Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

Just now, kastel είπε:

Μπαααα...εχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα μείνω για πάντα γκαστρουλα. :Dαύριο πάω γιατρό κ ελπίζω να μου πει ότι γενναω σύντομα 

@Mar-mickyρε εσύ ήσουν πολύ καλή στα κιλά σου.. Εγώ ήμουν 60 κιλά και 1.60 ακριβώς. Για αυτό και είμαι σαν μπαλόνι!! Τα κιλά που νιώθω καλά είναι 53-55. Αχχχχ ελπίζω να πάνε όλα καλά.. 

τι μπάαααα  χριστιαννη μ κ συ..θα το χωνέψεις??? περιμένουμε νεα σ να αναθαρησω κ με εσένα λίγο...

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

τι μπάαααα  χριστιαννη μ κ συ..θα το χωνέψεις??? περιμένουμε νεα σ να αναθαρησω κ με εσένα λίγο...

Άσε ρε φίλε τι να πω.. Μάλλον τελευταία θα μείνω γαμωτο και έχω και πητ 08 Μαΐου! Περίμενε καλέ κ εσύ... Πες στην μπουμπού σου ότι έρχονται κ άλλα παιδάκια σιγά σιγά!! 

• Μου αρέσει 1

UuEIp2.png

Just now, kastel είπε:

Άσε ρε φίλε τι να πω.. Μάλλον τελευταία θα μείνω γαμωτο και έχω και πητ 08 Μαΐου! Περίμενε καλέ κ εσύ... Πες στην μπουμπού σου ότι έρχονται κ άλλα παιδάκια σιγά σιγά!! 

Ε περιμένω η ερμη δεν κάνω κ τίποτες άλλο....αχαχχαχαχαχαχα είπα τις είπα κ περιμένει κ αυτή.....

• Μου αρέσει 2

Just now, Mar-micky είπε:

Χαχαχα... @kastel  κ εγώ ελπίζω να χάσουμε παραπάνω με την γέννα αλλιώς την κάτσαμε...χαχα...+17 κ εγώ....

@Άννα.Κρήτη το ξυρισμα πονεμενη ιστορια... αφηστε την προηγ εβδ που πηγα στο γιατρό τα είδα όλα...πήγα να μυρίσω το επίμαχο κ κόπηκα κ δεν το πήρα χαμπάρι...Κ νόμιζα ότι είχα αίμα κ γένναω...γελάσαμε πολύ με τον γιατρό....

Πωπωωωωωω νταξει κι εγώ την προηγουμενη βδομάδα που είχα γιατρό ξυριστηκα το βραδυ και δεν πήρα χαμπάρι τιποτα..την ώρα που σηκώνομαι το βράδυ για τουαλέτα τι να δω...αίμα...λεω παναγια μου τι έγινε θα γεννησω ..... καθόμουν πόση ώρα με το καθρεφτάκι κατανάλωση ένα χαρτί υγείας να σκουπιζομαι χαμηλα πιο ψηλά και πιο ψηλά μέχρι να καταλάβω ότι κοπηκα πάνω πάνω....νταξει τα δα όλα...

• Χαχα 3

dUCPp3.png

Γελάω τόσο πολύ με τα σχόλια όλων με τα κιλά..... Νταξει το πήγαμε σε άλλο επίπεδο πια!! Ρε σεις με παιδίατρο τι κάνουμε???? Ξέρετε που θα πάτε το μωρό? Εγώ δεν έχω ιδέα! Έχω φίλους που τα πάνε σε κάποιους τα μικρά τους αλλά όλοι είναι οι κλασικοί συνοικιακοι γιατροί... Εγώ είμαι λιγο περίεργη με αυτα κ πάντα ψάχνω τον καλυτερο... Θελω έναν λίγο πιο ψαγμένο ρε παιδι μου... Δε ξέρω που θα βρω... Έχετε σκεφτεί όλες που θα πάτε? 

