Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Μόλις τελείωσα το τρίτο μου σεμινάριο...

Άννα φόρα κάτι φαρδύ,εγω αυτό έκανα κ δεν κατάλαβε τίποτα κανείς.

Νεύρα θα υπάρχουν στο 9μηνο κ μετά υπολογίζω!!!

Επαφές έχεις κανονικά ολο το 9μηνο αν δεν υπάρχουν θέματα.

Το σπέρμα στο τελ.τρίμηνο απαγορεύεται λόγω των συσπάσεων.

Μελιτίνη καλά παιδί μου γιατί δεν μίλησες να σου φύγουν οι φοβίες κ καθόσουν σπίτι ;;;;

Γιαυτό έχουμε το γιατρό μας...

Πρίμ γειά σου κ εσένα κ στην ζακέτα σου!!!!!

Γεια σου νατασάκι. :P Πως παν τα σεμινάρια, είναι ενδιαφέροντα;

Είχα μιλήσει κορίτσι μου και με τον γιατρό, και με σας εδώ και με φίλες που γέννησαν.. όλοι μου λέγανε το ίδιο πράγμα αλλά εγώ δεν ξέρω γιατί, με το που ένιωθα πονάκι με ζώνανε τα φίδια και δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα! Αφού μέχρι την αυχενική δεν είχα τόσο άγχος όσο μετά. Φταίει και που ήταν πρώτη φορά που έκανα ένα μήνα να κάνω υπέρηχο; Φταίει που αρχίσαμε να το λέμε παραέξω και αγχώθηκα αν κάτι πάει στραβά πως το λέμε σε όλους; Δεν ξέρω τι μ'έπιασε, πάντως πιστεύω τώρα συνήλθα. Αν με ξαναπιάσει ετοιμαστείτε για ξύλο παρακαλώ μπας και συνέλθω, για το ευακι λέγαμε αλλά αυτή τη βλέπω να περνάει την εγκυμοσύνη ζεν και να ήρθε όλο το άγχος σε μένα! :tongue::tongue:

vQjrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου νατασάκι. :P Πως παν τα σεμινάρια, είναι ενδιαφέροντα;

Είχα μιλήσει κορίτσι μου και με τον γιατρό, και με σας εδώ και με φίλες που γέννησαν.. όλοι μου λέγανε το ίδιο πράγμα αλλά εγώ δεν ξέρω γιατί, με το που ένιωθα πονάκι με ζώνανε τα φίδια και δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα! Αφού μέχρι την αυχενική δεν είχα τόσο άγχος όσο μετά. Φταίει και που ήταν πρώτη φορά που έκανα ένα μήνα να κάνω υπέρηχο; Φταίει που αρχίσαμε να το λέμε παραέξω και αγχώθηκα αν κάτι πάει στραβά πως το λέμε σε όλους; Δεν ξέρω τι μ'έπιασε, πάντως πιστεύω τώρα συνήλθα. Αν με ξαναπιάσει ετοιμαστείτε για ξύλο παρακαλώ μπας και συνέλθω, για το ευακι λέγαμε αλλά αυτή τη βλέπω να περνάει την εγκυμοσύνη ζεν και να ήρθε όλο το άγχος σε μένα! :tongue::tongue:

Ε τότε θες ξύλο...

Καταρχάς έτσι κ αλλιώς μετά είναι ανα μήνα οι υπέρηχοι οπότε μας αρέσει ή οχι το ανεχόμαστε κ δεν σκεφτόμαστε άσχημα.

Εγώ γιαυτό έκλεισα τρίμηνο κ μετά το έμαθαν,η γλωσσοφαγιά ακόμα κ απο αυτούς που δεν περιμένεις είναι κακό.

Σε ανθρώπους που ήξερα τις σκέψεις τους το καθυστερήσαμε περισσότερο.

