Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Τελικά δεν φαίνεται να είναι κύστη λέει ο Σφακ είδαμε 2 ωοθηλακια 24 και 17χιλ 🤣 Έκανα πάλι Ε2 (275) και LH (24,5) και μπαίνω για ωοληψια παρασκευή 5η μέρα του κύκλου… με περίοδο… σας έκαψα; Κάηκα και εγώ.

Ώπα τι φάση αυτή τώρα?? Καλή επιτυχία να ευχηθώ! Μπορεί να συμβεί αυτό?

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Ώπα τι φάση αυτή τώρα?? Καλή επιτυχία να ευχηθώ! Μπορεί να συμβεί αυτό?

Αποφάσισα να δωρίσω το σώμα μου στην επιστήμη να με εξετάσουν γιατί apparently μπορεί να συμβεί 🤣

πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Και εγώ είχα εμφύτευση δεν ξέρω αν βοήθησε η υστεροσκοπηση ή όχι .η ουσία είναι ότι δεν βρήκαν πρόβλημα .εμένα μου βγήκε 500 γιατί μου την έκανε ο γιατρός μου και την πέρασε σαν μη επεμβατική κάτι τέτοιο δεν θυμαμαι

Αχ σου έχει μείνει ψυχολογικό ότι κάτι πάντα είναι χαχαχχααχ,καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Πολλά ψυχολογικά έχουν μείνει 🤣 πότε θα αρχίσω να ακούω φωνές δε ξέρω. Νομίζω τότε θα πρέπει να ανησυχήσω όντως 🤣

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!Δε ξέρουμε αν θα μεγάλωνε! Ηταν υπέρηχος Β φάσης, 1 βδομάδα μετά την ωοληψια. Το είδαν υπερηχογραφικα μια φορά, ήταν 10mm τη προηγούμενη Τριτη και μου είπαν πως δε θα προλάβουμε να το πάρουμε γιατί είναι μικρό και θα αδιαθετήσω. Όντως αδιαθέτησα λοιπόν μια βδομάδα μετά. Αν έγινε κύστη όντως θα έπρεπε να το είχαμε πάρει, αυτό είναι άλλωστε κ εν μέρει το νόημα της Β φάσης. Να καθαρίζεις και από κύστες και να αξιοποιούνται όλα τα ωοθηλακια του κύκλου σε περίπτωση που έχουν ωάριο. 

Καλημέρα! Ααα καταλαβα σορρυ δε το ηξερα! Μακαρι τωρα τα δυο που ειδατε να ειναι καλα!! Πολυ νωρις 5η μερα αλλα γενικα το εχω ακουσει ξανα! Ισως ακομα ο κυκλος δεν εχει βρει τον ρυθμο του μετα το PRP.

πρίν από 10 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλημέρα! Ααα καταλαβα σορρυ δε το ηξερα! Μακαρι τωρα τα δυο που ειδατε να ειναι καλα!! Πολυ νωρις 5η μερα αλλα γενικα το εχω ακουσει ξανα! Ισως ακομα ο κυκλος δεν εχει βρει τον ρυθμο του μετα το PRP.

Καλημέρα! Πιθανόν … ή απλά τα έχει παίξει το σύστημα εντελώς. Πάντως είμαι σίγουρη πως το ένα εκ των 2 ωοθυλακίων προϋπήρχε στο προηγούμενο κύκλο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Η προγεστερόνη για εμβρυομεταφορά πόσο πρέπει να είναι; Έκανα χθες και ήταν 21,7 παίρνω utrogestan και prolutex, έκανα σήμερα εξετάσεις και έχει πάει στο 19,3. Γίνεται να έπεσε; Μήπως έκανε λάθος το εργαστήριο; 

πρίν από 12 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα! Η προγεστερόνη για εμβρυομεταφορά πόσο πρέπει να είναι; Έκανα χθες και ήταν 21,7 παίρνω utrogestan και prolutex, έκανα σήμερα εξετάσεις και έχει πάει στο 19,3. Γίνεται να έπεσε; Μήπως έκανε λάθος το εργαστήριο; 

Όταν κάνεις εξετάσεις οι μονάδες που μετριούνται δεν γίνετε ποτέ να είναι ακριβώς το ίδιο. 1 μονάδα πάνω μια μονάδα κάτω δεν θεωρήτε πτώση . Δεν μετράς πορτοκάλια να είναι ακριβώς το ίδιο αίμα σου περνούν . 

