Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Τώρα περιμένω τηλέφωνο από το κέντρο μήπως τ αλλάξουν 

Μου τ άλλαξαν σε ουτροτζεσταν ,αυτά είναι καλά ή θα χτυπάω το κεφάλι μου

Ναι καλέ απλά τα utrogestan einai 200 το cyclogest είναι 400. Εμένα απλα δε Μ αρέσουν σαν υφή τα utrogestan.

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

υπομονη η μανουλα κανει θυσιες για τα παιδακια της από την κοιλια!!! θα περασουν όλα είμαι σιγουρη! ναι είμαι από κρητη ηρακλειο σε ένα χωριο εξω, παω για το μνημοσυνο του παππου μου η αληθεια είναι ότι μου αρεσει που τους αφηνω μονους τους, θα περασουν σουπερ είμαι σιγουρη η μικρη ανυπομονεί να με διωξει να μεινει με τον μπαμπα της.

τι ωραια....ολοι καλα θα περασετε!!!!! και θα ξεδωσεις λιγο!!!!

μαρτη μου ακόμα πονας?Απο τι είναι οι πόνοι ?τι σου είπε ο γιατρός??

μου ειπε οτι μεγαλωνει η μητρα ταχυτατα γατι μεγαλωνουν και τα μωρα ταχυτατα και γι αυτο εχω πονους και μεγαλωνει η αποκολληση .... που μου εξηγεισαι οτι ειναι σε διαφορα σημεια περιφερειακα και στους δυο σακκους!!!!

Και εγω ποναω αρκετα ακομα. Εκανα χτες εξετασεις και βρεθηκε η crp ανεβασμενη στο 15,5. Επειδη εχω και ενα ινομυωμα 10 εκατοστα (σαν να κυοφορω διδυμα, ειμαι!) μου εδωσε ο γιατρος αντιβιωση augmendin μηπως εχει καμια φλεγμονη εκει. Φυσικα ξαπλα και αγιος ο Θεος.. Αγχωνομαι και με την αντιβιωση, αν και για να μου τη δωσει ο γιατρος λογικα δεν θα επηρρεαζει σε κατι, ετσι δεν ειναι?:confused:

εννοειται οτι η αντιβιωση δεν βλαπτει μπροστα στην φλεγμονη η σε ενα πιθανο μικροβιο......

τι ειναι η crp?? αχ κουκλα μου σου ευχομαι να σου περασουν και σενα και μενα οι πονοι..... και να φυγει το αγχος μακρυα μας!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

τι ωραια....ολοι καλα θα περασετε!!!!! και θα ξεδωσεις λιγο!!!!

μου ειπε οτι μεγαλωνει η μητρα ταχυτατα γατι μεγαλωνουν και τα μωρα ταχυτατα και γι αυτο εχω πονους και μεγαλωνει η αποκολληση .... που μου εξηγεισαι οτι ειναι σε διαφορα σημεια περιφερειακα και στους δυο σακκους!!!!

εννοειται οτι η αντιβιωση δεν βλαπτει μπροστα στην φλεγμονη η σε ενα πιθανο μικροβιο......

τι ειναι η crp?? αχ κουκλα μου σου ευχομαι να σου περασουν και σενα και μενα οι πονοι..... και να φυγει το αγχος μακρυα μας!!!!!!

τοτε Μαρτη μου θα κάνεις λίγο υπομονη...μην ανυσηχεις με την αποκολληση μεχρι να ξαναπάς θα είναι όλα μια χαρα

xuFMp2.png

καλησπερα σε ολες τις μανουλιτσες!!!! διαβασα τα νεα σας...κ αρηκα πολυ!!!

