Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Επειδή εγώ το έχω χάσει λιγο, arvekap γιατί έκανες; Πριν 10 χρόνια ειχα κάνει την 11,25 και ειχα 3 μήνες να δω περίοδο! Βέβαια τότε αυτο ήθελε ο τότε χαζος γυναικολόγος (τα θυμάμαι και συγχυζομαι μόνη μου).

Δεν μίλησα με τον γιατρό καν ως προς αυτό.. μια μαία το είπε για να μην κάνω κύστες και μάλιστα σκοτώθηκα να βρω γιατί ήταν σε έλλειψη.. το αστείο είναι ότι όταν τη ρώτησα μου είπε δεν είναι κάτι.. για να μην κάνεις κύστες και χθες που την πίεσα εμμέσως τα συνέδεσε. Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας είναι ότι όντως αν δεν έχεις υψηλό δείκτη μάζας σώματος και έχεις χαμηλή ΑΜΗ είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να εμφανίσεις κύστη αλλά αυτά υποτίθεται ότι είναι στον φάκελο μου και τα ξέρουν.. δυστυχώς λένε τα ίδια σε όλες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τυχόν θέματα που έχει η καθεμία ώστε να κερδίζουν χρόνο. 

Ηπια αυξημενη πραλακτινη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Ρεα93 είπε:

Καμια αλλη γνωμη?!

Καλησπέρα, είχα κι εγώ πάντοτε αυξημένη προλακτίνη ελαφρώς, εκεί γύρω στις δικές σου τιμές. Έχω ακόμη και τώρα μετά από δύο παιδιά που έκανα αιματολογικές εξετάσεις. Δεν έκανα καμία θεραπεία και κανένας γιατρός δε θεώρησε πρόβλημα τόσο μικρή αύξηση στην τιμή προλακτίνης. Αντιθέτως, μου είχαν πει αυτό που αναφέρθηκε ήδη, ότι μπορεί το παραμικρό στρες να την ανεβάσει. 

Να συμβουλευτείς τον γιατρό σου κι όλα θα πάνε καλά!

πρίν από 7 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Καλησπερα, μου αναπτερωσες το ηθικο!Τι να πω, απλως προβληματιζομαι!Εμεινεις γρηγορα εγκυος?

Ναι γρήγορα έμεινα. Να μην ανησυχείς, θα τα ελέγξετε όλα και σύντομα θα συμβεί αυτό που περιμένετε! Εύχομαι τα καλύτερα!

Διαφημίσεις

Just now, Νεκταρινακι είπε:

Ναι γρήγορα έμεινα. Να μην ανησυχείς, θα τα ελέγξετε όλα και σύντομα θα συμβεί αυτό που περιμένετε! Εύχομαι τα καλύτερα!

Τι να πω εδω και 10 μηνες τιποτα.Ολο γυρω απο τις γονιμες ερχομαστε σε επαφη.Τωρα δεν ξερω αν φταιει κατι απο τη πλευρα του ανδρα.Το ελπιζω να ερθει συντομα.

πρίν από 4 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Τι να πω εδω και 10 μηνες τιποτα.Ολο γυρω απο τις γονιμες ερχομαστε σε επαφη.Τωρα δεν ξερω αν φταιει κατι απο τη πλευρα του ανδρα.Το ελπιζω να ερθει συντομα.

Μην κοιτάς μόνο γόνιμες πρέπει να προσπαθείς όλο το μήνα. 

πρίν από 5 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Στις γονιμες μερες κι οταν γινεται ωορρηξιας δεν μενει μοα γυναικα εγκυος?!

