Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα glucostop τα έχεις δοκιμάσει; Αν κ εμένα δεν μου έκατσαν ιδιαίτερα καλά. 
      Δλδ τι σου έκαναν τα inofert? Μεγάλο κύκλο; 

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Αχ, πείτε μου συνοπτικα τα νέα σας γιατι δεν μπορω να τα διαβάσω ολα! Είδα ότι το Ευάκι είναι ΕΓΚΥΟΣ!!!! Συγχαρητηρια, γλυκειά μου! Πολυ χάρηκα, μπράβο! Είδες που ήσουν απαισιόδοξη;;;

Συγχαρητήρια και σε σένα, Άννα! Συγχαρητήρια και σε όλες τις άλλες φρεσκοεγκυούλες! Υπάρχει καμιά άλλη;;; Να έχετε όλες υπέροχες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!

Λουκουμαδάκι, συγχαρητήρια που πέρασες και αυτό το τεστ της επιτροπής! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια. Έχεις κανει ωοληψία; Η εμβρυομεταφορά θα γινει μαζί με την Ες; Ες, τι γίνεσαι εσύ;;; Συνεχίζεις να εισαι τσακωμένη με το αλάτι;;;

Οι υπολοιπες τι κανετε; Νατασού, Μελιτίνη, Ιωαννίτα, Κάρπε, Γεωργία,Άντζι, Δέσποινα, Μπλου, Στρολ, Σέβη;;; Σιγουρα έχω ξεχασει κοριτσάκια με το μυαλό που κουβαλάω, αλλά θελω να μάθω όλων τα νέα!

Και πρωτίστως τα ευχάριστα!

Πωπω! 4.30 η ώρα! Ούτε ο Κόμης Δράκουλας να ήμουν τέτοια ώρα... Πάω να προσπαθήσω να ξανακοιμηθώ μπας και τα καταφερω. Πολλά φιλια και θα επανέλθω δριμύτερη!

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας είπε ότι επειδή έχει ο σύζυγος ολιγοσπερμία υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι φορέας κυστικής ίνωσης απ'οτι οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Επομένως θα κάνω εγώ μια εξέταση να δούμε αν είμαι φορέας. Αν δεν είμαι δεν έχουμε πρόβλημα. Αν είμαι θα πρέπει να κάνει κι αυτός. Αν βγει κι αυτός θετικός γίνεται στα έμβρυα προεμφυτευτικός έλεγχος για να βάλουν μόνο τα υγιή. Ελπίζω βέβαια να μου βγει αρνητικό και να μην χρειαστεί τίποτα από αυτά.

Καλημέρα,κατάλαβα.

Μην αγχώνεσαι αρνητική θα βγείς κ όλα θα προχωρήσουν σωστά απο δω κ πέρα!!!

Qshbp2.png

Αχ, πείτε μου συνοπτικα τα νέα σας γιατι δεν μπορω να τα διαβάσω ολα! Είδα ότι το Ευάκι είναι ΕΓΚΥΟΣ!!!! Συγχαρητηρια, γλυκειά μου! Πολυ χάρηκα, μπράβο! Είδες που ήσουν απαισιόδοξη;;;

Συγχαρητήρια και σε σένα, Άννα! Συγχαρητήρια και σε όλες τις άλλες φρεσκοεγκυούλες! Υπάρχει καμιά άλλη;;; Να έχετε όλες υπέροχες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!

Λουκουμαδάκι, συγχαρητήρια που πέρασες και αυτό το τεστ της επιτροπής! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια. Έχεις κανει ωοληψία; Η εμβρυομεταφορά θα γινει μαζί με την Ες; Ες, τι γίνεσαι εσύ;;; Συνεχίζεις να εισαι τσακωμένη με το αλάτι;;;

Οι υπολοιπες τι κανετε; Νατασού, Μελιτίνη, Ιωαννίτα, Κάρπε, Γεωργία,Άντζι, Δέσποινα, Μπλου, Στρολ, Σέβη;;; Σιγουρα έχω ξεχασει κοριτσάκια με το μυαλό που κουβαλάω, αλλά θελω να μάθω όλων τα νέα!

Και πρωτίστως τα ευχάριστα!

Πωπω! 4.30 η ώρα! Ούτε ο Κόμης Δράκουλας να ήμουν τέτοια ώρα... Πάω να προσπαθήσω να ξανακοιμηθώ μπας και τα καταφερω. Πολλά φιλια και θα επανέλθω δριμύτερη!