μαρτη μου...τι καλα...μπραβο για τις αυχενικες κουκλιτσα μου!!!!! ειδες κ το ενα φυλλο,,,μια χαρουλα!!!! τωρα οσο για την ταλαιπωρια σου...εχεις δικιο βρε κοριτσακι μου,,,κ μονο εσυ πο το περνας μπορεις να το νοιωσεις,,,απλα εγω θα σου πω,,,οτι καταλαβαινω το αγχος κ την κοπωση σου,,,,στην προηγουμενη που ειχα κανει περιδεση,,,κ ειχε τυχει να δω δυο τρεις φορες αιμα..ειχα κ εγω τρεαθει απο αγωνια,,,ωστοσο ολα πηγαν καλα τοτε κουκλιτσα μου...εχε πιστη στο θεο,,,κ να δεις οτι ολα θα πανε κατευχην!!!οσο για τον τοκετο,,,,ειναι απολυτα λογικο να γινει τοσο νωιτερα,,,δυο παιδακια,,,ειναι εξαιρετικα επικυνδυνο να τα αφησει παραπανω βδομαδες!!!! εσυ τον γιατρουλη σου θα ακους....υπομονη κ κουραγιο καλη μου..!!!!

σασα με το καλο το αντρακι σου!!!

peply k invisible καλωσηρθατε στην παρεουλα μας!!!

αννα μου μπραβο κοριτσακι μου για την αυχενικη σου,,,συγχαρητηρια!

ζετα..σε τοσα σχολεια βρε κοπελα μου???????? μονο που το ακουω κουραζομαι,,,μπραβο σου κοιτσακι μου...χαρας το κουραγιο σου!!!!!

νυμερια μου...μην σε απασχολουν τοσο πολυ τα κιλα....κοιτα καλο ειναι να μην ξεφευγουμε πολυ...για να μπορουμε να μαζευτουμε πιο ευκολα μετα!! στην πρωτη μου εγκυμοσυνη...το ειχα κ εγω αυτο το κολλημα πολυ εντονα,,,ομως λογω των περιστασεων με την περιδεση κ τα λοιπα...κατεληξα να βαλω γυρω στα 22 κιλα....αν μου το ελεγες πριν,,,θα παθαινα εγκαιφαλικο...ομωε σε πληροφορω,,,οτι μετα...σιγασιγα,,,κ τα εχασα....κ πηγα κ πιο κατω,,,κ χαλαρωση δεν ειχα,,,κ ολα μια χαρα...θελω να πω οτι ολα ειναι θεμα θελησησ μετα...κ φαντασου οτι ογιατρος μου,,,ειαι με αυτο το θεμα,,,τρελα ολλημενος,,,θεωρει οτι πανω απο 12,,,13 κιλα δεν πρεπει ουτε για αστειο να βαζουμε,,,,τωρα που πηγα την δευτερα κ με ειδε,,,κ εδε οτι εβαλα 4 κιλα,,,κ τι δεν μου ειπε!!!!!!! θεωρουσε οτι το πολυ 1,,,με 1,5 κιλο ειναι υπεραρκετο για αυτο το τριμηνο....η αληθεια ειναι τι ενταει,,,δεν ειχε κ τρελο αδικο...τα 4 ειναι πολλα για τοσο αρχη,,,,,η αληθεια ειναι οτι βρε κοριτσια μου εχει ανοιξει η ορεξη κ τρωω αρκετα,,,αλλα μαλλον λεον θα πρεπει να μαζευτω λιγο...για να μηνξεφυγει πολυ η κατασταση!!! κατα τα αλλα...ειμαι καλα...η μπεμπουλα μεγαλωνει..κ καθε φορα που την βλεπουμε,,,ειναι ολο κ πιο ζωρουλα!!!!εγω τριμηνο κλεινω στις 29.....περιμενω κ πως κ πως να παω στην 17η,,,να κανω την μινι β εππεδου να μου φυγει το αγχος βρε κοριτσια!!!!!

τα φιλια σε οοολες σας!!!!

OOv7p2.png

goq7p2.png

Καλως σας βρηκα! Καλα μπορει και να με περασεις στο τελος, γιατι ο γιατρος μου ειναι της υπομονης, μπορει να περιμενει και 10 μερες μετα την πητ, χαχα!

