Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, anemonii είπε:

Βασικά αύριο θα με δει πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησα φάρμακα, οπότε δεν έχουμε συζητήσει τίποτα ακόμη. Θα δείξει αύριο!!

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

21 μαϊου έχω αιματολογικές και υπερυχο και μετά βλέπουμε ,κρατάω μικρό καλάθι 

με το καλό και οι δυο κορίτσια!!!! @anemonii μεχρι στιγμης ειχες τιποτε παρενέργειες πρηξιματα κλπ?

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Κορίτσια μου λείψατε!!!!! ημουν κομμάτια από την κούραση και δεν έμπαινα συχνά...

Ηρθαν τα αποτελέσματα από το harmony test (η εξέταση που στέλνουμε στην Αμερική) και όλα είναι πολύ καλά :D!!!!!!!! Μάθαμε και ότι είναι αγοράκι!!!!

Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αποκτήσω ένα αγοράκι που θα είναι το παιδάκι μου...!!!!!

Ερη μου συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια για την αυχενική :D :D :D!!!!Ο άντρας σου μπήκε τελικά μέσα;;;;;;; Ο δικός μου είχε ξετρελαθεί...

Μάρτη πως είσαι;;;;

Αννα πήγες στον γιατρό σου;;;;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου λείψατε!!!!! ημουν κομμάτια από την κούραση και δεν έμπαινα συχνά...

Ηρθαν τα αποτελέσματα από το harmony test (η εξέταση που στέλνουμε στην Αμερική) και όλα είναι πολύ καλά :D!!!!!!!! Μάθαμε και ότι είναι αγοράκι!!!!

Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αποκτήσω ένα αγοράκι που θα είναι το παιδάκι μου...!!!!!

Ερη μου συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια για την αυχενική :D :D :D!!!!Ο άντρας σου μπήκε τελικά μέσα;;;;;;; Ο δικός μου είχε ξετρελαθεί...

Μάρτη πως είσαι;;;;

μπραβο για τα αποτελεσματα κ συγχαρητηρια για το αγορακι!!!τι ωραια!!δν ειχες καμια διαισθηση πριν το μαθεις??

ναι,μπηκε κ ο αντρας μου τελικα κ ξετρελαθηκε κ αυτος!!αφου ειχε μεινει κ κοιτουσε σα χανος την οθονη!!κ στο τελος,εκεινος εκανε την ερωτηση για το φυλο του παιδιου!!χαζομπαμπαδες παιδι μου!!!

κοριτσια συγνωμη για την αναφορα,αλλα δν μπορω θα ρωτησω,φυσιολογικα πραγματα της εγκυμοσυνης ειναι αυτα..

τι γινεται με τις αιμορροιδες??εχουν εμφανιστει σε εσας??βαζετε κστι??εμενα μου εμφανιστηκαν σημερα μετα απο 4 ολοκληρα χρονια!!κ φυσικα ποναω!!εντωμεταξυ μου δωσανε σημερα στο ρεα δειγματακια απο κρεμες για τις ραγαδες κ τις θηλες απο τη frezyderm κ μεσα στο εντυπο ειχε μια κρεμα κ μαντηλακια για τις αιμορροιδες!αλλα φοβαμαι ρε κοριτσια να βαλω παρολο που γραφουν οτι ειναι συμβατα με την εγκυμοσυνη..

Ερη μου δεν είχα καμία διαίσθηση, το ένστικτο της μάνας δεν λειτούργησε καθόλου... Το αντίθετο μάλιστα...ήμουν σίγουρη ότι ήταν κοριτσάκι :D

Οσο για τις αιμορροιδες ευτυχώς δεν κάναν εμφάνιση ακόμα. με έχει προιδοποιήσει όμως η μαμά μου ότι δεν αποκλείεται να αποκτήσω. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου για το τι αλοιφούλα να βάλεις (παρ΄τον ένα τηλ, είναι κρίμα να πονάς)

Έρη να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και Ζέτα το αγοράκι σου! Όλα να έρθουν με το καλό!

