Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ανδρολόγος Αθήνα

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Blu24 είπε:

Και αν δεν βρεθεί κάποιο υγιές; Για αυτό αναρωτιέμαι από που είναι καλύτερο να πάρουμε σπερμα 

δεν παιζει ρολο το απο που θα παρεις σπερμα, ιδιο ειναι μεσα, ιδιο και εξω. αν εσυ κανεις πχ 20 ωαρια, ειναι δυνατον απο τα 3εκ να μη βρουνε 20 σπερμαροζωαρια να κανουν μικρογονιμοποιηση; βιοψιες κανουν οταν τα σπερμαροζωαρια στις εκσπερματισεις ειτε δεν υπαρχουν ειτε ειναι τραγικα λιγα σε αριθμο κι ανικανα για γονιμοποιηση. οποτε ειναι η εσχατη των εσχατων. κατσε να δεις ποσες βλαστοκυστες θα κανεις και ποσες θα ειναι υγιεις. μην πηγαινεις βουρ και κανεις οτι ακους. ειδικα οταν μικαμε για τοσο σοβαρες και κοστοβορες επεμβασεις. την περασμενη διεγερση ποσες βλασροκυστες ειχες κ τι βαθμολογιας;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

πρίν από 49 λεπτά , little miracle είπε:

δεν παιζει ρολο το απο που θα παρεις σπερμα, ιδιο ειναι μεσα, ιδιο και εξω. αν εσυ κανεις πχ 20 ωαρια, ειναι δυνατον απο τα 3εκ να μη βρουνε 20 σπερμαροζωαρια να κανουν μικρογονιμοποιηση; βιοψιες κανουν οταν τα σπερμαροζωαρια στις εκσπερματισεις ειτε δεν υπαρχουν ειτε ειναι τραγικα λιγα σε αριθμο κι ανικανα για γονιμοποιηση. οποτε ειναι η εσχατη των εσχατων. κατσε να δεις ποσες βλαστοκυστες θα κανεις και ποσες θα ειναι υγιεις. μην πηγαινεις βουρ και κανεις οτι ακους. ειδικα οταν μικαμε για τοσο σοβαρες και κοστοβορες επεμβασεις. την περασμενη διεγερση ποσες βλασροκυστες ειχες κ τι βαθμολογιας;

Είχα 16 ωάρια τα 13 ήταν ώριμα και κατεψυξαν τα 7 και τα άλλα έξι τα έβαλαν για γονιμοποίηση γονιμοποιήθηκαν τα 5 και πήραμε 4 βλαστοκύστες 4ΒΒ 4ΒC 3BC 3BC

και από τα 7 κατεψυγμένα άντεξαν τα 5 και γονιμοποιήθηκαν όλα αλλά έφτασαν τα 4 τρίτης μέρας και πήραμε 2 βλαστοκύστες 2BC και 3BC

θεωρώ πως έπαιξε ρόλο στην δεύτερη γονιμοποίηση πως ήταν κατεψυγμένα και δεν είχαν την ίδια ικανότητα τα ωάρια 

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Είχα 16 ωάρια τα 13 ήταν ώριμα και κατεψυξαν τα 7 και τα άλλα έξι τα έβαλαν για γονιμοποίηση γονιμοποιήθηκαν τα 5 και πήραμε 4 βλαστοκύστες 4ΒΒ 4ΒC 3BC 3BC

και από τα 7 κατεψυγμένα άντεξαν τα 5 και γονιμοποιήθηκαν όλα αλλά έφτασαν τα 4 τρίτης μέρας και πήραμε 2 βλαστοκύστες 2BC και 3BC

θεωρώ πως έπαιξε ρόλο στην δεύτερη γονιμοποίηση πως ήταν κατεψυγμένα και δεν είχαν την ίδια ικανότητα τα ωάρια 