Καλημέρα ..καλημέρα!!!!

Αυτό κ αν ήταν πρωινή έκπληξη!!

Καλά είμαστε κορίτσι,εδώ φουσκώνουμε !!

Τα νέα είναι τα ίδια δεν θυμάμαι που είχες μείνει...έκανα την β.επιπέδου αρχές του μήνα κ όλα ήταν τέλεια!!!

Τώρα για τα δικά σου.... τέλεια που είχαν εξαφάνιστει όλα κ δεν χρειάστηκε τελικά τίποτα παραπάνω!!

Όσο αφορά το θέμα ΑΜΗ όμως είμαι λίγο αντίθετη στα λογάκια του γιατρού,καταρχάς δεν αφορά μόνο γυναίκες που θα πάνε για εξωσωματική τις αφορά όλες!!

Επίσης πάλι διαφωνώ στο οτι δεν επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων ,αυτό είναι αλυσίδα.

Θεωρώ τελικά οτι οι γιατροί μας λένε την αλήθεια βάση αυτών που βλέπουν πως θέλουμε-αντέχουμε να ακούσουμε.

Τέλος πάντων...

Ο μικρός τι κάνει;;;

Γύρισες επίσημα στην δουλειά;

Qshbp2.png

Καλημέρα τσούπρες...τι κανετε;;;

Εμεις επιτελους θα στρώσουμε τα χαλάκια μας σημερα...κ λεω μήπως αυριο στόλισουμε με τη Σοφουλα μου το δεντράκι της στο δωματιο της κ την άλλη εβδομαδα μπαίνουμε κ επίσημα στο κλίμα των Χριστουγέννων γιατι θα στολιςουμε κ το μεγάλο μας δέντρο κ οοοοοολο το σπιτι...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημέρα τσούπρες...τι κανετε;;;

Εμεις επιτελους θα στρώσουμε τα χαλάκια μας σημερα...κ λεω μήπως αυριο στόλισουμε με τη Σοφουλα μου το δεντράκι της στο δωματιο της κ την άλλη εβδομαδα μπαίνουμε κ επίσημα στο κλίμα των Χριστουγέννων γιατι θα στολιςουμε κ το μεγάλο μας δέντρο κ οοοοοολο το σπιτι...

Καλημερούδια!!!!

Αχχχ μπράβο τα χαλιά ζεσταίνουν το σπίτι έστω κ οπτικά!!! Καλό κουράγιο...

Στολίζει η μικρή στο δωμάτιο της;;; τρελαίνομαι....🎄🎉🎉🎉

Πως είναι η μπουκλού;;;; ηρέμησε καθόλου το κορμάκι της;;;;

Εσύ πως είσαι;; ο μπόμπιρας;;;

Εγώ τελειώνω το σιδέρωμα μου κ μετά θα φτιάξω το καφεδάκι μου...

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Ωραία. Το λύσαμε.

Έχω τρομερή αϋπνία αποψε. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.

Κοσμοϊστορικές αλλαγές βλέπω! Κλείδωσαν το θέμα και μεταφέρθηκε εδώ!!! Πώς έγινε αυτό;

Ξέρω, ειμαι απαράδεκτη, κορίτσια, που χάθηκα τοσο καιρό. Ζητώ από όλες συγνώμη. Όσες όμως έχετε περάσει το σοκ της χαμηλής ΑΜΗ κλπ με καταλαβαινετε. Χρειαζόμουν ένα μικρό διάστημα αποτοξίνωσης από το θέμα "Θέλω παιδί και το θέλω τώρα". Αποφάσισα να το διαγραψω εντελώς από το μυαλό μου, σταμάτησα να παρατηρώ, σταμάτησα να σημειώνω τη θερμοκρασία μου, τα παντα! Και σταμάτησα και να το συζητάω βέβαια. Δεν ξέρω καν σε ποια μερα του κύκλου είμαι, ομως επειδη από χτες έχω πονους περιόδου, εικάζω ότι μέχρι αύριο θα αδιαθετήσω, καθώς ετσι γίνεται παντα. Αν δεν αδιαθετησω, που δεν τρέφω και πολλές ελπίδες, θα ανοίξω την ατζέντα μου να δω σε ποια μέρα του κύκλου είμαι ΜΠΑΣ και υπάρχει καμιά καθυστέρηση...

