Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

Just now, Mariaia είπε:

Με βλέπει προχθές ή αδερφη μου μου λέει αχ ρε καημένη sis κάθε φορά που σε βλέπω πιο πρησμένη μου φαίνεται... 

Είχε να με δει 5 ώρες... 

Μακάρι να τα χάσουμε γρήγορα! 

Κ η κολλητή μου έχει αυτό το άγχος.... Είναι πολλά κιλά παραπάνω το κοριτσάκι μου και φοβάται όταν μείνει έγκυος μη πάρει πολλά της λέω όσες ξέρω που έχω παραπάνω κιλά δε παίρνουν πολλά ρε συ μην αγχώνεσαι... Το άγχος της είναι αυτό ρε συ.... Παλεύει πολλά χρόνια με δίαιτες κ τέτοια κ ψυχολόγους.... Στην Ελλάδα ξες τι μου την σπάει απίστευτα??? Που όταν βλέπουν έναν άνθρωπο υπέρβαρο κ εννοώ αρκετά υπέρβαρο κρίνουν κάποιοι.... Δε καταλαβαίνουν τα ζώα ότι αυτό είναι διατροφική διαταραχή... Θέλω να τους σπάσω στο ξύλο ειδικά όταν λένε εγώ για την υγεία της το λέω! 

Εγώ να ξέρεις πάντως ότι λόγω πολλών κιλών και λόγω ηλικίας (38 όταν ξεκίνησα) με βαλαν στην διαδικασία των εξωσωματικων (2 αποτυχημενες) γιατί δεν βοηθάνε λένε τα κιλά....παπαρια.... στα 100 και έμεινα έγκυος φυσιολογικα....ωστόσο πρέπει να προσέχουμε στην εγκυμοσυνη εμείς οι τροφαντες κι αυτό για το καλο το δικό μας και των μωρών (διαβήτη κυησης ,υπερταση κτλ κτλ) . 

Να κλείσει τα αυτάκια της και να μην  ακούει τπτ να της πεις από μένα. Κι ότι χρειάζεσαι να μου πεις, να μιλήσω με την κοπέλα....

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mariaia είπε:

Με βλέπει προχθές ή αδερφη μου μου λέει αχ ρε καημένη sis κάθε φορά που σε βλέπω πιο πρησμένη μου φαίνεται... 

Είχε να με δει 5 ώρες... 

Μακάρι να τα χάσουμε γρήγορα! 

Και εγώ έχω πρηστει πολυ. Χέρια ποδια προσωπο, και στα αδυνατα μου εχω μαγουλα αλλά τώρα είμαι σαν μπουλντόγκ. Και εγώ το ελπίζω, αν και πιστευω οτι σώμα μου θα θέλει αρκετό χρόνο και γυμναστική για να γίνει όπως πριν . Απλά η αρχή για μένα θα είναι δυσκολη, απο το πολυ φαι πρεπει να πάω στη  διατροφή. Πρεπει να γίνει όμως, απο τη στιγμή που με στεναχωρούν τα κιλά σε τέτοιο βαθμό προτιμω να πεινασω και λίγο αλλά να νιώθω ψυχολογικά καλα. Έκοψα το τσιγάρο αλλά δεν έπρεπε να μπουκωνομαι όλη την ώρα για να το ξεχνιεμαι. Τώρα το μετανιώνω, αλλά παει τελείωσε τώρα.Αν ξανακάνω παιδι , θα προσεχω πολυ . Δεν την ξανά πατάω. 

• Μου αρέσει 2

Just now, ZOIRITA20813 είπε:

Εγώ να ξέρεις πάντως ότι λόγω πολλών κιλών και λόγω ηλικίας (38 όταν ξεκίνησα) με βαλαν στην διαδικασία των εξωσωματικων (2 αποτυχημενες) γιατί δεν βοηθάνε λένε τα κιλά....παπαρια.... στα 100 και έμεινα έγκυος φυσιολογικα....ωστόσο πρέπει να προσέχουμε στην εγκυμοσυνη εμείς οι τροφαντες κι αυτό για το καλο το δικό μας και των μωρών (διαβήτη κυησης ,υπερταση κτλ κτλ) . 

Να κλείσει τα αυτάκια της και να μην  ακούει τπτ να της πεις από μένα. Κι ότι χρειάζεσαι να μου πεις, να μιλήσω με την κοπέλα....

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το ενδιαφέρον !! Θα της το πω αν κ δεν είναι σε φάση για παιδιά ακόμα... Απλά όταν το συζητάμε μου λέει αυτό που σου είπα.... 

