Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους , περισσότερο άγχος από κάθε φορά έχω !!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!! 

ΣτήριξεΚοινωνικές Δράσεις

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου !!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου 🙏🏼 να έχεις πίστη🙏🏼🙏🏼

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Butterfly23 είπε:

Ευχαριστώ ☺️. Συνολικά προσπαθήσαμε σε 4 κύκλους , απλά τον μήνα που έμεινα ερχόμασταν κάθε μέρα σε επαφή στις γόνιμες. Οπότε τώρα δε νομίζω να έχω πιθανότητες. 
Από συμπτώματα είχα μετά την ωορρηξία για κάνα 2 μέρες αρκετά υγρά και το στήθος μου, αλλά αυτό σε εκείνη την φάση το είχα πάντα από την ωορρηξία και σαν σύμπτωμα περιόδου.  Και κάποιες μέρες πριν την περίοδο κάποιες ήπιες κράμπες που όσο πλησίαζε στην υποτιθέμενη μέρα την περιόδου γινόταν πιο έντονες. Τα συμπτώματα τα έντονα ξεκίνησαν με την καθυστέρηση. 
Τώρα προς το παρόν δε νιώθω κάτι μόνο κάποια ελαφρια τραβήγματα. Μετά την εγκυμοσύνη όμως δεν έχω τα ίδια συμπτώματα και στην αναμονή της περιόδου. Ας πούμε το στήθος μου με ενοχλεί λίγο πριν αδιαθετήσω (να πω ότι θήλασα 20 μήνες και μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο ) και πλέον πονάω στην ωορρηξία έχω πολύ έντονες κράμπες τις οποίες τις έχω και πριν την περίοδο και πλέον όταν φανεί η μέρα να αδιαθετήσω δεν ποναώ καθόλου. 
Αν με ρωτάς πιστεύω ότι δεν έχω μείνει γιατί αν ήταν έτσι εύκολο θα είχα μείνει αμέσως και στην πρώτη. Θα ήταν το ιδανικό όμως μιας και πλέον δεν έχουμε τον χρόνο για κάθε μέρα😅

Ποτέ περιμένεις κορίτσι μου; Μακάρι να το πετύχατε!

Ελπίζω να είσαι πιο χαλαρή από εμάς. Εφόσον έχετε ήδη ένα παιδάκι που ήρθε εύκολα λογικά είναι θέμα χρόνου να ξανά δεις θετικό τεστακι! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 567
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , katekatekate είπε:

Ποτέ περιμένεις κορίτσι μου; Μακάρι να το πετύχατε!

Ελπίζω να είσαι πιο χαλαρή από εμάς. Εφόσον έχετε ήδη ένα παιδάκι που ήρθε εύκολα λογικά είναι θέμα χρόνου να ξανά δεις θετικό τεστακι! 

Περιμένω 3 Αυγούστου. Μακάρι να έπιασα τόσο εύκολα αλλά αν κρίνω από την πρώτη φορά που ήθελε συχνές επαφές πιστεύω πως δεν έχω πιάσει γιατί δεν έχω και κανένα σύμπτωμα. 
Ήμουν χαλαρή αλλά όσο περνάνε οι μέρες το σκέφτομαι 😅

Περιμένω 3 Αυγούστου. Μακάρι να έπιασα τόσο εύκολα αλλά αν κρίνω από την πρώτη φορά που ήθελε συχνές επαφές πιστεύω πως δεν έχω πιάσει γιατί δεν έχω και κανένα σύμπτωμα. 

Μακάρι κορίτσι μου! 

Εγώ κορίτσια αν όχι όλους, σχεδόν και τους 6 μήνες που προσπαθούμε παρατήρησα πως ερχόμαστε (εξαντλητικά) σε επαφή μετά την περίοδο και μέχρι την  ωορρηξία οριακά και καθημερινά κάποιους κύκλους. Κυρίως στις γόνιμες μέρες. Και από την "κούραση" συνήθως μόλις νιώσω το τσίμπημα της ωορρηξίας πχ την 14η μέρα άντε να έχουμε μέχρι την 16η. 