Β επιπεδου, θα κανω στις 14 Δεκεμβρη και αναρωτιωμουν μηπως ειναι αρκετα νωρις..

Καλά ναι ποτέ ξέρουμε πότε θα είναι, πότε θα θελήσουν να βγούνε τα μωράκια μας...αλλά τα αγοράκια απ οσο ξέρω δεν τα αφήνουν και πολύ παραπάνω απο την ΠΗΤ.:D Εμένα η γιατρός μου είπε κοντά στα Χριστούγεννα οτι πρέπει να την κάνω.Σήμερα είμαι 17w+3d.Αν δεν κάνω λάθος απο την 20η εβδομάδα γίνεται?.εσυ πόσο είσαι τώρα?

ερη μου γυρισες απο τον γιατρο σου?????

σ'ευχαριστω γα τις αυχενικες!!!!! αν σου πω οτι οταν φυγουν τα καφε σαν παστα..... τοτε θα ηρεμησω!!!! τι θα πεις?????

βεβαια λεει οτι ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει η μητρα μου και μαλιστα ταχυτατα για δυο μωρα!!!! αντε να παω στον αιματολογο την παρασκευη να μου γραψει εξετασεις μηπως πρεπει να κοψω τις αντιθρομβοτικες αν δεν τις εχω αναγκη!!!! και κλισει η αποκολληση που ειναι γυρω γυρω σε διαφορα σημεια και στους δυο σακους και φτανει στο 20%

ερη μου εχω κουραστει να ποναω να ανοιγει η μητρα και ψυχολογικα με χαλανε συνεχεια σαν σκοτσεζικο ντουζ μια μερα να εχω μια μερα να μην εχω πιγματα!!!!!!!

θα το καταευχαριστηθεις τον υερηχο της αυχενικης.... κοντευεις η ουριτσα μεινε γλυκεια μου!!!!!!!

εγω να δεις!!!! υπομονη!!!!! σου δινει κανενα μπουσκοπαν απλο????

η β επιπεδου δεν παιζεται εχεις ξεφυγει ηδη και τους κινδυνους του πρωτου τριμηνου...... και εγω την ονειρευομαι αυτην την μερα!!!!

μηπως γα την κυστη κοκκυγος ρεπει να σεπαρακολουθησει γιατρος ορχιδεα μου????? μεχρι ποτε λες να δουλευεις?????

Μάρτη μου υπομονή θα περάσει ο καιρός και θα σταθεροποιήθει η κατάσταση ...:D εσυ να σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή οταν σε παίρνει απο κάτω οτι μέσα σου μεγαλώνουν δύο μωρουλάκια...τι καλύτερο απ αυτο :-P

μάρτη μου με είδε η γιατρός μου και μου είπε οτι συμβαίνει σε κάποιες εγκυες αυτο διότι οι αρθρώσεις μας χαλαρώνουν λόγω ορμονών και αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάρω μια σαμπρελα και να κάθομαι, ειδικά στο γραφείο. οπότε υπομονη ;)

αντε χριστουγεννιατικα δωρακια κοριτσια μου!!!!!!! τι ομορφα!!!!!!!

Και εγω ποναω αρκετα ακομα. Εκανα χτες εξετασεις και βρεθηκε η crp ανεβασμενη στο 15,5. Επειδη εχω και ενα ινομυωμα 10 εκατοστα (σαν να κυοφορω διδυμα, ειμαι!) μου εδωσε ο γιατρος αντιβιωση augmendin μηπως εχει καμια φλεγμονη εκει. Φυσικα ξαπλα και αγιος ο Θεος.. Αγχωνομαι και με την αντιβιωση, αν και για να μου τη δωσει ο γιατρος λογικα δεν θα επηρρεαζει σε κατι, ετσι δεν ειναι?:confused:

