Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Prosperous, να τους χαίρεσαι οικογενειακώς και οι υπόλοιπες επίσης αν γιόρταζε κάποιος...

Malina καλώς ήρθες και στο νησί και στο site. Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου. Εγώ έμεινα για 15 μέρες στο κρεβάτι και κόντεψα να τρελαθώ, δε φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω...Καλό κουράγιο, με όλη μου την ψυχή... Όταν θα γεννηθεί η κόρη σου θα σκέφτεσαι ότι θα καθόσουν και 2 χρόνια στο κρεβάτι αν χρειαζόταν...

Μένω και εγώ στα Σελήνια και είμαι καινούρια εδώ, τα τελευταία 2.5 χρόνια, από τότε που γέννησα την κόρη μου δηλαδή...

Ζήτησα από τη μαία μου και μου σύστησε έναν παιδίατρο, με 2 κριτήρια, να είναι υπέρ του θηλασμού και να μη δίνει με το παραμικρο φάρμακα και πραγματικά μου σύστησε το σωστό... Σου στέλνω π.μ. με περισσότερες πληροφορίες...

Αλήθεια εσύ που μένεις και πως και βρέθηκες εδώ στη Σαλαμίνα; Εγώ μένω στην Πανθέας, 4 στενά πάνω από τον Άγιο Νικόλαο...

Κορίτσια, άμα έρθετε κατά τα Σελήνια, ειδοποιήστε μήπως και καταφέρω να έρθω και γνωριστούμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι κι εγώ :lol: Βασικά είμαι τόσο μα τόσο συναχωμένη που μου είναι αδύνατον να ξαπλώσω :cry:

Malina καλωσόρισες και με το καλό το μωράκι σου!!!!

.....αν ξερετε καποιον καλο παιδιατρο στο νησι

Ως την ποιο ξεκαμμένη εδώ μέσα: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ, μπορεί να είναι "φθηνή", αλλά ......το φθηνό κρέας τα σκυλια το τρώνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...και φυσικά όπως είπαν και τα κορίτσια, να είναι φαν του θηλασμού, να μην δίνει φάρμακα με το παραμικρό και να προσθέσω, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί ανά πάσα στιγμή!!!!!

ΑΛΛΑ για κάτι σοβαρό τρέχεις ....ΠΑΙΔΩΝ

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Ευχαριστω πολυ για το θερμο καλωσορισμα!

Πασχαλιτσα κι εμεις εδω και 2,5 χρονια μενουμε εδω..οταν λογω μιας δυσκολης εγκυμοσυνης αναγκαστηκα να ερθω να μεινω κοντα στους γονεις μου(οι οποιοι μενουν στα Σεληνια εδω και χρονια) δυστυχως το κοριτσακι μας τοτε γεννηθηκε πολυ προωρα και αντεξε μονο 2μηνες στο Παιδων...

Αυτα τα 2,5 χρονια λιγο λογω ασχημης ψυχολογιας -ηταν και η δουλεια μου Αθηνα ..δεν γυρισα το νησι οσο επρεπε ,και γι αυτο αυτοπαποκαλουμαι νεα κατοικος

xtZRp3.png

μαλινα μου σου ευχομαι ενα γερο γερο γερο μωρακι

στην ωρα του να ρθει στην αγκαλια σου και να μην ξαναφυγει

φιλια πολλα πολλα

και οποτε θες και μπορεις πες σε εμας να ρθουμε να σου κανουμε παρεα ναι?

θα κανονισουμε εξορμηση να γνωριστουμε ολες το καλοκαιρακι

φιλια

ZkXkp3.png

Malina λυπάμαι πάρα πολύ, σου εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά, πέρασα μια περιπετειώδη και απρόσμενη εγκυμοσύνη κι εγώ αλλά ευτυχώς, κατάφερα να γεννήσω οριακά πρόωρα και γλιτώσαμε τη θερμοκοιτίδα και άλλες ιστορίες...

Κι εγώ 2,5 χρόνια εδώ κορίτσια, αν και από βρέφος κάτοικος του Σαβατοκύριακου και των καλοκαιριών στην Κυριζα... Έπεσα πάνω από το παιδί τόσο πολύ, τα παράτησα όλα τόσο πολύ, που νομίζω ότι ξέχασα να κοινωνικοποιηθώ λιγάκι εδώ στο νησί... Νιώθω λιγάκι χαμένη εδώ, εξακολουθώ να αισθάνομαι Κορυδαλλιώτισσα, αλλά αγαπώ πολύ το νησί αυτό... Εξάλλου εδώ γνώρισα και ερωτεύτηκα τον άντρα μου, πιτσιρίκα ακόμα...

