Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Meriofert ενεσουλες

Recommended Posts

Καλημερα!!

θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια κοπελα που θα ηθελε να μοιραστουμε το κοστος των ενεσεων Meriofert!

Εχει δεκα το κουτι και εγω θα χρειαστω τις πεντε.

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Just now, island1 είπε:

Δεν ξέρω τι ενέσεις είναι αλλά μήπως να ρ ρήσεις στα μεγάλα κοινωνικά φαρμακεία αν υπάρχει ανοιχτό κουτί;

Ειναι ενεσουλες εξωσωματικης ηπιου πρωτοκολλου

20 ώρες πρίν, Evagelia Gr είπε:

Καλημερα!!

θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια κοπελα που θα ηθελε να μοιραστουμε το κοστος των ενεσεων Meriofert!

Εχει δεκα το κουτι και εγω θα χρειαστω τις πεντε.

ευχαριστω

Φαντάζομαι οτι σου ειπε ο γιατρος σου να πάρεις των 150, βγαίνουν ομως και των 75 όπου κοστίζει 14 ευρώ η μια. Μηπως σε συμφέρει να τις πάρεις ετσι; Για ρωτα τον γιατρο σου , βεβαια αυτο προϋποθέτει οτι θα κανεις δυο ενέσεις την μερα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Φαντάζομαι οτι σου ειπε ο γιατρος σου να πάρεις των 150, βγαίνουν ομως και των 75 όπου κοστίζει 14 ευρώ η μια. Μηπως σε συμφέρει να τις πάρεις ετσι; Για ρωτα τον γιατρο σου , βεβαια αυτο προϋποθέτει οτι θα κανεις δυο ενέσεις την μερα.

Ναι των 150 και κοστιζουν σχεδον 350€ 
θα παρω να ρωτησω ομως αν μπορω να κανω δυο των 75

ευχαριστω!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Evagelia Gr είπε:

Ευχαριστω Καντι εκανα αυτο που προτεινες συμφωνησε και ο γιατρος!! 

Μπορείς να κάνεις και τα δύο μπουκαλάκια φαρμάκου με ένα διαλύτη για να μην τρυπιέσαι δύο φορές, εγώ έτσι τις έκανα, ρώτα κ το γιατρό για σίγουρα αν θέλει έτσι.. καλή επιτυχία!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Χαμογέλα είπε:

Μπορείς να κάνεις και τα δύο μπουκαλάκια φαρμάκου με ένα διαλύτη για να μην τρυπιέσαι δύο φορές, εγώ έτσι τις έκανα, ρώτα κ το γιατρό για σίγουρα αν θέλει έτσι.. καλή επιτυχία!

Όχι αλλάζει η συγκέντρωση του φαρμάκου , μην το κανεις!

Μπορει σε σένα να μην πείραζε σε άλλες κοπέλες δεν προτείνεται, μονο άμα ρωτήσει τον γιατρο.

Just now, Evagelia Gr είπε:

Ευχαριστω Καντι εκανα αυτο που προτεινες συμφωνησε και ο γιατρος!! 

Ε μα μπρίκια κολλάμε;;; :rolleyes:

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Όχι αλλάζει η συγκέντρωση του φαρμάκου , μην το κανεις! 
Μπορει σε σένα να μην πείραζε σε άλλες κοπέλες δεν προτείνεται, μονο άμα ρωτήσει τον γιατρο.

Ναι;; Εμένα πάντως έτσι μου είχε πει! Προφανώς θα είχε το λόγο του.. γιαυτό είπα καλύτερα να ρωτήσει το γιατρό αν το θέλει έτσι..

Εννοείται ρωτάμε πάντα γιατρό, θα ρωτήσω κ εγώ τώρα μου έβαλες προβληματισμό... χαχαχα

Λοιπον για να κλεισω το θεμα, με την συμφωνη γνωμη του γιατρου πηρα τις ενεσουλες των 75 και θα κανω δυο μαζι. Για να μην τρυπιεμαι δυο φορες λοιπον μου ειπαν να παρω συριγγα πενταρα, θα φτιαχνω και στα δυο φυαλιδια ξεχωριστα το φαρμακο και θα τα τραβαω στην μια μεγαλυτερη συριγγα οπου μετα θα την κανω στην κοιλια! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...