Υ. Γ αν είναι καμιά από Θεσσαλονίκη κ έχει κάποιον καλό στο μυαλό της ας μου πει όνομα παρακαλώ!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Rafaelatarzan εμ να ρθει επιτέλους ο καιρός μπας κ σταματήσουν αυτές οι παλιοκαουρες...αντε να ρθει κ κάνας "άντρας"στην παρέα...χαχαχα

@kastel εμ τι θα το κάνουμε καλεεε εκεί μέσα θα μείνουν...αν κ τον δικό μου μια χαρά τον βρίσκω μα την έχει καταβρει...Χαχαχα.. άντε να μας πεις τα νέα αύριο απ το γιατρό.. Εγώ πήρα Έχω στις 14 αλλά μέχρι 10 το πολύ θα με αφήσει είπε...

• Μου αρέσει 1

Just now, Mar-micky είπε:

@Rafaelatarzan εμ να ρθει επιτέλους ο καιρός μπας κ σταματήσουν αυτές οι παλιοκαουρες...αντε να ρθει κ κάνας "άντρας"στην παρέα...χαχαχα

@kastel εμ τι θα το κάνουμε καλεεε εκεί μέσα θα μείνουν...αν κ τον δικό μου μια χαρά τον βρίσκω μα την έχει καταβρει...Χαχαχα.. άντε να μας πεις τα νέα αύριο απ το γιατρό.. Εγώ πήρα Έχω στις 14 αλλά μέχρι 10 το πολύ θα με αφήσει είπε...

Αχ μη με σκας καλή μου συμforumιτισσα! Εμένα επειδή έχει πάρει θέση εδώ και πολυυυυυυυ καιρό και όλα είναι οκ, ίσως με αφήσουν και μετά της 8 Μαΐου. Βέβαια με βλέπω να σκάω μόνη μύτη στο νοσοκομείο και να λέω "γειά σας ήρθα να γεννήσω". Μπα τίποτα, ποντάρω στο ότι θα θέλει το παιδάκι μας να δει τα μούτρα μας λίγο νωρίτερα. 

Just now, Mariaia είπε:

Γελάω τόσο πολύ με τα σχόλια όλων με τα κιλά..... Νταξει το πήγαμε σε άλλο επίπεδο πια!! Ρε σεις με παιδίατρο τι κάνουμε???? Ξέρετε που θα πάτε το μωρό? Εγώ δεν έχω ιδέα! Έχω φίλους που τα πάνε σε κάποιους τα μικρά τους αλλά όλοι είναι οι κλασικοί συνοικιακοι γιατροί... Εγώ είμαι λιγο περίεργη με αυτα κ πάντα ψάχνω τον καλυτερο... Θελω έναν λίγο πιο ψαγμένο ρε παιδι μου... Δε ξέρω που θα βρω... Έχετε σκεφτεί όλες που θα πάτε? 

Υ. Γ αν είναι καμιά από Θεσσαλονίκη κ έχει κάποιον καλό στο μυαλό της ας μου πει όνομα παρακαλώ!!! 

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά μένω εξωτερικό. Θα ρωτήσω να δω αν έχει κάποιον της προκοπής. Ανατολικά, δυτικά που βολεύεσαι να ξέρω αν βρω κάτι καλό από τις φίλες και τη νύφη μου. 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

UuEIp2.png

@Mariaia χαχα χα...Εγώ μίλησα με μια παιδίατρο που θα ναι κ στην κλινική που θα γεννήσω κ την έχουν κ γνωστές μου που μου έχουν πει τα καλύτερα..Την πήρα ήδη τηλ να μ πει τι χρειάζεται να έχω για αρχή κ να με ενημερώσει για λεφτά κ τέτοια.. Δυστυχώς είμαι Λαρισα κ δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο..

