Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Bubble24 είπε:

Γεια σας κοριτσάρες μου!! Εύχομαι να είστε όλες καλά και να συνεχίζετε ακάθεκτες!!!

Για άλλη μια φορά χάθηκα.. έτρεχα με το γνωστό θέμα. Τα νέα μου (έπειτα από μία αποτυχημένη ΕΤ πριν λίγους μήνες). 

Έκανα υστεροσκόπηση κατά την οποία αφαιρέθηκε ένας πολύ μικρός πολύποδας (καλοήθης, βγήκε η ιστολογική!). Περιμένω τα αποτελέσματα του μικροβιώματος και μου έκανε και scratching (Ελπίζω να βοηθάει όπως έχω διαβάσει!). Σχετικά, με την καμπύλη σακχάρου αν θυμάστε που είχα φρικάρει είναι όντως πολύ καλή και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, ούτε επανάληψη. Τώρα με τον θυρεοειδή!! Θα γελάσετε, από το άγχος μου πήγα σε δύο γιατρούς (έναν μου σύστησε ο γιατρός μου ο οποίος αποδείχτηκε εξαιρετικός!!). Ο πρώτος με πανικόβαλε για το Hashimoto (μάλιστα ήταν τηλεφωνικό ραντεβού του πεντάλεπτου (!!!) και πλήρωσα 60 ευρώ), ενώ έχω φυσιολογικούς δείκτες του θυρεοειδή και οριακά τσιμπημένα anti-tg & tpo. Ευτυχώς πήγα και στον δεύτερο ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ, οι τιμές είναι πταίσμα και απλώς να κάνω έναν επανέλεγχο πριν την επόμενη ΕΤ. Ούτε πανικός ούτε τίποτα. Επισήμως λοιπόν είμαι παθολογικά φουλ ελεγμένη, οκ και πιο ήσυχη για την επόμενη ΕΤ. Γενικά θέλω να σας πω ότι χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και με τους ενδοκρινολόγους!! Όχι ότι δεν το ξέρετε. Ήθελα να σας ρωτήσω τοTSH πόσο πρέπει να είναι ιδανικά πριν την ΕΤ? Τί σας λένε οι γιατροί σας?

Αν θυμάμαι καλά γιατί μπορεί και να τα μπερδεύω μεταξύ 1,5 και 2,5. Το «πρόβλημα» με την TSH είναι πως οι ορμόνες και συγκεκριμένα ο συνδυασμός οιστρογόνα προγεστερόνη που παίρνουμε πριν την ετ και μετά μπορεί να σου απορρυθμίσει εντελώς την TSH. Ένας τυπικός επανέλεγχος πριν την ετ βοηθάει. Οπως κ ένας έλεγχος μαζί με την χοριακή ώστε αν είναι θετική με το καλό, να το επικοινωνήσεις με τον ενδοκρινολόγο και να σου πει τι θα κάνεις. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.Κουκλες να περασετε τελεια οτι κι αν κανετε,να χαιρεστε τα παιδακια σας και τις οικογενειες σας κι οτι επιθυμειτε.Φιλακια,γιατι τρεχω τωραααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά χριστούγεννα! με χαρα και με ευτυχία!!!!!!!! να είμαστε παντα καλά και με τους ανθρώπους που αγαπάμε! και τα μωράκια μας να μεγαλώνουν ευτυχισμένα και ηρεμα!!!!!!!!!!

φιλιά σε όλεςςςςςςςςςς

merry_christmas-1.jpg

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, με υγεία και αγάπη!!!

Χρόνια Πολλά κοριτσάκια μου, να είστε πάντα γερές, να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να έχετε στο σπιτικό σας μόνο χαρές και γέλια!

Μανού μου αγαπημένη, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, την κουκλάρα σου, να είναι πολύχρονη, πολύχρωμη πάντα γερή γερή γερή και ευτυχισμένη! Να είσαι πάντα δίπλα της και να την χαρείς όπως εκείνη επιθυμεί!

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν...

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες,να εχετε μια τελεια μερα!!!!