Just now, Mum to be είπε:

Και εγώ έχω πρηστει πολυ. Χέρια ποδια προσωπο, και στα αδυνατα μου εχω μαγουλα αλλά τώρα είμαι σαν μπουλντόγκ. Και εγώ το ελπίζω, αν και πιστευω οτι σώμα μου θα θέλει αρκετό χρόνο και γυμναστική για να γίνει όπως πριν . Απλά η αρχή για μένα θα είναι δυσκολη, απο το πολυ φαι πρεπει να πάω στη  διατροφή. Πρεπει να γίνει όμως, απο τη στιγμή που με στεναχωρούν τα κιλά σε τέτοιο βαθμό προτιμω να πεινασω και λίγο αλλά να νιώθω ψυχολογικά καλα. Έκοψα το τσιγάρο αλλά δεν έπρεπε να μπουκωνομαι όλη την ώρα για να το ξεχνιεμαι. Τώρα το μετανιώνω, αλλά παει τελείωσε τώρα.Αν ξανακάνω παιδι , θα προσεχω πολυ . Δεν την ξανά πατάω. 

Τα ίδια με εσένα σκέφτομαι ακριβώς..... Απλά η μαμά μου που πήρε 30 σε κάθε εγκυμοσύνη μου είπε το κόλπο είναι να σταματήσεις αμέσως λέει να τρως αφού γεννήσεις... Όχι υπερβολές ειδικά στον θηλασμό... Θέλουμε τα νεύρα μας σε καλή κατάσταση... Αλλά μου λέει τέρμα οι επιδρομές στο ψυγείο στις 5 το πρωί κ τα μακαρόνια 4 και 5 φορές τη βδομάδα το βράδυ.... Εγώ έκανα ακραία πράγματα... Θα σου πω χθες τι έφαγα (δε πίστευα ποτέ ότι θα χωρούσαν στο στομάχι μου) 2 μαργαρίτες με φέτα ντομάτα, 2 λουκουμάδες με ζάχαρη, 1,5 πιάτο μακαρόνια με σάλτσα κ τυρί, ρεβανι το βράδυ, 1 αυγό βραστό και τοστ κ το βράδυ σηκώθηκα στις 5 κ έφαγα κ κορνφλέικς με γάλα αμυγδάλου ... Δηλ είναι δυνατόν? 

• Χαχα 3

Just now, lenina είπε:

Οχι δεν μεγαλωσε.. εγινε πολυ σκουρο μωβ 

Δεν έχω ξανακούσει για σκούρο. Μωβ σύμπτωμα εγώ.. Κ εμένα οι θήλες μου μεταξύ 5ου και 6ου μήνα σκουρηναν υπερβολικά κ. Μεγάλωσαν πολύ. Μακάρι να είσαι εάν το θες... Συμβαίνει πιο σπάνια και με τη μέθοδο του τραβηγματος να μείνεις έγκυος αλλά. Πιο σπάνια. Καλή επιτυχία :)

Just now, Mariaia είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το ενδιαφέρον !! Θα της το πω αν κ δεν είναι σε φάση για παιδιά ακόμα... Απλά όταν το συζητάμε μου λέει αυτό που σου είπα.... 

Τα ίδια με εσένα σκέφτομαι ακριβώς..... Απλά η μαμά μου που πήρε 30 σε κάθε εγκυμοσύνη μου είπε το κόλπο είναι να σταματήσεις αμέσως λέει να τρως αφού γεννήσεις... Όχι υπερβολές ειδικά στον θηλασμό... Θέλουμε τα νεύρα μας σε καλή κατάσταση... Αλλά μου λέει τέρμα οι επιδρομές στο ψυγείο στις 5 το πρωί κ τα μακαρόνια 4 και 5 φορές τη βδομάδα το βράδυ.... Εγώ έκανα ακραία πράγματα... Θα σου πω χθες τι έφαγα (δε πίστευα ποτέ ότι θα χωρούσαν στο στομάχι μου) 2 μαργαρίτες με φέτα ντομάτα, 2 λουκουμάδες με ζάχαρη, 1,5 πιάτο μακαρόνια με σάλτσα κ τυρί, ρεβανι το βράδυ, 1 αυγό βραστό και τοστ... Δηλ είναι δυνατόν? 