παντως το σπερμα φαινεται να εχει καλη δυναμικη στις γονιμοποιησεις και ως την 3η μερα και γενικα κατεληξες και σε καλο αριθμο βλαστοκυστεων.  μα γιατι δεν τα γονιμοποιησαν ολα εξαρχης; η αξιολογηση των βλαστοκυστεων ηταν δυστυχως μετρια προς κακη. πιθανον δηλαδη και σε προεμφυτευτικο να μην ηταν υγιη. μπορει να ετυχε να μην ηταν καλος ο κυκλος η να μη σου ταιριαξε το πρωτοκολλο διεγερσης. τωρα οποτε να ελπιζεις οτι θα παει καλυτερα και θα εχεις πολυ καλες βλαστοκυστες. το καλο ειναι οτι καταληγεις σε πολλες. σιγουρα θα βρεθει η τυχερη σου. πραγματικα το πιστευω οτι το α και το ω ειναι ενα δυνατο εμβρυο. ειδικα σε οσες απο εμας που γενικα εχουμε ελεγμενα σχεδον τα παντα. δηλαδη αν τωρα δωσεις καποιες 6-5-4αα θα εχεις πολλες πιθανοτητες να βγουν υγιης. ποιες μεταλλαξεις θα ελεγξεις; αν θυμαμαι ειχες μια πλινδρομη; ειχατε κανει βιοψια να δειτε αν ειχε καποια συγκεκριμενη μεταλλαξη;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Γενικά τα ποσοστά σου σε βλαστοκυστες είναι πολύ καλά . Θεωρώ πιο πολύ τυχαίο Κ το γεγονός ότι έγινε απόψυξη παρά το ότι πρέπει να γίνει κάτι με το σπέρμα .

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

παντως το σπερμα φαινεται να εχει καλη δυναμικη στις γονιμοποιησεις και ως την 3η μερα και γενικα κατεληξες και σε καλο αριθμο βλαστοκυστεων.  μα γιατι δεν τα γονιμοποιησαν ολα εξαρχης; η αξιολογηση των βλαστοκυστεων ηταν δυστυχως μετρια προς κακη. πιθανον δηλαδη και σε προεμφυτευτικο να μην ηταν υγιη. μπορει να ετυχε να μην ηταν καλος ο κυκλος η να μη σου ταιριαξε το πρωτοκολλο διεγερσης. τωρα οποτε να ελπιζεις οτι θα παει καλυτερα και θα εχεις πολυ καλες βλαστοκυστες. το καλο ειναι οτι καταληγεις σε πολλες. σιγουρα θα βρεθει η τυχερη σου. πραγματικα το πιστευω οτι το α και το ω ειναι ενα δυνατο εμβρυο. ειδικα σε οσες απο εμας που γενικα εχουμε ελεγμενα σχεδον τα παντα. δηλαδη αν τωρα δωσεις καποιες 6-5-4αα θα εχεις πολλες πιθανοτητες να βγουν υγιης. ποιες μεταλλαξεις θα ελεγξεις; αν θυμαμαι ειχες μια πλινδρομη; ειχατε κανει βιοψια να δειτε αν ειχε καποια συγκεκριμενη μεταλλαξη;

Μακάρι να έχουμε κάποια Αα ..είχα κάνει διέγερση με 150 γκοναλ τώρα ο νέος γιατρός θα με πάει με puregon δεν ξέρω πόσες μονάδες …είχα μια παλίνδρομη και μια αποβολή / παλίνδρομη δεν ξέρω πως λέγετε το απέβαλα φυσικά το έμβρυο …δεν είχαμε κάνει σε κανένα από τα δύο βιοψία …θα ελενξουν τρισωμίες νομίζω 

Just now, linaa είπε:

Γενικά τα ποσοστά σου σε βλαστοκυστες είναι πολύ καλά . Θεωρώ πιο πολύ τυχαίο Κ το γεγονός ότι έγινε απόψυξη παρά το ότι πρέπει να γίνει κάτι με το σπέρμα .

