Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Souri είπε:

Οχι, τα δίδυμα τώρα είναι 12 χρονών 😊 Πάω για τρίτο παιδάκι με τον δεύτερο άντρα μου. Έκανα διέγερση τον Φεβρουάριο και από τα 9 που γονιμοποιήθηκαν έμειναν 4 βλαστοκύστες. Δύο 2ΑΑ μία 2ΑΒ και άλλη μια 1ΑΑ. Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς μας ενημέρωσαν ότι χάσαμε την μία 2ΑΑ πριν τη μεταφέρουμε οπότε έβγαλαν την αμέσως επόμενη 2ΑΑ όπου δυστυχώς δεν πήγε καλά.  Οπότε το δίλυμμα είναι να βάλουμε και τις δύο που έμειναν και να ρισκάρουμε τη μικρή πιθανότητα να πιάσουν και οι δύο, αλλά να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα ή να το πάμε εκ του ασφαλούς με μία-μία.. Όταν καθαρίσω και πάμε για υπέρηχο θα γίνει αναλυτική συζήτηση με τον γιατρό να παρθεί απόφαση. Και τη πρώτη μου εξωσωματική με τον ίδιο γιατρό ήμουν. Αυτός ξεγέννησε και τα δίδυμα.  

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , kate82 είπε:

Μαζί θα οδεψουμε λογικά και εγώ αδιαθετισα Σάββατο μόλις μίλησα με κέντρο θα πάω για ορμονικές και αύριο που θα έχω τ αποτέλεσματα θα με πουν πως προχωράω ,καλή μας επιτυχία εύχομαι 

Μπράβο κορίτσια μου εγώ πάω αύριο να κάνω ετ .καλη επιτυχία σε όλες μας .

• Καλή τύχη! 7
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Just now, Souri είπε:

Με το καλό, καλή επιτυχία! Πόσα εμβρυάκια θα παραλάβεις; 

Ένα θα βάλω γιατί έχω περίεργο ιστορικό.στην προηγούμενη ετ έβαλα δύο κ έγιναν τρία τα έμβρυα κ αναγκάστηκα πήγαμε σε μειώσει κ δεν είναι κ το πιο ευχάριστο.

1 hour ago, Souri είπε:

Καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά! Ποιο είναι το πλάνο σας, εμένα δε μου έδωσε εξετάσεις θα κάνουμε υπέρηχο και ξεκινάω λογικά με cyclacur.. 

Καλησπέρα μόλις έδωσα αίμα για ορμονικές και λοιμώδη ,πήρα και τα φάρμακα λογικά και έξω με σικλακιουρ θα ξεκινήσω ,και μετά όλα τ αλλά ,απλά θα κάνω και prp ενδομητρίου εγώ πάω κατευθείαν για ετ ,ανάλογα με τα αποτελέσματα θα με πουν αύριο πως θα προχωρήσω και αν θα προχωρήσω ,μπορεί να μην είναι καλές οι εξετάσεις 

1 hour ago, Ρούλα87 είπε:

Μπράβο κορίτσια μου εγώ πάω αύριο να κάνω ετ .καλη επιτυχία σε όλες μας .

Καλή επιτυχία κορίτσι μου να γαντζωθει για τα καλά εύχομαι 

πρίν από 45 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Ένα θα βάλω γιατί έχω περίεργο ιστορικό.στην προηγούμενη ετ έβαλα δύο κ έγιναν τρία τα έμβρυα κ αναγκάστηκα πήγαμε σε μειώσει κ δεν είναι κ το πιο ευχάριστο.

Δεν προχώρησε κανένα κορίτσι μου ? Η πας για δεύτερο παιδάκι?

πρίν από 26 λεπτά , kate82 είπε:

Καλησπέρα μόλις έδωσα αίμα για ορμονικές και λοιμώδη ,πήρα και τα φάρμακα λογικά και έξω με σικλακιουρ θα ξεκινήσω ,και μετά όλα τ αλλά ,απλά θα κάνω και prp ενδομητρίου εγώ πάω κατευθείαν για ετ ,ανάλογα με τα αποτελέσματα θα με πουν αύριο πως θα προχωρήσω και αν θα προχωρήσω ,μπορεί να μην είναι καλές οι εξετάσεις 

Πάω για δεύτερο .μακαρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας .μακαρι να είναι καλές κ να ξεκινήσεις .εγω περνώ φουλ προγεστερονη κ υπόθετα κ ενέσιμη αύριο το πρωί να κάνω κ την τελευταία ovitrel κ το μεσημέρι να γίνει η ετ.εσυ τώρα αδιαθέτησες ;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Πάω για δεύτερο .μακαρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας .μακαρι να είναι καλές κ να ξεκινήσεις .εγω περνώ φουλ προγεστερονη κ υπόθετα κ ενέσιμη αύριο το πρωί να κάνω κ την τελευταία ovitrel κ το μεσημέρι να γίνει η ετ.εσυ τώρα αδιαθέτησες ;

