Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Να μιλήσεις στις νοσοκόμες και να τους πεις ότι δε θέλεις επισκέψεις, για να σε βοηθήσουν να τους διώχνεις! Να βάζεις και κάποιον απ' έξω να λέει ότι κοιμάσαι, θηλάζεις, αλλάζεις, έχεις τη μαία, το γιατρό κ.τ.λ. κ.τ.λ. και ίσως μπορείς να πεις και στη ρεσεψιόν να μη λένε σε ποιο δωμάτιο είσαι! Έτσι την πάτησα εγώ με μερικούς. Επίσης μπορείς άνετα να λες είμαι κουρασμένη και δε δέχομαι επισκέψεις. Η αδερφή μου να δεις πώς εκπαιδεύτηκε που είδε τα δικά μου και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της από τώρα (περιμένουν με το καλό το μωράκι τους το Πάσχα)!

Και αν, λέμε τώρα, μεταλλαχτεί σε καλή γιαγιά ε τότε... ασ' την. Να δω αν η δικιά σου κάνει την διαφορά! Η δικιά μου μου είπε μόλις είχα γεννήσει - χωρίς επισκληρίδιο - "ε πως κάνεις έτσι δεν ήταν και τίποτα". Να πω βέβαια ότι μου το είπε χωρίς να έχω μιλήσει! μόλις με είχαν φέρει στο δωμάτιο και ήμουν καταταλαιπωρημένη... δεν της άρεσε το ύφος μου! Και ναι ούτε από αυτό ξύπνησα να καταλάβω ότι απλά ήταν κακιά! καθόμουν και έκλαιγα η ηλίθια!

απίστευτο!!!!

κι εγώ αν τύχει και σχολιάσω πχ την συχνοουρία μου ή μου ξεφύγει κανένα "αμάν η μεσούλα μου" έτσι με κοιτάνε, κ μου λέει ή δικιά μου οτι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και πώς κάνω έτσι! Ε μα έγκυος είμαι,μες το σπίτι όλη μέρα,για αυτά θα λέω τι να λέω??? Και να πεις οτι τους βάζω να μ κάνουν δουλείες ή έχω πέσει στο κρεββάτι κ το παίζω κοντέσσα να πώ εντάξει!

Βρε,καλά είχα ηρεμήσει,γιατί με κολάζετε πάλι ε γιατί?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

poia 8a metalaxtei?auth xeiroterh 8a ginei apo th zhleia ths!ase einai aposteuth!8a ta kanw ola auta!twra na mhn kserun s pio dwmatio eimai,ligo duskolo,mias kai h pe8era sigoura 8a kserei kai 8a to pei stis eidhseis,apla 8a bazw tis maies na mhn afinoun,ase pou ntrepomai na 8hlasw brosta s kosmo kai 8a tous diwxnw outos h alos!me to kalo kai sthn aderfoula sou!ta dika sou einai mesa sthn pio trelh hlikia,fantazomai ti xamos ginaite!!alla poso teleia einai ta didimakia!!

είναι πραγματικά τέλεια! η κούραση είναι πολλή - μην το παίζω άνετη, έχουμε λιώσει - αλλά τα παιδάκια μας είναι τόσο υπέροχα! Ναι είμαι από τις μεγαλύτερες χαζομαμάδες που υπάρχουν. Και καταλαβαίνω όλους τους χαζογονείς που παθαίνουν πλάκα επειδή το μωρό τους χασμουρήθηκε ας πούμε!

Έτοιμο και το τικεράκι!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

απίστευτο!!!!

κι εγώ αν τύχει και σχολιάσω πχ την συχνοουρία μου ή μου ξεφύγει κανένα "αμάν η μεσούλα μου" έτσι με κοιτάνε, κ μου λέει ή δικιά μου οτι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και πώς κάνω έτσι! Ε μα έγκυος είμαι,μες το σπίτι όλη μέρα,για αυτά θα λέω τι να λέω??? Και να πεις οτι τους βάζω να μ κάνουν δουλείες ή έχω πέσει στο κρεββάτι κ το παίζω κοντέσσα να πώ εντάξει!

Βρε,καλά είχα ηρεμήσει,γιατί με κολάζετε πάλι ε γιατί?