Δεν πιστεύω να είσαι απο αυτές που θέλουν κανάκεμα ;;;; γιατί τότε θα έρθω πιο γρήγορα 😛😛😛😛😉😉😉😉😉

Qshbp2.png

κοριτσουδες μου τι κανετε? μερες εχω να σας γραψω αλλα ειχα θεματακια παλι,..

λουκουμαδακι καλη επιτυχια αυριο κ με το καλο να ξεκινησετε.

Ζωιτσα μου συγχαρητήρια να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη καλη μου κ μην αγχωνεσαι μια χαρα ειναι η χοριακες σου..

αννα μου ακομα δεν σου εκαναν υπερηχο? ποσες μερες μετα την πρωτη χοριακη εισαι?

μελιτινακι τι κανει η μπουμπου? καρπε ? αννιε??

δεσποινακι μεγαλωνετε ε??? ολοκληρο παλικαρακι..

νατασακι τι κανει το μπεμπε?

πριμ καλα αποτελεσματα κοριτσι μου

πολλες ξεχναω παλι.. φιλακια σε ολες..

QtRMp3.png 

κοριτσουδες μου τι κανετε? μερες εχω να σας γραψω αλλα ειχα θεματακια παλι,..

λουκουμαδακι καλη επιτυχια αυριο κ με το καλο να ξεκινησετε.

Ζωιτσα μου συγχαρητήρια να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη καλη μου κ μην αγχωνεσαι μια χαρα ειναι η χοριακες σου..

αννα μου ακομα δεν σου εκαναν υπερηχο? ποσες μερες μετα την πρωτη χοριακη εισαι?

μελιτινακι τι κανει η μπουμπου? καρπε ? αννιε??

δεσποινακι μεγαλωνετε ε??? ολοκληρο παλικαρακι..

νατασακι τι κανει το μπεμπε?

πριμ καλα αποτελεσματα κοριτσι μου

πολλες ξεχναω παλι.. φιλακια σε ολες..

Άλοοο ευάκι...τι κάνεις;;; το σποράκι;;;

Πως είσαι;;;

Εμείς εδω με τον μπεμπάκο να κλωτσάει κ τον άλλο μπεμπάκο(τον σκύλο) στα πόδια μου να κοιμάται!!!

Qshbp2.png

Άλοοο ευάκι...τι κάνεις;;; το σποράκι;;;

Πως είσαι;;;

Εμείς εδω με τον μπεμπάκο να κλωτσάει κ τον άλλο μπεμπάκο(τον σκύλο) στα πόδια μου να κοιμάται!!!

καλα λεω νατασακι μου χαζο αρρωστησα χθες κ ανεβασα κ λιγο πυρετο κ φρικαρα αλλα σημερα ειμαι οκ λιγο ο λαιμος με ενοχλει μονο... ελπιζω το σπορακι μου να ειναι καλα .αυριο εχω υπερηχο να ακουσουμε καρδουλα..

σε περικυκλωσαν τα μπεμπακια ε??? οταν παω στη μανα κ με βλεπει η σκυλιτσα που εχουμε σαν τρελη κανει.. :):):) κ τωρα που το σκεφτομαι πριν κανω χοριακη η σκυλιτσα το χε καταλαβει κ μου εγλειφε την κοιλιτσα.. :):) ποτε εχεις ραντεβου με τον μπεμπουλη σου παλι εσυ?

QtRMp3.png 

Διαφημίσεις

Αννουλα μου δεν μπορω να της παω το βιταμ, ντρεπομαι, θα με περασει για ντιπ βαρεμενη ( οχι πως δεν ειμαι)...μηπως να της παω ενα σουφλε μοελε να την κερασω απο αυτα που φτιαχνω καθε μερα για πλακα, ξερεις...

Πριμ ευχομαι το supermoon να εκανε το θαυμα του για σενα, αουουουου!

Γεωργια με εσωσες, τελος οι διαφημισεις στο κινητο

Γεια σου βρε Ευακι!

