Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, little miracle είπε:

καλημερα, παντως υπαρχουν κι ιδιωτες λοιμωξιολογοι. μηπως να κλεισεις ρβ ιδιωτικα με καποιον και να ζητησεις να στη συνταγογραφησει; κανονικα παντως, εφοσον στην προτεινει ο εξωσωματικος, θα πρεπει ο ιδιος να σε παραπεμψει και στον αρμοδιο να σου την γραψει, διαφορετικα ας συνταγογραφησει καποια αλλη. δεν ειναι ο εντεροκοκκος και τιποτα το τρομερο. κι εγω εχω περασει και πηρα κανονικα αγωγη απο φαρμακειο κι εφυγε στις δυο εβδομαδες. σε εχει βαλει σε μεγαλη ταλαιπωρια.

η αλήθεια είναι ότι έχω μπει σε μια ταλαιπωρία ξαφνικά.  ο λοιμωξιολόγος πρέπει να είναι δημοσίου . μιλάω για κάποια πολύ συγκεκριμένη αντιβίωση που θέλει να πάρω. προσπαθεί και ο ίδιος να την βρει με πολλούς τρόπους.  μετά έκανες επανέλεγχο για να δεις πως πήγε; ngs ή κάτι άλλο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

η αλήθεια είναι ότι έχω μπει σε μια ταλαιπωρία ξαφνικά.  ο λοιμωξιολόγος πρέπει να είναι δημοσίου . μιλάω για κάποια πολύ συγκεκριμένη αντιβίωση που θέλει να πάρω. προσπαθεί και ο ίδιος να την βρει με πολλούς τρόπους.  μετά έκανες επανέλεγχο για να δεις πως πήγε; ngs ή κάτι άλλο;

οχι κοριτσι μου δεν επανελαβα ποτε. εκανα ετ μετα απο κανα χρονο και πετυχε. αλλα ειχε περασει πολυς καιρος, οποτε δεν θεωρω οτι αυτο επαιξε ρολο. εκτοτε εκανα μονο κολπικες καλλιεργειες γιατι ο γιατρος που πηγα δεν πιστευε στο μικροβιωμα της μητρας.  κι οταν βρισκαμε κατι επαιρνα συμβατικα αντιβιωση.

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

οχι κοριτσι μου δεν επανελαβα ποτε. εκανα ετ μετα απο κανα χρονο και πετυχε. αλλα ειχε περασει πολυς καιρος, οποτε δεν θεωρω οτι αυτο επαιξε ρολο. εκτοτε εκανα μονο κολπικες καλλιεργειες γιατι ο γιατρος που πηγα δεν πιστευε στο μικροβιωμα της μητρας.  κι οταν βρισκαμε κατι επαιρνα συμβατικα αντιβιωση.

πολλοί γιατροί , πολλές γνώμες, ένα χάος !  πάντως τα κατάφερες και αυτό μετράει μόνο.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

καλημερα, παντως υπαρχουν κι ιδιωτες λοιμωξιολογοι. μηπως να κλεισεις ρβ ιδιωτικα με καποιον και να ζητησεις να στη συνταγογραφησει; κανονικα παντως, εφοσον στην προτεινει ο εξωσωματικος, θα πρεπει ο ιδιος να σε παραπεμψει και στον αρμοδιο να σου την γραψει, διαφορετικα ας συνταγογραφησει καποια αλλη. δεν ειναι ο εντεροκοκκος και τιποτα το τρομερο. κι εγω εχω περασει και πηρα κανονικα αγωγη απο φαρμακειο κι εφυγε στις δυο εβδομαδες. σε εχει βαλει σε μεγαλη ταλαιπωρια.

Συγνώμη για την παρέμβαση ,μήπως σου τα φούσκωσε ο γιατρός σου ?ο εντεροκοκους δεν είναι κάτι σοβαρό,εμάς μας είχε δώσει ζιναντολ και τέλος γιατί σου προκάλεσε τόσο άγχος ?

• 2 εβδομάδες μετά...
On 29/4/2025 at 9:43 ΜΜ, kate82 είπε:

Συγνώμη για την παρέμβαση ,μήπως σου τα φούσκωσε ο γιατρός σου ?ο εντεροκοκους δεν είναι κάτι σοβαρό,εμάς μας είχε δώσει ζιναντολ και τέλος γιατί σου προκάλεσε τόσο άγχος ?

Καλημέρα,

μάλλον σε εμένα πήγαινε η ερώτηση 🙃!

