Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! 

Κι εγώ weleda κρεμουλα θα πάρω, καθώς και χαμομηλέλαιο  και καμια κεραλοιφη.

Αυτό που ψάχνω τώρα είναι για το "σαμπουάν" του... Έχετε καμία ιδέα; 

12 ώρες πρίν, evi1996 είπε:

Κορίτσια είμαι 26η εβδομάδα και εδώ καί κάποιες βδομάδες φαίνονται στη κοιλιά μου σαν βουναλάκια μια σε ένα σημείο και μια σε άλλο και μετά εξαφανίζονται . Ξέρετε αν είναι το μωρό ή σύσπαση ;;

Κορίτσι μην αγχώνεσαι, το μωράκι σου είναι που αλλάζει θέση! Κι εμένα έτσι κάνει :)

• Μου αρέσει 1

BA68p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Αντζελίνα 30 εγώ δε βάζω τίποτα στο δέρμα, ίσως μόνο ένα λαδάκι αν θέλω να του κάνω μασάζ. Είναι τόσο μεταξένια η επιδερμίδα τους που δε χρειάζεται τίποτα ❤

Καλά εννοείται αν το μωρό παρουσιάσει κάποια ξηροδερμια ή ατοπική τότε θα χρειαστεί κρεμα οπωσδήποτε!!

• Μου αρέσει 2

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Συμφωνώ απόλυτα πως το ντισπενσερ είναι ότι πιο βολικό!! Κάνω κι εγώ το κολπακι της marjo ακόμα και με τα δικά μου σαμπουάν και σαπούνια! Με βολεύει απίστευτα. Οπότε τώρα και το βελεντα έτσι θα το κάνω.. εγώ κορίτσια όσο τα έψαξα είναι τα πιο αγνά τα βελεντα γι αυτό και αποφάσισα να τα πάρω έστω για αρχή. Μετά τους 6 μήνες βλέπουμε! Για αρχή ούτε αρώματα με ενδιαφέρουν ούτε τίποτα αρκεί να κάνουν τη δουλίτσα τους και να είναι αγνά στο ευαίσθητο δερματακι του μωρού. 

Επίσης από τον 4ο μήνα βάζω στην κοιλιά μου κρέμα που έφτιαξα μόνη μου με αμυγδαλελαιο, βούτυρο κακάο, βούτυρο καρυτε και λάδι καρύδας και την έχω καταευχαριστηθει! Νομίζω πως θα συνεχίσω να τη φτιάχνω και θα τη βάζω και στο μωράκι σαν κρέμα σώματος. Ραγαδες πάντως ακόμη δεν έχω εμφανίσει οπότε πιστεύω κάτι κάνει η κρεμουλα :-)

• Μου αρέσει 3

XDXPp2.png

Εγώ σκέτο αμυγδαλελαιο βάζω στην κοιλιά. Μέχρι στιγμής καλά πάμε. Για την αλλαγή πάνας θα πάρω μια κρέμα αλλά θα χρησιμοποιώ κυρίως αμυγδαλελαιο και κεραλοιφη. Καλή ιδέα αυτή με το να βρω ένα άλλο dispenser. Θα πάρω και εγώ το weleda. Με πείσατε!!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (I2vc)

Καλησπέρα!!

Που ειστε ολες;; έληξε η καραντίνα και ξεχυθηκατε; χαχα Εγώ εδώ σπίτι, διάβασμα με τα παιδιά. Έχει και μια συννεφιά που μ'αρέσει.. Εμεις γεμιστά θα φάμε σήμερα, εσείς τι καλο; 

Απόψε ή κοιμήθηκα πολύ βαριά ή ο μικρουλης ηταν ήσυχος και δε τον καταλάβαινα όπως αλλά βράδια. 

Θέλω να πάω να κάνω και εξετάσεις, ακούσατε εσείς ότι θέλει ραντεβού για μικροβιολογικο;; θα πάρω να ρωτήσω να πάω αύριο αν είναι...

Διαφημίσεις

Just now, _marjio είπε:

Καλησπέρα!!

Που ειστε ολες;; έληξε η καραντίνα και ξεχυθηκατε; χαχα Εγώ εδώ σπίτι, διάβασμα με τα παιδιά. Έχει και μια συννεφιά που μ'αρέσει.. Εμεις γεμιστά θα φάμε σήμερα, εσείς τι καλο; 

Απόψε ή κοιμήθηκα πολύ βαριά ή ο μικρουλης ηταν ήσυχος και δε τον καταλάβαινα όπως αλλά βράδια. 

Θέλω να πάω να κάνω και εξετάσεις, ακούσατε εσείς ότι θέλει ραντεβού για μικροβιολογικο;; θα πάρω να ρωτήσω να πάω αύριο αν είναι...