Αλλά να, τώρα ο άντρας μου θέλει να διοργανώσουμε εδώ τη βάφτιση και το θρησκευτικό γάμο, κι εγώ δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα, καταλάβατε;

Όχι πως ξέρει εκείνος δηλαδή, καλά εκείνος είναι και ναυτικός και δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα γενικότερα δηλαδή, εγώ είμαι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές σε αυτό το σπίτι... Τώρα με το παιδί ευτυχώς δεν δουλεύω, αλλά έχω φρικάρει μέσα στο σπίτι να το παίζω ¨χαρωπή νοικοκυρά¨ ή μήπως ¨δυστυχής νοικοκυρά¨;

Εσείς κορίτσια δουλεύετε;;;

Διαφημίσεις

καλημερααα

πασχαλιτσα εγω δουλευω στο σπιτι, κανω ιδιαιτερα αγγλικων

μην αισθανεσαι τυψεις που δεν κοινωνικοποιηθηκες, κι εμεις που ειμαστε εδω 6 χρονια τωρα αρχισαμε να γνωριζομαστε με το μερος

και προ παντος με εσας!

ZkXkp3.png

Δεν το πιστεύω, κι εγώ ιδιαίτερα αγγλικών και όλα τα μαθήματα δημοτικου και τα φιλολογικά γυμνασίου έκανα για 10 χρόνια και τα παράτησα λίγο πριν μείνω έγκυος... Αντε βρε συναδέλφισσα...

Δεν το πιστεύω, κι εγώ ιδιαίτερα αγγλικών και όλα τα μαθήματα δημοτικου και τα φιλολογικά γυμνασίου έκανα για 10 χρόνια και τα παράτησα λίγο πριν μείνω έγκυος... Αντε βρε συναδέλφισσα...

χιχι καλο ε?

γιατι τα παρατησες καλε?

ZkXkp3.png

χιχι καλο ε?

γιατι τα παρατησες καλε?

Τότε ο άντρας μου ήταν σε κρουαζιερόπλοια και για 2 χρόνια, γύρισα σχεδόν όλο τον κόσμο μαζί του... Γι΄αυτό το σκοπό τα παράτησα και γιατί το είχα παρακάνει και έκαψα... μπαταρίες κάποια στιγμή. 10 χρόνια χωρίς διακοπες, χωρίς Κυριακές και αργίες... Μετά ήρθε το παιδί και 7 μηνών μετακόμισα στα Σελήνια. Δηλαδή, εδώ που τα λέμε, δεν την έκανα εγώ τη μετακόμιση... Τέλος πάντων, μου λείπει πολύ η δουλειά μου αλλά δεν έχω που να αφήσω το παιδί και παιδικοί σταθμοί το απόγευμα-βράδυ δεν υπάρχουν, οπότε... Δύσκολα τα πράγματα... Θα δούμε!

καλημερα

πασχαλιτσα εγω μολις ειχα ξεκινησει οταν εμεινα εγκυος

οποτε μετεφερα τους μαθητες μου στο σπιτι απο οταν γεννησα κ μετα και ετσι εχω και την μικρη και τα μαθηματα

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα

Malina ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα...εχω προυπηρεσια στο αθλημα και πιστευω παντα στο καλυτερο..

protoula δεν σου τηλεφωνησα για επηξα γενικοτερα απο τις δουλειες ολο το σκ, ειδα που δεν πηρες και εσυ και καταλαβα οτι δεν θα μπορουσατε να βρεθουμε..Μεγαλη Τεταρτη απογευμα λεω οτι θα μαστε κατω αλλα θελω να παω στο Ευχελαιο και στην αναπαρασταση του νιπτηρος που θα κανει ο φετινος κληρινος στην κοινοτητα μας και ετσι ολο το απογευμα δεν θα χω χρονο.

Εσεις ποτε θα φυγετε για το χωριο τελικα?

και απαντω σε προηγουμενη ερωτηση..εγω εργαζομαι σε τεχνικη εταιρεια στην Αθηνα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...