Χαχαχα ασε έχουμε ξεφυγει. Εχω φαει και δυο γυρους στην καθησιά μου. Εγώ που έτρωγα μόνο βραστό μοσχάρι , κοτόπουλο και ψάρι. Το καλυτερο θα ήταν να μην τρώω τόσο αλλά ειλικρινά θα είχα σαλταρει χωρις τσιγάρο και σχεδόν όλη μέρα σπίτι γιατί δεν εργάζομαι απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου. Όσο για μετά νομίζω η μαμά σου έχει δίκιο. Αν το ραψουμε μετά έχουμε ελπίδες αλλιώς δεν μας βλέπω καλα. Εχω φίλη που γέννησε και μέσα σε ένα χρονο τα έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσυνης και αλλά δυο και εχω φίλη που μετά απο 3 χρόνια δεν έχει χάσει τίποτα. Της έμειναν όλα τα κιλά. Βέβαια τρώει αλλά και διατροφή που ξεκινάει, κουράζεται και τις παρατάει . Στεναχωριέται που δεν είναι όπως πριν , όποτε ξανά τρώει και Φαυλος κυκλος ολη η κατάσταση. 

Διαφημίσεις

Όχι δεν την παλεύουμε ααααλλοοοοο!!!!

Εγώ 9 κιλά πήρα αλλά ρε κορίτσια, νιώθω ότι όλα τα κιλά μπήκαν μόνο στην κοιλιά. Σε όλο το υπόλοιπο σώμα έχω αδυνατίσει και έχουν μαζευτεί οοοοολα τα κιλά στην κοιλιά. 

Κι εγώ αυτό λέω στο αντράκι μου, άντε αγόρι μου όμορφο, έλα στον κόσμο, ξαλαφρωσε λίγο την μανούλα... σήμερα τον χάιδευε ο πατέρας του και τον κλωτσησε. Τοσες μερες τον ειχε χεσμενο, σημερα ομως του δωσε και καταλαβε. Ο αντρας μου χεστηκε πανω του ,θα αλλαζω 2 αγορια με την γέννηση του μικρού χιχι ..

Κι εγώ πητ 14/5 έχω αλλά επειδή πάω καισαρική θα τον πάρει μεταξύ 5 με 8 Μαΐου. Εντωμεταξύ κάνω 2 αντιπηκτικες την μέρα πλεον, οπότε αν σπάσουν τα νερά πάω για ολική νάρκωση και δεν το θέλω...

Άντε να δούμε τι ώρα θα κοιμηθούμε σήμερα αγάπες.

Ίδια πητ.. Ιδιο Φυλλο.. Ιδιο Θεμ με ύπνο... Συμπασχουμε... Υπομονή. Μακάρι να κοιμηθούμε νωρίς :(

• Μου αρέσει 2

Just now, Mum to be είπε:

Χαχαχα ασε έχουμε ξεφυγει. Εχω φαει και δυο γυρους στην καθησιά μου. Εγώ που έτρωγα μόνο βραστό μοσχάρι , κοτόπουλο και ψάρι. Το καλυτερο θα ήταν να μην τρώω τόσο αλλά ειλικρινά θα είχα σαλταρει χωρις τσιγάρο και σχεδόν όλη μέρα σπίτι γιατί δεν εργάζομαι απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου. Όσο για μετά νομίζω η μαμά σου έχει δίκιο. Αν το ραψουμε μετά έχουμε ελπίδες αλλιώς δεν μας βλέπω καλα. Εχω φίλη που γέννησε και μέσα σε ένα χρονο τα έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσυνης και αλλά δυο και εχω φίλη που μετά απο 3 χρόνια δεν έχει χάσει τίποτα. Της έμειναν όλα τα κιλά. Βέβαια τρώει αλλά και διατροφή που ξεκινάει, κουράζεται και τις παρατάει . Στεναχωριέται που δεν είναι όπως πριν , όποτε ξανά τρώει και Φαυλος κυκλος ολη η κατάσταση. 

Ρε κ ένας χρόνος πολύ μου φαίνεται....εγω έβαλα στόχο τον Οκτώβριο να γίνω 56... Είμαι 80 τώρα... Ξεκίνησα 58...λες ότι δε παίζει ε??? Αυτή που της έμειναν ρε γαμωτο τι να πω η κοπέλα.... Μακάρι να τα χάσει αν αυτό θέλει... Εγώ λέω μόλις 40ισω να πάω κ σε διάτροφολογο.... Οκτωβρίο θα κάνω βάφτιση ε δε θα είμαι μια κουκλίτσα? Δε το δέχομαι... Θέλω να είμαι καλύτερη από ποτέ... Θα οαω κ σε πλαστικό για καμιά κρυολιπόλυση

Just now, Mariaia είπε:

