Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

κοριτσια και εγω την ξερω την αννουλα απο διπλανα θεματακια!!!!! ειμαστε συναγωνιστριες!!!!!!!! οποια μπορει να σκεφτει πως μπορουμε να την βοηθησουμε!!!!!!!!

Αχ βε Μαρτακη μου γλυκο εσυ!!!

Σε ευχαριστω πολυ και απο εδω,και μη μου αγχωνεσαι ολα θα πανε μια χαρα!

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Διαφημίσεις

Annap, με το καλό να δείτε το μικρό σας! Παρατείνεται λίγο η αγωνία σου, αλλά είναι πολύ σημαντικό να είναι και ο μπαμπάς του μωρού μαζί, καλά έκανες και αν έβαλες το ραντεβου. Ο δικός συγκινείται πάντα τόοοσο πολύ και χαίρεται.

Μάρτη μου, κι εγώ κατά καιρούς πονάω στους γοφούς, λες και ανεβοκατέβαινα σκάλες όλη μέρα! Κι εγώ σκέφτομαι ότι ανοίγει η λεκάνη. Είναι και η πρώτη μου εγκυμοσύνη και ελπίζω να βοηθήσει να γεννήσω εύκολα.

Τελικά το μεσημέρι έδωσα αίμα για το μη επεμβατικό προγεννητικό έλεγχο. Τα αποτελέσματα θα τα έχω σε 7-10 μέρες. Σκέφτηκα ότι αν τα αποτελέσματα της αυχενικής δεν είναι καλά, να μην περιμένω άλλες δέκα μέρες να μάθω τι γίνεται.

Υ.Γ. την Αννουλα την ξέρω κι εγώ από το καφέ έγκυος ή όχι, Αννουλα καλή επιτυχία στην προσπάθεια σάς!

Annap, με το καλό να δείτε το μικρό σας! Παρατείνεται λίγο η αγωνία σου, αλλά είναι πολύ σημαντικό να είναι και ο μπαμπάς του μωρού μαζί, καλά έκανες και αν έβαλες το ραντεβου. Ο δικός συγκινείται πάντα τόοοσο πολύ και χαίρεται.

Μάρτη μου, κι εγώ κατά καιρούς πονάω στους γοφούς, λες και ανεβοκατέβαινα σκάλες όλη μέρα! Κι εγώ σκέφτομαι ότι ανοίγει η λεκάνη. Είναι και η πρώτη μου εγκυμοσύνη και ελπίζω να βοηθήσει να γεννήσω εύκολα.

Τελικά το μεσημέρι έδωσα αίμα για το μη επεμβατικό προγεννητικό έλεγχο. Τα αποτελέσματα θα τα έχω σε 7-10 μέρες. Σκέφτηκα ότι αν τα αποτελέσματα της αυχενικής δεν είναι καλά, να μην περιμένω άλλες δέκα μέρες να μάθω τι γίνεται.

Υ.Γ. την Αννουλα την ξέρω κι εγώ από το καφέ έγκυος ή όχι, Αννουλα καλή επιτυχία στην προσπάθεια σάς!

Ευχαριστω πολυ Ιωαννακι μου για καλα σου λογια και τις ευχουλες!

Χαδακια στο σπορακι σου!

Φιλακια!

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

ιοιο μου μην ανυσηχεις για τιποτα...Μια χαρα θα βγει η αυχενικη και τα αποτελέσματα..καταλαβαίνω την αγωνια σου και σε νιωθω πάρα πολύ...και εγω το ίδιο θα έκανα αν χρειαστεί..αλλα είμαι σίγουρη ότι όλα θα κατευχην!αυτη τη φορά λεω να βάλω και την μητέρα μου στον υπερηχο που θα έρθει από το χωριο να με δει..Αν το δεχτεί ο γιατρός!!

xuFMp2.png

γεια σας κι απο μενα κοριτσια!μια χαρα σας βλεπω:D

ioio εφταιγε η θεση που ηταν το σπορακι η το μεγεθος του?ποσο μεγεθος εχετε?το λεω γιατι κι εγω την αυχενικη θα την κανω στην 12η εβδομαδα, μηπως πρεπει να περιμενουμε λιγο?