Μετά από αυτό το διάστημα της απόλαυσης αλλά και της κούρασης παράλληλα , θα πάρουμε ένα μεγάλο διάλειμμα... Μπορεί να ξανά έχουμε και επαφή και κοντά στην αναμενόμενη περίοδο! Μετά την 23-24 μέρα κύκλου ! ( Που μεταξύ μας εκείνο το διάστημα είναι και που απολαμβάνω τον άντρα μου. Ξέρω πως τότε το γόνιμο παράθυρο έκλεισε! Και γίνεται επειδή θέλουμε! Όχι με σκοπό!) 

Σκέφτομαι μήπως δεν καταλαβαίνω καλά το σώμα μου... Και κάνω ωορρηξία και πιο αργά.. και χάνω τις μέρες... Αν και το έχω ελέγξει με τεστ ωορρηξίας αλλά ποτέ δεν ξέρεις ! Ίσως αλλάξουμε πλέον τακτική. Εντάξει βέβαια πέρασε και ο καιρός , ίσως έχουμε κάποιο θεματακι που καθυστερεί την επιθυμία μας... Απλά παραθέτω τις σκέψεις μου. Συγγνώμη για το σεντόνι 

1 ώρα πρίν, katekatekate είπε:

Μακάρι κορίτσι μου! 

Εγώ κορίτσια αν όχι όλους, σχεδόν και τους 6 μήνες που προσπαθούμε παρατήρησα πως ερχόμαστε (εξαντλητικά) σε επαφή μετά την περίοδο και μέχρι την  ωορρηξία οριακά και καθημερινά κάποιους κύκλους. Κυρίως στις γόνιμες μέρες. Και από την "κούραση" συνήθως μόλις νιώσω το τσίμπημα της ωορρηξίας πχ την 14η μέρα άντε να έχουμε μέχρι την 16η. 

Μετά από αυτό το διάστημα της απόλαυσης αλλά και της κούρασης παράλληλα , θα πάρουμε ένα μεγάλο διάλειμμα... Μπορεί να ξανά έχουμε και επαφή και κοντά στην αναμενόμενη περίοδο! Μετά την 23-24 μέρα κύκλου ! ( Που μεταξύ μας εκείνο το διάστημα είναι και που απολαμβάνω τον άντρα μου. Ξέρω πως τότε το γόνιμο παράθυρο έκλεισε! Και γίνεται επειδή θέλουμε! Όχι με σκοπό!) 

Σκέφτομαι μήπως δεν καταλαβαίνω καλά το σώμα μου... Και κάνω ωορρηξία και πιο αργά.. και χάνω τις μέρες... Αν και το έχω ελέγξει με τεστ ωορρηξίας αλλά ποτέ δεν ξέρεις ! Ίσως αλλάξουμε πλέον τακτική. Εντάξει βέβαια πέρασε και ο καιρός , ίσως έχουμε κάποιο θεματακι που καθυστερεί την επιθυμία μας... Απλά παραθέτω τις σκέψεις μου. Συγγνώμη για το σεντόνι 

Καλησπέρα κορίτσι μου και εύχομαι σύντομα να έχετε θετικά νέα!!

Καταλαβαίνω τις σκέψεις σου, μπορεί να ξεκινήσαμε τον προηγούμενο μήνα προσπάθειες, αλλά μπαίνω πολύ καιρό στο φόρουμ και γενικά ψάχνομαι καιρό.

Ισως θα ήταν καλύτερο μετά το τέλος της περιόδου να μην κάνετε τόσο εντατικές προσπάθειες, να ξεκινάτε δηλαδή γύρω στη 10-11 μέρα του κύκλου (βέβαια δεν ξέρω και πόσο μεγάλος είναι ο κύκλος σου). 
Οπως και να έχει ίσως θα μπορούσες να κάνεις έναν ορμονικό έλεγχο να δεις μήπως χρειάζεται κάποια ορμόνη σου ρύθμιση.

Εγω σκέψου και λόγω των πολυκυστικών έκανα ορμονικές και ξεκίνησα τα Inofert πριν μπούμε στη διαδικασία προσπαθειών για να δω σε τι φάση βρίσκομαι.

11 ώρες πρίν, Butterfly23 είπε:

Μπορεί και να έχει συμβεί, δεν ξέρεις!!! Θετικές σκέψεις!!! 🫶🏼🫶🏼

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Μακάρι κορίτσι μου! 