@kastel εγώ ζηλεύω εσένα πάλι που έχει πάρει θέση...τι περπάτημα έχω κάνει...τι ασκήσεις μπας κ αλλάξει θέση...τι κουδούνια μου έχω κρεμάσει...τι παρακαλετο του έχω ρίξει δεν μπορείς να φανταστείς...τίποτα όμως αυτός.. εκείιιιι...χαχαχαχα..το μόνο που με κούρασε κ θέλω να γεννήσω είναι ότι δεν βολεύομαι να κοιμηθώ αλλά έτσι κ αλλιώς κ μετά ξαγρυπνες θα μαστε οποτεεε...

• Μου αρέσει 1

15 hours ago, Mariaia said:

Ρε κ ένας χρόνος πολύ μου φαίνεται....εγω έβαλα στόχο τον Οκτώβριο να γίνω 56... Είμαι 80 τώρα... Ξεκίνησα 58...λες ότι δε παίζει ε??? Αυτή που της έμειναν ρε γαμωτο τι να πω η κοπέλα.... Μακάρι να τα χάσει αν αυτό θέλει... Εγώ λέω μόλις 40ισω να πάω κ σε διάτροφολογο.... Οκτωβρίο θα κάνω βάφτιση ε δε θα είμαι μια κουκλίτσα? Δε το δέχομαι... Θέλω να είμαι καλύτερη από ποτέ... Θα οαω κ σε πλαστικό για καμιά κρυολιπόλυση

Κάτι που παρέλειψα, είναι ότι στο γιο μου πήρα 18 κιλά και πιστεύω ότι με το θηλασμό απλά έχανα αβέρτα κιλά. Σε 3 μήνες είχα μπει στα ρούχα μου και σε 6 μήνες είχα χάσει κι άλλα. ;) Οπότε μην αγχώνεσαι :) 

Just now, kastel said:

Αχ μη με σκας καλή μου συμforumιτισσα! Εμένα επειδή έχει πάρει θέση εδώ και πολυυυυυυυ καιρό και όλα είναι οκ, ίσως με αφήσουν και μετά της 8 Μαΐου. Βέβαια με βλέπω να σκάω μόνη μύτη στο νοσοκομείο και να λέω "γειά σας ήρθα να γεννήσω". Μπα τίποτα, ποντάρω στο ότι θα θέλει το παιδάκι μας να δει τα μούτρα μας λίγο νωρίτερα. 

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά μένω εξωτερικό. Θα ρωτήσω να δω αν έχει κάποιον της προκοπής. Ανατολικά, δυτικά που βολεύεσαι να ξέρω αν βρω κάτι καλό από τις φίλες και τη νύφη μου. 

@kastel ούτε εσένα έχει πάρει θέση; Κι εμένα τα ίδια ακόμη... Αύριο θα πάω στο γιατρό. Μου είχε πει ότι θα μου έκανε αυτούς τους χειρισμούς μπας και γυρίσει. Θα δω τί θα μου πει.

Εγώ ανησυχώ λίγο γιατί σήμερα είχα λίγο το πρωί διάρροια που λένε ότι είναι σημάδι τοκετού. Να δούμε τί θα μου πει ο γιατρός. Ήλπιζα να τον φάμε τον Απρίλιο. Είχε καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία;

• Μου αρέσει 2

cYJKp1.png5yDop1.png

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Πωπωωωωωω νταξει κι εγώ την προηγουμενη βδομάδα που είχα γιατρό ξυριστηκα το βραδυ και δεν πήρα χαμπάρι τιποτα..την ώρα που σηκώνομαι το βράδυ για τουαλέτα τι να δω...αίμα...λεω παναγια μου τι έγινε θα γεννησω ..... καθόμουν πόση ώρα με το καθρεφτάκι κατανάλωση ένα χαρτί υγείας να σκουπιζομαι χαμηλα πιο ψηλά και πιο ψηλά μέχρι να καταλάβω ότι κοπηκα πάνω πάνω....νταξει τα δα όλα...