τι είναι το crp κοπέλα μου? για να σου τι δώσει και εγω δν πιστευω να πειράζει εφόσον πρέπει να την πάρεις . έχεις κλείσει και το πρώτο τρίμηνο.:wink:

μαρτη μου...τι καλα...μπραβο για τις αυχενικες κουκλιτσα μου!!!!! ειδες κ το ενα φυλλο,,,μια χαρουλα!!!! τωρα οσο για την ταλαιπωρια σου...εχεις δικιο βρε κοριτσακι μου,,,κ μονο εσυ πο το περνας μπορεις να το νοιωσεις,,,απλα εγω θα σου πω,,,οτι καταλαβαινω το αγχος κ την κοπωση σου,,,,στην προηγουμενη που ειχα κανει περιδεση,,,κ ειχε τυχει να δω δυο τρεις φορες αιμα..ειχα κ εγω τρεαθει απο αγωνια,,,ωστοσο ολα πηγαν καλα τοτε κουκλιτσα μου...εχε πιστη στο θεο,,,κ να δεις οτι ολα θα πανε κατευχην!!!οσο για τον τοκετο,,,,ειναι απολυτα λογικο να γινει τοσο νωιτερα,,,δυο παιδακια,,,ειναι εξαιρετικα επικυνδυνο να τα αφησει παραπανω βδομαδες!!!! εσυ τον γιατρουλη σου θα ακους....υπομονη κ κουραγιο καλη μου..!!!!

σασα με το καλο το αντρακι σου!!!

peply k invisible καλωσηρθατε στην παρεουλα μας!!!

αννα μου μπραβο κοριτσακι μου για την αυχενικη σου,,,συγχαρητηρια!

ζετα..σε τοσα σχολεια βρε κοπελα μου???????? μονο που το ακουω κουραζομαι,,,μπραβο σου κοιτσακι μου...χαρας το κουραγιο σου!!!!!

νυμερια μου...μην σε απασχολουν τοσο πολυ τα κιλα....κοιτα καλο ειναι να μην ξεφευγουμε πολυ...για να μπορουμε να μαζευτουμε πιο ευκολα μετα!! στην πρωτη μου εγκυμοσυνη...το ειχα κ εγω αυτο το κολλημα πολυ εντονα,,,ομως λογω των περιστασεων με την περιδεση κ τα λοιπα...κατεληξα να βαλω γυρω στα 22 κιλα....αν μου το ελεγες πριν,,,θα παθαινα εγκαιφαλικο...ομωε σε πληροφορω,,,οτι μετα...σιγασιγα,,,κ τα εχασα....κ πηγα κ πιο κατω,,,κ χαλαρωση δεν ειχα,,,κ ολα μια χαρα...θελω να πω οτι ολα ειναι θεμα θελησησ μετα...κ φαντασου οτι ογιατρος μου,,,ειαι με αυτο το θεμα,,,τρελα ολλημενος,,,θεωρει οτι πανω απο 12,,,13 κιλα δεν πρεπει ουτε για αστειο να βαζουμε,,,,τωρα που πηγα την δευτερα κ με ειδε,,,κ εδε οτι εβαλα 4 κιλα,,,κ τι δεν μου ειπε!!!!!!! θεωρουσε οτι το πολυ 1,,,με 1,5 κιλο ειναι υπεραρκετο για αυτο το τριμηνο....η αληθεια ειναι τι ενταει,,,δεν ειχε κ τρελο αδικο...τα 4 ειναι πολλα για τοσο αρχη,,,,,η αληθεια ειναι οτι βρε κοριτσια μου εχει ανοιξει η ορεξη κ τρωω αρκετα,,,αλλα μαλλον λεον θα πρεπει να μαζευτω λιγο...για να μηνξεφυγει πολυ η κατασταση!!! κατα τα αλλα...ειμαι καλα...η μπεμπουλα μεγαλωνει..κ καθε φορα που την βλεπουμε,,,ειναι ολο κ πιο ζωρουλα!!!!εγω τριμηνο κλεινω στις 29.....περιμενω κ πως κ πως να παω στην 17η,,,να κανω την μινι β εππεδου να μου φυγει το αγχος βρε κοριτσια!!!!!

