Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

@LioPh79 καλημέρα κορίτσι μου ,πως είσαι; Έχουμε καμία πρόοδο στο θέμα με την αντιβίωση κτλ;

Καλημέρα, καμία πρόοδος δυστυχώς. έχω αρχίσει να χαλιέμαι πραγματικά και δεν τον βρίσκω τον γιατρό εδώ και μία εβδομάδα. όπως σου είπα με έχει φοβίσει με αυτό  το μικρόβιο και η λογική φυσικά λέει ότι αυτό υπάρχει και σε γυναίκες που τα κατάφεραν φυσικά ή όχι. επίσης αδιαθέτησα εχθές ... πάει και αυτός ο κύκλος.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 1 λεπτό , LioPh79 είπε:

Καλημέρα, καμία πρόοδος δυστυχώς. έχω αρχίσει να χαλιέμαι πραγματικά και δεν τον βρίσκω τον γιατρό εδώ και μία εβδομάδα. όπως σου είπα με έχει φοβίσει με αυτό  το μικρόβιο και η λογική φυσικά λέει ότι αυτό υπάρχει και σε γυναίκες που τα κατάφεραν φυσικά ή όχι. επίσης αδιαθέτησα εχθές ... πάει και αυτός ο κύκλος.

Κατάλαβα κορίτσι μου πφφφ εννοείται ότι μπορεί να υπάρχει σε άπειρες γυναίκες απλά επειδή εμείς είμαστε σε διαδικασία που τα ψαχνουμε τα βρίσκουμε ενώ σε κάποιες μπορεί να υποβόσκει απλά και μην γίνει ποτέ αντιληπτό καθώς και να συλλάβει κανονικά... τελοσπαντων άστο προς το παρόν μην το σκέφτεσαι κάνε ότι καλύτερο μπορείς μόνη σου μέχρι να τον βρεις και να μιλήσετε τουλάχιστον ή να έπαιρνες μια δεύτερη γνώμη ξέρω γω,τι να πω...

πρίν από 4 λεπτά , Sofiiii είπε:

Κατάλαβα κορίτσι μου πφφφ εννοείται ότι μπορεί να υπάρχει σε άπειρες γυναίκες απλά επειδή εμείς είμαστε σε διαδικασία που τα ψαχνουμε τα βρίσκουμε ενώ σε κάποιες μπορεί να υποβόσκει απλά και μην γίνει ποτέ αντιληπτό καθώς και να συλλάβει κανονικά... τελοσπαντων άστο προς το παρόν μην το σκέφτεσαι κάνε ότι καλύτερο μπορείς μόνη σου μέχρι να τον βρεις και να μιλήσετε τουλάχιστον ή να έπαιρνες μια δεύτερη γνώμη ξέρω γω,τι να πω...

όλα τα σκέφτομαι. ακόμα και να πάρω τις δύο που μας έμειναν και να πάμε σε άλλο κέντρο . φαντάσου ότι θέλω να πάω για ΠΑΠ και σκέφτηκα να πάω στον γυναικολόγο που είχα πριν μπλέξω με αυτούς. στο καλό τους, μας τρομάζουν συνέχεια και αποτέλεσμα 0. μου αρέσει που μου είπε ότι αυτό το βρίσκουν στις περισσότερες όταν κάνουν ngs μήτρας, είναι το πιο συνηθισμένο εύρημα. ε ; τι κάνουν όλες αυτές; περιμένουν;

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 19 λεπτά , LioPh79 είπε:

όλα τα σκέφτομαι. ακόμα και να πάρω τις δύο που μας έμειναν και να πάμε σε άλλο κέντρο . φαντάσου ότι θέλω να πάω για ΠΑΠ και σκέφτηκα να πάω στον γυναικολόγο που είχα πριν μπλέξω με αυτούς. στο καλό τους, μας τρομάζουν συνέχεια και αποτέλεσμα 0. μου αρέσει που μου είπε ότι αυτό το βρίσκουν στις περισσότερες όταν κάνουν ngs μήτρας, είναι το πιο συνηθισμένο εύρημα. ε ; τι κάνουν όλες αυτές; περιμένουν;

Κοίταξε από εμπειρία θα σου πω ότι η γυναίκα που θα κάνει ngs είναι κατά πλειοψηφία αυτή που το ψάχνει γιατί έχει θέμα και όχι για πιάνει με τον αέρα και κάνει τελειομηνες κυήσεις.Οποτε ναι λογικά περιμένουν...γιατί δεν τις παίρνει να ρισκάρουν.

Αυτο το να μην βρίσκεις τον γιατρό δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω ,πως θα νιώσεις ασφαλής;πως θα προχωρήσεις σε κάτι τόσο σημαντικό μετά όπως η ετ...εσύ έχεις εναποθέσει όλο σου το είναι σε αυτό δεν θα έπρεπε να σε στηρίζουν αδιάλειπτα;δεν ξέρω σκέφτομαι πως θα αισθανομουν εγώ.

Εάν θα σε ηρεμήσει να κάνεις τεστ Παπ πάνε κάνε έστω στον γυναικολόγο σου η οπουδήποτε σε κάποιο κέντρο ας μην τους ξέρεις κιόλας λίγη σημασία έχει ...εγώ το έχω κάνει και μετά ησύχασα ...έστω αυτό ...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...