εγω κατα τα αλλα πολλες αναγουλες και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...

Διαφημίσεις

Μαρτη ναι αυτη τη φορα μονο με σε& εγινε! Κ να φανταστεις επειδη θηλαζω αργησε να μου ερθει περιοδος κ ειχα μονο 3 περιοδους κ τσουπ δεν ξαναμφανιστηκε... Την annoula την καταλαβαινω ... Ευχομαι να βρει συντομα τα φαρμακα! Ετσι κ εγω οταν την εκανα κ μου περισσεψαν , μπηκε μια μερα στο παρεντς μια κοπελα καλη ωρα κ ζητησε ακριβως την ποσοτητα που ειχα. Τωρα εχει 3 αγορια 13 μηνων!!! Θα κατσω καποια στιγμη να σας διαβασω απλα δεν εχω πολυ χρονο. Αα μαρτη ειμαι 32 ετων

com]uiFTp2.png[/url]

γεια σας κι απο μενα κοριτσια!μια χαρα σας βλεπω:D

ioio εφταιγε η θεση που ηταν το σπορακι η το μεγεθος του?ποσο μεγεθος εχετε?το λεω γιατι κι εγω την αυχενικη θα την κανω στην 12η εβδομαδα, μηπως πρεπει να περιμενουμε λιγο?

εγω κατα τα αλλα πολλες αναγουλες και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...

Nymeria, γενικά όλοι οι γιατροί προτείνουν τη 12η. Από εκεί και έπειτα όλα είναι πιθανότητες. Φαντάζομαι ότι υπάρχει η αντίθετη πιθανότητα, αν πας προς τις τελευταίες ημέρες για τη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι αργά.

Καλησπέρα στην παρέα,εύχομαι με το καλό όλες να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας και σύντομα χαρούμενα νέα σε όλες τις φίλες που τα περιμένουν..

Εγώ πριν 10 μέρες περίπου έμαθα για την εγκυμοσύνη μου,αλλά το πρώτο μου ραντεβού με τον γιατρό είναι τη Δευτέρα,γιατί μου είπε πως ήταν ακόμη πολύ νωρίς σύμφωνα με τη χοριακή που έκανα πριν 1 βδομάδα.Σύμφωνα με την τελευταία περίοδο είμαι 6w και 3d και έχω πάααρα πολύ άγχος και αγωνία για τη Δευτέρα που θα δω αν το σποράκι μου είναι στη θέση του και αναπτύσσεται καλά.. Νιώθω συνέχεια ενοχλήσεις στον ομφαλό,σαν να με τραβάει προς τα κάτω.Επίσης συχνά νιώθω μια πίεση χαμηλά,σαν να με πιέζει κάτι να βγει από τον κόλπο και με φοβίζει είναι η αλήθεια.Έχει τύχει σε καμία;

Συγγνώμη αν σας έπρηξα αλλά είναι η πρώτη φορά,είμαι και 33 και με έχει φάει η αγωνία..

γεια σας!!!καλε,ποσο γραψατε??μια μερα ελειψα !!ωραια νεα ακουω..ioio περιμενουμε νεα σου,αντε να μας πεις την εμπειρια,σου,ολα καλα θα ειναι!!μαρτη μου ακτινιδια κ δαμασκηνα οπως σου ειπαν,κανουν θαυματα..ειμαστε ακριβως στην ιδια εβδομαδα,τι ωραια..τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??

εγω πηγα σημερα γιατρο,ειδαμε το σπορακι μας!!!κοριτσια εχει μεγαλωσει παρα πολυ!!ολα τελεια μας ειπε ο γιατρος,να ξεχασω οοολα αυτα που μου ειχε πει για μυλη κυηση κ.λ.π..14mm το ατιμο!!κ η καρδουλα πηγαινε τοσο γρηγορα κ δυνατα που νομιζα πως ηταν η δικια μου απο το αγχος!!!δοξα το θεο ολα καλα!!μας υπενθυμισε να ακυρωσουμε την επιτροπη εξωσωματικης που ειχαμε για τον νοεμβριο,το ειχαμε ξεχασει εντελως..μου φαινεται σαν ψεμματα κοριτσια πως ειμαι εγκυος..

