Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Georgia, τί ωραία που τα γράφεις! Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα καταλαβαίνω το μωράκι μου, όπως εσύ! Στο δικό σου μήνα πραγματικά έχει φουσκώσει η κοιλίτσα! Προς το παρόν σε μένα, φαίνεται απλά σαν να έχω φάει λίγο παραπάνω.

Μάρτη, Έρη, Σάσα, Νυμέρια, Ορχιδέα, τα άλλα κορίτσια του καφέ, τί κάνετε;

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες!

και σε μενα τα ιδια ιωαννα μου!!!!! ετσι φαινεται η κοιλιτσα!!!!!

Καλημέρα κορίτσια κι ευχαριστώ για τις ευχές!! Πραγματικα η κοιλίτσα είναι ένα τεράστιο μπαλόνι και φυσικά τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ!! αλλα είμαστε περήφανες για τις κοιλίτσες αυτές και τις χαιδεύουμε όλη την ώρα!! φιλάκιαα!!

πωπω κουραγιο αγαπη εχει ενα μηνα.και ....... θυμησε μου ποτε σου εδωσε πητ!!!! φυσιολογικα θελεις να γεννησεις???

Καλημέρα κορίτσια! πφφφφ ανυπομωνω μεχρι αυριο για να δουμε εχω το αγχος μου αρκετα! εως πολύ!

φυσικο ειναι αγαπη!!!!! και εγω το ιδιο!!!!!

σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!

Καλησπέρα σας κορίτσια.. Εγώ σήμερα πήγα για υπερηχο.. Όλα καλά το μωράκι..Στις 18 έκλεισα για αυχενικη... Κ περιμένω με αγωνία... Εσείς είστε όλες καλά;; Μάρτη πηγές σήμερα;;

συγχαρητηρια!!!!! μπραβο σας με το καλο και η αυχενικη κοριτσι μου να ξεαγχωθεις!!!!

σημερα στις 8,30 εχουμε.... αν μας παρει στην ωρα μας!!!! βαλε και μια ωρα μεσα!!!!! θα αργησουν τα νεα μου αλλα θα τα σας γραψω!!!!!

Σε ιατρείο εξειδικευμένο στους μεγάλους υπερήχους πάω. Ξέρεις από τώρα που θα γεννήσεις; μόνο με αυτό συνεργάζεται ο γιατρός σου; ο δικός μου πάει σε όλα και όταν θα πλησιάσει η ώρα πρέπει να ψάξω λίγο. Για το Μητέρα ακούγονται καλά λόγια, αλλά εγώ είμαι εκτός Αθηνών και δεν αποτελεί επιλογή για μένα. Ναι, είμαι λιγότερο από όσο θα έπρεπε. Το καλοκαίρι είναι άστατος ο κύκλος μου και δεν αποτέλεσε έκπληξη για μένα.

μην φοβασαι ολα καλα θα πανε!!!!! και εμενα εχει τετοιους υπερηχους!!!!!χιχι

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα...εμπλέξα με δουλειες του σπιτιου χθες και σημερα και δεν μπηκα καθολου....Μαρτη περαστικα σου...αντε εκμεταλλευσου το καθισιο και ξεκουρασου χαχα

ioio εχω χρησιμοποιησει και τις 2 βαφες. 2 φορε πηρα κορρε και ηταν παρα πολυ χαλια, ενω η απιβιτα μου τα εκανε τελεια. Οποτε προτεινω απιβιτα. Βεβαια ο κορρες πρεπει να εχει βγαλει τελευταια και μια καινουρια αλλα δεν την εχω δοκιμασει...Επισης θελω να σε ρωτησω...τι ακριβως ειναι ο προγεννητικος ελεγχος που εκανες?επισης ποσο κοστησε?

Σχετικα με τις κρεμες θα παραγγειλω η κορρε η απιβιτα και ιπροσωπου και σωματος. Επισηςοποτε θυμαμαι βαζω σε κοιλια και στηθος αμυγδαλελαιο η κεραλοιφη. Ελπιζω να κανει καλο αν και θα παρω και εξειδικευμενη για τις ραγαδες κρεμα

με το καλο οι αυχενικες σας κοριτσια:D

Γεωργία, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Σε κάθε τρίμηνο, έχεις και διαφορετικό άγχος!