Αννουλα μου δεν μπορω να της παω το βιταμ, ντρεπομαι, θα με περασει για ντιπ βαρεμενη ( οχι πως δεν ειμαι)...μηπως να της παω ενα σουφλε μοελε να την κερασω απο αυτα που φτιαχνω καθε μερα για πλακα, ξερεις...

Πριμ ευχομαι το supermoon να εκανε το θαυμα του για σενα, αουουουου!

Γεωργια με εσωσες, τελος οι διαφημισεις στο κινητο

Γεια σου βρε Ευακι!

καλησπερα γλυκια μου... βαλε το βιταμ στο δικο σου ραφι κ θα την κανει την δουλεια του... :) καλη επιτυχια κοριτσι μου.. ευχομαι να ειναι η τελευταία σας κ η τυχερη σας προσπαθεια.. :)

QtRMp3.png 

καλα λεω νατασακι μου χαζο αρρωστησα χθες κ ανεβασα κ λιγο πυρετο κ φρικαρα αλλα σημερα ειμαι οκ λιγο ο λαιμος με ενοχλει μονο... ελπιζω το σπορακι μου να ειναι καλα .αυριο εχω υπερηχο να ακουσουμε καρδουλα..

σε περικυκλωσαν τα μπεμπακια ε??? οταν παω στη μανα κ με βλεπει η σκυλιτσα που εχουμε σαν τρελη κανει.. :):):) κ τωρα που το σκεφτομαι πριν κανω χοριακη η σκυλιτσα το χε καταλαβει κ μου εγλειφε την κοιλιτσα.. :):) ποτε εχεις ραντεβου με τον μπεμπουλη σου παλι εσυ?

Ωωω περαστικούλια...

Τέλεια αύριο που θα ακούσετε καρδούλα τούκου τούκου ❤

Ναι μωρέ τα αγόρια μου ,τώρα κοιμούνται κ τα δύο ...

Ραντεβουδάκι έχουμε την άλλη εβδομάδα..άντε να περάσουν οι μέρες να τον δούμε να γελάσουμε με γκριμάτσες !!!!👶🍼

Qshbp2.png

καλημέρα κόρες!

καλημέρα νατασάκι! έριξε χιόνι στο βουνό μας στον χορτιάτη! ουιιιι! :rolleyes:

έχει πολύ κρύο! ετοιμάζομαι να πάω για ορμονολογικές και επιστράτευσα κασκολάκι! και γω δεν κοιμήθηκα καλά και ξέρω ότι γίνομαι γραφική αλλά πάλι τα δόντια μου πονάνε ρε κορίτσια! η αριστερή μου κάτω γνάθος δε ξέρω τι θα γίνει με αυτό το πράγμα! είχα πει στον γιατρό πείτε μου ότι είναι ψυχολογικό να μη του δίνω σημασία :tongue: ! τι να κάνω να πάω για δεύτερη γνώμη αυτός λέει κάτι βλέπω σαν φλεγμονή μπουκώθηκα με αμοξίλ τώρα πάλι ξανά και θα με πάει για εξαγωγή αλλά εξαγωγή σε τι, δεν εστιάζει σε ένα δόντι πάει κάτω από 2 3 θα μείνω χωρίς δόντια; να βάλω μασέλα τι να κάνω; να περιμένω να μεγαλώσει η φλεγμονή; επικίνδυνο δεν είναι; φφφφφφφ τεσπα. πάω και επιστρέφω να σχολιάσω είδα πολλά πραγματάκια γράψατε!

Καλησπερα κοριτσια!

Βρε λουκουμαδακι, δεν σου εβγαλε μια ακτινογραφια; Η γνωμη μου ειναι να πας κι αλλου για μια δευτερη γνωμη. Εαν δεν ειναι φλεγμονη, να εξετασεις μηπως ειναι αρχη περιοδοντιτιδας. Να δεις επισης μηπως σφιγγεις τα δοντια σου στον υπνο σου απο αγχος και χρειαζεσαι ναρθηκα (εγω φοράω).