τα φιλια σε οοολες σας!!!!

Βarbie μου κι εγω αρκετό άγχος με τα κιλά γτ έχω πάρει ηδη 5! η γιατρός μου και μένα είναι αυστηρή με τα κιλά, και όντως δεν έχουν άδικο, αλλά οτι ανοίγει η όρεξη είναι κι αυτο γεγονός!!:D

Ακόμα δεν μου έχει πει τπτ βέβαια γτ με ζύγισε στην προηγούμενη επίσκεψη για πρωτη φορά και δεν ξέρει πόσο ήμουν:lol: αλλά τον επόμενο μήνα θα ξέρει!!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

και τα δικα μου νεα απο τον αιματολογο του ρεα:

παρουσιαζομαι σιγα σιγα στον 2ο οροφο μου ειπανε να περιμενω!!! αφου περασε μιση ωρα...... με ρωτανε γιατι παω σιγα σιγα τι προβλημα υπαρχει και μολις λεω οτι εχω αποκολληση αρχισε μια κινητικοτητα αμεσως ναμου φερουν καρεκλα καροτσακι....

επρεπε να μας το λεγατε.. να μην περιμενατε και τετοια!!!

μπαινω με το καροτσακι στο γιατρο..... μου πηρε ιστορικο και πολυ γλυκος ανθρωπος ελεγε και τα αστεια του.....ειδε τς εξετασεις απο τον σεπτεμβρη και μεχρι σημερα.....δεν υπηρχαν ειδικες αιματολογικες για να δει δεικτες για ταση για θρομβοφιλια... μου εγραψε σ' ενα χαρτι απλο τις εξετασειςπου ηθελε να κανω... μου ειπε μεχρι να βγουν και να του πω τα αποτελεσματα να μην κανω την ενεση την innohep! καλα εκανακαιεκοψα εδω και δυο μερες τα σαλοσπιρ και θα μου πει!!!!! ρωτησα αν γραφονται και τηλ η γραματεια τον γυναικολογο μου και εδωσε εντολη στο μικροβιολογικο να μου παρουν αιμα και να δωσει ο ιδιος ο γιατρος μου αυριο που θα ειναι εκει το παραπεμπτικο μου με τις συνταγογραφημενες τις εξετασεις μου!!!! ετσι με πηγαν σε αλλο οροφο... μου πηραν αιματακι... ξεσπασε η μπορα... με πηγαν κατω απο το υποστεγο του πισω μερους του παρκιν και δωσαν εντολη στην ασφαλεια να μπει μεχρι μεσα το αμαξι με την μαμα μου...με βαλανε στο αμαξι και ολα καλα!!!!! λογικα αυριο θα ξερω!!!! ο αιματολογος μου ειπε οτι ισως χαμηλωσουμε την δοση απο 0,45ml στην μικροτερη σε 0,35ml αλλα να δει τις εξετασεις και μετα!!!!!

ωσπου να ερθουμε σπιτι 10-15 λεπτα διαδρομη ανοιξαν οι ουρανοι!!!!! τι καταιγιδαηταν αυτη!!!! τι νερο!!! δεν βλεαμε στα τρια μετρα μπροστα!!! καναμεκανενα μισαωρο να ερθουμε!!!! ευτυχως ηταν η κορη μου σπιτι με βοηθησε να αλλαξω... ξαπλωσα μου εβαλε φαι και το κλασσικο που πεθαινω τις τελευταιες μερες αω να σας γραψω και κοιμαμαι με το ταμπλετ αγκαλια για καμια δυο ωριτσες!!!!

