Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

δεν εχω σκοπο να υποφερω.χθες του ειπα οτι πρεπει να διαλεξει.η θα μεγαλωσουμε το παιδι οπως θελουμε εμεις χωρις τις παρεμβασεις καμιας γιαγιας(γιατι και με τη μαμα μου μαλωνω)η θα το μεγαλωσω μονη μου και μετα τα 18 ας διαλεξει το παιδι που θα παει.

και εγώ τα έχω και με τις δύο! μην πω και με τους τέσσερις!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομίζω ότι ο δικός μου θα μου απαντήσει ότι δε θα τον ένοιαζε!

ο δικος μου μια φορα που τσατιστηκε με τη μαμα μου και ειχε τρελο αδικο της μιλησε πολυ αποτομα.τα πηρα στο κρανιο και τον εβαλα να την παρει να της ζητησει συγνωμη γιατι ηξερε οτι αν ανοιγα το στομα μου στη δικη του θα γινοταν 3ος παγκοσμιος

yz0pp2.png

και εγώ τα έχω και με τις δύο! μην πω και με τους τέσσερις!

ασε πονεμενη ιστορια γιατι εγω εχω και τις δικες μου γιαγιαδες που ειναι νεες και ξερουν...και τη θεια μου που μενει απο πανω και ειναι πιο διακριτικη αλλα και αυτη ξερει!

yz0pp2.png

δεν εχω σκοπο να υποφερω.χθες του ειπα οτι πρεπει να διαλεξει.η θα μεγαλωσουμε το παιδι οπως θελουμε εμεις χωρις τις παρεμβασεις καμιας γιαγιας(γιατι και με τη μαμα μου μαλωνω)η θα το μεγαλωσω μονη μου και μετα τα 18 ας διαλεξει το παιδι που θα παει.

καλά του τα είπες, αλλά με ποιά αφορμή, την κουζίνα και το γάλα? ξέρω πως σου έχουν κάνει τα 1000 μύρια αλλά οι άντρες το συνδιάζουν έτσι...ότι φταίει η ανακατεμμένη κουζίνα επειδή ήταν το τελευταίο!

Zoitsa είσαι τυχερή που έχεις καλές σχέσεις με την αδελφή της...αυτό δείχνει πολλά! Και σε κείνη και ζηλεύει...

Salitsa δίκιο έχεις, κι γω δε μπορώ να τον ακούω να τους μιλά απότομα, γιάυτο μετανιώνω τώρα τελευταία που μιλώ απότομα εγώ για κείνους πίσω απότ ην πλάτη τους...

-7.5 κιλά :D

καλά του τα είπες, αλλά με ποιά αφορμή, την κουζίνα και το γάλα? ξέρω πως σου έχουν κάνει τα 1000 μύρια αλλά οι άντρες το συνδιάζουν έτσι...ότι φταίει η ανακατεμμένη κουζίνα επειδή ήταν το τελευταίο!

Zoitsa είσαι τυχερή που έχεις καλές σχέσεις με την αδελφή της...αυτό δείχνει πολλά! Και σε κείνη και ζηλεύει...

Salitsa δίκιο έχεις, κι γω δε μπορώ να τον ακούω να τους μιλά απότομα, γιάυτο μετανιώνω τώρα τελευταία που μιλώ απότομα εγώ για κείνους πίσω απότ ην πλάτη τους...

οχι για την κουζινα σιγα μην του πω.γιατι θελει η μανα του να κανουμε τη βαφτιση οπως αυτη θελει.το παιδι ειναι δικο ΜΑΣ του λεω.γενικως πριν το παιδι ηταν τα τελεια πεθερικα.ολοι οι καυγαδες μας εχουν να κανουν με το παιδι

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

Είχες τόσες ώρες πόνο ρε συ και τόσο έντονο? Πρέπει να το ψάξεις ρε καλό μου αν δε ξέρεις από τί είναι...

ε σκέψου να ήξερες ότι φταίει ο άντρας σου και η πεθερά, δε θα τους τα έσουρνες ενώ πονούσες? φταίω κι γω δεν έπρεπε...τεσπα.

nai!soublies pou erxotan kai efeugan,htan to entero mou alla mou eipan oti to entero einai po to agxos esti pa8aineis polous kolikous,oxi aparethta apo th fiatrofh!mas exoun pe8anei h kakourges!re koritsia emena m exei ahdiasei toso polu kai pou me pernei thl kai akouw thl hli8eia fwnh ths kai na exei gnwmh kai aposph gia ola mou xtupaei sta neyra,mu erxete na kanw emeto!ase mou leei shmera oti exei tosa wraia rouxakia kai 8a pernei sth beba oti blepei kai ths aresei kai 8a ths to pernei!kai skeftomai apo mesa mou,katalaba,oti kitsario kukloforei emeis 8a to mazepsoume!milame koritsia einai teleios kits,den fantazeste kai einai 48 xronon ginaika!kai foraei plise foustes ws kato kai kati moustardi blouzes,h giagia mou einai pio sik!

rbOEp3.png

Τι διαβαζουν τα ματακια μου!!!

Ντιμι περαστικα βρε κοριτσι μην ξαναφας απο δαυτην...

