Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε περίπτωση που δε είναι λάθος και ξανά βγει ίδια τιμή θα έχω θέμα στην διέγερση ; Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καλά ωάρια ; Επίσης δεν έχω ενδοκρινολόγο κ έψαξα για να κλείσω και βρίσκω ραντεβού από Σεπτέμβρη 

Ρωτά τον γυναικολόγο σου. Κ ψάξε κάποιον ενδοκρινολόγο μέσα από κάποιο μαιευτήριο. Δύσκολα να μην βρεις πιο νωρίς ραντεβού υπάρχουν πάρα πολλοί ενδοκρινολόγοι. 

Δύσκολα είναι σωστή η μέτρηση Όταν οι άλλες ορμόνες Κ ο υπέρηχος είναι εντάξει . αν είναι σωστή η μέτρηση θα είχες προβλήματα με την περίοδο για χρόνια . Η οιστραδιόλη δεν είναι μια απλή ορμόνη. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι, εγω που εχω κανει 2 καισαρικες?

Αυτο το μενεις για 2 μερες νηστικη που το εχετε ακουσει?

Γιατι οσες δεν εχετε γεννησει αλλη φορα ετσι λετε εδω μεσα...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΕΣΥ ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολες!

χτες ελειπα ολη μερα στο σπιτι που χτιζουμε. μετα πηγαμε για καφε με την παρεα κ γυρισαμε 12μιση. σημερα ηρθε η κοπελα μου εκανε πεντικιουρ-μανικιουρ που ειχα πολυ καιρο να κανω. τωρα παω για μπανακι κ φευγω για τον γιατρο του ικα.

θα παρω βεβαιωση πητ αλλα δεν ξερω γιατι την χρειαζομαι αφου δεν συμπληρωνω 200 ενσημα ετσι κ αλλιως. μονο επιδομα τοκετου θα παρω. 120 ενσημα εχω.

καλημερα Μαργαριτακι μου!!!περασες μια ομορφη κυριακη και το ειχες και πολυ αναγκη μπραβο κοριτσακι μου να εισαι καλα !!!! εμεις που ειμαστε σε αυτην την βδομαδα την χρειαζομαστε απο τωρα την βεβαιωση πητ η θα πας να την παρεις τωρα για να την εχεις???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εμενα μου το ειπαν οι μαιες απο την κλινικη που θα γεννησω στο σεμιναριο που ειχα παρακολουθησει..:-(:sad::-(:sad:και τον καθεκτηρα μου ειπαν οτι τον εχουν για μια μερα ολοκληρη συνδεμενο με την ουροδοχο κυστη...

Τον καθετηρα μου τον εβγαλαν υστερα απο καμποσες ωρες.

Τον ορο στο χερι μου τον ειχαν περιπου 24 ωρες, μετα, αλλα στο διαστημα αυτο μου εφερναν τσαι και φρυγανιες , οσο εχεις τον ορο υποτιθεται οτι δεν πεινας.Οταν τον εβγαλαν, μου εφερναν κοτοσουπες και ελαφρια γευματα για την επομενη μερα, και μετα κανονικα οτι ηθελα.

Τωρα αν καθε κλινικη πραττει αλλιως δεν ξερω, αλλα και το να σε αφηνουν νηστικη για 2 μερες και μαλιστα υστερα απο τοση ταλαιπωρια, και περιμενοντας και το γαλα να κατεβει, λιγο κουφο μου φαινεται.:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

παντως ΑΝΝΙΤΑΚΙ αν φτασω και εγω για καισαρικη θα προτιμησω νομιζω την ολικη και οχι επισκληριδιο γιατι δεν νομιζω να αντεχα να ξερω οτι εκεινη την στιγμη σκιζουν την κοιλια μου..οσο και να μην βλεπουμε μου φαινεται λιγο ανατριχιαστικο ολο αυτο...Η Αννα μας ξερει καλυτερα την εμπειρια αυτη..

B4Itp2.png

Στην 1η ειχα παει στο μαιευτηριο με σπασμενα νερα, και πηγαιναμε για φ.τ.Εκανα επισκλειρηδιο, αλλα υστερα απο 4 ωρες το παιδι δεν κατεβαινε με τπτ.Δεν ειχα καθολου διαστολη και αρχισαν να πεφτουν οι παλμοι του.Οποτε μπηκαμε εκτακτως χειρουργειο, αλλα η δραση της επισκλ. ειχε περασει , και μου εκαναν ολικη.

Στο 2ο που πηγαινα για καισαρικη στα σιγουρα, γεννησα με επισκληριδιο.Πολυ καλυτερη εμπειρια απο την 1η.Καταρχην εχεις ταχυτερη αναρρωση, και το πιο σημαντικο ακους το κλαμα του μωρου σου αμεσως και σου το δινουν αγκαλια.Και μη φοβασαι οτι θα δεις τπτ, θα σου εχουν παραβαν επανω στο στηθος σου.Ο γιατρος και οι κοπελες θα σου μιλανε και θα ειναι ολα καλα θα δεις.;);)

Τα πρωτα 5' σου δινουν το μωρο αγκαλια.Τα επομενα 20' περιπου ειναι που σε ραβουν, αλλα εκεινη την ωρα δε σε νοιαζει τιποτα αφου εχεις δει το μωρο σου.;)

Διαφημίσεις

Τον καθετηρα μου τον εβγαλαν υστερα απο καμποσες ωρες.

