Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Οχι οχι :( Μα δεν είναι δυνατόν.. τι να πω δεν έχω λόγια!!! Κοπέλα μου βάστα γερά, σίγουρα για κάποιο λόγο γίνεται, αλλά αυτό είναι που πρέπει να ψάξουν οι γιατροί!! Τον λόγο που έχεις βασανιστεί έτσι..!!  
      Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είναι αυτό που λέει η @Kate82 μια αιμοραγία και να μη το χάσεις το σποράκι.. :( 

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, SOPHIA_99 είπε:

Μακάρι να γίνει! Δυστυχώς δεν θα γίνει από εμένα αλλά επειδή βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλες αυτές τις μέρες ελπίζω να υπάρχει κάτι ευχάριστο. Σαμπάνιες θα ανοίξουμε!

Κι από εμάς καμία ελπίδα αυτό το μήνα, εύχομαι καλή επιτυχία στους υπόλοιπους!!!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 567
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή επιτυχία για τον επόμενο μήνα κορίτσια μου! Και εμένα σιγά σιγά πλησιάζουν οι μέρες μου χωρίς να βλέπω κάτι που να υποδεικνύει διάφορα σαν συμπτώμα. Περιμένει κάποια κοπέλα αυτές τις μέρες ; 

• Καλή τύχη! 1

Κορίτσια καλησπέρα εμείς προσπαθούμε εδώ και 1,5 χρόνο έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις και οι 2 έχουμε θέμα με το σπερμα έχει κιρσοκηλη α βαθμού το οποίο μας είπε ο γιατρός ότι σε κάποιους επηρεάζει το σπερμα και κάποιους όχι παίρνει βιταμίνες για την καλύτερη λειτουργία και να φτιαχτεί το σπερμα εγώ έκανα σαλπιγγογραφια τον προηγούμενο μήνα και νιώθω πιο αισιόδοξη γιατί μου είπε ο γιατρός ότι είναι όλα τέλεια και είσαι πιο γόνιμη μετά από αυτή την εξέταση. Περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μέρα και ελπίζω όχι. Αν αδιαθετήσω θα κάνω πρόκληση με femara γιατί έχω λίγο άστατο κύκλο… εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες 🩷

• Ευχή 4

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας και απο μενα !!! Και εγω αδιαθέτησα, σήμερα είναι η τελευταία μέρα…αν και το περίμενα  γι αυτό το μήνα γιατί δεν ήμασταν στις γόνιμες μερες μαζί..Αχχχ κορίτσια εύχομαι μια να κάνει την αρχή !!!! Από εβδομάδα  ξεκινάμε πάλι δυναμικά εμείς. 

On 6/7/2025 at 12:17 ΠΜ, katekatekate είπε:

Σε καθησυχάσε σαν αποτέλεσμα η σε προβλημάτισε περισσότερο; 

Εγώ τελικά, για όσες θυμούνται τα νέα μου τελικά ήταν λάθος συναγερμός ο πόνος ωορρηξίας πριν μέρες. Τον ένιωσα σήμερα 15η μέρα (αρκετά συχνό για εμένα). Είχα σήμερα η επαφή αν και έχω ακούσει πως 1-2 μέρες πριν την ωορρηξία είναι οι πιο αποτελεσματικές! Αλλά ταυτόχρονα νιώθω καλά γιατί ήρθαμε σε επαφή σήμερα που θέλαμε! Επιτέλους όχι άλλο κατά παραγγελία σεξ. Και ότι είναι να γίνει θα γίνει..

Νιώθετε εσείς κορίτσια τον πόνο ωορρηξίας σας; Το έχω ξανά ακούσει, αλλά είναι συχνό άραγε; Εγώ για κανένα 3 Ώρο που συμβαίνει αυτό με πονάει αρκετά μπορώ να πω. 

Τώρα διαβάζω τα προηγούμενα μηνύματα … εγώ νιώθω την ωορρηξία… μια ολόκληρη μέρα έχω πονάκια. 