4OQ2p3.png

Ξεχασα...με αυτα και με τα αλλα...λεω να μην στολισω...πειραζει πολυ να μεινει αστολιστο το σπιτι?ο αντρας μου δεν θελει..και ισως να ειναι καλυτερα φετος να μεινει ετσι να μην εχω να ασχοληθω...

Επισης το μενου μας σημερα εχει αρακα....με φετουλα...

Γεια σου Carpe. Ζωηρεψε η μπουμπου, ε;

Κι εμεις περισυ δεν στολισαμε κανονικα, δηλ με δεντρο κλπ, γιατι μολις ειχαμε παρει το αρνητικο αποτέλεσμα για την προοδο των εμβρυων. Ειμασταν πολυ πεσμενοι και του αντρα μου του ειχε βγει και θυμος. Τελευταια στιγμη έβαλα στα βαζα λιγα γκι, λιγα φωτακια, καποια χριστουγεννιατικα διακοσμητικα στο τραπεζι του σαλονιου και ένα στολιδι στην εξωπορτα.

Και φετος μαλλον δεν θα στολισουμε γιατι δεν εχει περασει χρόνος που μας αφησε ο πεθερος μου. Μακαρι να ειχαμε τα χρηματα να φευγαμε 2-3 μερες.

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο εμενα!

Ξυπνησα με εντονη βαρεμαρα σημερα!!δεν ειχα ορεξη να παω ουτε για το μαθημα τοκετου αλλα με επεισε ο συζυγος και πηγα!!

Οποτε δγυρισαμε φαγαμε κ τωρα ειμαι ρακος!!!

Μολις σας διαβασα.....(δε θυμαμαι κ παρα πολλα βεβαια)

Νατασακι κι εδω κρυοοοοοο κ μουντο καιρο εχουμε κ τη νυχτα εβρεξε πολυ!!!!!!

Λουκουμαδακι ακομα ταλαιπωρεισαι με τα δοντια?????μηπως μια πανοραμικη οντως βοηθησει????

Αννα μην αγχωνεσαι ολα θα ειναι μια χαρα και συντομα θα δειτε το σπορακι σας!!

Μελιτινη γιατι τοσο αγχος βρε κοριτσι μου?????ηρεμησεεεεεεεεεεε

Καρπε μια χαρα τα νεα απο το γιατρο!!!τωρα ο πλακουντας ειναι ενα θεματακι αλλα περα απο την προσοχη δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι οποτε συνεχισε με τους ιδιους ρυθμους προσοχης!!ψωνια διαβασα????τι αγορασατε στη μικρη μπουμπου????

Αντζι το σιγουρο ειναι πως στους συγκεκριμενους ανθρωπους(πεθερικα) δεν μπορεις να στηριχτεις οποτε ευχομαι να βρεθει κατι αλλο εξισου καλο συντομα!!!!

Ευακι κρυωσες κι εσυ??????;υριο το ραντεβου με τον μαγικο ηχο???

Στρολ ακομα περιπλανιεται αυτο το βιταμ??????

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Φφφφφφφφφ! Μολις τελειωσα! Σας διαβασα ολες! Τωρα δε θυμαμαι σχεδον τιποτα απο οσα ηθελα να σχολιασω κ τοσες σελιδες που διαβασα..

Νατασουυυ μου, γραψε ενα βιβλιο τωρα που εχεις χρονο να βγαλεις κ λεφτα..μετα απο χρονιαααα οταν θα μεγαλωσουν τα παιδια και θα ξαναβρεις χρονο αρχιζεις κ τα σεμιναρια! Κουραστικα πολυ κοριτσι μου, ειμαι πτωμα! Ασε που ημουν κ στη τσιτα γιατι ειναι πολυ τουμπανο η κοιλια μου κ νομιζω οτι ολοι το καταλαβαν και με κοιτουσαν, και εχω πολλα νευρα..ελπιζω να ειναι ιδεα μου!