Nymeria, το τεστ που έκανα είναι ένα τεστ αίματος. Από το αίμα της μαμάς απομονώνουν το dna του μωρού και μπορεί να προβλέψει χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου, όπως το σύνδρομο down κλπ. Έχει ποσοστό σωστής διάγνωσης 99,5%. Το εργαστήριο που πήγα σου δίνει δύο επιλογές το ένα κοστίζει 550 ευρώ και το άλλο που καλύπτει που καλύπτει κπ ακόμα κοστίζει 700 ευρώ. Εγώ επέλεξα το δεύτερο. Τα αποτελέσματα θα τα έχω σε 7-10 μέρες από τότε που έκανα την εξέταση. Επίσης, την εξέταση δεν την κάνουν στην Ελλάδα, αλλά στέλνουν το αίμα στην Αμερική, για αυτό και καθυστερούν τα αποτελέσματα.

Μάρτη, γύρισες από το γιατρό; Πώς πήγε;

καλημερα κοριτσια μου!!!! σας ευχαριστω ολες και μια-μια γα το ενδιαφερον σας!!!!!!!

με το που φτασαμε ηταν 4 πριν απο μας και μια μεσα και φυγαμε 12 παρα και υπηρχαν στο σαονι αλλες πεντε!!!!! μαλλον ειχε καθηστερηση απο κανενα εκτακτο!!!!!!

ολα τελεια!!! ολα καλα!!! οι καρδιες με 171 και 170 παλμους και στθερους και δυνατους !!!!ειναι 23χιλιοστα το ενα και 21 το αλλο.... διεκρινες κεφαλακια με ματια σωμα σαν γαρδακι και ουρα με πελμα να το πω?? καπως!!!!!! το πειγμα της αποκολλησης μικρυνε!!!!!α το μεγαλο μεσα στον σακο ηταν ξαπλωτο σαν σε αιωρα.. το δευτερο μεσα στον σακο ηταν κατακορυφα με το κεφαλι πως τα κατω!!!!!!χαχα πολυ πλακα!!!! γελασαμε!!!! ο ντοκ ειπε οτι ειναι μεγαλοι και καλοι οι σακοι με πολυ υγρο!!!!(αρα εχουν αρκετο χωρο) δεν ειναι κολλημενοι μεταξυ τους......καλους πλακουντες και ειμαι σημερα στην 9η βδομαδα αισιως (εχτες ελεγε 8 και 6 ημερων)!!!! μου εγραψε κι αλλες εξετασεις.... και μου ειπε σε τρεις βδομαδες θα κανουμε αυχενικη!!!! ειπαμε τα οικονομικα... ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!!!!! ολους τους υπερηχουςστο ιατρειο και οχι στο ρεα και μου συστησε νεφρολογο γυναικα μου ειπε οτι ειναι απο τους καλυτερους νεφρολογους στην μιχαλακοπουλου!!!!!!

αυτα ειμαι ησυχη και χαρουμενη!!!!!! απο την χαρα μου ειπα και στην μαμα μου που περιμενε τρισυμιση ωρες κατω μεχρι τις 11,50 οτι ακουσαμε καρδουλες τα ειδαμε και ειναι δυο!!!!!!! δεν μπορω ναπω οτι εγινε πνηγυρι!!!!! ειπε και μια χοντρη που εκανε τον αντρα μου τουρμπο.... τυπου: ανδεν αργουσε οαντρας σου τωρα θα ειχατε το δευτερο!!!!! μπηκα στην μεση- κοφτε το στην κατασταση που ειμαι!!!!και εσυ μαναμην μιλας ηθελες μαζι με τα δικαστηρια που μας εκανες και ολες τις σκηνες και αμεσως παιδι.... τελος η κουβεντα τωρα ηρθαν... ηρθαν και τα δυο μαζι και πρχωραμε!!!!!! μετα τα μπαλωσε!!!!!!! μας εφτασε σπιτι ειχε και τα ψωνια απο την λαικη τα δικα μας!!!!! την ευχαριστησαμε και χωρισαμε...... ενταξει ενω ο αντραςμου στο ιατρειο γελαγε σαν γυφτικο σκεπαρνι..... μετα χαλαστηκε ευτυχως επρεπε να φαω... ναπιω τα χαπια και να κοιμηθω.... και η κορη ειχε πεσει για υπνο.... και καναμε ησυχια!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Μαρτη εχω πητ 5/1 αλλα ο πλακουντας μου εχει ωριμασει αρκετα και μπορει να γεννησω νωριτερα!! Μεχρι στιγμης παμε για φυσιολογικο, αφου ολα ειναι καλα!