1 hour ago, Eirini98 είπε:

Κορίτσια μου γεια σας και απο μενα !!! Και εγω αδιαθέτησα, σήμερα είναι η τελευταία μέρα…αν και το περίμενα  γι αυτό το μήνα γιατί δεν ήμασταν στις γόνιμες μερες μαζί..Αχχχ κορίτσια εύχομαι μια να κάνει την αρχή !!!! Από εβδομάδα  ξεκινάμε πάλι δυναμικά εμείς. 

Τώρα διαβάζω τα προηγούμενα μηνύματα … εγώ νιώθω την ωορρηξία… μια ολόκληρη μέρα έχω πονάκια. 

Καλή επιτυχία στον επόμενο κύκλο! 

Εγώ κορίτσια περιμένω Δευτέρα. Όλα κυλούν κανονικά, πόνος στο στήθος που σιγά σιγά αρχίζει και ηρεμεί από σήμερα και αρχίζουν να κάνουν εμφάνιση οι κράμπες! Οπότε βάση αυτών δεν νομίζω να έχουμε καμία ευχάριστη έκπληξη. Ανησυχώ πολύ..... Φτάσαμε τους 6 μήνες πια. 

Καλησπέρα κορίτσια και καλή επιτυχία να ευχηθώ στον καινούργιο κύκλο που έρχεται! Θα ήθελα να μπω και γω στην παρέα σας έστω και για λίγο. Το λέω αυτό, γιατί προέρχομαι από το καφέ εξωσωματικής και πριν ενάμιση χρόνο απέκτησα το πρώτο μου παιδάκι με εξωσωματική. Τον Φεβρουάριο ξεκινήσαμε προσπάθεια για δεύτερο με μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο. Τον επόμενο μήνα όμως έτυχε και έμεινα έγκυος φυσιολογικά. Δυστυχώς το μωράκι μας παλινδρόμησε νωρίς, οπότε και μας είπε ο για το καλοκαίρι να προσπαθήσουμε μόνοι μας και από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Οπότε θα σας κάνω παρέα για λίγο. 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλή επιτυχία να ευχηθώ στον καινούργιο κύκλο που έρχεται! Θα ήθελα να μπω και γω στην παρέα σας έστω και για λίγο. Το λέω αυτό, γιατί προέρχομαι από το καφέ εξωσωματικής και πριν ενάμιση χρόνο απέκτησα το πρώτο μου παιδάκι με εξωσωματική. Τον Φεβρουάριο ξεκινήσαμε προσπάθεια για δεύτερο με μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο. Τον επόμενο μήνα όμως έτυχε και έμεινα έγκυος φυσιολογικά. Δυστυχώς το μωράκι μας παλινδρόμησε νωρίς, οπότε και μας είπε ο για το καλοκαίρι να προσπαθήσουμε μόνοι μας και από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Οπότε θα σας κάνω παρέα για λίγο. 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Δεν ξέρω τους λόγους που καταλήξατε στην εξωσωματική αλλά είναι πολύ θετικό που ήρθε εγκυμοσύνη και φυσικό τρόπο! 

Εμείς τώρα που κλείσαμε 6 μήνες επικοινώνησα με τον γυναικολόγο μου και μου είπε η πρώτη εξέταση με βάση το ιστορικό μου θα έπρεπε να είναι σπέρματος ( γιατί με βάση τις βασικές εξετάσεις , υπέρηχο ωορρηξία κτλ λειτουργεί καλά ο κύκλος μου ) αλλά και αυτό μου έδωσε περιθώριο μετά το καλοκαίρι. Οπότε αναμένουμε και συνεχίζουμε... 

13 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Δεν ξέρω τους λόγους που καταλήξατε στην εξωσωματική αλλά είναι πολύ θετικό που ήρθε εγκυμοσύνη και φυσικό τρόπο! 