πρίν από 48 λεπτά , MK2012 είπε:

Αποφάσισα να δωρίσω το σώμα μου στην επιστήμη να με εξετάσουν γιατί apparently μπορεί να συμβεί 🤣

Πολλά ψυχολογικά έχουν μείνει 🤣 πότε θα αρχίσω να ακούω φωνές δε ξέρω. Νομίζω τότε θα πρέπει να ανησυχήσω όντως 🤣

Κλαίω με το σώμα στην επιστήμη χαχαχαχα ,έτσι μην χάνεις το χιούμορ σου ,ποτέ δεν ξέρεις....🙏

5 minutes ago, linaa said:

Όταν κάνεις εξετάσεις οι μονάδες που μετριούνται δεν γίνετε ποτέ να είναι ακριβώς το ίδιο. 1 μονάδα πάνω μια μονάδα κάτω δεν θεωρήτε πτώση . Δεν μετράς πορτοκάλια να είναι ακριβώς το ίδιο αίμα σου περνούν . 

Ναι δεν περιμένω να είναι ακριβώς ίδιο, προφανώς υπάρχουν αποκλείσεις.
 Και στη διέγερση και στην εμβρυομεταφορά με έχει βάλει να κάνω ορμονολογικές κάθε μέρα και κάθε μέρα υπήρχε αύξηση, παίρνω 6 untrogestan και 2 prolutex και δεν υπήρξε αλλαγή για πρώτη φορά και ανησυχώ ότι θα ακυρώσουμε τη μεταφορά 

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Τι να κάνω… γελάμε για να μη κλάψουμε 

Να γελάς γιατί βοηθάει περισσότερο από το να κλαίς αν μη τι άλλο καλή επιτυχία μεθαύριο σου εύχομαι κούκλα μου μακάρι να βγει κάτι καλό από όλο αυτό ...

• Ευχή 1

πρίν από 17 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Ναι δεν περιμένω να είναι ακριβώς ίδιο, προφανώς υπάρχουν αποκλείσεις.
 Και στη διέγερση και στην εμβρυομεταφορά με έχει βάλει να κάνω ορμονολογικές κάθε μέρα και κάθε μέρα υπήρχε αύξηση, παίρνω 6 untrogestan και 2 prolutex και δεν υπήρξε αλλαγή για πρώτη φορά και ανησυχώ ότι θα ακυρώσουμε τη μεταφορά 

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνεις κάθε μέρα ορμονικές Κ αν φαίνετε στο κάθε μέρα η διαφορά . Πάντως οι τιμές δεν είναι Κ χαμηλές για να σε ακυρώσει. Γιατί δεν ρωτάς τι τιμή θέλει ώστε να ξέρεις Κ εσύ τι να περιμένεις 

1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ εγώ ξεκινάω ετ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι εσύ;

Just now, Ρούλα87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ εγώ ξεκινάω ετ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι εσύ;

Καλή μας επιτυχία ❤️

• Καλή τύχη! 2

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Τελικά δεν φαίνεται να είναι κύστη λέει ο Σφακ είδαμε 2 ωοθηλακια 24 και 17χιλ 🤣 Έκανα πάλι Ε2 (275) και LH (24,5) και μπαίνω για ωοληψια παρασκευή 5η μέρα του κύκλου… με περίοδο… σας έκαψα; Κάηκα και εγώ.

Και άλλη μια κοπέλα εδώ μέσα το έλεγε αυτό, ωοληψια με περίοδο. Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει. Και έχω την εντύπωση πως της είχε πάει και πολύ καλά αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν να την ταγκαρω να μας πει. Καλή επιτυχία! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...