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις πότε ακριβώς γίνετε η ωορρηξία Κ το ωάριο μένει ζωντανό 12 με 24 ώρες. Επισης το σπέρμα πρέπει να ανανεώνετε αρκετά συχνά μέσα στις σάλπιγγες . Γι'αυτό Κ οι γιατροί προτείνουν επαφές μέρα παρά μέρα σε ολόκληρο τον κύκλο 

Αυτό θεωρήτε Κ προσπάθεια . Αν έχεις απλά επαφές για 10 μέρες δεν θεωρήτε ότι προσπαθεις

Αν βασιζομουν στην εφαρμογη ακομα θα προσπαθουσα. Βρηκα με τεστ οτι κανω ωορηξια μια βδομαδα μετα απο αυτο που πιστευα. Τον μηνα που εμεινα εγκυος εκανα σεξ καθε μερα επι 3 βδομαδες. Δλδ λιγες μερες μετα το τελος της περιοδου ξεκινησα. Μεχρι τοτε ΝΟΜΙΖΑ οτι εκανα στην ωορρηξια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγω ερχομαι σε επαφη κοντα στις γονιμες ημερες.Δεν ειμαστε και ρομποτ, αν ειναι δυνατον.

Επισης, αυτο το μηνα ειχα δει στο γυναικολογο ωοθυλακιο την 11η μερα που ηταν 12 χιλιοστα και μου.ειπε ποτε να ερθω σε επαφες και ποτε θα γινει η ωορρηξια.Τωρα τι να πω...

πρίν από 18 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Εγω ερχομαι σε επαφη κοντα στις γονιμες ημερες.Δεν ειμαστε και ρομποτ, αν ειναι δυνατον.

Επισης, αυτο το μηνα ειχα δει στο γυναικολογο ωοθυλακιο την 11η μερα που ηταν 12 χιλιοστα και μου.ειπε ποτε να ερθω σε επαφες και ποτε θα γινει η ωορρηξια.Τωρα τι να πω...

Υπάρχουν τα τεστ ωορρηξίας . Επειδή προσπαθείς πολύ καιρό θα σου συνιστούσα να πάρει μέσω ίντερνετ υπάρχουν πολύ φθηνά Κ μπορείς να χρησιμοποιείς δύο την μέρα ώστε να είσαι σίγουρη 

Ειχα παρει σε καποιους μηνες, εβγσινε θετικο ερχομουν σε επαφες, ουτε τοτε εμεινα.Απλα καποιες φορες, 3 ειχε τυχει να ειχα καθυστερηση κι εφτανα 34 μερες, την 35η ερχοταν περιοδος, να εφταιγε η προλακτινη, το αγχος,τα τεστ εγκοσυνης αρνητικα εβγαιναν

θα ξαναπαρω τεστ ωορρηξιας, να δουμε τι θα γινει

πρίν από 5 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Ειχα παρει σε καποιους μηνες, εβγσινε θετικο ερχομουν σε επαφες, ουτε τοτε εμεινα.Απλα καποιες φορες, 3 ειχε τυχει να ειχα καθυστερηση κι εφτανα 34 μερες, την 35η ερχοταν περιοδος, να εφταιγε η προλακτινη, το αγχος,τα τεστ εγκοσυνης αρνητικα εβγαιναν

θα ξαναπαρω τεστ ωορρηξιας, να δουμε τι θα γινει

Εγώ θα σου έλεγα να ξεκινησετε Κ οι δύο βιταμίνες από αύριο. Να πάρεις τεστ ωορρηξίας Κ να ξεκινάς χαλαρές επαφές λίγο μετά την περίοδο . Δηλαδή τύπου κάθε 3 μέρες . Μόλις δεις θετικό τεστ ωορρηξίας να ξεκινάς για 4 μέρες συνεχόμενες επαφές . Κ μετά κάντε διάλειμμα μέχρι να έρθει η περίοδος . Επίσης πάντα να σημειώνεις ημερομηνία που είδες θετικό τεστ Κ να μετράς μετά σε πόσες μέρες σου έρχετε περίοδος . 

Νομίζω έτσι δεν είναι ούτε κουραστικό ούτε δύσκολο Κ έισαι Κ πιο ήρεμη . 

Επίσης μόλις δεις θετικό τεστ κάνε Κ τις επόμενες μέρες τεστ ωορρηξίας μέχρι να δεις ποτέ γίνετε αρνητικό 

Κάντο αυτό για ένα τρίμηνο Κ αν δεν μείνεις έγκυος ξεκινάτε εξετάσεις σαλοιγγογραφια Κ για το σπέρμα κτλ. Κ βλέπετε 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...