Άρα να μην τρελενομαι με το σπερμα ; Μπορεί σε αυτήν την διέγερση να έχουμε πολύ καλύτερες βλαστοκύστες σε σχέση με τις αρχικές ; Εγώ φοβάμαι μην όντως κάνουμε πάλι της ίδιες γιατί τώρα είμαι και δύο χρόνια μεγαλύτερη σε σχέση με τα ωάρια που είχα δώσει τότε 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Μακάρι να έχουμε κάποια Αα ..είχα κάνει διέγερση με 150 γκοναλ τώρα ο νέος γιατρός θα με πάει με puregon δεν ξέρω πόσες μονάδες …είχα μια παλίνδρομη και μια αποβολή / παλίνδρομη δεν ξέρω πως λέγετε το απέβαλα φυσικά το έμβρυο …δεν είχαμε κάνει σε κανένα από τα δύο βιοψία …θα ελενξουν τρισωμίες νομίζω 

Άρα να μην τρελενομαι με το σπερμα ; Μπορεί σε αυτήν την διέγερση να έχουμε πολύ καλύτερες βλαστοκύστες σε σχέση με τις αρχικές ; Εγώ φοβάμαι μην όντως κάνουμε πάλι της ίδιες γιατί τώρα είμαι και δύο χρόνια μεγαλύτερη σε σχέση με τα ωάρια που είχα δώσει τότε 

Να μην τρελενεσε ναι. Το σπέρμα που γονιμοποιεί σχεδόν το 90% των ωαριων Κ μάλιστα φτάνουν βλαστοκυστες γιατί να το ψάξεις ? Να μου έλεγες ότι είχα δύο γονιμοποιήσεις να σου πω κοπελιά κάτι γίνετε.  Τώρα με όλα γονιμοποιημένα Κ σχεδόν όλα βλαστοκυστες τι ψάχνεις να βρεις τον ψιλό στα άχυρα ? 

πρίν από 6 λεπτά , Blu24 είπε:

κοιτα οτι και να σου λεμε εσυ θα τρελαινεσαι και θα αποτρελανεις και τον αμοιρο τον ανθρωπο 🤣 το χουμε καταλαβει…

τα δυο χρονια, τοσο μικρη που εισαι, καμια σημασια δεν εχουν. εννοειται οτι τωρα μπορει να εχεις πολυ καλυτερο κυκλο και πιο πολλες καλες. και εχεις καθε πιθανοτητα με το μερος σου. το οτι μια διεγερση δεννπηγε καλα σε ποιοτητα (γιατι σε ποσοτητα πηγε) δεν σημαινει κατι. μπορει απλα να ετυχε. επισης ξερεις οτι κανεις εμφυτευσεις οποτε πραγματικα πλεον θες απλα μια καλη βλαστοκυστη. παντως με τα στατιστικα σου, το σπερμα ειναι το τελευταιο που θα πρεπε να σε απασχολει. εσενα σου χει γινει εμμονη για καποιο λογο. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Μια διεργεση έκανες δεν είναι ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα. Μην ξεχνάς ότι η εξωσωματική είναι Κ θέμα τύχης δεν γίνετε πάντα όλα να πάνε τέλεια με την πρώτη. 

• Μου αρέσει 1

@little miracle στα φόρουμ το διαβάζω αυτό χρόνια,πως μετά την τρίτη ημέρα αναλαμβάνει ρόλο το σπέρμα🤔 τόση παραπληροφόρηση?? Τεσπα από περιέργεια καθαρά κι εγκυκλοπαιδικα ρωτάω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

@little miracle στα φόρουμ το διαβάζω αυτό χρόνια,πως μετά την τρίτη ημέρα αναλαμβάνει ρόλο το σπέρμα🤔 τόση παραπληροφόρηση?? Τεσπα από περιέργεια καθαρά κι εγκυκλοπαιδικα ρωτάω.