Ελενη κ,αγαπακι μου σε ευχαριστω παρααααα πολυ,οι πρωτες ευχες της ημερας,για την πριγκηπισσα μου.Να'σαι καλα και να χαιρεσαι τα παιδακια σου.Καλα παιδακι μου τι εκανες τετοια ωρα ξυπνια,εεεεεεεε;;;;););)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

kalhmera koyklitses μου!κι εμει ςπολυ καλα!απλα εφυγε ολη η μερα χτε ςκαι προχτες σε ενα τραπεζι...!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλημέρα κουκλιτσες!!!

Χρόνια πολλά σε όλες!!

Κι εμείς πολύ ωραια περάσαμε και ελπίζω την πρωτοχρονιά να περάσουμε ακόμη πιο ωραία!

Παντως ρε κορίτσια, πολύ κουραση, κι αυτες οι ρημαδομέρες όταν κάθεσαι φεύγουν σαν νεράκι...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημεραααααααα!

Πως να μη φεύγουν βρε Ελένη; Φέτος ήταν κι ένα απλό σαβ/ριακο! Έλεος, εσείς οι εργαζόμενοι τπτ δεν καταλάβατε.

Αστα να πάνε μαεστρία μου!

Τίποτα απολύτως δεν καταλάβάμε ρε γμτ....

Αλλά δεν έχει! Τα Φώτα θα πάρω 1 με΄ρα άδεια και θα το κάνω τετραήμερο!!!:tongue:

Εσεις πήγατε πουθενά;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα χρονια πολλααααα και του χρονου να ειμαστε γερες,κοριτσια!!!Κι εμεις περασαμε τελεια,μπορει να ψοφησα και να ποναει η μεση μου τωρα,αλλα χαλαλι.Τουλαχιστον ολοι ευχαριστηθηκαν και περασαν ομορφα.

Σημερα ομως δεν κανω τιποταααα,χουχουλιασμα και παιχνιδι με το κοριτσακι μου.Τα ζουζουνια σας τι κανουν;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αστα να πάνε μαεστρία μου!

Τίποτα απολύτως δεν καταλάβάμε ρε γμτ....

Αλλά δεν έχει! Τα Φώτα θα πάρω 1 με΄ρα άδεια και θα το κάνω τετραήμερο!!!:tongue:

Εσεις πήγατε πουθενά;

Mέχρι το χωριό μου για φαγητό. Το ερχόμενο θα πάμε για χαμάμ! :D

Φτάνει ο κόσμος και τα τραπέζια, θέλω και λίγη απομόνωση!

Μανουτιτα εγώ χουχουλιάζω μόνη μου!!! Τον έστειλα κολείο τον ταρζάν μου! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλα εκανες μαεστρια μου,Ποζαρ θα πατε για λουτρα;

Μωρε μου ειπε και μενα ο αντρας μου για το 3ημερο των Φωτων που γιορταζω κιολας,να παμε τα δυο μας,αλλα εχω το σκεφτομαι,δεν θελω να αφησω τη μικρη μου,τη μερα της γιορτης μου.....και δεν ξερω τι να κανω....:-(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα εκανες μαεστρια μου,Ποζαρ θα πατε για λουτρα;

Μωρε μου ειπε και μενα ο αντρας μου για το 3ημερο των Φωτων που γιορταζω κιολας,να παμε τα δυο μας,αλλα εχω το σκεφτομαι,δεν θελω να αφησω τη μικρη μου,τη μερα της γιορτης μου.....και δεν ξερω τι να κανω....:-(

Άγγιστρο! :D

Καλέ εγώ θα πάρω και τον μικρό μαζί, κάνουν καλό τα λουτρά, για όλους.

Βρε κοπελιά απορία το 'χα, Φωτεινή σε λένε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωραια ειναι και στο Αγκιστρο,αν και δεν εχω παει,μονο στο Ποζαρ,εχω παει.Κοιτα εμεις ειπαμε να μην την παρουμε,για να μεινουμε και λιγο οι δυο μας,γι'αυτο δεν ξερω τι να κανω.Σου στελνω πμ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...