Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 19/5/2026 at 12:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ !Με πήραν πριν λίγο 16 ώριμα γονιμοποιήθηκαν τα 14 με μικρογονιμοποιηση !καλα είμαστε για αρχή σκεφτόμαστε θετικά!Αλλα έχουμε μέλλον ακόμα καθώς έχουμε και προεμφυτευτικό μπροστά μας αν καταφέρουμε βλαστοκύστες !Πως πήγες με τον υπέρηχο ;

Κοιτα σίγουρα η κάθε κοπέλα για τον κάθε γιατρό μπορεί να σου πει τα καλύτερα ή τα χειρότερα βάση της εμπειρίας της μην το ξεχνάς αυτό !Το θέμα είναι να κάνεις ραντεβού να δεις προσέγγιση και να ακούσεις και λίγο το ένστικτο σου!Φυσικα υπάρχουν αντικειμενικά κακοί και καλοι γιατροι  αλλά σε κάποιους οι διαφορές είναι στην λεπτομέρεια!Ευχομαι να αποφασίσεις τον καλύτερο για σένα !

@souri σε καταλαβαίνω,εγώ έχω μια βλαστοκυστη που περιμένει 4ββ,ξέρω δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία ,απλά ήθελα να ζήσω και λίγο γιατί ήταν δύσκολη χρονιά ,και ότι θέλει ας γίνει 

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 567
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Nikoleta90 είπε:

Καλημέρα σας !

Εγώ δεν άντεξα κι έκανα ένα early test εννοείται πως ήταν αρνητικό και πιστεύω ότι όλα όσα νιώθω είναι απλά στο κεφάλι μου.

(Περιμένω 11-13/07.)

Πώς είστε εσείς;

Εγώ περιμένω σε 5-6 μέρες αλλά μέχρι στιγμής τίποτα το ασυνήθιστο ή ιδιαίτερο ως σύμπτωμα, αίσθηση κλπ. Μόνο ένα σχετικό πρήξιμο στο στήθος που είναι στάνταρ για εμένα στην συγκεκριμένη φάση καθε φορά.

Εμένα ρε κορίτσια άλλο μου κάνει εντύπωση! Πόσες κοπέλες μαζεύτηκαμε εδώ, από τον Απρίλιο που είναι το θέμα. Έχουμε πάει Ιούλιο ακόμα κανένα χαρμόσυνο! Μιλάμε πολύ γουρλιδικο το θεματακι μας ! Χαχαχα!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

3 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Εμένα ρε κορίτσια άλλο μου κάνει εντύπωση! Πόσες κοπέλες μαζεύτηκαμε εδώ, από τον Απρίλιο που είναι το θέμα. Έχουμε πάει Ιούλιο ακόμα κανένα χαρμόσυνο! Μιλάμε πολύ γουρλιδικο το θεματακι μας ! Χαχαχα!! 

Χαχχαχαα όσο μαζευόμαστε θα μεγαλώνει κ η τύχη που θα πάει!!!

Λοιπον το τεστ ωορρηξίας λέει να γίνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αλλά να έχεις 4 ώρες να πας τουαλέτα. Χτες βράδυ είχα πόνους χαμηλά, λέω αυτό θα ναι. Κάνω σήμερα πρωί με το που ξύπνησα κ είναι αρνητικό. Ε ρε λέω τί γίνεται… και κάνω τώρα ένα δεύτερο έχοντα σωρα να ουρήσω και βγαίνει θετικό. 
Άρα εγώ καταλήγω ότι τις μέρες που περιμένουμε ωορρηξία καλύτερα να κάνουμε 2 φορές την ημέρα.

Εμενα το ημερολόγιο έλεγε ότι αν ο κύκλος είναι 24 ημερών θα έχω σήμερα ενώ αν είναι 26 θα έχω την Πέμπτη γι αυτό και επέμεινα 

1 hour ago, Margaretgr είπε:

Χαχχαχαα όσο μαζευόμαστε θα μεγαλώνει κ η τύχη που θα πάει!!!

Λοιπον το τεστ ωορρηξίας λέει να γίνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αλλά να έχεις 4 ώρες να πας τουαλέτα. Χτες βράδυ είχα πόνους χαμηλά, λέω αυτό θα ναι. Κάνω σήμερα πρωί με το που ξύπνησα κ είναι αρνητικό. Ε ρε λέω τί γίνεται… και κάνω τώρα ένα δεύτερο έχοντα σωρα να ουρήσω και βγαίνει θετικό. 
Άρα εγώ καταλήγω ότι τις μέρες που περιμένουμε ωορρηξία καλύτερα να κάνουμε 2 φορές την ημέρα.

Εμενα το ημερολόγιο έλεγε ότι αν ο κύκλος είναι 24 ημερών θα έχω σήμερα ενώ αν είναι 26 θα έχω την Πέμπτη γι αυτό και επέμεινα 

Μην κάνεις με πρωινά ούρα τεστ ωορρηξίας.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , katekatekate είπε:

Μην κάνεις με πρωινά ούρα τεστ ωορρηξίας.. 