ξεχασα να σας πω οτι ουτε σημερα (δυο συνεχομενες μερες) ειχα πιγματα!! για να δουμε!!! τωρα εχω πονους πηρα ενα μπουσκοπαν!!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω κοπελα μου!!!!! και μενα ειναι σε απορια ακομα ο γιατρος οσον αφου τον γιο ειναι πολυ χαμηλα!!!! μου ειπε οτι θα δουμε την επομενη φορα μηπως εχουν παρει αλλη θεση!!!!!! ισως κανω και εγω περιδεση!!!!!

ποναει?? τι ακριβως ειναι??? παλι ξαπλα μου μυριζει ε????? μετα την εριδεση ειδες αιμα???? θυμασαι σε ποια εβδομαδα την εκανες και σε ποιες ειδες αιμα???? σ'ευχαριστω παλι απο καρδιας γα την ενθαρρυνση σου!!!!

Καλά ναι ποτέ ξέρουμε πότε θα είναι, πότε θα θελήσουν να βγούνε τα μωράκια μας...αλλά τα αγοράκια απ οσο ξέρω δεν τα αφήνουν και πολύ παραπάνω απο την ΠΗΤ. Εμένα η γιατρός μου είπε κοντά στα Χριστούγεννα οτι πρέπει να την κάνω.Σήμερα είμαι 17w+3d.Αν δεν κάνω λάθος απο την 20η εβδομάδα γίνεται?.εσυ πόσο είσαι τώρα?

τι είναι το crp κοπέλα μου? για να σου τι δώσει και εγω δν πιστευω να πειράζει εφόσον πρέπει να την πάρεις . έχεις κλείσει και το πρώτο τρίμηνο.

Βarbie μου κι εγω αρκετό άγχος με τα κιλά γτ έχω πάρει ηδη 5! η γιατρός μου και μένα είναι αυστηρή με τα κιλά, και όντως δεν έχουν άδικο, αλλά οτι ανοίγει η όρεξη είναι κι αυτο γεγονός!!

Ακόμα δεν μου έχει πει τπτ βέβαια γτ με ζύγισε στην προηγούμενη επίσκεψη για πρωτη φορά και δεν ξέρει πόσο ήμουν αλλά τον επόμενο μήνα θα ξέρει!!

δλδ εισαι στην 18η βδομαδα!!!! πονηρουλα της εκρυψες οτι πηρες πεντε κιλα ε???? αστειευομαι!!!! να την ακους την γιατρο σου ομως!!!!!! αν σου βαλει καποιους περιορισμους να τους τηρησεις ορχιδεα μου!!!!!

κοριτσια που εξαφανιστηκε η ιωαννα μας????????

αυτη δεν τα συνηθιζει κατι τετοια!!!!! περιεργο μου φαινεται!!!!!!!

φιλακια σε ολες και ενα καλο παρασκευοβραδο!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

γειά σας κορίτσια μου, διαβάζω ότι όλες είμαστε καλά, το ίδιο και τα μπεμπέ μας και χαίρομαι..... Χθες είδα το μπεμπέ, το οποίο είναι μια χαρούλα!!!!

Η μαμά αντίθετα, τα έχει δει όλα..... Πολύ εμετός κορίτσια..... Κ είμαι κ ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω όσο μπορώ..... Υπάρχουν μέρες που κάθομαι όλη μέρα τέζα και δεν μπορώ να δουλέψω.... Αυτό με αγχώνει..... Τέλοσπάντων, ας ελπίσουμε οτι θα ηρεμήσψ σε λίγο καιρό.....

Μαρτάκιιιιιι μια χαρά σου κάτσανε τα μπεμπέ 1+1!!!!

Φιλιά σε όλες, θα σας γράψω όταν θα είμαι καλύτερα!

γειά σας κορίτσια μου, διαβάζω ότι όλες είμαστε καλά, το ίδιο και τα μπεμπέ μας και χαίρομαι..... Χθες είδα το μπεμπέ, το οποίο είναι μια χαρούλα!!!!