Σάββατο βράδυ αδιαθετισα ,σήμερα ενημέρωσα  το κέντρο ,πήγα έδωσα αίμα πριν καμιά ώρα , και αύριο θα τους στείλω τ αποτέλεσματα... Οβιτρελ πως και σε δώσανε ??? Ότι καλύτερο κορίτσι μου 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Σάββατο βράδυ αδιαθετισα ,σήμερα ενημέρωσα  το κέντρο ,πήγα έδωσα αίμα πριν καμιά ώρα , και αύριο θα τους στείλω τ αποτέλεσματα... Οβιτρελ πως και σε δώσανε ??? Ότι καλύτερο κορίτσι μου 

Μου δίνουν τρεις να κάνω ανά τρεις μέρες τελευταίες δεν ξέρω το λόγο αλλά κ στην πρώτη έτσι έγινε .

Just now, Ρούλα87 είπε:

Μου δίνουν τρεις να κάνω ανά τρεις μέρες τελευταίες δεν ξέρω το λόγο αλλά κ στην πρώτη έτσι έγινε .

Ααααά πρώτη φορά τ ακούω ,οβιτρελ είχα κάνει πριν την ωοληψια 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Ααααά πρώτη φορά τ ακούω ,οβιτρελ είχα κάνει πριν την ωοληψια 

Ναι κ εγώ είχα κάνει στην ωοληψια κ στος σπερματέγχυσεις αλλά μου δίνουν κ τρεις τώρα πριν την ετ.να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα καν το λόγο που τις κάνω αλλά κάτι θα ξέρει η γιατρός παραπάνω για να τις δίνει .μπορει να την ρωτήσω αύριο 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ρούλα87 είπε:

Δύσκολο αυτό.. Εγώ είμαι μαμά διδύμων και πάω για το τρίτο. Οπότε κι εμείς με ένα θα προχωρήσουμε. Σου εύχομαι να είναι το τυχερό και να πάνε όλα καλά! 

πρίν από 22 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Κι εγώ αυτά έπερνα στη πρώτη, αλλά οι ζαλάδες πήγαιναν σε άλλο λέβελ από τη προγεστερόνη. Σκέφτομαι μήπως του ζητήσω να προσαρμόσουμε τη δόση αυτή τη φορά αν γίνεται. Ovitrel δε δίνουν συνήθως στην οωληψία; δεν ήξερα ότι δίνουν και στην ετ.

πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Να πάνε όλα καλά!!  

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Souri είπε:

Δύσκολο αυτό.. Εγώ είμαι μαμά διδύμων και πάω για το τρίτο. Οπότε κι εμείς με ένα θα προχωρήσουμε. Σου εύχομαι να είναι το τυχερό και να πάνε όλα καλά! 

Κι εγώ αυτά έπερνα στη πρώτη, αλλά οι ζαλάδες πήγαιναν σε άλλο λέβελ από τη προγεστερόνη. Σκέφτομαι μήπως του ζητήσω να προσαρμόσουμε τη δόση αυτή τη φορά αν γίνεται. Ovitrel δε δίνουν συνήθως στην οωληψία; δεν ήξερα ότι δίνουν και στην ετ.

Να πάνε όλα καλά!!  

Πολύ δύσκολο να πάρεις απόφαση να γίνει η μείωση.απο το στόμα την επερνες την προγεστερονη;εγώ κολπικά την βάζω μόνο αύριο το μεσημέρι θα την πάρω από το στόμα κ ξέρω ότι θα ζαλιστώ λίγο.ναινμου δίνουν να κάνω τρεις ovitrel 

πρίν από 8 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Ναι κ εγώ είχα κάνει στην ωοληψια κ στος σπερματέγχυσεις αλλά μου δίνουν κ τρεις τώρα πριν την ετ.να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα καν το λόγο που τις κάνω αλλά κάτι θα ξέρει η γιατρός παραπάνω για να τις δίνει .μπορει να την ρωτήσω αύριο 

Εμένα Cyclacur δε μου έδωσαν καθόλου 

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Πολύ δύσκολο να πάρεις απόφαση να γίνει η μείωση.απο το στόμα την επερνες την προγεστερονη;εγώ κολπικά την βάζω μόνο αύριο το μεσημέρι θα την πάρω από το στόμα κ ξέρω ότι θα ζαλιστώ λίγο.ναινμου δίνουν να κάνω τρεις ovitrel 

Εμένα Cyclacur δε μου έδωσαν καθόλου 

Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.εσυ σε τι φάση είσαι τώρα ;

@nikoulini33 συγχαρητήρια!! 🌸

@Ρούλα87 καλή επιτυχία για αύριο!! όλα να πάνε καλά εύχομαι!!

@kate82 και @Souri καλή αρχή και σε εσάς!! Ειμαι και εγώ είμαι σε φάση προετοιμασίας για ετ, παίρνω 3 cyclacur προς το παρόν και μεθαύριο πάω για υπέρηχο. Ελπίζω να συντονιστώ λίγο γιατί από την προηγούμενη εβδομάδα που μου ήρθε η περίοδος με έχει πιάσει μια απερίγραπτη μίρλα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...