Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Cristina93 είπε:

Πολύ λογικό να είσαι μπερδεμένη και νομίζω καλά έκανες που έκλεισες το ραντεβού γιατί δείχνει και σ εσένα την ίδια ότι δεν τα παρατάς! Δυστυχώς κάποιες φορές χρειάζεται παραπάνω επιμονή και υπομονή από όσο νομίζουμε ότι διαθέτουμε ή περιμέναμε να έχουμε.. 

καλά να τα παρατήσω δε παίζει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το θέμα είναι αν θα γυρίσω στον προηγούμενο γιατρό, αν θα επιμείνω στον Σφακ ή αν θα ψάξω άλλον.

Περιμένοντας τη χοριακή

Recommended Posts

22 hours ago, Βολιώτισα said:

Κορίτσι μου σε σκεφτόμουν! Είσαι καλά; Δεν πρόλαβα χθες να γράψω... Ναι, δόξα τω Θεω είναι θετική και η δική μου χοριακή!!! Να σου πω, τώρα "αγχώθηκα" περισσότερο, πάμε δυνατά βήμα βήμα και οι δυο μας!!! Όλα καλά να μας πάνε Παναγία μου, και σε όλες τις κοπέλες!!!!

Τέλεια νέα !  Συγχαρητήρια !!!

• Μου αρέσει 1

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

On 23/5/2023 at 1:16 ΜΜ, Lela79 είπε:

Τι τέλεια νέα !!!!! Με το καλό λοιπόν !!! Ποτέ σου είπαν για υπέρηχο ; 

Όσο για το αγχος χίλια δίκια εχεις 🤣🤣🤣🤣 Δεν είχα ποτέ θετικη χοριακη κ νόμιζα ότι το μεγαλύτερο άγχος ήταν αυτό του αποτελέσματος της χοριακης ... 

Τώρα σκέφτομαι κάθε μέρα τι θα δείξει ο υπέρηχος 🤣🤣🤣🤣. Νομίζω έτσι θα μας πάει όλη η εγκυμοσύνη 🤣🤣🤣🤣 Μια διαφορετική αγωνία την φορά ! Αλλά είναι γλυκιά αγωνία δε παραπονιέμαι ❤️🥰

Γεια σου κορίτσι μου! Τι κάνεις; Πήγες για υπέρηχο; 

1 ώρα πρίν, Βολιώτισα είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Τι κάνεις; Πήγες για υπέρηχο; 

Καλήμερα κοπελα μου ! 😊. Ναι πήγα την προηγούμενη εβδομάδα κ όλα ήταν καλά είπε ο γιατρός, ένα εμβρυακι σε σωστή θέση όλα ικανοποιητικά!  Την επόμενη εβδομάδα έχω ξανά ! Εσύ ; 

• Καλή τύχη! 1

• 2 εβδομάδες μετά...
On 7/6/2023 at 1:45 ΜΜ, Lela79 είπε:

Καλήμερα κοπελα μου ! 😊. Ναι πήγα την προηγούμενη εβδομάδα κ όλα ήταν καλά είπε ο γιατρός, ένα εμβρυακι σε σωστή θέση όλα ικανοποιητικά!  Την επόμενη εβδομάδα έχω ξανά ! Εσύ ; 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αργοπόρησα να απαντήσω, αλλά λίγο τα νεα δεδομένα που προσπαθώ να συνειδητοποιήσω λίγο το ότι ήταν περίοδος εξετάσεων και ως εκπαιδευτικός είχα δουλίτσα... Λοιπόν... Καταρχάς, συγχαρητήρια, όλα να πάνε καλά εύχομαι! Κι εμείς κάναμε 2 υπερήχους ως τώρα (είχα κ λίγο αιματάκι ισως λογω σαλοσπιρ).. Έχουμε 2 εμβρυάκια... διδυμάκια... τρομοκρατήθηκα λίγο στην αρχή να σου πω την αλήθεια... ευχομαι να πανε ολα καλά, μακάρι!

1 hour ago, Βολιώτισα είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αργοπόρησα να απαντήσω, αλλά λίγο τα νεα δεδομένα που προσπαθώ να συνειδητοποιήσω λίγο το ότι ήταν περίοδος εξετάσεων και ως εκπαιδευτικός είχα δουλίτσα... Λοιπόν... Καταρχάς, συγχαρητήρια, όλα να πάνε καλά εύχομαι! Κι εμείς κάναμε 2 υπερήχους ως τώρα (είχα κ λίγο αιματάκι ισως λογω σαλοσπιρ).. Έχουμε 2 εμβρυάκια... διδυμάκια... τρομοκρατήθηκα λίγο στην αρχή να σου πω την αλήθεια... ευχομαι να πανε ολα καλά, μακάρι!

Συγχαρητήρια ! Με το καλό να τα υποδεχτείς ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...