Ρε κ ένας χρόνος πολύ μου φαίνεται....εγω έβαλα στόχο τον Οκτώβριο να γίνω 56... Είμαι 80 τώρα... Ξεκίνησα 58...λες ότι δε παίζει ε??? Αυτή που της έμειναν ρε γαμωτο τι να πω η κοπέλα.... Μακάρι να τα χάσει αν αυτό θέλει... Εγώ λέω μόλις 40ισω να πάω κ σε διάτροφολογο.... Οκτωβρίο θα κάνω βάφτιση ε δε θα είμαι μια κουκλίτσα? Δε το δέχομαι... Θέλω να είμαι καλύτερη από ποτέ... Θα οαω κ σε πλαστικό για καμιά κρυολιπόλυση

Που θα παει ,με σοβαρή προσπάθεια πιστευω θα τα χάσουμε. 

Just now, Lalom είπε:

Δεν έχω ξανακούσει για σκούρο. Μωβ σύμπτωμα εγώ.. Κ εμένα οι θήλες μου μεταξύ 5ου και 6ου μήνα σκουρηναν υπερβολικά κ. Μεγάλωσαν πολύ. Μακάρι να είσαι εάν το θες... Συμβαίνει πιο σπάνια και με τη μέθοδο του τραβηγματος να μείνεις έγκυος αλλά. Πιο σπάνια. Καλή επιτυχία :)

Δεν ηταν κατι κανονισμενο ή θελαμε να το επιδιωξουμε αλλα μακαρι να ερθει και ειναι ευπροσδεκτο το μπεμπακι

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου ! 

Πάντως νομίζω άδικα σηκωνόμαστε με τα κιλά. Θεωρώ ότι από οτ μαιευτήριο θα βγούμε τουλάχιστον με μείον 8 με 10 κιλά.  Το σώμα θυμάται πως ήταν και θα επανέλθει (δυστυχώς για μένα δεν θα γίνω αδύνατη ποτέ χαχαχα).

Πρέπει να σας πω σκηνικό πως κοιμόμαστε πλέον με τον άντρα μου: εκείνος με 2 παπλώματα σκεπασμενος ως πάνω απο το κεφάλι κι εγώ με τον ανεμιστήρα να πέφτει πάνω μου κι εγώ να ζεσταίνομαι .... Νομίζω θα πάθω καμία ψύξη.... χαχα 

• Χαχα 3

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου ! 

Πάντως νομίζω άδικα σηκωνόμαστε με τα κιλά. Θεωρώ ότι από οτ μαιευτήριο θα βγούμε τουλάχιστον με μείον 8 με 10 κιλά.  Το σώμα θυμάται πως ήταν και θα επανέλθει (δυστυχώς για μένα δεν θα γίνω αδύνατη ποτέ χαχαχα).

Πρέπει να σας πω σκηνικό πως κοιμόμαστε πλέον με τον άντρα μου: εκείνος με 2 παπλώματα σκεπασμενος ως πάνω απο το κεφάλι κι εγώ με τον ανεμιστήρα να πέφτει πάνω μου κι εγώ να ζεσταίνομαι .... Νομίζω θα πάθω καμία ψύξη.... χαχα 

Καλημέρα! Καλε τι ανεμιστήρα λες;; πλάκα κάνεις; πρέπει να εχείς σκάσει πραγματικά!! Τον πέθανες τον αντρουλη σου! :mrgreen:

Αχ κορίτσια ζυγιστηκα κ εγώ σήμερα... +18. Θα κλάψω αλλά καλά να πάθω. Εκεί γυρω στον 5ο και 6ο δεν είχα ησυχία.. Ήρθα Ελλάδα και Δεκέμβριο και Ιανουάριο και έφαγα ότι θεωρείται τρόφιμο. :blink:Αύριο πάω γιατρό και ξέρω ότι με χεσει πατόκορφα! Πλέον δεν τρώω όπως πριν αλλά κάθε μέρα παίρνω κ από κάτι. Τρέλα. 

• Χαχα 1

UuEIp2.png

Just now, kastel είπε:

Καλημέρα! Καλε τι ανεμιστήρα λες;; πλάκα κάνεις; πρέπει να εχείς σκάσει πραγματικά!! Τον πέθανες τον αντρουλη σου! :mrgreen:

Αχ κορίτσια ζυγιστηκα κ εγώ σήμερα... +18. Θα κλάψω αλλά καλά να πάθω. Εκεί γυρω στον 5ο και 6ο δεν είχα ησυχία.. Ήρθα Ελλάδα και Δεκέμβριο και Ιανουάριο και έφαγα ότι θεωρείται τρόφιμο. :blink:Αύριο πάω γιατρό και ξέρω ότι με χεσει πατόκορφα! Πλέον δεν τρώω όπως πριν αλλά κάθε μέρα παίρνω κ από κάτι. Τρέλα. 

