

Εσυ πως εισαι; φανταζομαι ξαπλα οπως σου ειπε ο γιατρος... Δεν κανεις ταρζανιες....;;;

οχι ημουν καλο κοριτσι!!! ο αντρας μου και η μαμα μου ετρεχαν να δουν την κορη στην παρελαση!!! μετα σουβλακια... στο σπιτι εγω ξυλακι καλοψημενο κοτοπουλο και την σαλατουλα μου!!! βεβαιαβεφαγα και πατατουλες...τσ...τσ.... οχι πιτα καθολου!!!!! η μαμα μου εφτιαξε κεικ αναμεικτο με σοκολατα και λιγοτερο ζαχαρη και εβαλε την καστανη!!!!! εφαγα λιγο!!!!! ωραιο ειναι!!!!! α σημερα ειπακαι τον πρωτο μονο ντεκαφεινε καφε μου ....εσπρεσακι..... υπερβολες ε???? ε απο αυριο βραστο κοτοπουλο με κολοκυθια!!!!!

Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά!

Κι εγώ ξεκούραση σήμερα και αναμονή για τη μεγάλη μέρα αύριο! Εσείς τί κάνετε;

με το καλο ιωαννα μου!!!!! με το καλο να ξετρελαθεις!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

καλημερα!!!!!!!!

ιωαννα μου σημερα ειναι μεγαλη μερα για σενα!!!!!!!!! πως την περιμενες αυτην την μερα!!!!! τι ειναι η μητροτητα ε????? να εχεις αγωνια..... εκτος τιςαειρες αλλαγες στο σωμα σου και πως το βιωνεις....... να το δεις!!!!!!!!!!!

αντε κουκλα μου με το καλο!!!!! θα εριμενουμε περιγραφες!!!!!!

ολες οι αλλες ειμαστε καλα???

για μια μια να μει να πει τα νεα της!!!!! περιμενω!!!!!! μην με αφησετε να πληξω ε????

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά!

Κι εγώ ξεκούραση σήμερα και αναμονή για τη μεγάλη μέρα αύριο! Εσείς τί κάνετε;

ιοιακι καλημέρα!Ολα θα πανε τέλεια και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να μας πεις τα νεα σου!!!

xuFMp2.png

καλημερα!!!!!!!!

ιωαννα μου σημερα ειναι μεγαλη μερα για σενα!!!!!!!!! πως την περιμενες αυτην την μερα!!!!! τι ειναι η μητροτητα ε????? να εχεις αγωνια..... εκτος τιςαειρες αλλαγες στο σωμα σου και πως το βιωνεις....... να το δεις!!!!!!!!!!!

αντε κουκλα μου με το καλο!!!!! θα εριμενουμε περιγραφες!!!!!!

ολες οι αλλες ειμαστε καλα???

για μια μια να μει να πει τα νεα της!!!!! περιμενω!!!!!! μην με αφησετε να πληξω ε????

καλημέρα Μάρτη!!!Ευχομαι να είσαι καλα!

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...