Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

kiriaki1975

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ( ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ- ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ -ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ - ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ Κ.Α.) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΗΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΗΛΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ - ΚΕΡΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΙΖΟΥ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ- ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ- ΣΤΥΛΟ-ΚΑΡΤ ΒΙΖΙΤ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ . ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΒ/ΚΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ keathe.gr

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...