ποσο νωριτερα λες πρωτοχρονιατικο??? η χριστουγεννιατικο???? σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να γεννησεις με ενα πονο!!!!!!

Γεωργία, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Σε κάθε τρίμηνο, έχεις και διαφορετικό άγχος!

Nymeria, το τεστ που έκανα είναι ένα τεστ αίματος. Από το αίμα της μαμάς απομονώνουν το dna του μωρού και μπορεί να προβλέψει χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου, όπως το σύνδρομο down κλπ. Έχει ποσοστό σωστής διάγνωσης 99,5%. Το εργαστήριο που πήγα σου δίνει δύο επιλογές το ένα κοστίζει 550 ευρώ και το άλλο που καλύπτει που καλύπτει κπ ακόμα κοστίζει 700 ευρώ. Εγώ επέλεξα το δεύτερο. Τα αποτελέσματα θα τα έχω σε 7-10 μέρες από τότε που έκανα την εξέταση. Επίσης, την εξέταση δεν την κάνουν στην Ελλάδα, αλλά στέλνουν το αίμα στην Αμερική, για αυτό και καθυστερούν τα αποτελέσματα.

Μάρτη, γύρισες από το γιατρό; Πώς πήγε;

εχτες εγω τον ρωτησα γιαυτοτο τεστ και μου ειπε οτι επειδη η δοτρια ηταν εως 25... δεν χρειαζεται!!!! ιωαννα μου εσυ τι ηλικια εχεις??? σορυ κιολας!!

για νατο ψαξω ρωταω!!!!

γεια σας και απο εμενα...εμπλέξα με δουλειες του σπιτιου χθες και σημερα και δεν μπηκα καθολου....Μαρτη περαστικα σου...αντε εκμεταλλευσου το καθισιο και ξεκουρασου χαχα

ioio εχω χρησιμοποιησει και τις 2 βαφες. 2 φορε πηρα κορρε και ηταν παρα πολυ χαλια, ενω η απιβιτα μου τα εκανε τελεια. Οποτε προτεινω απιβιτα. Βεβαια ο κορρες πρεπει να εχει βγαλει τελευταια και μια καινουρια αλλα δεν την εχω δοκιμασει...Επισης θελω να σε ρωτησω...τι ακριβως ειναι ο προγεννητικος ελεγχος που εκανες?επισης ποσο κοστησε?

Σχετικα με τις κρεμες θα παραγγειλω η κορρε η απιβιτα και ιπροσωπου και σωματος. Επισηςοποτε θυμαμαι βαζω σε κοιλια και στηθος αμυγδαλελαιο η κεραλοιφη. Ελπιζω να κανει καλο αν και θα παρω και εξειδικευμενη για τις ραγαδες κρεμα

με το καλο οι αυχενικες σας κοριτσια:D

σ' ευχαριστω νημερια για τις πληροφοριες για τις βαφες!!!!!!! νομιζω οτι ηαπιβιτα ειναι και φτηνοτερη η κανω λαθος????

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλησπέρα σας κορίτσια.. Εγώ σήμερα πήγα για υπερηχο.. Όλα καλά το μωράκι..Στις 18 έκλεισα για αυχενικη... Κ περιμένω με αγωνία... Εσείς είστε όλες καλά;; Μάρτη πηγές σήμερα;;

αννα μου θυμησε μου σε ποια βδομαδα εισαι??? εμενα μου ειπε σε τρεις βδομαδες καπου 25-27 νοεμβρη λογικα θα τα πουμε οταν του στειλω σκαναρισμενες τις εξετασεις!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για μένα και τη Σάσα!

