Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Δεν μίλησα με τον γιατρό καν ως προς αυτό.. μια μαία το είπε για να μην κάνω κύστες και μάλιστα σκοτώθηκα να βρω γιατί ήταν σε έλλειψη.. το αστείο είναι ότι όταν τη ρώτησα μου είπε δεν είναι κάτι.. για να μην κάνεις κύστες και χθες που την πίεσα εμμέσως τα συνέδεσε. Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας είναι ότι όντως αν δεν έχεις υψηλό δείκτη μάζας σώματος και έχεις χαμηλή ΑΜΗ είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να εμφανίσεις κύστη αλλά αυτά υποτίθεται ότι είναι στον φάκελο μου και τα ξέρουν.. δυστυχώς λένε τα ίδια σε όλες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τυχόν θέματα που έχει η καθεμία ώστε να κερδίζουν χρόνο. 

Εγώ πάλι είχα κάνει avercap στο προηγούμενο κέντρο που ήμουν πριν τρία χρόνια και από τότε που την έκανα και για ενάμιση χρόνο ήμουν κάθε μήνα με μια κύστη είχαν σπάσει τα νεύρα μου γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με κύστες...

Επιτέλους Μ ήρθε η περίοδος είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι μπαίνω σε κλίμα κτήριο που ίσως να παίζει και κάτι τέτοιο γιατί καθυστέρηση δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα ... Άντε να ρθεις η Δευτέρα να μιλήσω με το κέντρο να δω πως και τι 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ε δε την λες και ξεκάθαρη την κάτασταση … πρέπει να αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.

Βρε εννοειτε δεν είναι ξεκάθαρη ,εννοουσα αν θεωρείς λάθος χειρισμό γιατρού ? 

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Βρε εννοειτε δεν είναι ξεκάθαρη ,εννοουσα αν θεωρείς λάθος χειρισμό γιατρού ? 

Οχι ,δε θεωρώ λάθος χειρισμο γιατρού. Άλλωστε δε πιστεύω πως μπορεί να κάνει και πολλά με τον φυσικο και τροποποιημένο φυσικό κύκλο.

καλημέρα σας, εχω αδενομυωση. Ειχα σπιραλ για να βοηθηθω με τις αιμορραγιες μεχρι πριν ενα μηνα που το αφαιρεσα και ξεκινησα τα cyclacur. ο εμβρυολογος, μου είπε να παρω ένα κουτί cyclacur πριν την έναρξη της διέγερσης. Ο γυναικολόγος είχε πει πως κατά τη γνώμη του να έπαιρνα και δεύτερο για να ρυθμιστεί πιο σωστά ο κύκλος μου. Το ιδιο ειπε και πριν που μιλησαμε. αύριο τελειώνω το πρώτο κουτι. (από χθες έχω πονους περιόδου και είδα χθες και σήμερα λίγα καφε-ροζ υγρα, ελαχιστο αιμα στο σκουπισμα) κατά τις εμπειρίες σας, αν υπάρχει κάποια κοπέλα με κάτι ανάλογο, είναι χρήσιμο το δεύτερο κουτι? οι δύο γιατροί με μπέρδεψαν. Η αλήθεια είναι πως βιάζομαι να ξεκινήσω τη διαδικασία αλλά δε ξέρω αν το δεύτερο κουτι cyclacur παρα τη καθυστερηση του ενος μήνα με βοηθησει περισσότερο στην όλη διαδικασία..  σας ευχαριστώ 

9 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σχετικά με την κολπίτιδα, εγώ θα περίμενα την περιοδο και μόλις τελειωνε θα έκανα μια καλλιεργεια κολποτραχηλικού, για να εισαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι. Έχω αλλάξει τρεις γυναικολόγους και πάντα όλοι μου ζητουσαν επανάληψη μετά από την αγωγή (παίζει και το μόνο πράγμα το οποίο είχαν την ίδια αποψη χαχα).