δεν ξέρω γιατί , και φυσικά με όλα αυτά   νιώθω ότι αυτό ήταν η αιτία της βιοχημικής. εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να βρω αυτήν την παλιοαντιβίωση και ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι, 45χρ δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω... 3 χρόνια κάναμε τα λάθη μας τα άπειρα , ένα χρόνο σχεδόν περιμέναμε για 3 μοναχικά εμβρυάκια  εξετάσεις ξανά και ξανά ... ! Είμαι ξύπνια από τις 4, εγώ που κοιμάμαι σαν πουλάκι από τις 11 και ξυπνάω φρεσκούλα φρεσκούλα στις 7 χωρίς ξυπνητήρι. δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. παντού πόρτες κλειστές. δεν την έχουν τα φαρμακεία, μόνο σε φαρμακείο του εοπυυ με συνταγή γιατρού και σφραγίδες νοσοκομείου. έχουμε πελαγώσει.  φοβάμαι ακόμα και να ζητήσουμε να γράψει άλλη, μη τυχόν και ξαναπεράσουμε τα ίδια και λέμε ¨να... δεν πήρα σωστή αντιβίωση, πάρτα πάλι τώρα, έχασες άλλο ένα, μείνε με ένα εμβρυάκι¨ . Αλλά και δεν υπάρχει πουθενά, ακόμα και σε Ευρωπαική χώρα (600€!!!!) πάλι με τα ίδια χαρτιά με τον εοπυυ.

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , LioPh79 είπε:

Καλημέρα,

μάλλον σε εμένα πήγαινε η ερώτηση 🙃!

δεν ξέρω γιατί , και φυσικά με όλα αυτά   νιώθω ότι αυτό ήταν η αιτία της βιοχημικής. εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να βρω αυτήν την παλιοαντιβίωση και ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι, 45χρ δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω... 3 χρόνια κάναμε τα λάθη μας τα άπειρα , ένα χρόνο σχεδόν περιμέναμε για 3 μοναχικά εμβρυάκια  εξετάσεις ξανά και ξανά ... ! Είμαι ξύπνια από τις 4, εγώ που κοιμάμαι σαν πουλάκι από τις 11 και ξυπνάω φρεσκούλα φρεσκούλα στις 7 χωρίς ξυπνητήρι. δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. παντού πόρτες κλειστές. δεν την έχουν τα φαρμακεία, μόνο σε φαρμακείο του εοπυυ με συνταγή γιατρού και σφραγίδες νοσοκομείου. έχουμε πελαγώσει.  φοβάμαι ακόμα και να ζητήσουμε να γράψει άλλη, μη τυχόν και ξαναπεράσουμε τα ίδια και λέμε ¨να... δεν πήρα σωστή αντιβίωση, πάρτα πάλι τώρα, έχασες άλλο ένα, μείνε με ένα εμβρυάκι¨ . Αλλά και δεν υπάρχει πουθενά, ακόμα και σε Ευρωπαική χώρα (600€!!!!) πάλι με τα ίδια χαρτιά με τον εοπυυ.

Όλα αυτα κορίτσι μου για το εντεροκοκκος?

πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Όλα αυτα κορίτσι μου για το εντεροκοκκος?

ναι για αυτό το σκατούλι. τόσο επικίνδυνο είναι;  τι να πω δεν ξέρω....όμως έχω τρομοκρατηθεί και φοβάμαι ότι αν δεν την πάρω θα ξαναποτύχουμε και θα φταει αυτό

πρίν από 12 λεπτά , LioPh79 είπε:

ναι για αυτό το σκατούλι. τόσο επικίνδυνο είναι;  τι να πω δεν ξέρω....όμως έχω τρομοκρατηθεί και φοβάμαι ότι αν δεν την πάρω θα ξαναποτύχουμε και θα φταει αυτό

Αχ κορίτσι μου σε τρομοκράτησε πολύ ένα απλό μικρόβιο είναι ,όπως σ είπα εγώ πήρα ζιναντολ και τέλος ...

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

εντωμεταξύ για να μην κυκλοφορεί στα φαρμακεία ελεύθερα και στον εοπυυ να γυαλίζει το μάτι τους , θα είναι δυνατή αντιβίωση και αυτό με φοβίζει αρκετά.

θα δώσω περιθώριο κάποιες μέρες, άντε να χάσουμε και αυτόν το μήνα και δεν ξέρω θα ζητήσω να μου γράψει κάτι άλλο. 

εντωμεταξύ τον καταλαβαίνω ότι θέλει το καλύτερο για εμάς, έχει νιώσει την ψυχολογία μας με όσα έχουμε περάσει, αλλά αν δεν την βρίσκουμε δεν υπάρχει άλλη λύση.

Άποψη μου πατρόν τώρα τηλ να στην αλλάξει ,μην χάνεις χρόνο 

Just now, kate82 είπε:

Άποψη μου πατρόν τώρα τηλ να στην αλλάξει ,μην χάνεις χρόνο 

Πολλά προβιοτικα όταν θα ξεκινήσεις 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , LioPh79 είπε:

εντωμεταξύ για να μην κυκλοφορεί στα φαρμακεία ελεύθερα και στον εοπυυ να γυαλίζει το μάτι τους , θα είναι δυνατή αντιβίωση και αυτό με φοβίζει αρκετά.

θα δώσω περιθώριο κάποιες μέρες, άντε να χάσουμε και αυτόν το μήνα και δεν ξέρω θα ζητήσω να μου γράψει κάτι άλλο. 

εντωμεταξύ τον καταλαβαίνω ότι θέλει το καλύτερο για εμάς, έχει νιώσει την ψυχολογία μας με όσα έχουμε περάσει, αλλά αν δεν την βρίσκουμε δεν υπάρχει άλλη λύση.