ε κάπως έτσι κολαζόμαστε όλες και την πατάμε και ξανάμπαίνουμε εδώ και ξαναγράφουμε και το απίστευτο είναι ότι έχουμε κι άλλα να πούμε! και μου θέλουν να τα ξαναβρούμε τα πεθερικά ... καλά θα δούμε!

είναι πραγματικά τέλεια! η κούραση είναι πολλή - μην το παίζω άνετη, έχουμε λιώσει - αλλά τα παιδάκια μας είναι τόσο υπέροχα! Ναι είμαι από τις μεγαλύτερες χαζομαμάδες που υπάρχουν. Και καταλαβαίνω όλους τους χαζογονείς που παθαίνουν πλάκα επειδή το μωρό τους χασμουρήθηκε ας πούμε!

Έτοιμο και το τικεράκι!

kai egw me ton antra mou ta idia 8a kanoume,kala autos 8a katouraei panw tou.ths proales kolhse to auth tou sthn koilia kai h beba ton klotsise kai tou elega oti sou edwse mpounia giati den ferese kala sth mama!!axxaxaa!alla kanei sa xazos mhn kaneis auto me to mwro mou sthn koilia,mhn skubeis etsi me to mwro mou sthn koilia!!

rbOEp3.png

ε κάπως έτσι κολαζόμαστε όλες και την πατάμε και ξανάμπαίνουμε εδώ και ξαναγράφουμε και το απίστευτο είναι ότι έχουμε κι άλλα να πούμε! και μου θέλουν να τα ξαναβρούμε τα πεθερικά ... καλά θα δούμε!

etsi akrhbws!!kai egw ka8e fora pou lew asthn pw na er8ei,as kanw auto mazi ths as kanw ekeino kai genika paw na kanw paraxorisei,to metaniwnw meta pikra giati pernei aera kai mou to bgazei ksuno!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

etsi akrhbws!!kai egw ka8e fora pou lew asthn pw na er8ei,as kanw auto mazi ths as kanw ekeino kai genika paw na kanw paraxorisei,to metaniwnw meta pikra giati pernei aera kai mou to bgazei ksuno!

και εμείς που πήγαμε να τους δούμε τα Χριστούγεννα μετά από πολύ καιρό που είχαμε κόψει κάθε επαφή, απλά μας απέδειξαν ότι δεν αλλάζουν! Ας πρόσεχαν, αυτοί χάνουν!

και εμείς που πήγαμε να τους δούμε τα Χριστούγεννα μετά από πολύ καιρό που είχαμε κόψει κάθε επαφή, απλά μας απέδειξαν ότι δεν αλλάζουν! Ας πρόσεχαν, αυτοί χάνουν!

pali kala tous exeis makria,egw edw einai eparxeia kai einai konta kai olo tsoup petagotan san thn tsoutsou spiti mou kai m ksupnouse apo ta xaramata kai meta ths eipa me tropo oti 8elw ksekourash kai hsuxia,oxi ka8e mera episkepseis kai xalasthke.ksereis twra!!!alla 8a metakomisoume 8essalonikh giati ekei einai h douleia tou sizigou kai anupomwnw na thn kanoume na glitwsw!an kai mou eipe oti otan pame 8essalonikh 8a erxete ka8e mera me to leoforeio na koitaei to mwro kai egw na brw douleia kai ths lew kala pws 8a phgainoerxese ka8e mera?einai polla eksoda,emeis giauto metakomizoume!kai leei,egw kanw 8usies gia ta paidia mou!:mad::x:x

rbOEp3.png

pali kala tous exeis makria

σχετικό είναι το μακρυά - μισή ωρίτσα με το αυτοκίνητο, μία αν έχει κίνηση.

egw edw einai eparxeia kai einai konta kai olo tsoup petagotan san thn tsoutsou spiti mou kai m ksupnouse apo ta xaramata kai meta ths eipa me tropo oti 8elw ksekourash kai hsuxia,oxi ka8e mera episkepseis kai xalasthke.ksereis twra!!!alla 8a metakomisoume 8essalonikh giati ekei einai h douleia tou sizigou kai anupomwnw na thn kanoume na glitwsw!an kai mou eipe oti otan pame 8essalonikh 8a erxete ka8e mera me to leoforeio na koitaei to mwro kai egw na brw douleia kai ths lew kala pws 8a phgainoerxese ka8e mera?einai polla eksoda,emeis giauto metakomizoume!kai leei,egw kanw 8usies gia ta paidia mou!:mad::x:x

χιχιχιχι τώρα που έχω αποθρασυνθεί θα της έλεγα: "περιμένετε να σας κάνουμε εμείς μια λίστα με θυσίες χρήσιμες, μή θυσιάζεστε και τζάμπα".