Τι εννοείς ότι έχει πάντα κάποιο μικρόβιο λόγω μορφολογίας του συστήματος; Σε ρωτάω γιατί και ο δικός μου άντρας όλο κάτι βγάζει κι εχουμε απηυδύσει!

Το σπερμοδιάγραμμα με 9% μορφολογια το λες παραπάνω από καλό! Μην αισθάνεσαι ενοχές κορίτσι μου, δεν επιλέγει κανείς να ειναι υπογόνιμος, άντρας ή γυναίκα. Δε ξέρω μήπως πρέπει να σκεφτείτε το προεμφυτευτικό εσείς, αλλά νομίζω είχες πει ότι δεν πληρείτε τα κριτήρια;

Έχει που κάνει σπερμοδιάγραμματα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Ξεκίνησε με ουρεοπλασμα και μετά το ουρεοπλασμα έχει συνεχώς κάποιο μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας ή εντεροκοκκο ή E.Coli κλπ. Αλλά το σπερμοδιάγραμμα βελτιώνεται και δεν φαίνεται να εχει προστατιτιδα. Μας είχε πει πως αυτά τα μικρόβια δεν είναι ανησυχητικά ιδιαίτερα. Δίνει αντιβίωση για να είναι καθαρός πριν την ετ αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζουν κάπου. Πάλι τώρα θα πάει για υπέρηχο και αντιβίωση και αυτή τη φορά θα πάρει και προβιοτικά για συντήρηση μήπως και σταματήσει να βγάζει. Είναι κάποιοι άντρες που λόγω κατασκευής εκεί κάτω ο προστάτης τους φιλοξενεί πάντα κάποιο μικρόβιο που μεταναστεύει από το έντερο. Θα σας πω και την τρίτη που έχει ραντεβού αν μας είπε κάτι άλλο. 

Δεν δικαιούμαστε προεμφυτευτικό δυστυχώς. Αλλά είχα και μόνο δύο καλές βλαστοκύστες. Να δω αν αυτή τη φορά θα πάρουμε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως και ο γυναικολόγος μου που μιλήσαμε χθες μου είπε πως το σπερμα είναι πολύ καλό, πολύ καλύτερο απ ότι ήταν και να πάει στον ανδρολογο να συζητήσουν για το μικρόβιο και να πάμε σε επόμενη διέγερση μόλις μου έρθει περίοδος. 

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Φοβάμαι να κάνω διάλειμμα… Με έχουν κάνει να πιστέψω πως είναι αντίστροφη η μέτρηση που όντως παίζει και να ισχύει.. αλλά κυρίως ακούω στο μυαλό μου τη φωνή του Σφακ όταν του είπε ο άντρας μου πως μου χρειάζεται ένα διάλειμμα πως «μπορεί όταν κάνω διάλειμμα να χάσω το καλό ωάριο» γιατί λέει οι γυναίκες έχουν 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο (πόσο μάλλον γυναίκες με ΠΩΑ)..

Ελπίζω μόνο να πάρω τη σωστή απόφαση..

Αν έχουμε μόνο 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο καήκαμε! Παρακολουθώ την συζήτηση δεν ξέρω τι να σου πω. Κι εγώ στην θέση σου φουλ μπερδεμένη θα ήμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η σωστή απόφαση. Αλλά αν είναι όπως τα λέει ο Σφακ κάνεις διάλειμμα; Ρισκάρεις; Έξω από το χορό καλά τα λέμε, όταν το βιώνεις όμως;;; Δύσκολο να πεις θα σταματήσω 1-2 μήνες. 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι ,δε θεωρώ λάθος χειρισμο γιατρού. Άλλωστε δε πιστεύω πως μπορεί να κάνει και πολλά με τον φυσικο και τροποποιημένο φυσικό κύκλο.

Τι σε προβληματίζει κορίτσι μου ???