Εγώ θα σου μιλήσω καθαρά από την εμπειρία μου.  Τον μήνα που έπιασα το παιδάκι μου ερχόμασταν κάθε μέρα στις γόνιμες και μπορεί και 2 φορές την ημέρα(λόγω διακοπών  είχαμε χρόνο). Και ήταν ο μήνας που έπιασα. Στις προηγούμενες προσπάθειες μέρα παρά μέρα. Εκείνο το μήνα όμως δεν άλλαξαν μόνο οι επαφές. Ξέρεις τι άλλο είχε αλλάξει ; Η διάθεση μου. Τους προηγούμενους ειδικά 2 μήνες ήμουν τρελαμένη. Τεστ ωορρηξίας θερμόμετρησεις , αναζήτησή συμπτωμάτων….χαμος τι να σου λέω. Σ εκείνο το κύκλο είπα τέλος σταματά. Θα πας διακοπές θα χαλαρώσεις θα τα βγάλεις όλα από το μυαλό σου θα φας θα πιεις θα χορέψεις και από Σεπτέμβρη θα πάω στον γιατρό να δω πως θα κινηθούμε. Και τσουπ να’το το μωράκι μου. Βέβαια όπως βλέπεις και τώρα πάλι μπαίνω σε μια έρευνα αλλά σίγουρα είναι πιο χαλαρή σε σχέση με πριν.  Θα σου έλεγα να πάτε λίγες μέρες διακοπές (να κανονίσεις όμως να είναι στις γόνιμες) να χαλαρώσεις να το βγάλεις από το μυαλό σου να αγαπηθείτε από την αρχή και πιστεύω θα έρθει πάρα πολύ σύντομα …αν δεν  είσαι ήδη !!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου μιλήσω καθαρά από την εμπειρία μου.  Τον μήνα που έπιασα το παιδάκι μου ερχόμασταν κάθε μέρα στις γόνιμες και μπορεί και 2 φορές την ημέρα(λόγω διακοπών  είχαμε χρόνο). Και ήταν ο μήνας που έπιασα. Στις προηγούμενες προσπάθειες μέρα παρά μέρα. Εκείνο το μήνα όμως δεν άλλαξαν μόνο οι επαφές. Ξέρεις τι άλλο είχε αλλάξει ; Η διάθεση μου. Τους προηγούμενους ειδικά 2 μήνες ήμουν τρελαμένη. Τεστ ωορρηξίας θερμόμετρησεις , αναζήτησή συμπτωμάτων….χαμος τι να σου λέω. Σ εκείνο το κύκλο είπα τέλος σταματά. Θα πας διακοπές θα χαλαρώσεις θα τα βγάλεις όλα από το μυαλό σου θα φας θα πιεις θα χορέψεις και από Σεπτέμβρη θα πάω στον γιατρό να δω πως θα κινηθούμε. Και τσουπ να’το το μωράκι μου. Βέβαια όπως βλέπεις και τώρα πάλι μπαίνω σε μια έρευνα αλλά σίγουρα είναι πιο χαλαρή σε σχέση με πριν.  Θα σου έλεγα να πάτε λίγες μέρες διακοπές (να κανονίσεις όμως να είναι στις γόνιμες) να χαλαρώσεις να το βγάλεις από το μυαλό σου να αγαπηθείτε από την αρχή και πιστεύω θα έρθει πάρα πολύ σύντομα …αν δεν  είσαι ήδη !!!

Δεν είμαι σίγουρα, έχω περίοδο 🤣 Ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο! Αυτό μου το λένε όλοι όσοι το έχω συζητήσει.. το βλέπω παντού.. το να χαλαρώσω. Και πραγματικά το θέλω και εγώ. Οι διακοπές μας είναι μετά το τέλος της επόμενης μου περιόδου και ναι θα είναι στις γόνιμες μέρες..

πρίν από 18 λεπτά , Margaretgr είπε:

Εγώ αδιαθέτησα χτες, πήγα σήμερα για τις εξετάσεις κ θα βγουν αύριο. Είμαι προετοιμασμένη ότι δε θα είναι καλές….

