Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Παντως εγω που γεννησα φυσιολογικα μου έβαλαν ορρο μονο και μονο για την προκληση δηλαδη τον ορρο που προκάλεσε τους πόνους. μόλις γέννησα μου τον εβγαλαν..

Αχ Αντωνία τι ωραία που πήρες αναρρωτική!!!! Πώς είναι σπίτι?

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως εγω που γεννησα φυσιολογικα μου έβαλαν ορρο μονο και μονο για την προκληση δηλαδη τον ορρο που προκάλεσε τους πόνους. μόλις γέννησα μου τον εβγαλαν..

Καλώς τη κι εμένα ο ορός μόνο για την πρόκληση στην ανάνηψη μου τον έβγαλαν δεν είχα τίποτα πάνω μου:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Αααα Άννα τσέκαρα τιμή για τα pampers new baby. Ο Μαρινόπουλος έχει 12 Ευρώ τα 54 κομμάτια!

Καλα εισαι απαιχτη!

Το απογευμα που θα παω ΑΒ θα δω και εγω!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ε ναι έχεις δίκιο, ούτε κλύσμα μου έκαναν ούτε ξύρισμα. Αλλά πιστεύω πως αν ήταν τόσο απαραίτητο και για την ανάρρωση θα μου τον έχωναν μετά μωρέ. Δεν ξέρω, πάντως δεν μου έβαλαν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ε ναι έχεις δίκιο, ούτε κλύσμα μου έκαναν ούτε ξύρισμα. Αλλά πιστεύω πως αν ήταν τόσο απαραίτητο και για την ανάρρωση θα μου τον έχωναν μετά μωρέ. Δεν ξέρω, πάντως δεν μου έβαλαν!

Απ'οτι λενε τα κοριτσια εδω τους τον εβγαλαν αμεσως.Αρα χρειαζεται μονο στην αρχη.

Παω να στωσω τραπεζι, ηρθαν ακουσα το πορτονι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλα εισαι απαιχτη!

Το απογευμα που θα παω ΑΒ θα δω και εγω!

Οπότε δεν το συζητάμε ό,τι συμφέρει να τις πάρεις από το άμαζον.

Έχει τα 108 κομμάτια, 13,30 λίρες (περίπου 15,50 ευρώ). Απλά σκέφτομαι πόσες συσκευασίες θα χρειαστώ στο νούμερο 1. Σκέφτομαι να πάρω 1 των 108 για αρχή γιατί είναι 2-5 κιλά μόνο και 1 στο νούμερο 2 που είναι 3-6 κιλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλώς τη κι εμένα ο ορός μόνο για την πρόκληση στην ανάνηψη μου τον έβγαλαν δεν είχα τίποτα πάνω μου:tongue:

Ρε κοριτσια το ξαναρωτησα αλλα δεν απαντησε καμια...τι ακριβως είναι η ανανυψη??? εμενα απευθειας στο δωματιο μου με πηραν...

εμενα μου εκαναν κλισμα και ευτυχως γιατι με την δυσκοιλιοτητα ισως γινομουν ρεζιλι:tongue: ξυρισμα με είχαν κοιταξει αλλα ημουν καθαρη ευτυχως και δεν χρειαστηκε!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αντωνία μου είχα ενεργηθεί 2 ώρες πριν, η φύση προνόησε, έτσι δεν είχα θέμα που δεν έκανα κλύσμα. Ήμουν και εγώ ξυρισμένη έτσι και αλλιώς αλλά έτυχε, δεν περίμενα πως θα γεννούσα.

Η ανάνηψη είναι ένα δωμάτιο που σε αφήνουν μετά για κάμποση ώρα,εμένα με άφησαν περίπου 2 ώρες, για να συνέλθεις από τον τοκετό. Μετά σε μεταφέρουν στο δωμάτιό σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εννοείται δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα άπαντα που γράψατε!!:wink:

Πόπη μου να χαίρεσαι το Σαββούλη και χρόνια πολλά και για χθες!!!! Να τα εκατοστήσει!!!

ευχαριστουμε πολυ Ανθη μου θα του τα μεταφερω κοριτσαρα ομορφη!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γύρισα και βράζω τα μακαρόνια. Ευτυχώς η ανιψιά μου πηγαίνει κοντά σχολείο με τον παιδικό του μικρού και σήμερα θα τους πάρει ο γαμπρός μου και τους 2! τέλεια!

Ποπάκη να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, Σάββα τον λένε?

Αναστασίτσα με γεια την προίκα, πλησιάζει ο καιρός που θα την χαρεί.

Αννίτα κοντεύεις ε? Κοίτα εγώ που ήμουν μόνη ήμουν τόσο απασχολημένη με τους πόνους που δεν νομίζω να ήθελα κάποιον κοντά μου εκείνη την ώρα. Θεωρώ πως επειδή είναι μια εμπειρία που την ζει το σώμα σου, είναι δική σου προσωπική στιγμή και μάλιστα δύσκολη και οι άλλοι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Μιλάω όμως για φυσιολογικό τοκετό. Στην καισαρική ξέρω πως δεν αφήνουν κανένα μέσα, αλλά θα περάσει η ώρα μην ανησυχείς!

ευχαριστω πολυ Ελευθερια μου!!!!!!! ναι Σάββας !!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Καλά σας έχασα για σου Μαργαρίτα.

Πόπη , Γωγώ και Αναστασία σας έστειλα τη διατροφή και επειδη το σκανερ δε το εφτιαξε ουτε ο Βασίλης σας το αντέγραψα άντε θηρία χαλάλι σας!!!Εδω γυρω θα είμαι απλα τρέχω σήμερα.

εισαι ηρωας!!!!!!!!!!!ευχαριστω πολυ Γεωργια μου θα κατσω μετα να την μελετησω με την ησυχια μου..τωρα εδω τα κοριτσια μας τρεχουν γρηγορα και δεν τις πρλαβαινω,,,εχω λαχανιασει...χα χα χα χα χα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Αντωνία μου είχα ενεργηθεί 2 ώρες πριν, η φύση προνόησε, έτσι δεν είχα θέμα που δεν έκανα κλύσμα. Ήμουν και εγώ ξυρισμένη έτσι και αλλιώς αλλά έτυχε, δεν περίμενα πως θα γεννούσα.

Η ανάνηψη είναι ένα δωμάτιο που σε αφήνουν μετά για κάμποση ώρα,εμένα με άφησαν περίπου 2 ώρες, για να συνέλθεις από τον τοκετό. Μετά σε μεταφέρουν στο δωμάτιό σου.

εμας δεν εχει ετσι νομιζω. εμενα με πηγαν απευθειας στο δωματιο μου οπου κοιμηθηκα αμεσως και μετα απο 2 ωρες μου εφεραν φαγητο..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμας δεν εχει ετσι νομιζω. εμενα με πηγαν απευθειας στο δωματιο μου οπου κοιμηθηκα αμεσως και μετα απο 2 ωρες μου εφεραν φαγητο..

σε πηρε ο υπνος οταν πηγες στο δωματιο εεε??τοσο κουρασμενη νιωθεις??και το μπεμπε δλδ δεν το ειδες μετα την γεννα??εγω δεν θα τους το δινω χαχαχα δεν θα ξεκολαω απο πανω του...:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...