εγω παλι δεν το χω διαβασει 🤷🏼‍♀️ ισα ισα κι εδω τωρα τελευταια τα κοριτσια το ιδιο γραφουν. αλλα εννοειται αυτα στα εξηγουν πολυ καλυτερα οι εμβρυολογοι κυριως. εμας εκεινοι μας βοηθησαν να ξεδιαλυνουμε πολλα. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Να μην τρελενεσε ναι. Το σπέρμα που γονιμοποιεί σχεδόν το 90% των ωαριων Κ μάλιστα φτάνουν βλαστοκυστες γιατί να το ψάξεις ? Να μου έλεγες ότι είχα δύο γονιμοποιήσεις να σου πω κοπελιά κάτι γίνετε.  Τώρα με όλα γονιμοποιημένα Κ σχεδόν όλα βλαστοκυστες τι ψάχνεις να βρεις τον ψιλό στα άχυρα ? 

Βρε ναι αλλά πως μην τρελενομαι όταν γονιμοποιεί κάνει βλαστοκύστες αλλά ακόμα δεν έχουμε μωρό ; Όντως τύχη είναι αλλά αυτό ψάχνω πως να φέρω την τύχη με το μέρος μου 

πρίν από 14 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα οτι και να σου λεμε εσυ θα τρελαινεσαι και θα αποτρελανεις και τον αμοιρο τον ανθρωπο 🤣 το χουμε καταλαβει…

τα δυο χρονια, τοσο μικρη που εισαι, καμια σημασια δεν εχουν. εννοειται οτι τωρα μπορει να εχεις πολυ καλυτερο κυκλο και πιο πολλες καλες. και εχεις καθε πιθανοτητα με το μερος σου. το οτι μια διεγερση δεννπηγε καλα σε ποιοτητα (γιατι σε ποσοτητα πηγε) δεν σημαινει κατι. μπορει απλα να ετυχε. επισης ξερεις οτι κανεις εμφυτευσεις οποτε πραγματικα πλεον θες απλα μια καλη βλαστοκυστη. παντως με τα στατιστικα σου, το σπερμα ειναι το τελευταιο που θα πρεπε να σε απασχολει. εσενα σου χει γινει εμμονη για καποιο λογο. 

Μου έχει γίνει εμμονή γιατί ξέρουμε πως εκεί είναι το θέμα και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε που δεν το βλέπω να βελτιώνετε αλλο και ας ελπίσουμε να μας κοιτάξει λίγο και η τύχη αυτήν την φορά γιατί έχω αρχίσει να απελπίζομαι ..

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Μια διεργεση έκανες δεν είναι ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα. Μην ξεχνάς ότι η εξωσωματική είναι Κ θέμα τύχης δεν γίνετε πάντα όλα να πάνε τέλεια με την πρώτη. 

Τι διαφορετικό δηλαδή θα μπορούσαμε να κάνουμε στην διέγερση; Άλλο πρωτόκολλο μπορεί να δώσει πιο καλά ωάρια ; Η πιο πολλά ; Γιατί νομίζω δεν θέλουμε πιο πολλά για να μην πάθω υπερδιέγερση δεν ξέρω ρωτάω 

Just now, Blu24 είπε:

Βρε ναι αλλά πως μην τρελενομαι όταν γονιμοποιεί κάνει βλαστοκύστες αλλά ακόμα δεν έχουμε μωρό ; Όντως τύχη είναι αλλά αυτό ψάχνω πως να φέρω την τύχη με το μέρος μου 

Θα την φέρεις μην το ψάχνεις . Θα δεις ότι την επόμενη θα είναι καλητερα. Αρκεί να μην βιάζεστε αυτα θέλουν λίγο υπομονή . Πάντως για βιοψία με αυτά τα ποσοστά σίγουρα δεν είστε. Είναι τόσο ταλαιπωρία αυτή η εξέταση που πραγματικά απορώ με αυτά τα ποσοστά γιατί σας το ανέφεραν καν. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Θα την φέρεις μην το ψάχνεις . Θα δεις ότι την επόμενη θα είναι καλητερα. Αρκεί να μην βιάζεστε αυτα θέλουν λίγο υπομονή . Πάντως για βιοψία με αυτά τα ποσοστά σίγουρα δεν είστε. Είναι τόσο ταλαιπωρία αυτή η εξέταση που πραγματικά απορώ με αυτά τα ποσοστά γιατί σας το ανέφεραν καν. 