Εμείς τώρα που κλείσαμε 6 μήνες επικοινώνησα με τον γυναικολόγο μου και μου είπε η πρώτη εξέταση με βάση το ιστορικό μου θα έπρεπε να είναι σπέρματος ( γιατί με βάση τις βασικές εξετάσεις , υπέρηχο ωορρηξία κτλ λειτουργεί καλά ο κύκλος μου ) αλλά και αυτό μου έδωσε περιθώριο μετά το καλοκαίρι. Οπότε αναμένουμε και συνεχίζουμε... 

Εμείς είχαμε και οι δύο αρκετά θέματα. Εγώ ενδομητρίωση και πολυποειδές ενδομήτριο και ο σύζυγος πολύ κακό σπέρμα. Έχω κάνει πολλά χειρουργεία και θεωρητικά τα προβλήματα που υπήρχαν αντιμετωπίστηκαν πέρα από τον παράγοντα ηλικία πλέον. Ξεκινήσαμε στα 34 μου και τώρα είμαι 38. 

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. Το ξέρω, ακούγεται τετριμμένο, αλλά από την προσωπική μου εμπειρία θα σου πω ότι έμεινα έγκυος στον κύκλο που ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν έκανα ωορρηξία, οπότε και δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Απλώς περίμενα την περίοδο να έρθει και είχαμε επαφές μέχρι και τις τελευταίες θεωρητικά μέρες του κύκλου. Και έτσι το πιάσαμε, με ωορρηξία την 30η και μετά μέρα του κύκλου σε κύκλο 35 ημερών... 

πρίν από 45 λεπτά , Margeau είπε:

Εμείς είχαμε και οι δύο αρκετά θέματα. Εγώ ενδομητρίωση και πολυποειδές ενδομήτριο και ο σύζυγος πολύ κακό σπέρμα. Έχω κάνει πολλά χειρουργεία και θεωρητικά τα προβλήματα που υπήρχαν αντιμετωπίστηκαν πέρα από τον παράγοντα ηλικία πλέον. Ξεκινήσαμε στα 34 μου και τώρα είμαι 38. 

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. Το ξέρω, ακούγεται τετριμμένο, αλλά από την προσωπική μου εμπειρία θα σου πω ότι έμεινα έγκυος στον κύκλο που ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν έκανα ωορρηξία, οπότε και δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Απλώς περίμενα την περίοδο να έρθει και είχαμε επαφές μέχρι και τις τελευταίες θεωρητικά μέρες του κύκλου. Και έτσι το πιάσαμε, με ωορρηξία την 30η και μετά μέρα του κύκλου σε κύκλο 35 ημερών... 

Πως αντιλήφθηκες την ενδομητριωση αν επιτρέπεται? Γιατί από τι ξέρω δεν φαίνεται στο τυπικό υπερηχογράφημα 

3 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Πως αντιλήφθηκες την ενδομητριωση αν επιτρέπεται? Γιατί από τι ξέρω δεν φαίνεται στο τυπικό υπερηχογράφημα 

Εμφάνισα κάποια στιγμή κύστη στην αριστερή ωοθήκη. Η τότε γυναικολόγος μου, αφού περιμέναμε μερικούς κύκλους μήπως είναι λειτουργική κύστη και απορροφηθεί, με έστειλε για μαγνητική. Η μαγνητική έδειξε αιμορραγική κύστη δηλαδή σοκολατοειδης κύστη ενδομητρίωσης. 

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Εμφάνισα κάποια στιγμή κύστη στην αριστερή ωοθήκη. Η τότε γυναικολόγος μου, αφού περιμέναμε μερικούς κύκλους μήπως είναι λειτουργική κύστη και απορροφηθεί, με έστειλε για μαγνητική. Η μαγνητική έδειξε αιμορραγική κύστη δηλαδή σοκολατοειδης κύστη ενδομητρίωσης. 

Κατάλαβα.. σε ρώτησα γιατί έχω ακούσει πως πολλές γυναίκες έχουν και δεν το γνωρίζουν.. είχα εμφανίσει και εγώ κύστη παλιότερα αλλά απορροφήθηκε και ο γυναικολόγος μου δεν μου έδωσε τη εντύπωση πως θα έπρεπε να με ανησυχήσει.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...