Τον ορο στο χερι μου τον ειχαν περιπου 24 ωρες, μετα, αλλα στο διαστημα αυτο μου εφερναν τσαι και φρυγανιες , οσο εχεις τον ορο υποτιθεται οτι δεν πεινας.Οταν τον εβγαλαν, μου εφερναν κοτοσουπες και ελαφρια γευματα για την επομενη μερα, και μετα κανονικα οτι ηθελα.

Τωρα αν καθε κλινικη πραττει αλλιως δεν ξερω, αλλα και το να σε αφηνουν νηστικη για 2 μερες και μαλιστα υστερα απο τοση ταλαιπωρια, και περιμενοντας και το γαλα να κατεβει, λιγο κουφο μου φαινεται.:rolleyes:

ναι Αννα μου συμφωνω μαζι σου αφου οταν το ακουσα φρικαρα...εκτος και αν εχουν τον ορο για 2 μερες δεν ξερω...και το αλλο που μου φανηκε παραξενο ειναι οτι μας ειπαν και στον ΦΤ σου βαζουν οπωσδηποτε ορο...ενω εγω νομιζα οτι ορο σου βαζουν μονο αν ειναι απαραιτητο..αχ εχω θεμα με τον ορο δεν τον μπορω...

παντως οντως μαλλον η καθε κλινικη πραττει τελειως διαφορετικα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ναι Αννα μου συμφωνω μαζι σου αφου οταν το ακουσα φρικαρα...εκτος και αν εχουν τον ορο για 2 μερες δεν ξερω...και το αλλο που μου φανηκε παραξενο ειναι οτι μας ειπαν και στον ΦΤ σου βαζουν οπωσδηποτε ορο...ενω εγω νομιζα οτι ορο σου βαζουν μονο αν ειναι απαραιτητο..αχ εχω θεμα με τον ορο δεν τον μπορω...

παντως οντως μαλλον η καθε κλινικη πραττει τελειως διαφορετικα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι, και η αδερφη μου που γεννησε φυσιολογικα, της ειχαν ορο.Ισως για να μην αφυδατωνεσαι, και εκει οσο παιρνας ολο αυτο, δεν ξερω...

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εννοείται δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα άπαντα που γράψατε!!:wink:

Πόπη μου να χαίρεσαι το Σαββούλη και χρόνια πολλά και για χθες!!!! Να τα εκατοστήσει!!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Παντως εγω που γεννησα φυσιολογικα μου έβαλαν ορρο μονο και μονο για την προκληση δηλαδη τον ορρο που προκάλεσε τους πόνους. μόλις γέννησα μου τον εβγαλαν..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γύρισα και βράζω τα μακαρόνια. Ευτυχώς η ανιψιά μου πηγαίνει κοντά σχολείο με τον παιδικό του μικρού και σήμερα θα τους πάρει ο γαμπρός μου και τους 2! τέλεια!

Ποπάκη να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, Σάββα τον λένε?

Αναστασίτσα με γεια την προίκα, πλησιάζει ο καιρός που θα την χαρεί.

Αννίτα κοντεύεις ε? Κοίτα εγώ που ήμουν μόνη ήμουν τόσο απασχολημένη με τους πόνους που δεν νομίζω να ήθελα κάποιον κοντά μου εκείνη την ώρα. Θεωρώ πως επειδή είναι μια εμπειρία που την ζει το σώμα σου, είναι δική σου προσωπική στιγμή και μάλιστα δύσκολη και οι άλλοι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Μιλάω όμως για φυσιολογικό τοκετό. Στην καισαρική ξέρω πως δεν αφήνουν κανένα μέσα, αλλά θα περάσει η ώρα μην ανησυχείς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Παντως εγω που γεννησα φυσιολογικα μου έβαλαν ορρο μονο και μονο για την προκληση δηλαδη τον ορρο που προκάλεσε τους πόνους. μόλις γέννησα μου τον εβγαλαν..

Και εγω δεν ξερω ποτε στον βγαζουν τον ορο στο φ.τ.

Το μονο που ξερω ειναι οτι στον βαζουν και εκει.

Καλά σας έχασα για σου Μαργαρίτα.

Πόπη , Γωγώ και Αναστασία σας έστειλα τη διατροφή και επειδη το σκανερ δε το εφτιαξε ουτε ο Βασίλης σας το αντέγραψα άντε θηρία χαλάλι σας!!!Εδω γυρω θα είμαι απλα τρέχω σήμερα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγώ που γέννησα επίσης φυσιολογικά και χωρίς πρόκληση δεν μου έβαλαν ποτέ ορό!

Καλα Ελευθερια μου, εσυ και να ηθελες, δεν προλαβες! αφου εγιναν ολα τακα τακα, που να προλαβουν οι χριστιανοι, να κανουν αυτα που ηθελαν?:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...