Και για να σας πω και τα νεα μου μετά από τόσες μέρες,όταν πηρα τις ορμονικές λοιπον, έπαθα ένα σοκ, οπως σας είχα πει,και σκεφτόμουν διάφορα, μέχρι και το θέμα της εξωσωματικής. Επειδή δεν μπορω καθόλου να κάτσω στα αυγα μου, πηγα τότε σε 2-3 γιατρούς (απλούς, οχι εξωσωματικούς), οι οποίοι μου είπαν "Τι τρελαίνεσαι; Μια χαρά είσαι. Η ΑΜΗ είναι εξέταση που ενδιαφέρει μόνο τις γυναικες που πανε για εξωσωματική, όχι τη φυσιολογική σύλληψη,καθώς δείχνει μεν την ποσοτητα, αλλα όχι την ποιότητα των ωαρίων. Και είναι κανονική η τιμη για την ηλικία σου, οχι χαμηλή". Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι καθησυχάστηκα με όσα μου είπαν.

Εν τω μεταξύ, όπως σας είχα πει, ειχα κανονισει να κανω 1η Νοεμβρίου επεμβατικη υστεροσκόπηση στο Αλεξάνδρα, για να αφαιρέσω τον πολυποδα που είχα. Είχα και ένα ινομύωμα, αλλα αυτό δεν ξέρω αν θα το αφαιρούσαν. Δυο τρεις μέρες πριν την επέμβαση, ενιωθα ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη ψυχολογικα για κάτι τέτοιο. Λίγο το οτι φοβάμαι τις επεμβασεις, λίγο το σοκ των ορμονικών, τέλος παντων, δεν ένιωθα καλα. Πηρα τηλέφωνο και ζήτησα να ακυρωθει η επέμβαση και να κανω μόνο διαγνωστικη υστεροσκόπηση (εκείνη τη στιγμή, Νατασού, σε θυμήθηκα που λες όχι στα πισογυρισματα, αλλά δεν μπορούσα να κανω αλλιώς). Σκέφτηκα έτσι οτι θα επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του πολύποδα ή/και του ινομυωματος και θα έχω το χρόνο να "χωνέψω" μέχρι τον επομενο κύκλο οτι πρέπει να γινει η επεμβαση.

Πήγα κανονικα στη διαγνωστικη υστεροσκόπηση και ο γιατρός (σημειωτέον ο ίδιος γιατρός-διευθυντής που μου ειχε βρει τον πολύποδα πριν 2 χρόνια) μου έκανε πρώτα υπέρηχο και μετά την υστεροσκοπηση. Τον ρωτούσα ολη την ώρα τι βλέπει, αλλα μου έλεγε σταμάτα και άσε με να τελειώσω. Τελειώνει με τα πολλά και η απαντησή του: "Δεν έχεις ούτε πολύποδα ούτε ινομύωμα. Έχουν φύγει και τα δύο".

Το ότι θα έφευγα με μια τετοια διάγνωση δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Έφυγα ανακουφισμένη απο το Αλεξανδρα, πραγματικά έφυγε ένα τεράαααστιο βάρος. Ξεαγχώθηκα τελείως και αποφάσισα να δώσω κάποιους μήνες περιθώριο ακόμα για φυσιολογικη σύλληψη (μιας και είμαι τόσο φοβιτσιάρα με την οποιαδήποτε επέμβαση)και αν δεν συμβεί κατι, να το ψάξω μετά για κάποια υποβοηθούμενη μέθοδο.

Ευτυχώς πλέον νιώθω πολύ αισιοδοξη και θέλω να κανω μόνο θετικές σκέψεις. Και παλι συγνωμη, κορίτσια, που χάθηκα, αλλά πιστεύω ότι με καταλαβαίνετε. Έχετε περάσει πολλά οι περισσότερες.

Καλημερα Rosali! Και σκεφτομουν αυτες τις μερες που εισαι! Μπραβο λοιπον. Όλα καλα! Ευτυχως τη γλυτωσες την επεμβαση 😉. Αντε, τωρα χαλαρωσε και να δεις που ολα θα πανε καλα!☺

4OQ2p3.png

Καλημέρα! Περιμένω να δώσω πάλι το αιματάκι μου.. 😯

Καλως τη ροζαλί! Όλα καλά λοιπόν, ξεαγχώσου και δες πως θα πάει. Την αμη κάποιοι γιατροί την πιστεύουν και κάποιοι όχι απ ότι έχω καταλάβει. Εμένα και για εξωσωματική που πήγα δεν μου τη ζήτησε κανείς.