Χααχαχα. Έτσι είναι στον 9ο και γω που ουσιαστικά δεν έχω αλλάξει κάτι στη διατροφή μου η ζυγαριά δείχνει άνοδο..... Νομίζω ίσως είναι πολλά υγρά κατακράτηση και όχι τόσο πραγματικά κιλά, οπότε μην αγχώνεσαι θα φύγουν. 

6 ώρες πρίν, Mariaia είπε:

Μία χαρά θα φυγουν τα κιλα. Θα δεις. Νομίζω είναι το τελευταίο που θα σε απασχολεί μετά. :)

Just now, Lalom είπε:

Χααχαχα. Έτσι είναι στον 9ο και γω που ουσιαστικά δεν έχω αλλάξει κάτι στη διατροφή μου η ζυγαριά δείχνει άνοδο..... Νομίζω ίσως είναι πολλά υγρά κατακράτηση και όχι τόσο πραγματικά κιλά, οπότε μην αγχώνεσαι θα φύγουν. 

:grin:όσο ζω ελπίζω.. Εν τω μεταξύ ρε σεις, έχω διαβάσει γυναίκες που χάνουν αμέσως μετά τη γέννα 8 κιλά, άλλες 12 και αλλες 15! Από τι σκατα εξαρτάται;;; τα μωρά έχουν μικρή απόκλιση αντε να είναι +-1 κιλό. Τα υπόλοιπα;;; πολύ μπερδεύομαι.. :confused:

UuEIp2.png

Just now, kastel είπε:

:grin:όσο ζω ελπίζω.. Εν τω μεταξύ ρε σεις, έχω διαβάσει γυναίκες που χάνουν αμέσως μετά τη γέννα 8 κιλά, άλλες 12 και αλλες 15! Από τι σκατα εξαρτάται;;; τα μωρά έχουν μικρή απόκλιση αντε να είναι +-1 κιλό. Τα υπόλοιπα;;; πολύ μπερδεύομαι.. :confused:

Επειδη εγώ έχω πάρει γύρω στα 9 κιλά κ πάντα ήμουν αδύνατη κ τώρα το σώμα μ. Είναι μια κοιλιά μυτερη και λίγο μπουτια όλο. Γκρινιάζω κ λέω μα καλά αφού έχω μόνο κοιλιά κ ο. Μικρός τώρα θα ζυγίσει χονδρικά 2.500 κιλά. Όλα τα άλλα που είναι κ όλες μ λένε ότι είναι υγρά κατακράτηση ο. Πλακούντας το αμνιακό και οι ορμόνες και έτσι χαίρομαι λέω ωραία θα τα χάσω χαχαχαχα. Η αδερφή του άντρα μου έχει τρία παιδάκια στα κοριτσια δε πήρε πολλά 10 κιλά... Στο πρώτο το αγοράκι της είχε πάρει 25. :0  έχασε τα πρώτα 10 μπαμ κ. Μετά σε ένα εξάμηνο είχε χάσει κ τα άλλα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Lalom είπε:

Επειδη εγώ έχω πάρει γύρω στα 9 κιλά κ πάντα ήμουν αδύνατη κ τώρα το σώμα μ. Είναι μια κοιλιά μυτερη και λίγο μπουτια όλο. Γκρινιάζω κ λέω μα καλά αφού έχω μόνο κοιλιά κ ο. Μικρός τώρα θα ζυγίσει χονδρικά 2.500 κιλά. Όλα τα άλλα που είναι κ όλες μ λένε ότι είναι υγρά κατακράτηση ο. Πλακούντας το αμνιακό και οι ορμόνες και έτσι χαίρομαι λέω ωραία θα τα χάσω χαχαχαχα. Η αδερφή του άντρα μου έχει τρία παιδάκια στα κοριτσια δε πήρε πολλά 10 κιλά... Στο πρώτο το αγοράκι της είχε πάρει 25. :0  έχασε τα πρώτα 10 μπαμ κ. Μετά σε ένα εξάμηνο είχε χάσει κ τα άλλα. 

Στο πρώτο παιδάκι γίνονται τα χαζά όπως βλέπω!! Δεν το ξανακάνω για κανένα λόγο.. Μακάρι να είναι υγιές το μωρακι μου, και στην επόμενη εγκυμοσύνη με το καλό θα προσέχω 10 φορές. Δεν γίνεται έτσι..!! 

UuEIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...