ρε συ μου το είχες ξανά γράψει αλλά έτσι λέει το φυλλάδιο, τί να πω… δε μου είναι εύκολο να κρατηθώ απόγευμα τόσες ώρες κ να μην πίνω και υγρά αλλά θα το προσπαθήσω 🤣

1 hour ago, Margaretgr είπε:

ρε συ μου το είχες ξανά γράψει αλλά έτσι λέει το φυλλάδιο, τί να πω… δε μου είναι εύκολο να κρατηθώ απόγευμα τόσες ώρες κ να μην πίνω και υγρά αλλά θα το προσπαθήσω 🤣

Κοίτα γενικά αν είναι να βγει θετικό θα βγει! Όπως και το τεστ εγκυμοσύνης που λένε πως ιδανικά είναι με πρωινά ούρα. Εγώ το πιο προηγούμενο κύκλο που δοκίμασα τεστ ωορρηξίας έκανα με κρατημένα ουρά το μεσημέρι και έδειξε θετικό. Και επανέλαβα μετά από 1 μισή ώρα και πάλι θετικό έδειξε! Ελαφρώς πιο αχνό αλλά και πάλι έδειξε! Ήταν ελάχιστη ή διαφορά τις έντασης τους! Αλλά αυτό με το πρωινό το έχω διαβάσει.. τουλάχιστον για τις ταινίες από home test. Τώρα αν χρησιμοποιείς άλλη εταιρία ακολουθήστε το φύλο οδηγιών 

• Μου αρέσει 1

Clear blue χρησιμοποιώ 

ο γιατρός μας συνέστησε χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί η κιρσοκήλη , εγώ είμαι αρκετά σκεπτική με αυτό επειδή έχω διαβάσει ότι το σπερμα αργεί να επανέλθει. Ο γιατρός πάντως είπε ότι απλά παίρνει 3-6 μήνες να βελτιωθεί αλλά η επέμβαση δεν το «χαλάει» δλδ μένει στην κατάσταση που είναι τώρα, μέχρι να φτιάξει. 

είπαμε να αρχίσει τις profertil , να κάνω κ εγώ τις δικές μου εξετάσεις και βλέπουμε 

Ο σύζυγος μου είχε κάνει όταν ηταν νεότερος χειρουργείο γιατί πονούσε στη περιοχη και το σπερμοδιαγραμμα πριν και μετα είχε τεράστια διαφορά προς το καλύτερο φυσικά. Νομίζω οτι το είχε κάνει μετα απο 2 μηνες και όχι μετα απο τρεις. Φυσικά δε ξέρω αν έχει σημασία η ηλικία. Ηταν περίπου 25 όταν το έκανε. Το θυμάμαι γιατί του είχε ζητήσει ο γιατρός να κανει σπερμοδιαγραμμα πριν το χειρουργείο και είχε πάει σε ενα κέντρο της γειτονιάς και αντί να γράψουμε στις εξετάσεις ενα εκατομμύριο είχαν γράψει χίλια. Είχε φρικάρει ο γιατρός και τον έστειλε σε ενα αλλο κέντρο για να το ξανακάνει.

• Ευχαριστώ 1

Εμένα δεν έχει κάποια ενόχληση, μόνο είχε καταλάβει ένα «εξόγκωμα» και έτσι το έψαξε. Επίσης είναι στον έναν ορχη όχι και στους δύο.

Μας είπε ότι γενικά είναι 50-50 το να φτιάξει το σπερμα μετά την επέμβαση δλδ όντως να οφείλεται εκεί η προβληματική εικόνα στο σπερμοδιάγραμμα. Δεν μπορεισ Να είσαι σίγουρος πριν την επέμβαση αν θα δουλέψει. Ομως η εμπειρία του λέει ότι όταν υπάρχει κιρσοκήλη αυτή δημιουργεί και τα όποια προβλήματα… 

Εγω προσανατολίζομαι στο να περιμένουμε με το τρίμηνο profertil και να κάνει νέα εξέταση να δούμε αν έχει βελτίωση. Γενικα να το παλέψουμε λίγο πριν μπει σε χειρουργείο κάτι το οποίο τον αγχώνει πολύ. 

Εκτος βέβαια αν οι δικές μου εξετάσεις βγουν μάπα και πει ο γυναικολόγος ότι παιδιά πρέπει να πάμε σε εξωσωματική. Και για εκεί βέβαια είπε ο ουρολόγος ότι θα βοηθούσε ένα πιο δυνατό σπερμα. Βέβαια εκεί ρώτησα εγώ για τη μικρογονιμοποίηση κι είπε ότι σαφώς εκεί διαλέγουν τα καλύτερα σπερματοζωάρια όμως βασίζεσαι τελείως σε αυτόν που θα κάνει τη δουλειά εκείνη την ώρα 

Σκατουλες κ το θετικό τεστ ωορρηξίας, γυρίσαμε αργά φουλ αγχωμένοι, πού όρεξη για σεξ. Βλέπουμε αύριο…

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Nikoleta90 είπε:

Καλά θυμάσαι! Εγώ περιμένω μέσα στο ΣΚ. Για να δούμε… 

ελπίζω να διαβάσουμε ευχάριστα νέα!

Καλησπέρα.Και εγώ σήμερα αύριο περιμένω.Για να δούμε 

• Ευχή 3

On 11/7/2025 at 11:28 ΠΜ, katekatekate είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κάποιες είναι στην αναμονή περιόδου αυτές τις μέρες αν θυμάμαι καλά ε;;; Για να δούμε!!! Μακάρι να γίνει η αρχή σιγά σιγά 🌸🩷

Μακάρι να γίνει! Δυστυχώς δεν θα γίνει από εμένα αλλά επειδή βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλες αυτές τις μέρες ελπίζω να υπάρχει κάτι ευχάριστο. Σαμπάνιες θα ανοίξουμε!

• Ευχή 1

5 ώρες πρίν, SOPHIA_99 είπε:

Μακάρι να γίνει! Δυστυχώς δεν θα γίνει από εμένα αλλά επειδή βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλες αυτές τις μέρες ελπίζω να υπάρχει κάτι ευχάριστο. Σαμπάνιες θα ανοίξουμε!

Σοφία μου.. ξεκούραση και να ευχαριστηθείς τον επόμενο μήνα .. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...