Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Επειδή εγώ το έχω χάσει λιγο, arvekap γιατί έκανες; Πριν 10 χρόνια ειχα κάνει την 11,25 και ειχα 3 μήνες να δω περίοδο! Βέβαια τότε αυτο ήθελε ο τότε χαζος γυναικολόγος (τα θυμάμαι και συγχυζομαι μόνη μου).

Δεν μίλησα με τον γιατρό καν ως προς αυτό.. μια μαία το είπε για να μην κάνω κύστες και μάλιστα σκοτώθηκα να βρω γιατί ήταν σε έλλειψη.. το αστείο είναι ότι όταν τη ρώτησα μου είπε δεν είναι κάτι.. για να μην κάνεις κύστες και χθες που την πίεσα εμμέσως τα συνέδεσε. Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας είναι ότι όντως αν δεν έχεις υψηλό δείκτη μάζας σώματος και έχεις χαμηλή ΑΜΗ είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να εμφανίσεις κύστη αλλά αυτά υποτίθεται ότι είναι στον φάκελο μου και τα ξέρουν.. δυστυχώς λένε τα ίδια σε όλες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τυχόν θέματα που έχει η καθεμία ώστε να κερδίζουν χρόνο. 

Ηπια αυξημενη πραλακτινη

Recommended Posts

Καλησπερα, θσ γινω 31 χρονων, προσπαθω εδω και 10 μηνες να μεινω εγκυος.Εκανα ορμονικο ελεγχο, η Fsh 6.9, η Lh 5.8, η οιστραδιοδη 36,2 και η προλακτινη 38,5.Αυτο τον μηνα υπηρχε ωοθυλακιο την 11η ημερα 12 χιλιοστων.Εμποδιζι η προλακτινη να μεινω εγκυος?Φταιει το αγχος?

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Καλησπερα, θσ γινω 31 χρονων, προσπαθω εδω και 10 μηνες να μεινω εγκυος.Εκανα ορμονικο ελεγχο, η Fsh 6.9, η Lh 5.8, η οιστραδιοδη 36,2 και η προλακτινη 38,5.Αυτο τον μηνα υπηρχε ωοθυλακιο την 11η ημερα 12 χιλιοστων.Εμποδιζι η προλακτινη να μεινω εγκυος?Φταιει το αγχος?

Το ανχος δεν φταίει σίγουρα γιατί δεν θα έκανε κάνεις παιδιά. Η προλακτίνη φταίει εμποδίζει την ωορρηξία. Έχεις παρακολουθήσει ποτέ την ωορρηξία σου με τεστ ωορρηξίας ή υπέρηχο? 

Πάντως η προλακτίνη είναι κάτι που ρυθμίζετε εύκολα Κ αμέσως . Δες ένα ενδοκρινολόγο Κ προσπάθησε να παρακολουθήσεις την ωορρηξία σου ώστε να έχεις καλύτερες επαφές . Οι άλλες σου εξετάσεις είναι πολύ καλές 

Ναι, ειχα παει αυτο το μηνα στη γυναικολογο, μου ειπε οτι ειναι ηπια αυξημενη.Εκανα κολπικο υπερηχο και ειδε ωοθυλακιο την 11η μερα 12 χιλιοστων, μου ειπε ποτε να εχω επαφες.Επισης, πριν καποιους μηνες ειχα παρει τεστ ωορρηξιας και εβγαιναν θετικα.Επισης, χωρις επανελεγχο μου ειπε να παρω dostinex.Εγω θα ξαναμεττησω αυτην την ορμονη.Δηλαδη η προλακτινη δεν κανει σωστη την ωορρηξια μου?

πρίν από 4 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Ναι, ειχα παει αυτο το μηνα στη γυναικολογο, μου ειπε οτι ειναι ηπια αυξημενη.Εκανα κολπικο υπερηχο και ειδε ωοθυλακιο την 11η μερα 12 χιλιοστων, μου ειπε ποτε να εχω επαφες.Επισης, πριν καποιους μηνες ειχα παρει τεστ ωορρηξιας και εβγαιναν θετικα.Επισης, χωρις επανελεγχο μου ειπε να παρω dostinex.Εγω θα ξαναμεττησω αυτην την ορμονη.Δηλαδη η προλακτινη δεν κανει σωστη την ωορρηξια μου?

Κάπως έτσι . Ναι dostinex δίνουν για κάποιο διάστημα . Αλλά γενικά θα σου έλεγα εκτός από γυναικολόγο να δεις Κ έναν ενδοκρινολόγο αφού προσπαθείς για παιδάκι να σου κάνει έναν ελενχο Κ αυτός είναι σημαντικό . 

πρίν από 8 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Καλησπέρα, πότε μέτρησες την προλακτινη;; θέλει τουλάχιστον 2 ώρες μετά που θα ξυπνήσεις για να μην δείξει λανθασμένη τιμή, μου το είχανε πει στο μικροβιολογικο αυτό όταν είχα πάει κ εγω για εξέταση.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Καλησπέρα, πότε μέτρησες την προλακτινη;; θέλει τουλάχιστον 2 ώρες μετά που θα ξυπνήσεις για να μην δείξει λανθασμένη τιμή, μου το είχανε πει στο μικροβιολογικο αυτό όταν είχα πάει κ εγω για εξέταση.