Μάρτη μου, πώς είσαι σήμερα;

Σάσα, συλλυπητήρια και από εμένα! Πώς είσαι;

Invisible και Ορχιδέα, τί τυχερές που είστε και τα νιώσατε. Προς το παρόν το μόνο που καταλαβαίνω, είναι ότι στριμώχνονται τα όργανα μου.

Nymeria, Maria, τα υπόλοιπα κορίτσια, τί κάνετε;

Διαφημίσεις

ζετούλα είμαι πολύ χαρούμενη για εσένα !Μπράβο , τα συγχαρητήρια μου..Με το καλό το αγοράκι σου.Εγω σήμερα πήγα για τον υπέρυχο..το μωρακι μου χοροπήδαγε όλη την ωρα... δεν καθόταν σε μια μερια να το δούμε!!μια χαρα είναι μου είπε ο γιατρός.. σε 2 εβδομάδες θα κανω τον υπέρηχο β τριμηνου ή Α τεστ και εκει θα κριθει αν κανω αμνιοκέντηση..μεχρι τωρα όλα φαινονται μια χαρα..Δόξα τον Θεό

Μάρτη πως είσαι;;;;

xuFMp2.png

καλημερα κοριτσια!!!ολα καλα με την αυχενικη,ευτυχως!!περιμενουμε κ την εξεταση αιματος για να δουμε τα ποσοστα,αλλα ο γιατρος ειπε οτι θα ειναι μικρα!!μου την εκανε αλλος γιατρος στο ρεα που ειναι πιστοποιημενος,το κοιταξα φυσικα!!βρηκαμε ενα μικρο φυσημα στο μωρο μονο,αλλα μας ειπαν οτι δν ειναι τπτ ανησυχητικο,το εχει κ ο συζηγος αλλωστε ειναι κληρονομικο!!κατα 60% κοριτσακι μας ειπε!!!εχουμε τρελαθει!!!

ερη μου τα μπράβο κορίτσι μου... Παντα χαρές να έχεις.. όλα θα πανε τελεια, να μην αγχώνεσαι για τίποτα

xuFMp2.png

κοριτσιααα!!!συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σας και φυσικα για το οτι μαθατε φυλο...ποσο ομορφα!!!!απ οτι καταλαβα ειμαι η μοναδικη που δεν ξερει φυλο χεχε...να σας ρωτησω επειδη προσπαθω να μαντεψω ποσους παλμους εχουν τα σπορακια σας και τι φυλο εχετε?γιατι ακουσα απο 145 και πανω κοριτσι 145 και κατω αγορι, η καπως ετσι....ισχυει αυτο ξερετε?

invisible σε ρωτησα γιατι ακουσα οτι αυτες που το καταλαβαινουν νωρις ειναι ηδη μαμαδες η ειναι πολυ αδυνατες...αλλα υποθετω συμβαινει καμια φορα να το ακους νωριτερα....ωραια πραγματα....

για τις αιμορροιδες δυστυχως δεν ξερω κατι...ισως πολλα λαχανικα για να ειναι μαλακη η κενωση?

καλημερα κοριτσια!!!ολα καλα με την αυχενικη,ευτυχως!!περιμενουμε κ την εξεταση αιματος για να δουμε τα ποσοστα,αλλα ο γιατρος ειπε οτι θα ειναι μικρα!!μου την εκανε αλλος γιατρος στο ρεα που ειναι πιστοποιημενος,το κοιταξα φυσικα!!βρηκαμε ενα μικρο φυσημα στο μωρο μονο,αλλα μας ειπαν οτι δν ειναι τπτ ανησυχητικο,το εχει κ ο συζηγος αλλωστε ειναι κληρονομικο!!κατα 60% κοριτσακι μας ειπε!!!εχουμε τρελαθει!!!

πω..πω...πω.... οι ευτυχισμενοι..... κατουρημενοι γονεις!!!!!!!!

συγχαρητηρια για το κοριτσακι σας!!!! δοξα στο θεο που ολα ειναι καλα!!!!!! να κρατησεις στην αγκαλια σου τελειομηνο γερο μωρο!!!!!!

