Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω κρυωνω. Τι νεα? Τι κανουν τα παιδακια σας? Εμεις παμε σημερα παιδιατρο. Εχουμε εμβολιο και εχω ενα κομπο στο στομαχι καθε φορα. Γιατι κλαιει ο Αργυρης.

Ψυχούλα μου τι τραβάνε με αυτά τα εμβόλια, αλλά τι να κάνεις!!!! Εγω δεν μπορω καν να κοιτάω. Τον κρατάω και το κεφάλι αλλού

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Ψυχούλα μου τι τραβάνε με αυτά τα εμβόλια, αλλά τι να κάνεις!!!! Εγω δεν μπορω καν να κοιτάω. Τον κρατάω και το κεφάλι αλλού

Βασικα δεν εχω προβλημα να δω και βλεπω. Ο,τι δεν εχει αιμα δεν με νοιαζει. Ο μπαμπας ειναι φοβιτσιαρης και ουτε κραταει ουτε κοιταει. Απλα ειναι με ενα κλαμα ολη την ωρα της εξετασης και το εμβολιο ειναι το αποκορυφωμα.

Y9MXp3.png

Γενικως δεν είμαι έτσι, με τον Κων/λη το έχω.

Εμένα να σου πω μέχρι και πριν 2 επισκέψεις δεν εκλαιγε καθολου. Τις τελευταιες δυο φορές κλαιει οταν μπαινουμε μέσα και μετα κλαιει γιατι δεν θελει να φυγουμε να παιξει με τα παιχνίδια. Ευτυχώς οταν ερχεται σπίτι δεν έχω πρόβλημα, μονο όταν θα του κάνει το εμβόλιο αλλά και αυτο για πολύ λιγο, παρηγοριέται εύκολα ο καημενούλης.

Διαφημίσεις

Το ζουζουνάκι σου κατα τα άλλα καλά ειναι? Καλά πεθανα προχθες με την περιγραφη σου στον καθρέφτη, δεν προλαβα να σου απαντήσω χεχε πολυ γέλιο με το φρύδι

Καλα ειναι. Κανει ο,τι μπορει να μας εχει στη τσιτα. Οδοστρωτηρας σκετος. Τωρα με την στρατα τον παρατηρω οτι παει να πιασει ο,τι μπορει. Φανταζομαι οταν παρει φορα και περπαταει θα μαζεψω ολο το σπιτι.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Α καλα υπομονη να έχεις. Οχι δεν χρειάζεται να μαζέψεις να τον μαθεις να μην πειράζει, θα πειράζει βέβαια αλλά τουλάχιστον όχι σε σημειο που θα πρέπει να ξεγυμνώσεις τον χωρο. Και ο Κων/λης οταν πρωτομπήκε στην στράτα είχε βάλει στο μάτι το ανθοδοχειο της μάνας μου, έχει χαμηλό τραπεζάκι στο σαλονι και τελικά δεν του ξέφυγε αλλά σιγα σιγα ομως σταμάτησε να πειράζει πράγματα. Εξαρταται απο το παιδι, θα δεις ανάλογα τις αντιδράσεις του, πάντως ένα είναι βέβαιο οτι αν τον αφήσεις να πειράξει κάτι μετά θα θέλει συνέχεια να το πειράζει. Ο Κων/νος οπου τον προλάβω και δεν παει π.χ. στο στερεο στο σπιτι δεν το πειράζει, στης κουνιάδας μου ομως που τον αφηνει και αλωνιζει οταν πάμε εε του έχει βγάλει την πιστη απορω πως δουλευει ακόμη

μινα θα τα χεις μαζεψει πριν να αρχισει να περπαταει

η δικια μου μολις εμαθε να στεκεται (ειναι κ ψηλη για την ηλικια της), αρχισε τις περιηγησεις στα τραπεζομαντηλα και ετσι τα κοψαμε για αρκετους μηνες.

συμφωνω με την τονια, δεν χρειαζεται να ξεγυμνωσεις το σπιτι

αλλα ουτε και να εχεις πολλα πραγματα που αναγκαστικα θα πρεπει ολη την ωρα να λες μη.

παν μετρον αριστον....αυτο εφαρμοζω κι εγω.

ο υπολογιστης μου ακομα ειναι οφ. γμτ, πρεπει να περιμενω αλλη μια βδομαδα...

στον παιδιατρο κι η δικια μου μεχρι προτινος ουτε κιχ! την τελευταια φορα που πηγαμε ομως θυμοταν τον γιατρο και με το που ειδε την ενεση του εμβολιου ξεκινησε...

τσπ καποια στιγμη θα συνηθισουν ετσι δεν ειναι?

φιλια πολλα

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...