Εντάξει δεν είναι η μόνη τελικά...Χαχαχα...Αυτά θα θυμόμαστε κ θα γελαμε.....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Έχω πητ 6/5 ... Θέλω να γεννήσω... Αλλά πριν μια βδομάδα που έκανα καρδιοτοκογραφο καμία σύσπαση... Και την προηγούμενη μέρα είχαμε περπατήσει με τον άντρα μου 5,6 χιλιόμετρα... Όλη μέρα ξεπατωνομαι και κάνω τα πάντα από δουλειές..  πότε θα ερθει; Το έχετε πάθει και εσείς κορίτσια αυτό τώρα; Ή μόνο εγώ είμαι ανυπόμονη; Δηλώνω και απελπισία από τις καούρες

Just now, Μαρία_Λ είπε:

Κάτι που παρέλειψα, είναι ότι στο γιο μου πήρα 18 κιλά και πιστεύω ότι με το θηλασμό απλά έχανα αβέρτα κιλά. Σε 3 μήνες είχα μπει στα ρούχα μου και σε 6 μήνες είχα χάσει κι άλλα. ;) Οπότε μην αγχώνεσαι :) 

@kastel ούτε εσένα έχει πάρει θέση; Κι εμένα τα ίδια ακόμη... Αύριο θα πάω στο γιατρό. Μου είχε πει ότι θα μου έκανε αυτούς τους χειρισμούς μπας και γυρίσει. Θα δω τί θα μου πει.

Εγώ ανησυχώ λίγο γιατί σήμερα είχα λίγο το πρωί διάρροια που λένε ότι είναι σημάδι τοκετού. Να δούμε τί θα μου πει ο γιατρός. Ήλπιζα να τον φάμε τον Απρίλιο. Είχε καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία;

Όχι καλέ εμένα έχει πάρει θέση εδώ και πάνω από μήνα. Και μάλιστα είναι πολύ πολύ χαμηλά αλλά μπαααααα... Όσο για τη διαρροια, παίρνεις ακόμη μαγνήσιο μήπως;; είναι παρενέργεια. Πάντως το είχα πάθει και κ εγώ και όπως βλέπεις δεν γέννησα δυστυχώς!! :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

UuEIp2.png

Just now, kastel είπε:

Αχ ευχαριστώ πάρα πολύ ρε φιλαράκι. Μένω Ωραιόκαστρο... Άρα δυτικά κοιτάω κάτι αλλά κ κέντρο να είναι κάποιος καλός θα πάω... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Ntepaki22 είπε:

Έχω πητ 6/5 ... Θέλω να γεννήσω... Αλλά πριν μια βδομάδα που έκανα καρδιοτοκογραφο καμία σύσπαση... Και την προηγούμενη μέρα είχαμε περπατήσει με τον άντρα μου 5,6 χιλιόμετρα... Όλη μέρα ξεπατωνομαι και κάνω τα πάντα από δουλειές..  πότε θα ερθει; Το έχετε πάθει και εσείς κορίτσια αυτό τώρα; Ή μόνο εγώ είμαι ανυπόμονη; Δηλώνω και απελπισία από τις καούρες

Καλέ σχεδόν όλες εδώ τον απαλευτο έχουμε.. Φυσικά και δεν είσαι μόνη. Να λες τον πόνο σου να νιώθεις λίγο καλύτερα. 

• Μου αρέσει 2

UuEIp2.png

Just now, kastel said:

Καλέ σχεδόν όλες εδώ τον απαλευτο έχουμε.. Φυσικά και δεν είσαι μόνη. Να λες τον πόνο σου να νιώθεις λίγο καλύτερα. 

Τελικά έχουν δίκιο που λένε ότι ο τελευταίος μήνας είναι ο χειρότερος... Αλλά σε λίγες μέρες θα έχουμε αγκαλιά τα κουτσουνια μας!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...