Η μαμά αντίθετα, τα έχει δει όλα..... Πολύ εμετός κορίτσια..... Κ είμαι κ ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω όσο μπορώ..... Υπάρχουν μέρες που κάθομαι όλη μέρα τέζα και δεν μπορώ να δουλέψω.... Αυτό με αγχώνει..... Τέλοσπάντων, ας ελπίσουμε οτι θα ηρεμήσψ σε λίγο καιρό.....

Μαρτάκιιιιιι μια χαρά σου κάτσανε τα μπεμπέ 1+1!!!!

Φιλιά σε όλες, θα σας γράψω όταν θα είμαι καλύτερα!

πεπλακι μου υπομονη!!!! μια φιλη ηρεμουσε μονο με χυμο απο μηλο (δοκιμασε και ξινομηλο) στο μπλεντερ να βγει σκετος χυμος...... ουτε νερο δεν εβρεχε την γλωσσα της

κουραγιο πεπλακι μου..... που θα παει θα περασει το πρωτο τριμηνο!!!!!!

μετα για τις περισσοτερες κοπελες καλυτερευουν οι περισσοτερες εγκυμσυνες απο συμτωματα και αγχος!!!! ας ελπισουμε οτι θα ειμαστε πεπλακι μου απο αυτες!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια και από εμένα!!!

Μάρτη μου, εδώ είμαι!!! Όλα είναι μια χαρά! :D:D:D

Διάβασα τη συζήτηση για τα κιλάκια... Κι εγώ προσέχω όσο μπορώ. Από τότε που μπήκα στον τέταρτο μήνα έχει ανοίξει η όρεξή μου.Άσε που το πρώτο τρίμηνο, τώρα το ξεχνάω, μάλλον φοβάμαι, τί θα δω... Ο δικός μου γιατρός είναι της άποψης ότι 12-16 κιλά μπαίνουν μετά τη 12η βδομάδα , ενώ πριν καλό είναι να μην πάρουμε καθόλου, με ένα περιθώριο ανοχής 1-2 κιλά. Μέχρι στιγμής είμαι μέσα στα όρια και δεν μου έχει πει κάτι.

Και τώρα που λέμε για φαγητάκι, πάω να φάω λίγο πουρέ με σαλατούλα :)

Καλησπέρα, κορίτσια και από εμένα!!!

Μάρτη μου, εδώ είμαι!!! Όλα είναι μια χαρά!!!

Διάβασα τη συζήτηση για τα κιλάκια... Κι εγώ προσέχω όσο μπορώ. Από τότε που μπήκα στον τέταρτο μήνα έχει ανοίξει η όρεξή μου.Άσε που το πρώτο τρίμηνο, τώρα το ξεχνάω, μάλλον φοβάμαι, τί θα δω... Ο δικός μου γιατρός είναι της άποψης ότι 12-16 κιλά μπαίνουν μετά τη 12η βδομάδα , ενώ πριν καλό είναι να μην πάρουμε καθόλου, με ένα περιθώριο ανοχής 1-2 κιλά. Μέχρι στιγμής είμαι μέσα στα όρια και δεν μου έχει πει κάτι.

Και τώρα που λέμε για φαγητάκι, πάω να φάω λίγο πουρέ με σαλατούλα

ελα βρε ιωαννα μου με τρομαξες!!!!

δεν μας εχεις συνηθησεις σε σιωπη!!!!

ολα καλα με τα κιλα!!!!! θα ακουμε τις οδηγιες των γιατρων μας η καθεμια γιατι εχουμε και διαφορετικες εγκυμοσυνες με καποιες ιδιαιτεροτητες η καθε μια μας!!!!!!

καλη ορεξη και να μπαινεις.... μην ξεχνιεσαι!!!!!!

φιλακια!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Μάρτη μου, μην μου στεναχωριέσαι! Μπαίνω, μπαίνω και σας διαβάζω! Τις επόμενες μέρες, μάλλον θα σας γράφω πιο πολύ το απόγευμα-βράδυ. Μου έχουν μαζευτεί δουλίτσες και ήρθε η ώρα να γίνουν.