σχετικό είναι το μακρυά - μισή ωρίτσα με το αυτοκίνητο, μία αν έχει κίνηση.

χιχιχιχι τώρα που έχω αποθρασυνθεί θα της έλεγα: "περιμένετε να σας κάνουμε εμείς μια λίστα με θυσίες χρήσιμες, μή θυσιάζεστε και τζάμπα".

10 lepta me ta podia!!ase ase,oti wra ths er8ei na me trelanei borei na to kanei.an xreiazotan autokinhto den 8a borouse na er8ei giati eprepe na parakalaei ton pe8ero mou!

rbOEp3.png

Γειά σας κορίτσια! Τί κάνετε? Χθες είχαμε πολύ δύσκολο βράδυ, δε με βάζει στο θέμα μας να τα γράψω, να κάνω μια παρεμβολή στο πεθεροπλικο θέμα μπορώ? :D

Στα καλά καθούμενα είχα 37.2 και κόκκινα μάγουλα χωρίς συνάχι, βήχα ή κάτι άλλο.

Ξαπλωσαμε και σταδιακά με έπιανε ένας πόνος στο θώρακα. Μετά από λίγο ο πόνος ήταν τρελός, ξεκινούσε από το διάφραγμα και έπιανε όλη την πλάτη.

Πήρα 1 ντεπόν γύρω στις 1 το βράδυ, ο πόνος του θώρακα δεν υποχωρούσε με τίποτε μέχρι τις 4 το βράδυ!

Είχα και τρέμουλο φοβερό, λογικά αν δεν είχα πάρει ντεπόν θα είχε ανεβει ο πυρετός.

Σήμερα από τις 8 το πρωί έχω 36.6 έως 36!

Δηλαδή πρέπει να είχα τον πυρετό και τον πόνο μόνο για λίγες ώρες χθες.

Είχε κάποια τέτοιο πράγμα στην εγγυμοσύνη?

Ο παθολόγος μου δε με είδε γιατί είχε ξεχάσει το κινητό του κάπου και δεν τον βρήκα χθες βράδυ. Σήμερα μου είπε ξεκούραση και αφού δεν έχω πυρετό ή πόνο απλά ενημερώνω τον γυναικολόγο.

Κουφό δεν είναι σήμερα να είμαι περδίκι? :confused:

Α σημειωτέον ότι χθες το βράδυ έκανα σνίτσελ με ρύζι του άντρα μου (για πρώτη φορά τηγάνισα κρέας) και βγήκαν αρκετά λαδερά και αλατισμένα.

Εφαγα κι γω και μάλιστα βράδυ!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Τί κάνετε? Χθες είχαμε πολύ δύσκολο βράδυ, δε με βάζει στο θέμα μας να τα γράψω, να κάνω μια παρεμβολή στο πεθεροπλικο θέμα μπορώ? :D

Στα καλά καθούμενα είχα 37.2 και κόκκινα μάγουλα χωρίς συνάχι, βήχα ή κάτι άλλο.

Ξαπλωσαμε και σταδιακά με έπιανε ένας πόνος στο θώρακα. Μετά από λίγο ο πόνος ήταν τρελός, ξεκινούσε από το διάφραγμα και έπιανε όλη την πλάτη.

Πήρα 1 ντεπόν γύρω στις 1 το βράδυ, ο πόνος του θώρακα δεν υποχωρούσε με τίποτε μέχρι τις 4 το βράδυ!

Είχα και τρέμουλο φοβερό, λογικά αν δεν είχα πάρει ντεπόν θα είχε ανεβει ο πυρετός.