αχ ετσι ειναι ερημου σαν ψεματα!!!!! ΑΛΛΑ δεν ειναι!!!!!:tongue::tongue:

την τεταρτη θα παω και εγώ... Ηταν να πάω σημερα αλλα το έκανα Τεταρτη για να γυρισει και ο συντροφος μου από το ταξίδι που έχει παέι...περιμενω με αγώνια να δω το φασολάκι μου και να μαθω και πότε θα πρεπει να κάνω και την αυχενικη

αντε μαζι θα παμε!!!!!! καλα εκανες γιατι πρεπει να ειναι και ο μπαμπας (βιωνουν λιγοτερο τα της εγκυμοσυνς !!!!! ε να μην χανουν και τις εξελιξεις!!!:tongue::) )

Αχ βε Μαρτακη μου γλυκο εσυ!!!

Σε ευχαριστω πολυ και απο εδω,και μη μου αγχωνεσαι ολα θα πανε μια χαρα!

αννουλα αςκανενα νεο με τα φαρμακα????

Μαρτη ναι αυτη τη φορα μονο με σε& εγινε! Κ να φανταστεις επειδη θηλαζω αργησε να μου ερθει περιοδος κ ειχα μονο 3 περιοδους κ τσουπ δεν ξαναμφανιστηκε... Την annoula την καταλαβαινω ... Ευχομαι να βρει συντομα τα φαρμακα! Ετσι κ εγω οταν την εκανα κ μου περισσεψαν , μπηκε μια μερα στο παρεντς μια κοπελα καλη ωρα κ ζητησε ακριβως την ποσοτητα που ειχα. Τωρα εχει 3 αγορια 13 μηνων!!! Θα κατσω καποια στιγμη να σας διαβασω απλα δεν εχω πολυ χρονο. Αα μαρτη ειμαι 32 ετων

τελεια η ιστορια σου!!!!!! πως ειναι τα διδυμακια σου τωρα??? πως τα καταφερνεις???? να σε ρωτησω γιατι εκανες εξωσωματικη???? ποιο το προβλημα????:oops:

Καλησπέρα στην παρέα,εύχομαι με το καλό όλες να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας και σύντομα χαρούμενα νέα σε όλες τις φίλες που τα περιμένουν..

Εγώ πριν 10 μέρες περίπου έμαθα για την εγκυμοσύνη μου,αλλά το πρώτο μου ραντεβού με τον γιατρό είναι τη Δευτέρα,γιατί μου είπε πως ήταν ακόμη πολύ νωρίς σύμφωνα με τη χοριακή που έκανα πριν 1 βδομάδα.Σύμφωνα με την τελευταία περίοδο είμαι 6w και 3d και έχω πάααρα πολύ άγχος και αγωνία για τη Δευτέρα που θα δω αν το σποράκι μου είναι στη θέση του και αναπτύσσεται καλά.. Νιώθω συνέχεια ενοχλήσεις στον ομφαλό,σαν να με τραβάει προς τα κάτω.Επίσης συχνά νιώθω μια πίεση χαμηλά,σαν να με πιέζει κάτι να βγει από τον κόλπο και με φοβίζει είναι η αλήθεια.Έχει τύχει σε καμία;

Συγγνώμη αν σας έπρηξα αλλά είναι η πρώτη φορά,είμαι και 33 και με έχει φάει η αγωνία..

χαιντι καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!! μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι με γερο μωρακι!!!!!! πες μας λιγο την ιστορια σου... πως επιασες?? ποσο χρονων εισαι??