Εκείνος λέει πως επειδή θεωρεί πως υπάρχει πολύ περισσότερο σπερμα αλλά δεν μπορεί να βγει στην εκσπερμάτωση για αυτό λέει για βιοψία αλλά θέλει πρώτα να σιγουρευτεί και κάποιες συγκεκριμένες εξετάσεις στο σπερμα (ψευδάργυρο και κάτι άλλες δεν τις θυμάμαι ) 

εδώ ο προηγούμενος εξωσωματικός μετά την αρνητική χοριακη στο τηλέφωνο μου είπε είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για δότη που θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να αναφερθεί καν 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Εκείνος λέει πως επειδή θεωρεί πως υπάρχει πολύ περισσότερο σπερμα αλλά δεν μπορεί να βγει στην εκσπερμάτωση για αυτό λέει για βιοψία αλλά θέλει πρώτα να σιγουρευτεί και κάποιες συγκεκριμένες εξετάσεις στο σπερμα (ψευδάργυρο και κάτι άλλες δεν τις θυμάμαι ) 

εδώ ο προηγούμενος εξωσωματικός μετά την αρνητική χοριακη στο τηλέφωνο μου είπε είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για δότη που θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να αναφερθεί καν 

πωπω … παντελως ατοπο… απορω ρε γαμωτο πως τους ερχονται και τα ξεστομιζουν τοσο ευκολα… για δωρεα ωαριων και για δοτη… κι η αλλη κοπελα η mk ελεγε πως ρωτησε ο εμβρυολογος αν θυμαμαι αν εχει αδερφη να δωσει εκεινη ωαριο… απορω… χωρις να εχει γινει και καμια σοβαρη προσπαθεια. απλα με την πρωτη αποτυχια… μαλλον πραγματικανη μπιζνα τους ειναι απλα να γινεται ευκολα η δουλιτσα τους και να παινευονται μετα τις επιτυχιες.. δεν εξηγειται αλλιως… μην ακους βλακειες πραγματικα. εδω υπαρχουμε ζευγαρια που καναμε παιδι χωρις δοτη με αζωοσπερμια, κρυψορχια και και και… σιγουρα παιδι θα κανετε. ναι μπορει το φαρμακο να μην σου ταιριαξε και να μην παρηγαγες ποιοτικα ωαρια. μπορει το τωρινο να σου παει καλυτερα και καλα κανει και στο αλλαζει ο γιατρος. πιστεψε λιγο στον εαυτο σας και στην τυχη σας. πραγματικα θα δεις οτι θα πανε καλυτερα τα πραγματα. ετυχε μια διεγερση να μη δωσει καλες βλαστοκυστες. οκ. η επομενη θα ειναι αλλιως. 

πρίν από 8 λεπτά , Blu24 είπε:

Οι γιατροί κάτι πρέπει να πουν Κ πολλές φορές λένε Κ πράγματα στον αέρα χωρίς να κοιτάξουν καν ποσοστά κτλ. Θεωρώ τραγικό με μια μόνο διεργεση να σου λένε τέτοια πράγματα. Κάθε εξέταση έχει τον καιρό της. Δεν λέμε να περιμένεις 5 χρόνια αλλά με 10 γονιμοποιήσεις Κ μια διεργεση δεν μπορείς να φτάσεις Κ στα άκρα. Ίσως επειδή πάτε για γνώμες θεωρούν ότι προσπαθήτε 20 χρόνια τι να πω Κ μιλάνε χωρίς να βλέπουν ποιον έχουν απέναντι τους 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...