Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ως τώρα,νομίζω πως ο μαστρ..είναι η καλύτερη επιλογή κ καλά κάνεις που το σκέφτεσαι .Τόσος κόπος και ούτε ένα έμβρυο στον άλλον,οπότε η το εμβρυολογικο τους δεν είναι καλό η κάτι άλλο παίζει 

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το εμβρυολογικό τους δεν είναι καλό, τόσα παιδιά έχουν κάνει. Αλλά από την άλλη, πόσο δραματικά άλλαξαν τα πράγματα από το Γενάρη που είχα τη τελευταία βλαστοκύστη στο άλλο κέντρο; Δε ξέρω πραγματικά..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

δες εδώ την διαδικασία http://www.stellaspanou.gr/?p=454 έχει λίγο μπελά βέβαια αλλά είναι πεντανόστιμα

Ευχαριστωωω

Πάω να τα φτιάξω , εύκολη μου φαίνεται η συνταγή και το βασικότερο έχω όλα τα υλικά :D

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστα αερικο εσενα σκεφτομουν

δεν ξερω πως την πατησα, ειμαι συνηθως πολυ προσεκτικη με την τσαντα μου

ειχα βασικα κινητο και κλειδια στην τσεπη, το παιδι στο ενα χερι, κατι σακουλες στο αλλο και βγηκα απο το αυτοκινητο αφηνοντας την τσαντα μεσα (σκουρα η τσαντα, μου ξεφυγε)

και ετυχε να μην την χρειαστω καθολου ολη νυχτα. καλα το πρωι τα χρειαστηκα βεβαια, προσπαθουσα να θυμηθω που διαολο την αφησα, ημουν σιγουρη οτι την εχασα.

ευτυχως τελος καλο, ολα καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και για όσες ενδιαφέρονται για βρεφική κολύμβηση επιβάλλεται να διαβάσετε αυτό: http://www.babyswimming.gr/10logoi.pdf

Τα δικά μας νέα σχετικά με το κολυμβητήριο είναι ότι με την αλλαγή που μας έκαναν γιατί και καλά είμαστε έτοιμοι για το επόμενο τμήμα* είναι ότι σταματήσαμε γιατί μας έβαλαν ΣΚ που δεν το θέλουμε. Ο λόγος που πήγαμε κολυμβητήριο ήταν για να απασχολείται το παιδί με κάτι ευχάριστο τις καθημερινές τα απογεύματα ελλείψη παιδικής χαράς! Τα ΣΚ πάντα έχουμε να κάνουμε κάτι! Και τις ώρες που μας είχαν βάλει έχουμε κάθε Σάββατο λαϊκή! Οπότε δεν θα πάμε εκτός αν μας πάρουν τηλέφωνο για τμήμα καθημερινής.

* δεν είμαστε έτοιμοι για αλλαγή τμήματος πιο προχωρημένο καθώς η Κωνσταντίνα φοβάται το "μακαρόνι" και δεν κολυμπάει ακόμα μόνη της μαζί του. Ούτε καν να το κρατάμε εμείς και να ακουμπάει πάνω της δεν θέλει.

Μπα εγω ειμαι του κρεατος και κυριως της μακαροναδας!!!!!!!!!! Τι κουβεντα πιασαμε πρωι πρωι και εχω μια πεινα. Εφτιαξα τυροπιτακια και πορτοκαλαδα και τσαι και γαλα στον Ελληνα ασθενη κα στον Μαριο αλλα εγω μονο καφε ηπια η καυμενη, ατιμη διαιτα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω παλι τρελλαινομαι για ψαρι, αλλα το προτιμω σκετο, ψητο, οχι δηλαδη πλακι κλπ

βεβαια δεν εχω καθαρισει ποτε ψαρι, το αναλαμβανει αποκλειστικα ο αντρας μου (και το ψησιμο δηλαδη)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ τρελαίνομαι για ψάρι αλλά βαριέμαι το καθάρισμά του. Έτσι περιοριζόμαστε σε ψάρια χωρίς πολλά κόκκαλα με μόνη εξαίρεση τις πέστροφες και τσιπούρες.

Στο Μεσολόγγι κάνουν τις τσιπούρες ,πετάλια δηλ τις ανοίγουν στη μέση και τις ψήνουν .Είναι πραγματικά πεντανόστημες , μπορώ να φάω άπειρες

Λοιπόν για μπορέσω να πάω να φτιάξω τα ψαράκια πρέπει να κλείσω το υ\π ,αλλιώς ψαράκια γιοκ

Τα λέμε μετά

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Ναι κιουλτάκι... στην ουσία έχουν κάνει μαλακία και έβαλαν χωρίς να τα υπολογίσουν σωστά 8 παιδιά στο τμήμα μας οπότε κάποιον έπρεπε να διώξουν κι εμείς μαζί με ένα άλλο παιδί είμασταν άνω των 18 μηνών οπότε θεώρησαν ότι θα το φάμε αμάσητο!

Διαφημίσεις

Και να σου πω δεν στεναχωριέμαι πολύ (αν και η μικρή τρελαίνεται για το κολυμβητήριο!!!)... θα μας στοιχίζει σαφώς λιγότερο ο παιδότοπος δύο απογεύματα την εβδομάδα!

Εγώ τρελαίνομαι για ψάρι αλλά βαριέμαι το καθάρισμά του. .

Και εμένα το καθάρισμα με τρελαίνει

Μου έβαλε σε μια σακούλα 15 ψάρια λες και είμαστε η οικογένεια χωραφά

Άντε τώρα να τα καθαρίσω :evil:

πααααωωω

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...