Πεπλάκι, ο γιατρός σου έχει δώσει κάτι για τους εμετούς; υπομονή και θα περάσουν τα συμπτώματα! Εμένα με βοηθούσε να τρώω κανένα κουλουράκι να μου μαζεύει τα υγρά κάθε 2-3 ώρες.

καλημερα κοριτσια!!!πωπω μηνυματα!!!χαμος!!!

πως τα περνατε?

να σας ρωτησω?τα συμπληρωματα σας πως τα παιρνετε?εμενα μου εναλε εναν ακομα σιδηρο και εχω μπερδευτει. Σιδηρος-μαγνησιο πρεπει να τα παιρνω 2 φορες τη μερα αλλα με αποσταση μεταξυ τους 2-3 ωρες και αποσταση απο γαλακτοκομικα 2 ωρες... τι να κανωωωω

καλο σ/κ να εχουμε!!!

πως τα περνατε?

να σας ρωτησω?τα συμπληρωματα σας πως τα παιρνετε?εμενα μου εναλε εναν ακομα σιδηρο και εχω μπερδευτει. Σιδηρος-μαγνησιο πρεπει να τα παιρνω 2 φορες τη μερα αλλα με αποσταση μεταξυ τους 2-3 ωρες και αποσταση απο γαλακτοκομικα 2 ωρες... τι να κανωωωω

καλο σ/κ να εχουμε!!!

νυμερια μου εγω σιδηρο και μαγνησιο τα παιρνω μαζι οταν ξυπναω

τρωω και φρουτα και βιταμινη c μαζι με τον σιδηρο οπως γκρειπφρουτ, ακτινιδιο, πορτοκαλι, μανταρινια.... για να απορροφαται καλυτερα ο σιδηρος!!!

και μου ειπε μονο δυο ωρες μετα τα γαλακτοκομικα!!!! ε εγω τρωω με το ρωινο και μια φετα ψωμι μαυρο με σπιτικη μαρμελαδα δαμασκηνο για να ενεργουμε ευκολακαι με κραταει το πρωινο για τρεις ωρες!!! ετσι μετα τρεις ωρες εχω το δεκατιανο γαλα με μηλο η γιαουρτι με φρουτο κοκ το βραδυ α προξεξεις δυο ωρες πριν τον σιδηρο να μην εχεις φαει κανενα γαλακτοκομικο!!! και το παιρνεις και κοιμασαι!!!

ελπιζω να βοηθησα!!!!!!

φιλακια σε ολες μια προς μια!!!! καλη κυριακη!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Ευχαριστω πολυ Μαρτη μου!!!!Φυσικα και βοηθησες, μονο που...ο γιατρος μου ειπε οτι σιδηρο και μαγνησιο οπωσδηποτε 2-3 ωρες διαφορα....δεν ξερω μηπως εχει να κανει με το σκευασμα?:confused::confused::confused:

πως τα περνατε?

καλο σ/κ να εχουμε!!!

Ευχαριστω πολυ Μαρτη μου!!!!Φυσικα και βοηθησες, μονο που...ο γιατρος μου ειπε οτι σιδηρο και μαγνησιο οπωσδηποτε 2-3 ωρες διαφορα....δεν ξερω μηπως εχει να κανει με το σκευασμα?:confused::confused::confused:

νυμερια η αληθεια ειναι οτι με εβαλες σε απορια για το αν παιρνω σωστα το μαγνησιο μαζι με το σιδηρο.... ο γιατρος μου ειπε πρωι βραδυ μαγνησιο κι εγω δεν ρωτησα αν πρεπει να εχει διαφορα ωρας με το σιδηρο ετσι ψαχνοντας διαβασε τι βρηκα

http://www.neadiatrofis.gr/2013/05/pos-prepei-mia-egyos-na-pairnei-ta-simpliromata-tis.html

ελπιζω αυτο το αρθρο να βοηθησει και σενα.......

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...