Ζωιτσα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου, ςυχομαι ολα να πανε καλα απο εδω και περα(που σιγουρα θα πανε, γιατι νομιζω οτι αυτο το δωρακι στο εστειλε η γιαγιακα σου)! Ερωτηση, εχεις κανει υπερηχο για σακο με τοσο χαμηλη τιμη χοριακης την προηγουμενη εβδομαδα? μονο σε μενα δε κανουν βρε κοριτσια? ειμαι να σκασω!

Καρπε μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο αυτο που σας ειπαν και να φυγει απο μονο του! Καλα ο αντρας σου χαζομπαμπας απο τωρα? του εχει παρει τα μυαλα? Σχετικα με το στολςμα, Νομιζω οτι κατι πρεπει να κανεις! Εχετε τετοιες χαρες και δε θα στολσετε?

Μαρακι, περιμενουμε φωτο με το αγιοβασιλακη σου! Με το καλο να βρειτε εξω τωρα που σαραντισατε!

Λουκουμαδακι, αυριο εχεις επιτροπη? εισαι ετοιμη? πως κρατιεσαι και δε στολισες ακομα? νομιζω φετος το χιονακι θα το εχουμε τα χριστουγεννα εαν κρινω απο τον καιρο! Αυριο θα παω στο κεντρο παλι, ελπιζω να κανουμε υπερηχο, μεχρι τωρα τιποτα!:oops::oops:

Δεσποινακι, ασε τις δουλειες βρε κοριτσι μου και ξεκουρασου λιγο! Ολοκληρος παιδαρος εχει γινει το αντρακι σου!

Ιωαννιτα, αντζι περαστικα βρε κοριτσια! Τοσες μερες αρρωστουλες? για μπουμπουνιστε τα καλοριφερ να ερθετε λιγο στα ισα σας...

τα δανεια πονεμενη ιστορια..και εμεις σκεφτομασταν να παρουμε δανειο για σπιτι γιατι τζαμπα τοσα λεφτα φευγουν στο ενοικιο, αλλα δε βγαλαμε ακρη κ το παρατησαμε..ωστοσο μπορω τοσο πολυ να σε καταλαβω, θελω τοσο πολυ ενα σπιτι να ξερουμε οτι ειναι δικο μας, να το φτιαξουμε οπως μας αρεσει, να νιωθεις τη ζεστασια του σπιτικου σου! Τωρα στο ενοικιο ειναι πολλα που δε μας αρεσουν και δε θελουμε να ριξουμε λεφτα σε ξενο σπιτι για να κανουμε αλλαγες..

Στρολ, παρε το βιταμ και πηγαινε το στη θεςη του στην κ. Ελενη διπλα στα φαρμακα και χωρις ντροπη...κανει θαυματα λεμε!

Αννιε, τι κανει η μπουμπου σου? βρε κοριτσι δε μπορεις να βγεις σε αδεια αφου εχεις θεματακα με την εγκυμοσυνη κ ο γιατρος σου λεει ξεκουραση?

Μπλου, με το καλο η β΄ Και μεγια το τικερακι με το νινι!

Εγω δεν καταλαβα, τελικα ποιες εξετασεις μπορουμε να γραψουμε και απο ποτε?

Ες, επιτελους μονοι στο σπιτι!? βρε κοριτσι, το τελευταιο που πρεπει να σκεφτεσαι τωρα ειναι το ποτε θα ξαναφας! Δε σε βοηθαει καθολου! Απλα συνεχισε τη προσπαθεια σου κ θα ερθει ο καιρος για ολα!