Αν είναι να χάσεις αυτόν τον μήνα πάρε πολλά προβιοτικα δυνατά κι d-Μανοζη και επανέλαβε την καλλιέργεια μετά από ένα μήνα ρώτησε τον γιατρό σου αν συμφωνεί ,με τις αντιβιωσεις υπάρχει περίπτωση να εμφανιζεται πάντα ένα μικρόβιο μην σε αποθαρρύνει και σε τρομάζει και μην σκέφτεσαι τον χρόνο να σε κυνηγάει ,πάρε ανάσα ,ηρέμησε,για να πάνε όλα καλά ,να είσαι με τις καλύτερες προϋποθέσεις ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Αν είναι να χάσεις αυτόν τον μήνα πάρε πολλά προβιοτικα δυνατά κι d-Μανοζη και επανέλαβε την καλλιέργεια μετά από ένα μήνα ρώτησε τον γιατρό σου αν συμφωνεί ,με τις αντιβιωσεις υπάρχει περίπτωση να εμφανιζεται πάντα ένα μικρόβιο μην σε αποθαρρύνει και σε τρομάζει και μην σκέφτεσαι τον χρόνο να σε κυνηγάει ,πάρε ανάσα ,ηρέμησε,για να πάνε όλα καλά ,να είσαι με τις καλύτερες προϋποθέσεις ...

ναι προσπαθώ να ενισχύσω τον οργανισμό μου όσο γίνεται. Φαντάζομαι ότι συνυπάρχουν καλά και κακά μικρόβια και βακτήρια, εύχομαι να υπερισχύσουν τα καλά . 

ευχαριστώ για την πληροφορία .  αχ αυτός ο χρόνος ! συνήθως δεν με επηρεάζει, αλλά ... έλα όμως που κάποιες φορές με "πιάνει" 😂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

ναι προσπαθώ να ενισχύσω τον οργανισμό μου όσο γίνεται. Φαντάζομαι ότι συνυπάρχουν καλά και κακά μικρόβια και βακτήρια, εύχομαι να υπερισχύσουν τα καλά . 

ευχαριστώ για την πληροφορία .  αχ αυτός ο χρόνος ! συνήθως δεν με επηρεάζει, αλλά ... έλα όμως που κάποιες φορές με "πιάνει" 😂

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο δυνατόν όπως και όλες μας που προσπαθουμε αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί όταν μας παίρνει από κάτω δεν σκεφτόμαστε καθαρά .... Σου στέλνω κάτι να διαβάσεις με pm

• Μου αρέσει 1

On 14/3/2025 at 10:00 ΜΜ, cant_wait είπε:

ξαναγράφω κι εγω μετα απο καιρό για να ξαναπω την δική μου ιστορία. μετά από πάρα πολλές προσπάθειες με δικα μου ωαρια και σπερμα του άντρα μου, οδηγηθήκαμε στη λύση της δωρεάς. 3 εμβρυομεταφορες με 6 τέλειες βλαστοκυστεις και αποτέλεσμα μηδέν. δεν είναι πανάκεια η λύση της δωρεάς και ειμαι στη φάση που ξαναμαζευω χρήματα για δεύτερη δοτρια. συγνώμη αν σας χαλάω το όνειρο αλλα κι εμενα έτσι διαλύθηκε..... έχετε κάτι να μου προτείνετε που μπορεί να μην κοιταξα; κανένα πρόβλημα εγω μονο την ηλικία και περιττά κιλα που όλοι οι γιατροί λένε δεν είναι τόσα ωστε να μου βάζουν απαγορευτικό. κανένα πρόβλημα το σπερμα μας. κανένα πρόβλημα ή μήτρα, το ενδομητριο παχαίνει πολυ ικανοποιητικα σε τεχνητο κυκλο. ο γιατρος μου ειπε οτι το ΕΡΑ τεστ για το παράθυρο εμφύτευσης είναι κουραφέξαλα.(την ίδια απάντηση πηρα και σε δεύτερο γιατρο που πηγα για γνωμη) όλα τα άλλα τα εχω κανει. καμία ιδέα; καμμια σκεψη;;;;  είμαι πάρα πολυ λυπημένη και αισθάνομαι πάρα πολύ λίγη που δεν μπόρεσα να μεινω έγκυος ουτε με ένα από αυτά τα 6 τελεια εμβρυα που μου έδωσε η δοτρια. λίγη βοήθεια σας θερμοπαρακαλω... 💔

Η δότρια έχει δώσει εγκυμοσύνες? Στον κύκλο που πήρες τα μισά (λογικά) τα άλλα μισά τι κάνανε? Δεν σημαίνει ότι έχεις κάτι εσύ.. σε ποιο κέντρο είσαι?(θυμησε μου)..

Από τις παλιές και εσύ λογικά με θυμάσαι..

On 14/3/2025 at 10:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Οκ έχει δώσει εγκυμοσύνη..(μετά το διάβασα)..στον κύκλο που πήρες τα μισά τι έκανε?

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...