Εύχομαι να είναι καλές! Αλλά και  στην περίπτωση που δεν είναι σκέψου ότι έρχεστε ένα βήμα πιο κοντά στο να καταλάβει ο γιατρός σας πώς μπορεί να σας βοηθήσει καλύτερα ώστε να κάνετε το μωρό σας. Δεν μας νοιάζει να έχουμε τις τέλειες εξετάσεις μας νοιάζει να καταλάβουμε τι φταίει και μετά να βρούμε λύσεις για να φτάσουμε μια ώρα αρχυτερα στη στιγμή που θα γίνουμε ή θα ξαναγίνουμε ( για όσες προσπαθούν για επόμενο παιδάκι) μαμάδες. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Δεν είμαι σίγουρα, έχω περίοδο 🤣 Ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο! Αυτό μου το λένε όλοι όσοι το έχω συζητήσει.. το βλέπω παντού.. το να χαλαρώσω. Και πραγματικά το θέλω και εγώ. Οι διακοπές μας είναι μετά το τέλος της επόμενης μου περιόδου και ναι θα είναι στις γόνιμες μέρες..

Είναι η τέλεια ευκαιρία.  Να χαλαρώσεις να φας να περάσεις ωραία. Και να ξεκουραστείς έτσι… μην το ξεχνάμε και αυτό η ξεκούραση παίζει ρόλο. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι ο μήνας σου. Σου στέλνω θετική ενέργεια και όλα θα πάνε τέλεια 😻 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Margaretgr είπε:

Εγώ αδιαθέτησα χτες, πήγα σήμερα για τις εξετάσεις κ θα βγουν αύριο. Είμαι προετοιμασμένη ότι δε θα είναι καλές….

Σου εύχομαι ολόψυχα τα αποτελέσματα να είναι καλά και σύντομα να δεις θετικό τεστ 🤍

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσι α βγήκαν τα αποτελέσματα μου, amh 10.2 και fsh 7.57. Πως είναι;;;

Fsh πως θα καταλάβω αν είναι φυσιολογική, είμαι δεύτερη μέρα περιόδου κ λέει δίπλα για φυσιολογικές τιμές ανά φάση πχ ωοθυλακικη, μεσοκυκλικη, ωχρινικη 

πρίν από 57 λεπτά , Margaretgr είπε:

Ρε κορίτσι α βγήκαν τα αποτελέσματα μου, amh 10.2 και fsh 7.57. Πως είναι;;;

Fsh πως θα καταλάβω αν είναι φυσιολογική, είμαι δεύτερη μέρα περιόδου κ λέει δίπλα για φυσιολογικές τιμές ανά φάση πχ ωοθυλακικη, μεσοκυκλικη, ωχρινικη 

Εσύ είσαι στην ωοθυλακικη φάση εφόσον είσαι 2η μέρα, που νομίζω το όριο είναι 8. Άρα είσαι μέσα στο όριο!! 

Η ΑΜΗ σε τι μονάδες μέτρησης είναι; 

• Ευχαριστώ 1

Είναι pmol/L , σ αυτές τις τιμές είδα ότι κυμαίνεται από το 2018. Είχε κάνει μόνο ένα πικ με 14 κάποια στιγμή στο ενδιάμεσο

Μου απάντησε στο μεταξύ ο γιατρός ότι είναι πολύ ικανοποιητική η κατάσταση κ περιμένω να μιλήσουμε στο τηλέφωνο για περαιτέρω οδηγίες 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Margaretgr είπε:

Είναι pmol/L , σ αυτές τις τιμές είδα ότι κυμαίνεται από το 2018. Είχε κάνει μόνο ένα πικ με 14 κάποια στιγμή στο ενδιάμεσο

Μου απάντησε στο μεταξύ ο γιατρός ότι είναι πολύ ικανοποιητική η κατάσταση κ περιμένω να μιλήσουμε στο τηλέφωνο για περαιτέρω οδηγίες 

Τέλεια!! Αφού σου είπε ο γιατρός ότι είναι όλα καλά, αυτό έχει σημασία!!! Με το καλό λοιπόν να έρθει το μωρό σας!!

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Το ίδιο και με εμένα όσον αφορά τις διακοπές. Μακάρι αυτή η περίσταση να λειτουργήσει βοηθητικά με κάποιον τρόπο μήπως γίνει κάτι 🙏

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...