Αντζι με το καλό να στολίσετε! Και του χρόνου με τον μπέμπη μαζί! 💙

Νατάσα ούτε καφέ δεν ήπιες και άρχισες σίδερο??😲😲 χαρά στο κουράγιο σου!

Γεωργία εσύ πως πας με τις δουλειές;

Εγώ εχω μανούλα εδώ αυτές τις μέρες και ξεκουραζομαι! 😀

vQjrp2.png

Γέιιιιιι! Μπράβο λουκουμαδάκι μας! Καλή αρχή! :):)

Ιωάννα μου τι πρόβλημα είναι αυτό με το ανοσοποιητικό; Κλομιφαίνη γιατί, βρήκε κάποιο πρόβλημα στην ωορρηξία σου; Όπως και να χει, σε βλέπω ευχαριστημένη οπότε αυτό είναι καλό και για τη ψυχολογία σου. Με το καλό όλα.

Ευακι και Ζωίτσα που είναι;;

Μελιτινη μου εχω διαφορα θεματα με αυτοανοσα.. Οποτε με την ενιχυση του ανοσοποιητικου ο οργανισμος θα παψει να τα δημιουργεί.. Ταυτόχρονα εχω πολυυυ χαμγλο αιματοκριτη, λογω στιγματος.. Την κλομιφαινη θα μου τη δωσει για να αυξησουμε τις πιθανότητες ως προς την παραγωγη ωαριων.. Να μεγαλωσει κ κανα κουτσικο ακομα!

Καλησπέρα κι απο μένα! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Λουκουμαδάκι καλή αρχή και καλη επιτυχία σου εύχομαι! Ιωάννα μου άντε να μπούμε σε ένα ρυθμό να δούμε τι θα κάνουμε!!Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από το κέντρο εξωσωμ. Μας έδωσαν ένα σωρό εξετάσεις να κάνουμε. Τις περισσότερες τις είχα δει ήδη για την επιτροπή απλά μας είπαν και για κυστική ίνωση και για μεσογειακή αναιμία να κάνουμε. Εσείς έχετε κάνει τέτοιες?

Γεια σου butter μου!! Ναι, να μπουμε σε μια σειρα να ηρεμησουμε επιτέλους! Για κυστικη ρωτησα κι εγω κ μας ειπε οτι ειναι καλο να γινεται! Για μεσογειακή αναιμια εμεις εχουμε κανει, καθως εχω το στιγμα... Ποιες αλλες εξετασεις σας εδωσαν;;

Μάθε τη γλώσσα της σιωπής

κι ύστερα έλα να μου πεις

πώς κλίνεται το σʼ αγαπώ

πώς βγάζει η έρημος καρπό......

Διαφημίσεις

Καλως τη ροζαλί! Όλα καλά λοιπόν, ξεαγχώσου και δες πως θα πάει. Την αμη κάποιοι γιατροί την πιστεύουν και κάποιοι όχι απ ότι έχω καταλάβει. Εμένα και για εξωσωματική που πήγα δεν μου τη ζήτησε κανείς.

Καλημερα Μελιτινακι! Με τις δουλειες τα παω σαν τη χελωνα. Δεν ξερω τι με εχει πιασει. Ειμαι πεσμενη... Νοιωθω πολυ πιεσμενη. Θα προτιμουσα ενα ταξιδακι στην εξοχη... Γιατι δινεις αιματακι ειπαμε;

4OQ2p3.png

Καλημέρα,οι εξετάσεις του μήνα;;;

Έφαγα το πρωινούλι μου κ ξεκίνησα...ήθελα να τελειώσω κ να μην το σκέφτομαι!!!

Qshbp2.png

Ναι, οι εξετάσεις του μήνα.. αλλά μια του θυρεοειδή που ειναι κι αυτες κάθε μηνα, μια του γυναικολόγου, ανά 15 μέρες είμαι στο μικροβιολογικό! βΊ

Γεωργία κανόνισε ένα ταξιδάκι να ξεσκάσεις. Πλέον μπορείς να βρεις πολύ καλές τιμές και στα αεροπορικά και στα ξενοδοχεία.

Ιωάννα σαν κι εμένα κι εσύ. Και αυτοάνοσο και στίγμα. Για απόσυρση είμαστε

Καλημέρα αννι!!

vQjrp2.png

Νιωθω κάτι χτυπηματάκια σαν κάποιος να μου κάνει "τοκ τοκ" μέσα απ την κοιλιά μου! :P Είναι νωρίς λέτε για να είναι η μπέμπα μου; Μήπως κάνει το έντερο συσπάσεις; :confused:

vQjrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...