αφου σου εδωσαν τα δειγματακια στο ρεα οταν εκανες αυχενικη... ειναι σαν να σου τα συστηνει ο γιατρος σου.... εννοω και τα δειγματακια για τις αιμοροιδες.....

Ηρθαν τα αποτελέσματα από το harmony test (η εξέταση που στέλνουμε στην Αμερική) και όλα είναι πολύ καλά :-D!!!!!!!! Μάθαμε και ότι είναι αγοράκι!!!!

Ερη μου συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια για την αυχενική :-D :grin: :-D!!!!Ο άντρας σου μπήκε τελικά μέσα;;;;;;; Ο δικός μου είχε ξετρελαθεί...

Μάρτη πως είσαι;;;;

ζετα μου πολλα καλα ακουω!!!! τελεια το harmony test!!!!! συγχαρητηρια γιατο αγορακι σας!!!!!!! ξανα ευτυχισμενοι γονεις που θακρατησετε το αγορακι σας στην αγκαλια σας γερο και τελειομηνο!!!!

Έρη να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και Ζέτα το αγοράκι σου! Όλα να έρθουν με το καλό!

Μάρτη μου, πώς είσαι σήμερα;

Σάσα, συλλυπητήρια και από εμένα! Πώς είσαι;

Invisible και Ορχιδέα, τί τυχερές που είστε και τα νιώσατε. Προς το παρόν το μόνο που καταλαβαίνω, είναι ότι στριμώχνονται τα όργανα μου.

Nymeria, Maria, τα υπόλοιπα κορίτσια, τί κάνετε;

ιωαννα μου καιυπολοιπες φιλες που ρωτατε και σας ευχαριστω για το νοιαξιμο!!!!!!

εχω πολλα τηλεφωνα γιατι το ειπαμε σε γνωστους και φιλους.... καποιοι αναρωτιουνται τι εγινα και δεν με βλεπουν απο τα μεσα σεπτεμβριου.... δεν με αφηνουν ουτε να κοιμηθω απο το μπουρου μπουρου..... απο ενδιαφερον βεβαια οι περισσοτεροι.....

μια φιλη μου μιλαγε και κοιμηθηκα και ξυπνησα απο τις φωνες της που ελεγε μ' ακους....μ' ακους.....?????

το μεσημερι και μετα ασχολουμαι με την κορη που γραφει καθε μερα σχεδον διαγωνισματα.... και το βραδακι κατα τις 20,00 ερχεται και ο αντρουλης κατακοπος γιατι τρεχει και κανει μεσα και εξω αποτο σπιτι και οτι διεκεραιωνα εγω!!!!! τον εχει πιασει παλι η μεση του!!!!

σημερα αρχισα τις αντιπυκτικες σε μικροτερη δοση!!!!!ομως εχω εντονο πονοκεφαλο!!!!! τις απογευματινες κυριως ωρες!!!!! απο την παρασκευη μονο μια φορα λιγαπιγματα ειδα.... σημερα ελαχιστο χρωμα στο χαρτι.... τιοτα δλδ... σε μια βδομαδα θα τηλ στον αιματολογο να του πω πως παω....

σημερα λιγο πριν χαραξει... πηγα τουαλετα και ετρεμα κοριτσια.... το κρυο το ενιωθα και τοτρεμουλο μεχρι τα σπλαχνα σαν συγκριο απο πυρετο εμοιαζε... αφου δεν μπορουσα να κατουρησω!!!!! φοβηθηκα προς στιγμην!!!! αλλα σε λιγα λεπτα τριβωμουν και συνηλθα!!!!!

νυμερια ποοοσο σ'ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια για το πως να περνω και το μαγνησιο τελικα μακρια απο τα γαλακτοκομικα... (ναι το λεει στο φυλλαδιο του μαγνησιου που μου εδωσε)...... σου ειμαι ευγνωμων!!!!!!! μακια...... ταλαιπωρια μην τα ξεχασω αλλα οκ.... θα τα καταφερω!!!!!!