τωρα το αγχος και η ανησυχια θα υπαρχουν παντα απο εδω και περα σε καθε βημα!!!!! αρκει να ειναι κατω απο ελεγχο!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Ευχαριστώ πολύ! Όπως έγραψα πριν είμαι 33 και συνέλαβα με σεχ μέρα παρά μέρα τις γόνιμες ημέρες.2 χρόνια περίπου προσπαθούσαμε έτσι.Να σας πω την αλήθεια έμεινα έγκυος μόλις μετά από απογοήτευση χαλάρωσα και είπα "οκ αν δε μπορέσω να μείνω θα προσπαθήσουμε με άλλους τρόπους ή θα υιοθετήσουμε δε χάλασε και ο κόσμος".Απλά μέχρι τον πρώτο υπέρηχο μεθαύριο για να δω αν είναι ενδομήτριο προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη..αν και δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά! :oops:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ! Όπως έγραψα πριν είμαι 33 και συνέλαβα με σεχ μέρα παρά μέρα τις γόνιμες ημέρες.2 χρόνια περίπου προσπαθούσαμε έτσι.Να σας πω την αλήθεια έμεινα έγκυος μόλις μετά από απογοήτευση χαλάρωσα και είπα "οκ αν δε μπορέσω να μείνω θα προσπαθήσουμε με άλλους τρόπους ή θα υιοθετήσουμε δε χάλασε και ο κόσμος".Απλά μέχρι τον πρώτο υπέρηχο μεθαύριο για να δω αν είναι ενδομήτριο προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη..αν και δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά! :oops:

μην αγχωνεσαι χαιντι!!!!! θα δεις οτι ολα καλα θα πανε!!!!!:tongue::tongue:

pioqp3.png

88BZp3.png

xaidi γεια σου και απο εμενα!!!καλως μας ηλθες και με το καλο το μωρακι σου!

νομιζω πως οι ενοχλησεις ποι νοιωθεις ειναι φυσιολογικες...εγω οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ειχα εντονες ενοχλησεις στα δεξια και φοβομουν για εξωμητριο...φυσικα δεν ηταν αλλα μονο το αγχος μου με ειχε κανει χαλια...οποτε ολα καλα θα πανε ;)

εγω κοριτσια ξεχασα να σας πω οτι χθες πηγα στο γιατρο για τον τυπικο ελεγχο. Ολα καλα κι ωραια!!!Δυσκοιλιοτητα εχω και μου ειπε να μη σφιγγομαι γιατι μπορει να κανω ζημια:?

επισης αναγουλες πολλες εχω αυτην την εβδομαδα και φυσικα ελαφρυους πονοκεφαλους συεχεια...ευτυχως δεν χρειαζεται παυσιπονο...

νυμερια καλησπερα!!!

μραβο για τα νεακια σου απο το νινι!!!!! ολα μια χαρα οκ!!!!

για την δυσκοιλιοτητα δοκιμασε ακτινιδιο....δαμασκινα.... και φυσικο χυμο πορτοκαλαδας δοκιμασε και συνδιασμο αυτων μηπως γινουν πιο μαλακα!!!! και δεν σφιγγεσαι.... και εγω εχω το ιδιο θεμα!!!!!

παιρνεις σιδηρο????

pioqp3.png

88BZp3.png

Χάιντι, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι μία ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Κορίτσια, για τη δυσκοιλιοτητα βοηθάει και το πολύ νερό.

Εγώ όλο κοιμάμαι, ξυπνάω και ξανά νυστάζω! Πέφτει και η πίεση μου σήμερα και επιτείνει τη νύστα :(

ιωαννα μου σε καταλαβαινω απολυτα!!!!! σαν να περιγραφεις εμενα ειναι!!!!!

ακου σημερα εφαγα ρωινο γατον σιδηρο χυμο γκρειπφρουτ...ενα ξερο δαμασκηνο.. και ενα φρεσκο!!!! και τιποτα σημερα!!!!! καπουτ μεχρι αυτην την ωρα!!!!!!

ε λοιπον ειχα παρει το κολπικο στις 7.... το σιδηρο το πηρα με τα αλλα χαπια στις 9.....

εχτες με πορτοκαλαδα και ακτινιδιο μια χαρα χωρις να ζοριστω!!!! τι να πω!!!!!

θα μου φτιαξει με τα φρεσκα η μαμα μαρμεαδα για να δουμε!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...