Καλημέρα!!! Κ εμείς γεμιστά σήμερα μόλις τα έβγαλα κιόλας κ δε μπορώ να περιμένω να μεσημεριασει! Εγώ την Πέμπτη έκανα εξετάσεις κ μάλιστα καμπύλη κ πήγα χωρίς ραντεβού. Πηγαινοερχομουν σπίτι ενδιάμεσα κ όταν επέστρεφα αν ήταν κάποιος μέσα μου έλεγαν να περιμένω έξω. Περιμένουμε τον επιπλοποιό κορίτσια κ ανυπομονώ! Είπε ότι σε 15 μέρες θα είναι έτοιμο το δωμάτιο. Οπότε μάλλον θα είμαστε εντελώς έτοιμοι κ για την μπέμπα.

• Μου αρέσει 4

b3Egp2.png

Just now, _marjio είπε:

Καλησπέρα!!

εγώ κανονίζω και έρχονται σπίτι και μου κάνουν αιμοληψία και παίρνουν και τα ούρα... με 10 ευρώ... γλιτώνω και τη μετακίνηση και τον συγχρωτισμό...

• Μου αρέσει 1

cZfsp3.png

Just now, _marjio είπε:

Καλησπέρα!!

Καλησπερααα!!! Μπα κ που εληξε ηκαραντινα καραντινα, εγω παλι μεσα ειναι δεν αλλαξε τπτ..αυριο ομως που καθεται κ ο άντραςμου εχω εναν υπερηχο στηθους που μου βαλε ο γιατρος (!!!) Κ μετα καφε στο χερι κ παραλια..να ανοιξει λιγο το ματι μας!!κ γω πεμτπη που πηγα για αιμ. Χωρις ραντεβου!!

Just now, "Gigi" είπε:

Καλημέρα!!! Κ εμείς γεμιστά σήμερα μόλις τα έβγαλα κιόλας κ δε μπορώ να περιμένω να μεσημεριασει! Εγώ την Πέμπτη έκανα εξετάσεις κ μάλιστα καμπύλη κ πήγα χωρίς ραντεβού. Πηγαινοερχομουν σπίτι ενδιάμεσα κ όταν επέστρεφα αν ήταν κάποιος μέσα μου έλεγαν να περιμένω έξω. Περιμένουμε τον επιπλοποιό κορίτσια κ ανυπομονώ! Είπε ότι σε 15 μέρες θα είναι έτοιμο το δωμάτιο. Οπότε μάλλον θα είμαστε εντελώς έτοιμοι κ για την μπέμπα.

Τι ομορφααα!! Αντε αντε με το καλο!! Κ μεις μες το σκ τα παραγγειλαμε ολα πια για το δωματιο κ ανυπομονω!!!!

Just now, evi1996 είπε:

Κορίτσια πως είστε ;; Η γιατρός μου είπε ότι μάλλον έχω τις συσπάσεις Braxton Hicks . Είμαι στην 26η εβδομάδα . Δεν είναι λίγο  νωρίς ;; 

Οχι καθολου κ γω σιγα σιγα τοτε αρχισα να τις νιωθω..απαξ κ μπεις 3ο τριμηνο ξεκινανε!! Μην αγχωνεσαι ολα καλα κοριτσι μου. 

sw2jp2.png

Just now, "Gigi" είπε:

@"Gigi" μου το παιδικο θα αλλαξετε;; 2 υπνοδωμάτια έχετε και εσεις; 

Εμείς 2, είναι αρκετά άνετα βέβαια, αλλά κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει και η αλλαγή σπιτιού..  Δε μένει πολύς χρόνος για να αποπληρωθεί το δάνειο οπότε όταν θα μπαίνει η μεγάλη στην εφηβεία θεωρώ θα φύγουμε για μεγαλύτερο..

Διαφημίσεις

Γειά σας κοιλιτσες! Κι εγώ γεμιστές πιπεριές σήμερα τι τηλεπάθεια είναι αυτή! Τις ίδιες λιγούρες έχουμε!! :D και μάλιστα έφτιαξα και μερικές Φλωρίνης γεμιστές με ανθότυρο έγιναν μουρλια!!!

Άντε με το καλό να γίνουν τα δωματιακια να υποδεχτούν τα γλυκά μωράκια!! 

Κι εμένα μου έγραψε εξετάσεις ο γιατρός και λέω να πάω αύριο να τις κάνω. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο για ραντεβού.. 

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 40 λεπτά , evi1996 είπε:

Κορίτσια πως είστε ;; Η γιατρός μου είπε ότι μάλλον έχω τις συσπάσεις Braxton Hicks . Είμαι στην 26η εβδομάδα . Δεν είναι λίγο  νωρίς ;; 

Αφού σου το είπε η γιατρός κ δεν ανησυχεί για κάτι τότε ολα μια χαρά. Είναι φυσιολογικό απο εδώ κ περα να έχουμε κάποιες συσπασεις αρκεί να μην είναι με πόνο. Αν δεις ότι έχεις πολλές η πονας τότε της το ξαναλές. 