αννα, invisible, ορχιδεα, σασα...... ολα καλα κοριτσια μου!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

κοριτσιααα!!!συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σας και φυσικα για το οτι μαθατε φυλο...ποσο ομορφα!!!!απ οτι καταλαβα ειμαι η μοναδικη που δεν ξερει φυλο χεχε...να σας ρωτησω επειδη προσπαθω να μαντεψω ποσους παλμους εχουν τα σπορακια σας και τι φυλο εχετε?γιατι ακουσα απο 145 και πανω κοριτσι 145 και κατω αγορι, η καπως ετσι....ισχυει αυτο ξερετε?

invisible σε ρωτησα γιατι ακουσα οτι αυτες που το καταλαβαινουν νωρις ειναι ηδη μαμαδες η ειναι πολυ αδυνατες...αλλα υποθετω συμβαινει καμια φορα να το ακους νωριτερα....ωραια πραγματα....

για τις αιμορροιδες δυστυχως δεν ξερω κατι...ισως πολλα λαχανικα για να ειναι μαλακη η κενωση?

και εγω νυμέρια δεν το ξέρω το φύλλο... δεν είσαι μονη!!μαλλον ε 2 εβδομάδες θα το ξέρω!εμενα ειχε το μπεμπέ στην αυχενική 160..το εχω ακούσει και εγω για τους παλμούς αλλα δεν το πολυπιστεύω!!

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

πω..πω...πω.... οι ευτυχισμενοι..... κατουρημενοι γονεις!!!!!!!!

συγχαρητηρια για το κοριτσακι σας!!!! δοξα στο θεο που ολα ειναι καλα!!!!!! να κρατησεις στην αγκαλια σου τελειομηνο γερο μωρο!!!!!!

αφου σου εδωσαν τα δειγματακια στο ρεα οταν εκανες αυχενικη... ειναι σαν να σου τα συστηνει ο γιατρος σου.... εννοω και τα δειγματακια για τις αιμοροιδες.....

ζετα μου πολλα καλα ακουω!!!! τελεια το harmony test!!!!! συγχαρητηρια γιατο αγορακι σας!!!!!!! ξανα ευτυχισμενοι γονεις που θακρατησετε το αγορακι σας στην αγκαλια σας γερο και τελειομηνο!!!!

ιωαννα μου καιυπολοιπες φιλες που ρωτατε και σας ευχαριστω για το νοιαξιμο!!!!!!

εχω πολλα τηλεφωνα γιατι το ειπαμε σε γνωστους και φιλους.... καποιοι αναρωτιουνται τι εγινα και δεν με βλεπουν απο τα μεσα σεπτεμβριου.... δεν με αφηνουν ουτε να κοιμηθω απο το μπουρου μπουρου..... απο ενδιαφερον βεβαια οι περισσοτεροι.....

μια φιλη μου μιλαγε και κοιμηθηκα και ξυπνησα απο τις φωνες της που ελεγε μ' ακους....μ' ακους.....?????

το μεσημερι και μετα ασχολουμαι με την κορη που γραφει καθε μερα σχεδον διαγωνισματα.... και το βραδακι κατα τις 20,00 ερχεται και ο αντρουλης κατακοπος γιατι τρεχει και κανει μεσα και εξω αποτο σπιτι και οτι διεκεραιωνα εγω!!!!! τον εχει πιασει παλι η μεση του!!!!

σημερα αρχισα τις αντιπυκτικες σε μικροτερη δοση!!!!!ομως εχω εντονο πονοκεφαλο!!!!! τις απογευματινες κυριως ωρες!!!!! απο την παρασκευη μονο μια φορα λιγαπιγματα ειδα.... σημερα ελαχιστο χρωμα στο χαρτι.... τιοτα δλδ... σε μια βδομαδα θα τηλ στον αιματολογο να του πω πως παω....