Και Εγω ακομα στη διαιτα ειμαι! Δε μου επιτρεπουν ουτε αλατια ουτε τιποτα...δε ξερω μεχρι ποτε, μαλλον περιμενουν να σταθεροποιηθει η χοριακη ωστε να μην υπαρχει κινδυνος υπερδιεγερσης, αλλα εχει πεσει πολυ πεινα λεμε και εχω βαρεθει γιατι νιωθω καλα και δε μπορω να φαω!! Ονειρευομαι τα παντα, εχω τρελαθει! Μονο φαγητα σκεφτομαι και για καποιο λογο πειναω πολυ τελευταια..και ολο τρεχω στην κουζινα,και ξεγελιεμαι... ενα μανταρινακι, ενα μηλαρακι, μια σαλατουλα σπανακι, μια ντοματουλα ,ασπραδια αυγων...πηρα καροτακια και αγγουρια για αλλαγη και πιπεριες κοκκινες φλωρινες και τις εψησα στο φουρνο με λαδοξυδο γιατι του εμποριου εχουν αλατι!

Πριμ αντε με τη νικη κοριτσι μου! Ευχομαι να ειναι τυχερος ο μηνας!

Γεωργια τι κανεις κοριτσακι μου?

Βρε κοριτσια τοσο χαμος με τον ομπαμα? τουλαχιστον να εδινε κ μια βοηθεια εδω σε μας τους ερμους και ταλαιπωρημενους τους ελληνες...

Ολγακι, δε γνωριζω κατι σχετικα με αυτα που γραφεις...να σου ευχηθω συντομα ομως να ερθει κ το δικο σας μωρακι και να εχετε τα δικα του βαπτισια!

Καντι, ποτε εχεις ετ? καλη επιτυχια!

Αχ, σιγουρα καποια ξεχασα αλλα δε θυμαμαι αλλα!:cool::cool:

Αχ αστο κορίτσι μου κ εμεις για τουλαχιστον κανενα χρόνο το ξεχνάμε το δάνειο κ θα το δουμε παλι στο μέλλον μήπως αλλάξει κατι στην οικονομία.ευτυχως το σπιτι που νοικιάζουμε ειναι μεγάλο κ καινουριο κ τουλαχιστον ειναι ετσι οπως θα ήθελα να ειναι κ το δικό μου οποτε ειμαι ευχαριστημένη.απλα δεν ειναι δικό μας κ πληρώνουμε ενα σπιτι ξένο...τι να κανεις...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημέρα κούκλες! Τι κάνετε; όντως κάνει κρυουλάκι, αλλά το ωραίο το κρύο. Χθες περπατησα και ηταν αναζωογονητικο. Μεχρι εκει ομως, το παραπανω δεν το αντεχω!

Ζωιτσα συγχαρητηρια! Ειστε μαζί με την άννα, περιμένουμε μεγάλες χοριακές και ομορφους υπερηχους ��

Αλήθεια το ευάκι που είναι να μας πει αν ακουσε καρδουλα; μας βρηκε στο καινουριο μας σπιτι;;

Λουκουμαδακι μηπως εχεις αγχος και στον υπνο σου σφιγγεις τα δοντια; μπορεις να εντοπισεις αν ποναει η γναθος και οχι συγκεκριμένο δοντι; εγω ειχα παθει κατι παρομοιο και περασε με αντιφλεγμονώδη, δεν ήταν απο δοντια αλλά καθαρά άγχος και σφίξιμο. Και μασελάκι μπορεί να σου δώσουν αν είναι αυτο. Μια πανοραμικη νομιζω θα ξεκαθαρισει το τοπιο.

Καρπε ολα καλά με τη β' ε?? Την καμάρωσες την μπουμπου; αφου σου ειπε ο γιατρος δεν ειναι τιποτα, όλ καλα. Κατσε ξεκουρασου μόνο. Και το στόλισμα αν είναι να το κάνεις μονη σου άστο για του χρονου παρεα με τη μικρη.