Και γώ το είχα πάθει μου είχε βγει αυξημένη , πήγα για επανάληψη με συγκεκριμένες οδηγίες απο την ενδοκρινολόγο στην επανάληψη μετρησαμε

ρυθμο προλακτινης , ανα μια ώρα μου έπαιρναν αίμα , και βγήκε μια χαρα , 2 ώρες και παραπάνω απο την ώρα οου θα ξυπνήσεις , να μην έχεις περπατήσει πολύ να μην έχει αγχωθεί θέλει να εισαι ζενννν

Κοιταξτε κοριτσια, τη μερα που πηγα, ξυπνησα στις 9.00, περπατησα στην σταση, ξαναπερπατησα για το μικροβιολογικο, γενικα νευριασα την ωρα που ημουν εκει με την μανα μου γιατι με ειχε ζαλισει.Αγχωθηκα κι οταν μου πηραν αιμα.Τι να πω να φταινε αυτα?!Αν μου ρθει περιοδος αυτην την φορα, θα την ξαναμετρησω, 2η μερα την μετρησα, να την μετρησω λετε 3η?!Γενικα ειμαι αγχωμενη με την διαδικασια του μωρου, περιμενα να μεινω αμεσως απ οτι ακουγα απο αλλες συνομηλικες.Επισης, περιξ της ωορρηξιας εχω βλεννα και λιγο καφε ή ροζ αιμα.Τωρα τι φταιει δεν ξερω.

13 ώρες πρίν, Ρεα93 είπε:

Κοιταξτε κοριτσια, τη μερα που πηγα, ξυπνησα στις 9.00, περπατησα στην σταση, ξαναπερπατησα για το μικροβιολογικο, γενικα νευριασα την ωρα που ημουν εκει με την μανα μου γιατι με ειχε ζαλισει.Αγχωθηκα κι οταν μου πηραν αιμα.Τι να πω να φταινε αυτα?!Αν μου ρθει περιοδος αυτην την φορα, θα την ξαναμετρησω, 2η μερα την μετρησα, να την μετρησω λετε 3η?!Γενικα ειμαι αγχωμενη με την διαδικασια του μωρου, περιμενα να μεινω αμεσως απ οτι ακουγα απο αλλες συνομηλικες.Επισης, περιξ της ωορρηξιας εχω βλεννα και λιγο καφε ή ροζ αιμα.Τωρα τι φταιει δεν ξερω.

Νομιζω σου εχω απαντησει κ αλλου που ποσταρες.. ολα αυτα δινουν λανθασμενες τιμες. Πρεπει να εισαι σε ηρεμη κατασταση τουλαχιστον 2 ωρες μετα το ξυπνημα. Συνηθως στο μικροβιολογικο σε βαζουν να κατσεις 15 λεπτα να ηρεμησεις. Εμενα,αυτο κανουν. Δεν ειναι απαγορευτικο τιποτα απο ολα αυτα! 

πρίν από 12 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Θα την ξαναμετρησω και βλεπουμε.Αλλα 10 μηνες γιατι δεν μενω?!Αυτο ειναι το θεμα..

Δεν είναι κακό να δοκιμάσεις το dostinex παρόλα αυτά . Δεν είναι κάτι τόσο τρομερό έτσι Κ αλλιώς είναι για πολύ λίγο. 

Το γιατί δεν μένεις έγκυος μπορεί να είναι ένας ανεξήγητος παράγοντας μπορεί Κ απλώς τυχαίο. Ότι μπορέσεις πάντως να δοκιμάσεις για αλλαγή νομίζω καλό θα είναι. Επίσης τον αντρικό παράγοντα τον έχετε ψάξει? 

Διαφημίσεις

Οχι, ο αντρας μου δεν εκανε ακομη εξεταση, εγω ψαχνομαι σε πρωτη φαση.Αν δεν πεσει η τιμη, θα το δοκιμασω, μπας και γινει το θαυμα.Εσας ποσο σας πηρε να μεινετε?

πρίν από 29 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Οχι, ο αντρας μου δεν εκανε ακομη εξεταση, εγω ψαχνομαι σε πρωτη φαση.Αν δεν πεσει η τιμη, θα το δοκιμασω, μπας και γινει το θαυμα.Εσας ποσο σας πηρε να μεινετε?

Εάν δεν έχει κάνει ο άντρας ακόμα εξετάσεις καλό είναι να ξεκινήσει βιταμίνες αντρικές για γονιμότητα όπως Κ εσύ τις αντίστοιχες για γυναίκες. 

πρίν από 4 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Βοηθουν αυτες?!

Ειδικα στους άντρες είναι Κ σχεδόν η μοναδική θεραπεία που προτείνετε αν βρεθεί πρόβλημα . Δηλαδή ο άντρας αν έχει πρόβλημα με το σπέρμα ητε αντιβίωση θα πάρει με βιταμίνες ητε βιταμίνες . 

Οπότε βιταμίνες είναι ξεκινήστε Κ αν δεν δείτε στους 3 μήνες αποτέλεσμα ελενχετε το σπέρμα 

Κακως δεν το εχετε ψαξει. Αυτο ειναι το πρωτο που κοιταμε. 

Δε μενεις εγκυος με τη πρωτη. Αυτο ειναι τυχη. Εμας,χωρις θεμα υγειας μας πηρε 14 μηνες. 

Απλα πρεπει να εχεις στοχευμενες επαφες να πετυχαινεις ωορρηξια. Γιατι οι εφαρμογες ΔΕΝ ειναι αξιοπιστες.

Το dostinex δε θα το περνα για κανενα λογο εκτος κ αν υπηρχε σοβαρο θεμα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...