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Έχει που κάνει σπερμοδιάγραμματα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Ξεκίνησε με ουρεοπλασμα και μετά το ουρεοπλασμα έχει συνεχώς κάποιο μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας ή εντεροκοκκο ή E.Coli κλπ. Αλλά το σπερμοδιάγραμμα βελτιώνεται και δεν φαίνεται να εχει προστατιτιδα. Μας είχε πει πως αυτά τα μικρόβια δεν είναι ανησυχητικά ιδιαίτερα. Δίνει αντιβίωση για να είναι καθαρός πριν την ετ αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζουν κάπου. Πάλι τώρα θα πάει για υπέρηχο και αντιβίωση και αυτή τη φορά θα πάρει και προβιοτικά για συντήρηση μήπως και σταματήσει να βγάζει. Είναι κάποιοι άντρες που λόγω κατασκευής εκεί κάτω ο προστάτης τους φιλοξενεί πάντα κάποιο μικρόβιο που μεταναστεύει από το έντερο. Θα σας πω και την τρίτη που έχει ραντεβού αν μας είπε κάτι άλλο. 

Δεν δικαιούμαστε προεμφυτευτικό δυστυχώς. Αλλά είχα και μόνο δύο καλές βλαστοκύστες. Να δω αν αυτή τη φορά θα πάρουμε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως και ο γυναικολόγος μου που μιλήσαμε χθες μου είπε πως το σπερμα είναι πολύ καλό, πολύ καλύτερο απ ότι ήταν και να πάει στον ανδρολογο να συζητήσουν για το μικρόβιο και να πάμε σε επόμενη διέγερση μόλις μου έρθει περίοδος. 

Αν έχουμε μόνο 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο καήκαμε! Παρακολουθώ την συζήτηση δεν ξέρω τι να σου πω. Κι εγώ στην θέση σου φουλ μπερδεμένη θα ήμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η σωστή απόφαση. Αλλά αν είναι όπως τα λέει ο Σφακ κάνεις διάλειμμα; Ρισκάρεις; Έξω από το χορό καλά τα λέμε, όταν το βιώνεις όμως;;; Δύσκολο να πεις θα σταματήσω 1-2 μήνες. 

Διάλειμμα δε κάνω. Αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Το θέμα είναι με ποιον γιατρό θα συνεχίσω. 

πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Διάλειμμα δε κάνω. Αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Το θέμα είναι με ποιον γιατρό θα συνεχίσω. 

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ως τώρα,νομίζω πως ο μαστρ..είναι η καλύτερη επιλογή κ καλά κάνεις που το σκέφτεσαι .Τόσος κόπος και ούτε ένα έμβρυο στον άλλον,οπότε η το εμβρυολογικο τους δεν είναι καλό η κάτι άλλο παίζει 

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ως τώρα,νομίζω πως ο μαστρ..είναι η καλύτερη επιλογή κ καλά κάνεις που το σκέφτεσαι .Τόσος κόπος και ούτε ένα έμβρυο στον άλλον,οπότε η το εμβρυολογικο τους δεν είναι καλό η κάτι άλλο παίζει 

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το εμβρυολογικό τους δεν είναι καλό, τόσα παιδιά έχουν κάνει. Αλλά από την άλλη, πόσο δραματικά άλλαξαν τα πράγματα από το Γενάρη που είχα τη τελευταία βλαστοκύστη στο άλλο κέντρο; Δε ξέρω πραγματικά..

πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το εμβρυολογικό τους δεν είναι καλό, τόσα παιδιά έχουν κάνει. Αλλά από την άλλη, πόσο δραματικά άλλαξαν τα πράγματα από το Γενάρη που είχα τη τελευταία βλαστοκύστη στο άλλο κέντρο; Δε ξέρω πραγματικά..