Κι εμεις την ειδαμε τη δικιαας τη δευτερα, μια χαρα είναι και παραμένει κορίτσι �� ο γιατρος με μαλωσε λιγο γιατι με ειδε αγχωμενη και του παραδεχτηκα οτι τελευταια ειχα αγχωθει πολυ λόγω των πονων.. που ενω ολοι μου λεγαν ειναι φυσιολογικοι εμένα με πανικόβαλαν και δεν εκανα τιποτα, καθομουν σαν την κοτουλα μες στο σπιτι.. μου ειπε οτι όλα ειναι φυσιολογικά, να βγω, να κινηθω, να παω γυμναστικη που ηθελα, να εχω επαφες με τον αντρα μου. Ε και το προσπαθω σιγα σιγα. Χθες πηγα πρωτο μαθημα γιογκα και ομολογω ότι το ευχαριστηθηκα πολυ. ��

Νατασα δεσποινακι αντζι αννι μπλου τι κανουν οι κοιλιτσες οι δικες σας; τα υπολοιπα κοριτσακια μας; ετοιμαζονται;; ��

Ααα κλεισαμε διημερακι για ρωμη παμφτηνα με ρυαν αιρ. Βρηκα και φτηνο ξενοδοχειο και ανυπομονω, το ηθελα πολυ ενα ταξιδακι. Ίσως και το τελευταιο οι δυο μας!! ��

Μια χαρά μελιτινακι...φουσκώνω κ περιμενω με ανυπομονησία να περάσει ο καιρός για να παω να αγοράσω ρουχαλάκια για το μπομπιρακι μου...εσυ ολα καλα;;;οντως τα πονάκια μην σε αγχώνουν ειναι φυσιολογικά...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλησπερα κι απο εμενα!

Ξυπνησα με εντονη βαρεμαρα σημερα!!δεν ειχα ορεξη να παω ουτε για το μαθημα τοκετου αλλα με επεισε ο συζυγος και πηγα!!

Λουκουμαδακι ακομα ταλαιπωρεισαι με τα δοντια?????μηπως μια πανοραμικη οντως βοηθησει????

Καρπε μια χαρα τα νεα απο το γιατρο!!!τωρα ο πλακουντας ειναι ενα θεματακι αλλα περα απο την προσοχη δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι οποτε συνεχισε με τους ιδιους ρυθμους προσοχης!!ψωνια διαβασα????τι αγορασατε στη μικρη μπουμπου????

Αντζι το σιγουρο ειναι πως στους συγκεκριμενους ανθρωπους(πεθερικα) δεν μπορεις να στηριχτεις οποτε ευχομαι να βρεθει κατι αλλο εξισου καλο συντομα!!!!

Αχχ κορίτσι.... μέρα μόρφωσης η σημερινή 😁😁😁😁😁

Αυτό με το κρύο με τρελαίνει,δεν ξέρω τι να βάλω να μην κρυώνω.

Ντύνομαι κρεμμύδι σκάω,βγάζω κρυώνω γρρρρ

Qshbp2.png

Ωωω περαστικούλια...

Τέλεια αύριο που θα ακούσετε καρδούλα τούκου τούκου ❤

Ναι μωρέ τα αγόρια μου ,τώρα κοιμούνται κ τα δύο ...

Ραντεβουδάκι έχουμε την άλλη εβδομάδα..άντε να περάσουν οι μέρες να τον δούμε να γελάσουμε με γκριμάτσες !!!!👶🍼

οοο κοντα ειστε κ εσεις να δειτε τον μπεμπουκο κ ποσο μεγαλωσε :):):) πως κ πως το περιμενω το αυριο νατασα μου να ακουσουμε επιτελους καρδουλα...:):):) ευχαριστω για τα περαστικα αγαπη δεν με εχει ριξρι κατω ευτυχως αλλα ο χαζοπυρετουλης με ανησυχησε χθες κ τωρα ξανα ανεβαινει παλι:(

Καλησπερα κι απο εμενα!

αυριο δεσποινακι μου αυριο..:):):) αμ δεν κρυωσα προσεχα πολυ κ δεν πολυ εβγαινα απο το σπιτι αλλα με κολλησαν κατι πιτσιρικια την κυριακη που ειχαμε παει επισκεψη..:(

QtRMp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...