Μάρτη μου, έχω κλείσει τα 33, για αυτό είπα να προσέξω λίγο παραπάνω και να μην περιμένω την β αυχενική. Η δότρια σου είναι σε ομάδα που δεν έχει καθόλου κίνδυνο! Νομίζω είχα διαβάσει ότι και πριν τα 20 υπάρχει κίνδυνος, αλλά μπορεί να αφορούσε και κάτι άλλο.

Διαφημίσεις

Σε ιατρείο εξειδικευμένο στους μεγάλους υπερήχους πάω. Ξέρεις από τώρα που θα γεννήσεις; μόνο με αυτό συνεργάζεται ο γιατρός σου; ο δικός μου πάει σε όλα και όταν θα πλησιάσει η ώρα πρέπει να ψάξω λίγο. Για το Μητέρα ακούγονται καλά λόγια, αλλά εγώ είμαι εκτός Αθηνών και δεν αποτελεί επιλογή για μένα. Ναι, είμαι λιγότερο από όσο θα έπρεπε. Το καλοκαίρι είναι άστατος ο κύκλος μου και δεν αποτέλεσε έκπληξη για μένα.

Ναι θα γεννησω στο Μητερα πρωτα ο θεος να είναι όλα καλα, γτ μου είναι κ κοντα στο σπιτι μου εκει γεννησα κ την κορη μου κ σα νοσοκομειο μου αρεσει, αν θελω παω αλλου δεν εχει πρόβλημα η γιατρος μου αλλα είναι η αποσταση για μενα πρωτος λογος κ το μητερα μου είναι πολύ κοντα.

Nv77p2.png

kyJep3.png

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για μένα και τη Σάσα!

Μάρτη μου, έχω κλείσει τα 33, για αυτό είπα να προσέξω λίγο παραπάνω και να μην περιμένω την β αυχενική. Η δότρια σου είναι σε ομάδα που δεν έχει καθόλου κίνδυνο! Νομίζω είχα διαβάσει ότι και πριν τα 20 υπάρχει κίνδυνος, αλλά μπορεί να αφορούσε και κάτι άλλο.

Ιοιο καλά αποτελέσματα εύχομαι και περιμένουμε νεα σου....;)

Γεια σας κορίτσια μολις γυρισαμε από αυχενικη, είναι πολύ καλη το μωρο μου κουνιοτανε συνεχεια χερια ποδια τρελαθηκα, τωρα περιμενω την ΠΑΠ-Α το απόγευμα!

Αχ τι ωραία.....καλά αποτελέσματα και απο τη papp-a να έχεις!

είδατε και φύλο??;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

σασα μου σ'ευχαριστω πολυ!!!!!!!!

σασα μου μπραβο συγχαρητηρια!!!!! τελεια και τα δικα σου νεα!!!!!

τι ωραιες αυτες οι εικονες!!!!!! ειναι ασυγκριτες μεοτιδηποτε αλλο..... μακαρι ναμπορουσαμε πιο συχν να τα βλεπαμε!!!!!!!!

και εγω εχτες αποφασισα πρωτα ο θεος με τον εμβρυομητρικης να συνεχισω... γιατι ειναι ειδικευμενος στις πολυδιμιμες κυησεις και συνεργαζεται με ολα τα μαιευτηρια μητερα ιασω λητω αλλα και ρεα που ειναι επισης πολυ κοντα μου και για μενα η αποσταση ειναι σημαντικη!!!!!

ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται..... του ειπα για την εξεταση αιματος που την στελνουν αμερικη και μου ειπε οτι δεν την χρειαζομαι γιατι η δοτρια ηταν κατω απο 25 χρονων..... ξερεις τιποτα σχετικο!!!!!! ρωτησα και την ιωαννα μας!!!!!

ιωαννα μου τι ωρα εχεις ραντεβου?????

pioqp3.png

88BZp3.png

νυμερια, αννα ερη, ορχιδεα... τα νεακια σας!!!!!

λιακι που εισαι???? χαιντι τα νεα σου????

γεωργια και λατορτουνα σας ευχαριστουμε θερμα για την παρεα που μας κανετε και τις συμβουλες σας!!!!

φιλια σε μια μια ξεχωριστα!!!!!

αννουλα να μπαινεις και εδω να μην μας ξεχνας... για παρεουλα!!!!!

τι εγινεμε τα φαρμακα μιλησες με την μαρα που εβαλε ανακοινωση στο fb???? πες μας!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...