Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

Ηπια αυξημενη πραλακτινη

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Θα το κανω κι αυτο και βλεπουμε.Τωρα θα κανω επανεξεταση την προλακτινη και την Αμη.Η δευτερη θελει συγκεκριμενη μερα του κυκλου?

Όχι οπότε θέλεις κάνεις αμη 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ρεα93 είπε:

Ωραια σε ευχαριστω.

Το φυλλικο οξυ βοηθαει?

Όχι το φυλλικό οξύ δεν βοηθάει στοννα μείνεις έγκυος σε τίποτα .  Ο μόνος λόγος που το δίνουν πριν την εγκυμοσύνη είναι για το έμβρυο τους πρώτους μήνες  που πρέπει με το που γίνει η σύλληψη Κ αρχίσει να σχηματίζεται να υπάρχει σε επάρκεια ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια ανωμαλία που λέγετε διάσχισης ράχη. Στην σύλληψη δεν βοηθάει πουθενά .

πρίν από 40 λεπτά , linaa είπε:

Όχι το φυλλικό οξύ δεν βοηθάει στοννα μείνεις έγκυος σε τίποτα .  Ο μόνος λόγος που το δίνουν πριν την εγκυμοσύνη είναι για το έμβρυο τους πρώτους μήνες  που πρέπει με το που γίνει η σύλληψη Κ αρχίσει να σχηματίζεται να υπάρχει σε επάρκεια ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια ανωμαλία που λέγετε διάσχισης ράχη. Στην σύλληψη δεν βοηθάει πουθενά .

Αα οκ, γιατι.ειχα διαβασει κατι σχετικο

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Επισης, τωρα που κοιτουσα κατι εξετασεις που εκανα τον Απριλιο για τον θυροειδη, ειδα οτι η tsh ηταν 3.03.Θεωρειται υψηλη?

Το τελειο ειναι γυρω στο 1.5 με 2. Αλλα δεν ειναι απαγορευτικο το 3. Ειναι μεσα στα ορια. Επισης απο τον απριλιο μεχρι τωρα μπορει να εχει αλλαξει 5 φορες τιμη..

Αν θες τη γνωμη μου, ακριβως επειδη εχω περασει απο εκει, σπερμα και σαλπιγγες. Αν ειναι καθαρα αυτα τα δυο ειναι θεμα χρονου κ συγκυριας να πετυχεις ωορρηξια.

Επισης, τωρα που κοιτουσα κατι εξετασεις που εκανα τον Απριλιο για τον θυροειδη, ειδα οτι η tsh ηταν 3.03.Θεωρειται υψηλη?

Καλησπέρα.. κοίτα, υψηλούτσικη είναι η tsh σου, και γενικά θεωρητικά σχετίζεται με τη γονιμότητα. Όμως δεν μπορείς να κρίνεις τις τιμές των εξετάσεων μόνες τους ( δλδ όχι συγκριτικά με άλλες τιμές), ούτε μπορείς να καταλήξεις ότι υπάρχει θέμα υπογονιμότητας παρακολουθώντας έναν κύκλο μόνο. Γενικά οι γιατροί λένε ότι μετά από 1 χρόνο συστηματικών προσπαθειών, συστηματικών όμως (παρακολούθηση ωορρηξίας και συστηματικές επαφές ), τότε πρέπει να ψαχτεί ένα ζευγάρι. Ανάλογα την ηλικία φυσικά, αλλά εσύ είσαι μικρή απ' ο,τι είδα..

Σε ενδοκρινολόγο έχεις πάει ποτέ για υπέρηχο θυροειδή? Αντισώματα θυροειδή έχεις μετρήσει ποτέ ? Αν όχι καλό είναι να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο .

Γενικά για να υπάρχει σύλληψη καλό είναι ο θυρεοειδής να είναι κάτω από 2 . Αν υπάρχουν Κ αντισώματα θυροειδή με αυτή την τιμή δίνουν χάπι παιδική δόση για να πέσει λίγο. 

Τον κάθε άνθρωπο τον επιρεαζει διαφορετικά οπότε γενικά μια επανάληψη καλό θα σου έκανε στις εξετάσεις 

Γενικά πάντως Κ τον θυροειδή οι βιταμίνες σελήνιο k  βιταμίνη d τον βοηθάνε πολύ. 

• Μου αρέσει 1

Ναι τον ειχα κοιταξει το θυροειδη πριν 2 χρονια, δυο οζιδια ειχα, σαν κουκιδες παρα πολυ μικρα τα οποια δεν επηρεαζουν.Αλλα τοτε δεν νομιζω να ειχα tsh στο 3.03.Θα παω και σε ενροκρινολογο και βλεπουμε.Θυροειδης και προλακτινη σχετιζονται.Οποτε μονο ειδικος θα δωσει λυση.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...