Just now, _marjio είπε:

@"Gigi" μου το παιδικο θα αλλαξετε;; 2 υπνοδωμάτια έχετε και εσεις; 

Εμείς 2, είναι αρκετά άνετα βέβαια, αλλά κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει και η αλλαγή σπιτιού..  Δε μένει πολύς χρόνος για να αποπληρωθεί το δάνειο οπότε όταν θα μπαίνει η μεγάλη στην εφηβεία θεωρώ θα φύγουμε για μεγαλύτερο..

Κ εμείς 2..ψαχνουμε 2-3 χρόνια να μετακομίσουμε αλλά δεν βρίσκουμε κάτι καλό. Απλά είχαμε το κρεβατάκι που μεγαλώνει για τον μικρό κ δεν ήθελε να το αλλάξει.. Άσε που κοιμόταν μέχρι τα 3μιση-4 μαζί μας. Οπότε τώρα τον πεισαμε να πάρει μεγαααλο κρεβάτι κ το δικό του θα μπει κρεβατοκαμάρα για το μωρό. Θα κανουμε ψηλά κρεβάτια το ένα κάθετα στο άλλο σαν γωνια. Το ένα θα έχει βάση για να μπει από κάτω κ η μπέμπα ααααν είμαστε ακόμα εδώ όταν φύγει από την κρεβάτοκαμάρα κ το άλλο θα έχει από κάτω ντουλάπα. Τι να κάνουμε όλοι θα βολευτούμε :grin:  ελπίζω αυτη τη χρονιά να βρούμε κάτι καλό! 

Just now, Emma9 είπε:

Καλησπερααα!!! Μπα κ που εληξε ηκαραντινα καραντινα, εγω παλι μεσα ειναι δεν αλλαξε τπτ..αυριο ομως που καθεται κ ο άντραςμου εχω εναν υπερηχο στηθους που μου βαλε ο γιατρος (!!!) Κ μετα καφε στο χερι κ παραλια..να ανοιξει λιγο το ματι μας!!κ γω πεμτπη που πηγα για αιμ. Χωρις ραντεβου!!

Τι ομορφααα!! Αντε αντε με το καλο!! Κ μεις μες το σκ τα παραγγειλαμε ολα πια για το δωματιο κ ανυπομονω!!!!

Οχι καθολου κ γω σιγα σιγα τοτε αρχισα να τις νιωθω..απαξ κ μπεις 3ο τριμηνο ξεκινανε!! Μην αγχωνεσαι ολα καλα κοριτσι μου. 

Με το καλό κ τα δικά σας επιπλακια Emma μου!! Κ εγώ δεν βγήκα αλλά αυτό με το καφεδάκι στην παραλία θα το κάνω!!! υπέρηχο γιατί σου έγραψε? Προληπτικά?

Κορίτσια πήγε ο άντρας μου για κούρεμα κ μετά στο βιβλιοπωλείο κ μου είπε ότι δεν τηρουσαν πουθενά τα μέτρα που έχουν προβλέψει. Ούτε μάσκες ούτε γάντια ούτε τπτ. Τέλος πάντων εγώ να σας πω την αλήθεια αυτές τις μερες δεν αντέχω θα τους πάρω κ θα πάμε στη μαμά μου επιτελους γιατί την άλλη βδομάδα θα αρχισουν δουλειά οι δικοί μου κ μάλλον θα ξαναχαθουμε.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν έκανε καμία την αίτηση για το επίδομα κυοφοριας. Τι να γράψω στην αίτηση οτι θέλω βεβαίωση κυοφοριας από γιατρό του ΙΚΑ ας πούμε?? 

b3Egp2.png

Καλησπέρα!! Εγώ την Τετάρτη που πήγα με ραντεβού πήγα. Ίσως από αυτήν την εβδομάδα να τα κατήργησαν. Δεν ξερω! 

Εγώ αύριο τελικά θα πάω στον γιατρό. Σήμερα είχα πόνο κάτω χαμηλά σαν τσούξιμο στον τράχηλο. Ελπίζω να μην είναι κάτι και αύριο να μου πει καλά νέα ο γιατρός!!! Τι να πω;; Δεν θέλω να είμαι υπερβολική, αλλά όλο και πάει ο νους μου στο κακό μετά τα τελευταία.

Lilypie - (I2vc)

46 minutes ago, Emma9 said:

σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!

• Μου αρέσει 1

@"Gigi" θα βρεθεί τη κατάλληλη στιγμή το τέλειο σπίτι,  το καλό πράμα αργεί να γίνει :wink: Θελεις να κλείσεις ραντεβού για να καταθέσεις τα δικαιολογητικά για το επιδομα;; και εμένα μου ξεκινάει σε λίγες μέρες και η αλήθεια είναι δεν έχω κανει κίνηση :shock: πρέπει να βρω και γιατρό από κέντρο μάνας και παιδιού για να μου γράψει βεβαίωση, επειδή ο γιατρός μου δεν ειναι συμβεβλημένος με τον εοπυυ.. σωθήκαμε πάλι...

@V_baby όλα καλά να είναι αύριο στο γιατρό, εύχομαι και να μην εχεις καμία έκπληξη.. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...