σημερα λιγο πριν χαραξει... πηγα τουαλετα και ετρεμα κοριτσια.... το κρυο το ενιωθα και τοτρεμουλο μεχρι τα σπλαχνα σαν συγκριο απο πυρετο εμοιαζε... αφου δεν μπορουσα να κατουρησω!!!!! φοβηθηκα προς στιγμην!!!! αλλα σε λιγα λεπτα τριβωμουν και συνηλθα!!!!!

νυμερια ποοοσο σ'ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια για το πως να περνω και το μαγνησιο τελικα μακρια απο τα γαλακτοκομικα... (ναι το λεει στο φυλλαδιο του μαγνησιου που μου εδωσε)...... σου ειμαι ευγνωμων!!!!!!! μακια...... ταλαιπωρια μην τα ξεχασω αλλα οκ.... θα τα καταφερω!!!!!!

αννα, invisible, ορχιδεα, σασα...... ολα καλα κοριτσια μου!!!!

μηπως σου έχει πέσει ο αιματικρίτης μαρτη γιαυτο κρυώνεις?να σου πω και εγω έχω κρυάδες αλλα την παλεύω!!εγω μαγνησιο δεν πινω...μονο φυλλικο , σιδηρο και ασβέστιο..αλλα τα πινω από την αρχή της εγκυμοσύνης..

xuFMp2.png

Εμενα δεν μου ειχε πει ποτε ο γιατρος οτι ειχε πανω απο 150 παλμους, οποτε λεω αγορακι θα ειναι.. Επεσε μεσα τελικα. Μια φιλη μου που περσυ εκανε κοριτσι, ειχε παντα γυρω στους 170 παλμους στους υπερηχους! Ισως και να ισχυει κατα ενα μεγαλο ποσοστο, αλλα σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις.

Qis2p3.png?t=1&WSfUV3qU

ερη μου τα μπράβο κορίτσι μου... Παντα χαρές να έχεις.. όλα θα πανε τελεια, να μην αγχώνεσαι για τίποτα

αχ κοριτσακι μου,σε ευχαριστω!!περιμενω κ την εξεταση αιματος κ θα ειμαι ακομα πιο ηρεμη!!κ σε σενα ευχομαι ο,τι καλυτερο!!

Εμενα δεν μου ειχε πει ποτε ο γιατρος οτι ειχε πανω απο 150 παλμους, οποτε λεω αγορακι θα ειναι.. Επεσε μεσα τελικα. Μια φιλη μου που περσυ εκανε κοριτσι, ειχε παντα γυρω στους 170 παλμους στους υπερηχους! Ισως και να ισχυει κατα ενα μεγαλο ποσοστο, αλλα σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις.

εμενα εχθες στην αυχενικη ειχε 154 παλμους,κ μου ειπαν κοριτσακι,αλλα το ειχε δει κ η μαια μια βδομαδα πιο πριν οτι ηταν κoριτσι!αρα δν ξερω αν μπορουμε να βασιζομαστε στους παλμους..παντως κ η πεθερα μου μου ελεγε για τους παλμους,ετσι τα υπολογιζανε παλια που δν ειχαν εξελιγμενα μηχανηματα!!

μαρτη μου,οντως εχει ψυχρουλα κ σκεψου οτι σηκωθηκες απο τα ζεστα που ησουν κ κοιμοσουν κ πηγες σε αλλη θερμοκρασια..φυσικο ειναι να τουτρουρισεις!!να εχεις διπλα σου μια χοντρη ζακετα,οταν ξυπνας το βταδυ να τη βαζεις!!!να μην ανησυχεις καθολου!!

φυσικα κ εχουμε κατουρηθει,περιμενουμε κ την εξεταση αιματος για να ειμαστε ακομα πιο κατουρημενοι,αλλα ο γιατρος μας ειπε οτι θα ειναι μικρα τα ποσοστα για συνδρομο νταουν!!θα τον πιστεψω,δν εχω αλλη επιλλογη χαχαχα!!

κ εμεις σιγα σιγα το ανακοινωσαμε στους συγγενεις κ σημερα λεω να το ανακοινωσω κ στο σχολειο!!αλλα κοριτσια με το,που το λεω κλαιω...με πιανει η συγκινηση!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...