Καλα εμεις μενουμε πολυ μακρια ετσι και ηταν εδω θα με επρηζε να πηγαινω συνεχεια το παιδι κτλ και θα ρχοταν και συνεχεια πωπωπωπω

Εγω αυτες τις μερες εχω τον μικρο μου αρρωστο και χθες η πεθερα μου στειλε μηνυμα και καλα τι κανουμε το παιδι πως ειναι με τα δοντακια που βγαζει ανγκρινιαζει κτλ.καλα περιττο να πω οτι ακομη και αυτα που με ρωταει μου τη δινουν αχαχαχαχα

Τες πα ειχε χασει επεισοδια γιατι εχει αρκετες μερες αρρωστο το παιδι αλλα δεν ηξερε τιποτα γιατι δεν ειχε μιλησει με τον αντρα μου αυτο καταλαβα και μαλιστα της ειπα α δεν μιλησατε προσφατα με τον τ... απο οτι φαινεται γιατι ο μικρος δεν εχει μονο τα δοντακια αλλα και ιωση εδω και μερες.

Και κοριτσια επειδη την ξερω,στραβωσε χαχαχα ουτε απαντησε στανταρ χαλαστηκε που δεν της ειπε τιποτα ο αντρας μου...χχαχαχα

Και μετα την ειχε παρει η μαμα μου τηλεφωνο και της ειπε οτι το παιδι ειναι αρρωστο και λεει αυτη "ναι ξερω μου το πε ο τ...)και ο δικος μου δεν ειχε μιλησει καθολου μαζι της για να το ξερει...

Χαχααχαχ να δειξει οτι τα ξερει ολα χχαχαχ

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Α και φυσικα ουτε εχει ρωτησει πως παει το παιδι τωρα που το εμαθε...

Ντιμι μην τρομαζεις καλο με αυτα που ακους θα τη βρεις την ακρη θα τα τακτοποιησεις και ας χαλαστουνε θα τους περασει θα τσαντιστουν αλλα θα καταλαβουν οτι δεν χαριζεις καστανα και θα το παρουν αποφαση.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

πωπω! καλα η δικια μου αρχισε, επειδη τωρα το μωρο τρωει απο ολα σχεδον αρχισε τις θεωριες πως να το ταιζω!

ναι ναι λεω συνεχεια και μετα κανω αυτα που θελω!

αλλα οταν με ζοριζει την λεω εγω ειμαι η μαμα του! και το βουλωνει!

αρε ντιμι!

Διαφημίσεις

elina perasthka sto mikro sou,euxomai na mhn koliseis kai esu!e bebea 8elei na diksei oti ta kserei ola kai oti o gios ths thn upologizei!xxxaa!einai gelies!

ευχαριστω κοπελα μου εως τωρα την εχω γλιτωσει την ιωση αλλα θα δειξει!!Καλα ναι η δικια μου ετσι ακριβως σκεφτετΑΙ χαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

πωπω! καλα η δικια μου αρχισε, επειδη τωρα το μωρο τρωει απο ολα σχεδον αρχισε τις θεωριες πως να το ταιζω!

αρε ντιμι!

afou ksereis,h pe8era mou kanonizei me thn anhpsia ths ti 8a dinw egw sto mwro pou einai akoma sthn koilia!skepsou ti 8a ginei meta!!

rbOEp3.png

Χαχααχαχ να δειξει οτι τα ξερει ολα χχαχαχ

αυτό αυτό ρε γμτ...περαστικά στο παιδί κούκλα μου και άσε τους τους άλλους..είσαι σε απόσταση ασφαλείας εσύ και μη σκάς!

Αντε να δούμε εμείς, είμαστε κοντά αλλά έχει μεγάλη ανηφόρα ευτυχώς!!!

Ναι δε θα ξαναφάω από εκείνη τέλος...αλλά μου τη βαράει να νομίζει ότι δεν έχω σπίτι μου φροντίσει για το φαγητό μας και ότι εξαρτόμαστε από εκείνη.

Ετσι πήρα τηλ και της τα ξεκαθάρισα για τελευταία φορά. Οτι εγώ πάντα έχω φαγητό σπίτι μου και τα δικά της την ευχαριστώ πολύ αλλά μου πέφτουν βαρυά και μου μυρίζουν στην εγγυμοσύνη όλα.

Και όταν πάει ο γιος της εκεί να τρώει εκεί, φαί σπίτι του έχει, μη μπαίνει στον κόπο να μαγειρεύει κατσαρόλες για εμάς (αν τρωγόντουσαν καλά θα ήταν).

Σε εκείνη τα είπα φυσικά ευγενικά, ο άντρας μου έχει ακούσει τα ευγενικά (να μη κουράζει τη μαμά του κτλ) αλλά έχει ακούσει και τα αντίθετα απότ ο στόμα μου (ότι θένε να με πεθάνουν, έχω καλή εγγυμοσύνη και όλο να μας αναστατώνουν θέλουν και να πιέζουν και να μπλέκονται, και πρίν μια χαρά είμασταν κτλ κτλ κτλ).

Ειλικρινά ο Θεός βοηθός κορίτσια, δεν ξέρω τί θα γίνει με το παιδί. Και μόνο που το σκέφτομαι εκεί να το μπουκώνουν όσα θέλουν μες τη βρωμιά κοροιδεύοντας εμένα...θα κάνω επιδρομή θα γίνουμε κ@λ@ς και θα τελειώσουν οι σχέσεις μας.

αρε ντιμι!

:lol: ούτε του παπά μη το πείς ότι έχεις τέτοια καλή πεθερά που στο τέλος το βουλώνει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...