Ο παθολόγος μου δε με είδε γιατί είχε ξεχάσει το κινητό του κάπου και δεν τον βρήκα χθες βράδυ. Σήμερα μου είπε ξεκούραση και αφού δεν έχω πυρετό ή πόνο απλά ενημερώνω τον γυναικολόγο.

Α σημειωτέον ότι χθες το βράδυ έκανα σνίτσελ με ρύζι του άντρα μου (για πρώτη φορά τηγάνισα κρέας) και βγήκαν αρκετά λαδερά και αλατισμένα.

oute emena me bazei sto 8ema!giati arage??mhpws kourasthkes polu??perasthka sou koritsi mou,ksaplosou,koukoulosou,pies tsagakia,kanena fusiko na dunamwseis!egw auto elega twra,m pianoun kolikoi enterou k exw pe8anei ston pono!to snitsel th sxesh exei?egw trww oti na nai oti wra na nai!!xixixiixi!

rbOEp3.png

Selestina πολύ φοβάμαι πρέπει να τα κόψουμε αυτά τα όποτε ναναι και ο,τι ναναι. Εχει ανέβει πια το στομάχι μας και έχει χαλαρώσει και ο πυλωρός (όπως γράφεται τελοσπαντων αυτο το πραγμα).

Οι κολικοι σου από τί είναι? Τί νιώθεις δηλαδή? Πρόσεχε με τη διατροφή, έχω αρχίσει και υποπτεύομαι ότι το σώμα μας δε στηρίζει πια τις επιλογές μας, ναι είχα κουραστεί τη Δευτέρα και την τρίτη όλο ξάπλα ήμουν εκτός από το βράδυ. Τί ναπω.

Πάντως σπίτι ήμουν.

Πού να δείς και ένα μηνα μετά που είμαι γω από σενα...

-7.5 κιλά :D

Εγω οσες φορες τολμουσα να φαω βραδυ, μου ανεβαινε το φαγητο οταν ξαπλωνα, και πονουσε το στηθος μου.Προσεχε λιγακι απο δω και περα.Μικρα γευματα και ελαφρια ανα τακτα διαστηματα και καλυτερα οχι βραδυ πριν κοιμηθεις.Περαστικα κοριτσακι!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εγω οσες φορες τολμουσα να φαω βραδυ, μου ανεβαινε το φαγητο οταν ξαπλωνα, και πονουσε το στηθος μου.Προσεχε λιγακι απο δω και περα.Μικρα γευματα και ελαφρια ανα τακτα διαστηματα και καλυτερα οχι βραδυ πριν κοιμηθεις.Περαστικα κοριτσακι!!!!

καλημέρα κοριτσάκια! και εγώ πάντως είχα διάφορα θέματα με το φαγητό ειδικά το βράδυ και ειδικά με τα δίδυμα! Συμφωνώ και εγώ με τη Ρένα μικρά και σχετικά ελαφρά γεύματα εγώ στα δίδυμα έβαζα και παραπάνω μαξιλάρια για να είναι πιο ψηλά το κεφάλι μου όταν κοιμόμουν! (Καλά είχε γέλιο με 5-6 μαξιλάρια κοιμόμουν για να βολευτούμε όλες!:lol::lol::lol:) Πάντως είναι μεγάλη δοκιμασία για το σώμα μας η εγκυμοσύνη... εγώ θεωρώ ότι δέχεται την καταπόνηση που κάνουν οι πρωταθλητές στις προπονήσεις! Γι' αυτό μερικές μας συνήθειες όπως το φαγητό μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν.

κοριτσια καλημερα.λιγη προσοχη το βραδυ στο φαγητο να μην ειναι πολυ βαρυ γιατι θα εχετε τετοια θεματακια.εγω δεν ειχα πολλα τετοια και δεν προσεχα καθολου αλλα το βραδυ παντα πεφτει βαρυ το φαγητο οταν ειναι τηγανητο .βεβαια δεν ισχυει παντα ,και δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει απο αυτο να ειναι ο πονος στο θωρακα.καλα που το λετε εδω .να προσεχετε οι εγκυουλες μας,και να μην κουραζεστε.

φιλακια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...