-
Από την διαχείριση / Admin news
-
34 minutes ago, MK2012 said:
Μα ακριβώς επειδή για τον Σφακ έχω ακούσει τα καλύτερα και δεν έπιασε σε εμένα έχω προβληματιστεί ! Γιατί ως επαγγελματία εξακολουθώ να τον πιστεύω πάρα πολύ. Αλλά με κολλάνε τα νούμερα που δεν έχω αποτέλεσμα. Εκτός αν έχει χαλάσει δραματικά η ποιότητα από το Γενάρη και για αυτό πήρε τη κάτω βόλτα. Παίζει και αυτό. Αν το πας μόνο βάσει στατιστικών , με τον Μαστρ είχα τουλάχιστον έμβρυα. Πραγματικά δεν έχω κανένα ένστικτο, καμμία διαίσθηση.
Είμαι πολύ ψυχαναγκαστική με το πλάνο και θέλω όντως να κάνω stick to the plan αλλά σε αυτή τη φάση δε ξέρω τι είναι καλύτερο για εμένα.ΥΓ:Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω τα 2 τελευταία έμβρυα που δεν είναι και καλής ποιότητας χωρίς να έχω καβάντζα γιατί μετά θα πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Τώρα είμαι με ψυχολογία «ωοληψιας mode». Μου ήταν πολύ δύσκολο μετά την αρνητική χοριακη να ξαναμπώ σε αυτό το τρυπακι του φτου και από την αρχή. Δε θέλω να το ξαναπεράσω.
Τα φάρμακα τα προτείνει μόνο για τη Β φάση όχι γενικά γιατί πιστεύει πως αν θες να πάρεις κ στη Β φάση ωάριο κάνε καλύτερα stimulation να το ωριμάσεις αλλιώς θα είναι ανώριμο. Στη πρώτη φάση αν συνεργαστούμε ξανά θα πηγαίνω πάλι ή με χάπια ή με τπτ.
Για την εμβρυομεταφορα συμφωνώ. Κοιτα κακά τα ψέματα, ποτέ δε θα κάνω τις τέλειες βλαστοκυστες αλλά τουλάχιστον να δούμε μήπως κάνω παρόμοιες με τις πρώτες που έβαλα που ήταν ΒΒ και ΑΒ.
Τον πιστεύω ως γιατρό ναι αλλά 0 βλαστοκυστες στα 9 ωαρια είναι παταγώδης αποτυχία και φοβάμαι μη χάνω το χρόνο μου … Τον πιστεύω γιατί κοπέλες που τις παρακολουθεί λένε τα καλύτερα και αν ψάξεις ονλάιν κριτικές τον λατρεύουν και έχει αναλάβει παρόμοιες περιπτώσεις με εμένα που είδαν θετική εξέλιξη… Αλλά πόσο να περιμένω πια; Δεν έχω όλο το χρόνο του κόσμου και τρομερό απόθεμα ωαρίων για να παίζω…
Πραγματικά το κεφάλι μου είναι κιμάς και τα 12ωρα στο γραφείο δε βοηθανε να σκεφτώ πιο καθαρά.
Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.
-
1
-
-
Καφέ εξωσωματικής 2022 !
-
Θέματα
-
- 13.338 απαντήσεις
- 1.349.945 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.824 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.297.574 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 524.583 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.924 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.338 απαντήσεις
- 1.349.945 εμφανίσεις
-
- 2.823 απαντήσεις
- 177.552 εμφανίσεις
-
Ανταλλαγή gonal 900 ή αγορά
Από ELENA2011, in Πουλάω διάφορα για γονείς/ενήλικες (ΟΧΙ ρουχα παπουτσια)
- 0 απαντήσεις
- 24 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 223 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 327 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4 5
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 60 απαντήσεις
- 7.296 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 301 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 264 εμφανίσεις
-
- 108 απαντήσεις
- 5.456 εμφανίσεις
-