Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

      Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

      Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

Μανούλες Αυγούστου 2023!!!!!!


Recommended Posts

1 hour ago, Chris87 είπε:

@Mom to be_ συγχαρητήρια ! Με το καλό ! 
εχουμε ίδια ημερομηνία και εγώ 30/08 πρώτα ο θεός !! Και εμένα ο γιατρός μου είναι στο Ιασώ , δε ξέρω να σε βοηθήσω για γιατρούς στο Έλενα αλλά ξέρω ότι μπορείς να κλείσεις πολύ καλό μονόκλινο στην ανακαινισμένη πτέρυγα με πολύ μικρό κόστος. Ήταν ο γιατρός της αδερφής μου εκεί και γέννησε το ανηψακι μου το 2015! 

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, η αλήθεια είναι αφού έγραψα παραπάνω, μπήκα σε ένα θέμα για γιατρούς του Έλενα εδώ σε μια συζήτηση με 39 σελίδες μάλιστα και κατατοπίστηκα πλήρως. 

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, εγω εχω ημερομηνια 7/9 αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα γεννησω τελος Αυγουστου! Το ιδιο συνεβη και στο πρωτο μου παιδακι ειχα 5/9 και γεννησα 29/8! Μολις πηρα τα αποτελεσματα και της αυχενικης και ολα ειναι μια χαρα!!!

Λίγες ειμαστε κοριτσια... δε βλεπω κινηση😄

  • Μου αρέσει 2

age.pngpreg.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κορίτσια καλησπέρα, καλη εγκυμοσύνη σε όλες τις μέλλουσες μανούλες, με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας. 

Είμαι καινούργια στην ομάδα, είμαι και εγω έγκυος στον 6ο μήνα 23 εβδομάδων ακριβώς με ΠΗΤ 23/08...

Εχω προβληματιστεί παρα πολυ καθώς μετακομιζουμε με τον συζυγό μου απο Θεσσαλονικη προς Αθήνα και όπως καταλαβαίνετε ψάχνουμε για γιατρό, θέλω βα γεννήσω στο Έλενα και να βρω κάποιον γιατρό εκεί.... Σήμερα 25/04 πηγαμε για πρώτη φορά σε ενα ραντεβού με τον κύριο Παναγιώτη Σουλο αλλα οταν του είπα να με αναλάβει και να ειναι στη γέννα, μου είπε πως θα λείπει εκείνες τις μέρες, οποτε δεν ξέρω τι να κάνω, μήπως κάποια κοπέλα εχει κάποιον γιατρό στο Έλενα που θα είναι τις μέρες των διακοπών στο νοσοκομείο;;; γιατί δεν θελω να γεννήσω σε εφημερεύοντα!!!! 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...