Καλύτερα να επιστρέψεις στο παλιό που ήσουν,παρά να παιδευεσαι τζάμπα σ αυτό που είσαι τώρα,επειδή ο γιατρός είναι ας πούμε σούπερ σταρ.Και αυτό το ότι εξειδικεύεται στους φυσικούς,οκ σιγά,δεν τετραγωνισε και τον κύκλο.Ολοι οι γιατροί που ασχολούνται με την εξωσωματική γνωρίζουν από φυσικούς κύκλους,είναι η δουλειά τους.Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο,τι καλύτερο και να ξεμπερδεψεις γρηγορα ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

Μα δε νομίζω πως τίθεται θέμα αυστηρότητας γιατί το αν ένα έμβρυο έχει φτάσει σε στάδιο βλαστοκύστης είναι αντικειμενικό! Δλδ δε θα το λέω εγώ βλαστοκύστη κ εσύ μοριδιο! Ετσι δεν είναι; Με το δικό σου background σίγουρα καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα!
Ο Σφακ πιστεύει πως είναι θέμα τύχης κ όταν του είχα πει πως έκανα πριν βλαστοκυστες μου είπε πως αν θέλω μπορώ να γυρίσω εκεί που ήμουν. Χθες στον υπέρηχο που είδαμε το Β φάσης μου είπε πως το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θέλει υπομονή κ είναι θετικό το ότι το έμβρυο προσπάθησε κ έφτασε αυτή τη φορά ένα βήμα παρακάτω. 

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μα δε νομίζω πως τίθεται θέμα αυστηρότητας γιατί το αν ένα έμβρυο έχει φτάσει σε στάδιο βλαστοκύστης είναι αντικειμενικό! Δλδ δε θα το λέω εγώ βλαστοκύστη κ εσύ μοριδιο! Ετσι δεν είναι; Με το δικό σου background σίγουρα καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα!
Ο Σφακ πιστεύει πως είναι θέμα τύχης κ όταν του είχα πει πως έκανα πριν βλαστοκυστες μου είπε πως αν θέλω μπορώ να γυρίσω εκεί που ήμουν. Χθες στον υπέρηχο που είδαμε το Β φάσης μου είπε πως το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θέλει υπομονή κ είναι θετικό το ότι το έμβρυο προσπάθησε κ έφτασε αυτή τη φορά ένα βήμα παρακάτω. 

Τι φάση, πόση ατυχία μαζεύτηκε το 2025 για να σε πάει έτσι; Δες και τι θα σου πει ο μαστρ στην φάση που είσαι δεν έχεις και τίποτα να χάσεις! Πάρε και το ωάριο της β φάσης μήπως φτάσει αυτό σε βλαστοκύστη και βλέπεις πως θα κινηθείς. Είχες πει αν θυμάμαι καλά μέχρι Ιουνίου θα δώσεις στον Σφακ χρόνο, να έφτασε σχεδόν και ο Ιούνιος. Ώρα για αποφάσεις. 
Στην τελική απλά γυρνάς στον μαστρ και συνεχίζεις εκεί που το άφησες και έδειχνε να αποδίδει. 🤷🏼‍♀️

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Διαβάζω τα νέα σας και εύχομαι να πάνε όλα καλά.  

Εχθές είπαμε με τον σύζυγο να μην χάσουμε χρόνο καθόλου και κατόπιν και συζήτησης και με τον γιατρό, περιμένουμε την περίοδο που θα έρθει τώρα μετά το αρνητικό και ξεκινάμε άμεσα για εμβρυομεταφορά. Το θέμα είναι αν θα βάλουμε μόνο τη μία ή και τις δύο βλαστοκύστες. Βάλαμε κάτω τα δεδομένα και τα μικροσκοπικά ποσοστά να πιάσουν και τα δύο. Στη μία περίπτωση κερδίζουμε χρόνο και χρήμα και ρισκάρουμε, και στην άλλη περίπτωση χάνουμε χρόνο και χρήμα αλλά πάμε εκ του ασφαλούς. Καταλήξαμε χωρίς απάντηση να τρώμε ποπκορν βλέποντας ταινία. Τουλάχιστον έχουμε χρόνο ακόμα μέχρι να αδιαθετήσω να το σκεφτούμε. Βέβαια ένας θεός ξέρει πότε θα είναι αυτό έτσι πως έγινε ο κύκλος μου..

18 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

καλά να τα παρατήσω δε παίζει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το θέμα είναι αν θα γυρίσω στον προηγούμενο γιατρό, αν θα επιμείνω στον Σφακ ή αν θα ψάξω άλλον.

καλησπέρα ΜΚ, Νομίζω καλά το σκέφτεσαι να φύγεις.  Ή πίσω σε αυτόν που τα έμβρυα πήγαιναν καλύτερα ή αλλού.. Και να μη ξέρεις και τι να πιστέψεις, φταίει το ωάριο όντως ή κάτι γίνεται στο εργαστήριο.. Ωστόσο ευχομαι τη Δευτέρα στη β φάση να πάρετε το καλό και να προχωρήσει και να μη χρειαστεί τίποτα..!

8 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

καλημέρα σας, εχω αδενομυωση. Ειχα σπιραλ για να βοηθηθω με τις αιμορραγιες μεχρι πριν ενα μηνα που το αφαιρεσα και ξεκινησα τα cyclacur. ο εμβρυολογος, μου είπε να παρω ένα κουτί cyclacur πριν την έναρξη της διέγερσης. Ο γυναικολόγος είχε πει πως κατά τη γνώμη του να έπαιρνα και δεύτερο για να ρυθμιστεί πιο σωστά ο κύκλος μου. Το ιδιο ειπε και πριν που μιλησαμε. αύριο τελειώνω το πρώτο κουτι. (από χθες έχω πονους περιόδου και είδα χθες και σήμερα λίγα καφε-ροζ υγρα, ελαχιστο αιμα στο σκουπισμα) κατά τις εμπειρίες σας, αν υπάρχει κάποια κοπέλα με κάτι ανάλογο, είναι χρήσιμο το δεύτερο κουτι? οι δύο γιατροί με μπέρδεψαν. Η αλήθεια είναι πως βιάζομαι να ξεκινήσω τη διαδικασία αλλά δε ξέρω αν το δεύτερο κουτι cyclacur παρα τη καθυστερηση του ενος μήνα με βοηθησει περισσότερο στην όλη διαδικασία..  σας ευχαριστώ 

Καλησπέρα, προσωπικά δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς. Με τι πρωτόκολλα θα ξεκινήσεις; Εύχομαι να πανε όλα καλά και να ξεκινήσεις σύντομα! 

• Ευχαριστώ 1

18 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Επειδή εγώ το έχω χάσει λιγο, arvekap γιατί έκανες; Πριν 10 χρόνια ειχα κάνει την 11,25 και ειχα 3 μήνες να δω περίοδο! Βέβαια τότε αυτο ήθελε ο τότε χαζος γυναικολόγος (τα θυμάμαι και συγχυζομαι μόνη μου).

Δεν μίλησα με τον γιατρό καν ως προς αυτό.. μια μαία το είπε για να μην κάνω κύστες και μάλιστα σκοτώθηκα να βρω γιατί ήταν σε έλλειψη.. το αστείο είναι ότι όταν τη ρώτησα μου είπε δεν είναι κάτι.. για να μην κάνεις κύστες και χθες που την πίεσα εμμέσως τα συνέδεσε. Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας είναι ότι όντως αν δεν έχεις υψηλό δείκτη μάζας σώματος και έχεις χαμηλή ΑΜΗ είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να εμφανίσεις κύστη αλλά αυτά υποτίθεται ότι είναι στον φάκελο μου και τα ξέρουν.. δυστυχώς λένε τα ίδια σε όλες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τυχόν θέματα που έχει η καθεμία ώστε να κερδίζουν χρόνο. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...